tak to já jsem skoro přesvědčenej, že všechny ty týmy, možná s vyjímkou Columbusu, mají lepší kádry než vy. Osobně jsem vás čekal ještě níž a to, že jste ještě v boji o PO je pro mě dost velký překvpáko. Kdyby Jágr nebyl nestárnoucí, tak jste uplně v prdeli, a Columbus má sice podobně poskládaný tým z "průměráků", jenže oni mají systém, který těm hráčům absolutně vyhovuje a ten jejich celosezonní PO style a upracovanej hokej, narozdíl od toho vašeho, funguje ...dunim píše:pri vsetkej ucte k timom (co su pred nami a na PO pozicii vdaka svojim vysledkom uplne zasluzene), tak ma nikto nepresvedci ze montreal, toronto, hlavne tampa, columbus ci washington maju lepsie kadre a ze by mali koncit sezonu v tabulke nad nami..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
já neříkám že není lepsí, i pro mě je lepší, na druhou stranu tam v těch jménech není tak markantní rozdíl, prostě nemají žádnou lajnu, ba ani hráče, který by je sám nějak várazně tahal nebo tak, ale mají dobře poskládaný, mladý a perspektivní a hlavně !fungující! tým, o NJD se nedá říct ani jednoRono píše:praveze CBJ meli a i po trejdu Gaborika maji na prvni pohled lepsi tym...
tak momentalne su vsetci vymenovaní pred nami v tabulke takze su lepsi
je to uhol pohladu. nemame tim plny zazrakov, mien ci talentu. skor to bolo myslene, ze s inym trenerom by bol tento kader v PO, to iste aj minulu sezonu.za to dam ruku do ohna.(ziadne vyhrane najazdy, tolko stratenych naskokov musi byt nejaky rekord). ako vypichol logan- fungujuci tím.. sme nim v pp, sme ním v pk, nie sme nim 5na5(a bolo jedno ci tu bol kovalchuk,ci teraz jagr). ked ta raz trener pred zapasom s dallasom pripravuje na nebezpecneho ribeira, tak to tak aj vyzera. ked nevie branit modru ciaru aj keby od toho zavisel jeho zivot, ked na top utoky supera hrava ryder, ked naskoky brani v zavere gionta, ked sa pocas zapasov prehana po lade janssen okolo malkina, nie raz nie 2x ale z jeho 7 striedani za cely zapas su na lade spolu 4x... ved deboer nas sam pripravil o tolko bodov ze sme mohli byt teraz v pohode hore.. vdaka vybornej pk a pp nam stacilo hrat priemerne, absolutne priemerne a boli by sme ok.. lenze aj to je nedosiahnutelne.. a urcite to nie je tym ze 70% hracov v kadri sa zrazu o polovicu zhorsilo
je to uhol pohladu. nemame tim plny zazrakov, mien ci talentu. skor to bolo myslene, ze s inym trenerom by bol tento kader v PO, to iste aj minulu sezonu.za to dam ruku do ohna.(ziadne vyhrane najazdy, tolko stratenych naskokov musi byt nejaky rekord). ako vypichol logan- fungujuci tím.. sme nim v pp, sme ním v pk, nie sme nim 5na5(a bolo jedno ci tu bol kovalchuk,ci teraz jagr). ked ta raz trener pred zapasom s dallasom pripravuje na nebezpecneho ribeira, tak to tak aj vyzera. ked nevie branit modru ciaru aj keby od toho zavisel jeho zivot, ked na top utoky supera hrava ryder, ked naskoky brani v zavere gionta, ked sa pocas zapasov prehana po lade janssen okolo malkina, nie raz nie 2x ale z jeho 7 striedani za cely zapas su na lade spolu 4x... ved deboer nas sam pripravil o tolko bodov ze sme mohli byt teraz v pohode hore.. vdaka vybornej pk a pp nam stacilo hrat priemerne, absolutne priemerne a boli by sme ok.. lenze aj to je nedosiahnutelne.. a urcite to nie je tym ze 70% hracov v kadri sa zrazu o polovicu zhorsilo
Priznam se bez kecu cekal jsem to jeste o dost horsi ale pak prislo par podpisu v lete a to jsem si rikal ze to nebude tak hrozny a po pravde jeste me prekvapilo ze docela dlouhou je NJ ve hre o play off.
Deboer si mel vzit Lamorela za ruku a jit do duchodu (Deboer do prdel.).Dalsi chyba je podle me to ze meli prodat Jagra,Zidlickyho a buh vi koho jeste a vymlatit z toho co nejvic draftu co slo protoze snad vsem je jasny ze stavet tym se vsi uctou na starcich do budoucna proste nejde.
Zubrus 35
Jagr 42
Elias 37
Zidla 37
Salvador 38 (Jak muze byt kapitan boha ?)
Ryder 33
predevsim az se na to vykasle Zidla,Jagr,Elias tak chci videt kde to nahradi i kdyz NJ farmu totalne neznaj tak treba to prekvapi.
Dalsi vec je temer totalni usmrceni 4 draftu Larssona kterej je v klinicky smrti a jeste chvili tak uz se z toho asi nevyhrabe.Je mi opravdu lito ze misto nej tam je Volcenkov nebo Salvador.
