No ja nevim, tech zapasu bylo 28 a me to prislo, ze se spise postupne zhorsoval nez zlepsoval.. Navic zas bude o rok starsimitch » Sob Júl 06, 2013 3:02 pm píše:Ja ti tvrdim ze je to par zapasov. toto sme uz videli x krat kde mal iginla na uvod sezony slaby start a vypadalo to ze uz je stary a potom to rozbehol.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Uff cas sa vyjadrit, tak ako som predostrela otazky do vzduchu.....
Sme svedkami brutalnej premeny kadru Macikov, ktore podla mojho nazoru spustila lavina menom Horton, pretoze to moznom sam Chia necakal, ze Horton, ktory sa citil v lajne s Lucicom a Krejcim ako v bavlnke s arozhodne vyskusat trh volnych hracov, ale ja mu to nemam za zle, a prajem mu vela stastia, odviedol tu kusisko roboty, za co mu dakujem.
To, ze sme nepredlzili Ferenca je pochopitelne, nie ej to zly obranca, je ot nejaky priemer ale vzdy mi unho chybalo Macikovske srdiecko - dokazat nieco viac, ukazat naviac ze ten dres ktory mam nahrudi, je premna nieco.....hlavne po tych usepsnych rokoch. Uvidime ci sa chytia mladici ako Bart abo Krug, ale tak verim, ze z nich nieco bude a skusime z nich vystavit to najlepsie co tam je, su to mlade obranne kusky a nemame tu co stratit.
K trejdu Seguina - po tejto sezone, ktora bola nic oproti tej predoslej nenaplnil ocakavania ake sa donho vkladali, a potom oc sa popisalo/hovorilo, prenho bude asi mozno dobrou fackou Dallas, kde sa mozno uvedomi, a ak sa zlepsi vo svojom spravani i mimo aldu, kludne si myslim, ze casom by sa mohol do Bostonu vratit. Takze Louim sme urcite ziskali fajn posilu, snad nesklame.
K otazke Khudobina sa niet comu vyjadrovat, je jasne ze chcel ist niekam kde by si mozno viac zachytal, ale zas na druhe strane tych 800tisic nie je vela an dvojku, aby sme to este nebanovali, lebo Jonshonove cisla boli podla mna nahodne
, mozno sa nakoniec chyti Svedberg
, a preto stale aj v chate spominam, ze uz chcem sign Raska 
Iginla je premna prekvapenim - pred nejakym casom uprednostnil iny klub, myslim, ze to netrbea rozmazavat, ale aj tak si myslim, ze je pre nas dost drahy hrac, navyse ma svoje roky, starne a nie je ten Iggy, ktery bejvaaaval, takze z jeho pdpisu mam neskutocne rozpaky, rozcarovanie a hnev, ale musim to prekusnut, lebo realita je zial kruta. Navyse sa nam trosku dok*vil rozpocet, a to nam to tam priam hori. Takze CEPI nesuhlasim s tebou, ze Hortona nam plnohodnotne nahradi Iginla, lebo si zober ich vek a produktivitu
jedndoucho mam blbej pocit
Chia asi zacal brat nejaky fet, ktory mu poradil Holmy
Sme svedkami brutalnej premeny kadru Macikov, ktore podla mojho nazoru spustila lavina menom Horton, pretoze to moznom sam Chia necakal, ze Horton, ktory sa citil v lajne s Lucicom a Krejcim ako v bavlnke s arozhodne vyskusat trh volnych hracov, ale ja mu to nemam za zle, a prajem mu vela stastia, odviedol tu kusisko roboty, za co mu dakujem.
To, ze sme nepredlzili Ferenca je pochopitelne, nie ej to zly obranca, je ot nejaky priemer ale vzdy mi unho chybalo Macikovske srdiecko - dokazat nieco viac, ukazat naviac ze ten dres ktory mam nahrudi, je premna nieco.....hlavne po tych usepsnych rokoch. Uvidime ci sa chytia mladici ako Bart abo Krug, ale tak verim, ze z nich nieco bude a skusime z nich vystavit to najlepsie co tam je, su to mlade obranne kusky a nemame tu co stratit.
K trejdu Seguina - po tejto sezone, ktora bola nic oproti tej predoslej nenaplnil ocakavania ake sa donho vkladali, a potom oc sa popisalo/hovorilo, prenho bude asi mozno dobrou fackou Dallas, kde sa mozno uvedomi, a ak sa zlepsi vo svojom spravani i mimo aldu, kludne si myslim, ze casom by sa mohol do Bostonu vratit. Takze Louim sme urcite ziskali fajn posilu, snad nesklame.
K otazke Khudobina sa niet comu vyjadrovat, je jasne ze chcel ist niekam kde by si mozno viac zachytal, ale zas na druhe strane tych 800tisic nie je vela an dvojku, aby sme to este nebanovali, lebo Jonshonove cisla boli podla mna nahodne
Iginla je premna prekvapenim - pred nejakym casom uprednostnil iny klub, myslim, ze to netrbea rozmazavat, ale aj tak si myslim, ze je pre nas dost drahy hrac, navyse ma svoje roky, starne a nie je ten Iggy, ktery bejvaaaval, takze z jeho pdpisu mam neskutocne rozpaky, rozcarovanie a hnev, ale musim to prekusnut, lebo realita je zial kruta. Navyse sa nam trosku dok*vil rozpocet, a to nam to tam priam hori. Takze CEPI nesuhlasim s tebou, ze Hortona nam plnohodnotne nahradi Iginla, lebo si zober ich vek a produktivitu
Chia asi zacal brat nejaky fet, ktory mu poradil Holmy
ked tu clovek cita poniektore posty (sem tam nakukne do este dozivajuceho chatu) tak ma pocit - Boston Bruins RIP
pane jo, nase odchody, som dost dopodrobna popisal v predoslom poste, co k tomu treba viac dodavat
akurat som zabudol dodat, ze Hortonov odchod bol jasny uz v priebehu sezony, uz vtedy sa spekulovalo o jeho odchode, PO mu vsak vyslo znamenite, ano klobuk dole, ale s jeho odchodom som bol v podstate zmiereny a ano, stojim si za tym, ze Iginla tu dieru zaplata
mam pocit, ze Iginlu tu niekto totalne odstavuje na vedlajsiu kolaj, len preto, ze mu predosly tim nesadol...wtf? u nas pobudne cele leto, predpokladam celu sezonu, co dodava idealny predpoklad k tomu, aby do nasho systemu zapadol a nebol odsunuty na vedlajsiu lavu kolaj, ako tomu bolo u Pens
Chia: "Zrekonstruovať pravu stranu utoku bola jedna z nasich hlavnych uloh,"
nerozumiem tomu, ze tu poniektori tak kriticky krutia hlavickami a to, aky mame salary cup, to by ich malo trapit najmenej, od toho je tam nas GM, ktory si dobre zrata veci na niekolko rokov dopredu
Cathy - mna by zaujimalo, ako by si reagovala, ak by sme mali odstavene prave kridlo, koho by si v time privitala??? Eriksson by ti stacil?
radsej by som tu pisal o Erikssonovi, lebo toto je hracik, ktory si podla mna zasluzi este väcsiu pozornost, mat ho v time za polovicneho Seguina, nie je o com
uz sa neviem dockat najblizsej sezony, v ktorej budeme bez problemov hratelny
Ja to tiez nevidim biedne. Chia vie co robi to som si isty. Horton mi bude chybat, ale aspon mam konecne tym na zapade, na ktory sa budem rad pozerat. Ferenca som mal rad tiez mi bude chybat, ale Seguina beriem v pohode a ak je pravda s tym jeho nocnym zivotom tak to inac skoncit ani nemohlo.... Som zvedavy ako iginla tiez z neho nemam dobry pocit, ale to nemam ani z Jagra, ktory to ma asi anmierene do Montrealu a uz som zaregistroval niake komenty na FB s palenim dresov
Je mi uplne jedno kde skonci. Ak si za par rokov nevybudoval v pitts rivalitu s flyers, preco by mal za dva mesiace s nami.
cepi » 07 Júl 2013, 10:08 píše:![]()
uz sa neviem dockat najblizsej sezony, v ktorej budeme bez problemov hratelny
Koho vám však závidím, je Eriksson :frajer2: To bol od Chiu perfektný ťah
Horty, Siggy, Ference sa pakovali na zapad, co potesilo, takze ziadne posilnovanie kadra nasimi ex-hracmi na vychode 
nebudem tu zas onanovat nad Iggym, uvidi sa co predvedie, ano, mozno s nim fasneme na usta, ale prave kridlo bolo jednoznacnou prioritou a ked tu niekto povazuje Iggyho za vyhasnutu hviezdu
mitch bjukenen, verim tvojim slovam
ale nevidim potrebu tu riesit Iggyho, zisk Erikssona, fantazia
DET - BOS
nebudem tu zas onanovat nad Iggym, uvidi sa co predvedie, ano, mozno s nim fasneme na usta, ale prave kridlo bolo jednoznacnou prioritou a ked tu niekto povazuje Iggyho za vyhasnutu hviezdu
ale nevidim potrebu tu riesit Iggyho, zisk Erikssona, fantazia
DET - BOS
jasne, o to viac budem Columbus sledovat, crta sa tam zaujimave zlozenie......
mozno to tak vyzera, ze som na Iggyho nejako lipnuty, môze byt, stale patri medzi mojich najoblubenejsich hracov celej profiligy, Calgary som registroval kvôli nemu a Kipperovi a ak bola moznost ziskat takeho to hracika uz pocas TDL, wau, nevyslo to vtedy, vyslo to teraz, to nadsenie pretrvava
mozno to tak vyzera, ze som na Iggyho nejako lipnuty, môze byt, stale patri medzi mojich najoblubenejsich hracov celej profiligy, Calgary som registroval kvôli nemu a Kipperovi a ak bola moznost ziskat takeho to hracika uz pocas TDL, wau, nevyslo to vtedy, vyslo to teraz, to nadsenie pretrvava
o tom to je, Chia si zavahanie dovolit nemôzeSloter » 06 Júl 2013, 12:09 píše:V ďalšom roku bude liga najvyrovnanejšia akú som ja videl. Kto chce uspieť, musí byť ako boxer - uhýbať a mlátiť.![]()
Kaberle by mal byť mementom, tiež ste ho chceli dlhodobo, tiež ste mali veľké očakávania, bolo všeobecné nadšenie a nakoniec jeho pôsobenie u vás bolo veľkým sklamanímcepi » Ned Júl 07, 2013 11:47 am píše:Calgary som registroval kvôli nemu a Kipperovi a ak bola moznost ziskat takeho to hracika uz pocas TDL, wau, nevyslo to vtedy, vyslo to teraz, to nadsenie pretrvava
K tomu Columbusu. Podla mna sa tam rodi postupne velmi dobry team, ktory uz minulu sezonu siahal na PO, teraz posilneny o Hortona, udrzali Bobrovskeho, Gaborik sa podla mna moze strelecky chytit a ostatni hraci su idealni na ciernu pracu ako Dubinsky alebo Umberger ci Foligno, a to su hraci, ktori v pohode mozu pridat aj dostatok bodov. V Obrance pilier Jack Johnson a este neskoncil trh s free agents, cize este moze byt prekvapko. A to som este zabudol na sikovneho Anisimova. A Jared Boll sa im bude starat o ich ochranu. Este nejaky ten sign v obrane + jeden nebezpecny utocnik a uz to nebude ten klub, ktory bol cele roky na posmech.
Moj starsi brat fandi cely zivot Red Wings, v podstate aj tam sa zrodili moje sympatie k Wings ako klubu zapadnej konfery, teraz ked s nimi budeme tak casto hravat, konecne sa budem moct s bratom doberat ako v dobe kedy som pred 12 rokmi fandil Coloradu.
Nech uz je oktober
Moj starsi brat fandi cely zivot Red Wings, v podstate aj tam sa zrodili moje sympatie k Wings ako klubu zapadnej konfery, teraz ked s nimi budeme tak casto hravat, konecne sa budem moct s bratom doberat ako v dobe kedy som pred 12 rokmi fandil Coloradu.
Nech uz je oktober
Fakt je ze od Iginlu sa v Pittsburgh cakalo viac ale treba si uvedomit ze tam posobil kratko a na neprirodzenom kridle... Oveckinovi tiez trvalo polovicu skratenej sezony kym sa preorientoval na novu poziciu.
O motivaciu sa nikto nemusi obavat pretoze prave Iginla poziadal svojho agenta aby oslovil Bruins a tiez oni prisli s navrhom kontraktu ktory je pre nas idealny. Treba si uvedomit ze bez bonusovej struktury by sme nemali miesto na viac ako 3,5-4 mil. hraca v tejto sezone cize urcite je lepsie mat mierne problemy (znizeny cap space) v 2014/2015 ako vobec nemat solidne prave kridlo do 1. a 2. utoku. Nevidel som nikde presnu strukturu bonusov ale myslim ze aj tie ho budu motivovat aby bol produktivny (neverim ze bonusy ma len za start v urcitom pocte zapasov a za postup do PO) nielen v zakladnej casti ale aj v play off.
Niekto tu pisal ze Krejci-Lucic benefitovali z toho ze mali elitne prave kridlo... uvidime ako to vlastne bolo a ci Horton bude bez elitneho centra nadalej produktivny. Inak jeho odchod bol cisto z osobnych/ rodinnych dovodov a GM nemal sancu ho udrzat... jednoducho chce pre seba a rodinu klud (a iste prachy so skorsim koncom sezony) ktore v Bostone nemal- predsa v Columbuse ho asi nebudu novinari nahanat a kritizovat po kazdom zapase ci treningu.
Este jedna mala poznamka k Iginlovi: hokej je business takze aj keby boli jeho vykony podpriemerne tak len svojim menom (dresmi a dalsimi suvenirmi) zarobi pre Bruins daleko viac ako nas bude stat... po odchode Seguina sme potrebovali niekoho popularneho a myslim ze z $$$ pohladu je daleko lepsie mat hraca ktoreho maju radi starsi a financne solventni fanusikovia ako Seguina ktoreho fan base tvorili najma mladi, menej solventni a najma dievcata.
Odchodu Ferenca sme sa tiez nemohli vyhnut- nemali sme cap space na jeho udrzanie. Ja nemam obavy o obranu lebo po letnej priprave cakam Hamiltona ktory bude silnejsi a nebude prehravat kazdy suboj pred branou. Bartkowski a Krug na pozicii 6-7 obrancu su uplne v pohode a nevylucil by som podpis nejakeho starsieho obrancu