Klidne to uvedte na pravou miru kopat do vas nechci.I kdyz ve philly mame problemy tak za co jsem rad ze mame opravdu mlady tym s velkym potencialem a i kdyz to tenhle rok nevyjde pak si muzu aspon rikat ze pristi rok tam bude progres, ale u vas to moc dobre nevidim
Deboer si mel vzit Lamorela za ruku a jit do duchodu (Deboer do prdel.).Dalsi chyba je podle me to ze meli prodat Jagra,Zidlickyho a buh vi koho jeste a vymlatit z toho co nejvic draftu co slo protoze snad vsem je jasny ze stavet tym se vsi uctou na starcich do budoucna proste nejde.
Zubrus 35
Jagr 42
Elias 37
Zidla 37
Ryder 33
predevsim az se na to vykasle Zidla,Jagr,Elias tak chci videt kde to nahradi i kdyz NJ farmu totalne neznaj tak treba to prekvapi.
Dalsi vec je temer totalni usmrceni 4 draftu Larssona kterej je v klinicky smrti a jeste chvili tak uz se z toho asi nevyhrabe.Je mi opravdu lito ze misto nej tam je Volcenkov nebo Salvador.
Klidne to uvedte na pravou miru kopat do vas nechci.I kdyz ve philly mame problemy tak za co jsem rad ze mame opravdu mlady tym s velkym potencialem a i kdyz to tenhle rok nevyjde pak si muzu aspon rikat ze pristi rok tam bude progres, ale u vas to moc dobre nevidim
to fantomas: uvedomujem si jedine, ze sme len fans co do toho vsetkeho realne prd vidia
(a ze deboer je momentalne katastrofa pre nas tím).
pk mal minuly rok na starost barr(bola elitna tiez) a tento rok ma na starost pp- je 20%na.. neviem preco by cokolvek z toho malo odist s deboerom
a aj keby, tak vitazit sa da aj s priemernymi special teams.
pk mal minuly rok na starost barr(bola elitna tiez) a tento rok ma na starost pp- je 20%na.. neviem preco by cokolvek z toho malo odist s deboerom
totálny súhlas, hovoríš mi z duše najmä s tým židlom a džegrom, nech som si ho obľúbil akokoľvek mali sme ho vymeniť...Anger píše:
Aj keď sme prehrali tak som neľutoval, že som nešiel spať a vydržal to do konca. Zápas sa hral v parádnom dá sa povedať playoff tempe, ale žiaľ pre nás so zlým koncom
bavili aspoň komentátori na fandovi, keď začali dávať, že New Jersey ešte ani jedinou strelou neohrozili Brodeura, či Zajac dokonca nepretlačil puk cez Martyho. Podobne to bolo aj s druhou stranou keď Nash strieľal pomedzi betóny Lundqistovi
a najlepšie bolo jak síce sprváne poznamenal, že Gionta je Američan, ale že hraje obrancu som sa dozvedel až včera
ale ináč pohoda, nuž škoda toho playoff je zdá sa už len v teoretickej rovine (dúfajme, že aj zotrvanie PDB u nás je už len v teoretickej rovine)
http://www.nhl.cz/CZ/34845/jagr_bude_vy ... y_off.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jagr asi udela pápá
Jagr asi udela pápá
nevadi, nahradime ho Clarksonem a Giontou
Opravte ma, ak sa mýlim ale LL sa ešte tuším nestalo, že 2x po sebe nebol v playoff a PDB bol zo svojich 6 sezón v PO iba raz. Takže keď teraz nezačneme všetko vyhrávať tak musí byť jasný, ale našťastie preňho stále máme akú takú šancu kedže ostatné tímy tiež postrácali a my teraz musíme najbližšie 3 zápasy vyhrať úplne jednoznačne. Ale ako tak nato pozerám už musíme vyhrať úplne všetky zápasy možno až na ten posledný s BOS to už mať budeme playoff v suchu, narokom prehrajeme
isles vcera dali za dva najezdy vic golu nez my za celou sezonu. Ty body chybi, kdyby jsme byli na 50% tak jsme v PO. ale na kdyby se nehraje. hlavne na najezdy dojit vubec nemelo, vcera jsem to utrpeni sledoval a musim rict, ze neporazit AHL isles a chtit do PO je velka troufalost. No my (fanousci) jsme se s tim uz smirili po tripu na floride, ale po dnesnim zapase bych si tipnul ze i hraci. a snad i vedeni a konecne pozve nahoru mlade, at si to taky zkusi. Motak, Sislo - snad pristi rok nase 4. rada, pak bych se nebal podivat znova na Bouchera a hlavne chudaka Larssona a mozna i dalsi.
Strašný výkon z naší strany.. Začátek jsme jednoznačně prospali (nebo prosrali?) a dostali jsme 3 laciné branky. Pak jsme se sice stihli dotáhnout ale Jersey ví, o co jim běží a tak zabrali a výhru si pojistili. Zajac první hattrick v kariéře. Gratuluji.
Jo a Jardův g´ol taky
. Letos mě vážně dělá radost. Budu to tu opakovat ale.. prostě škoda těch promrhaných roků v Rusku.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé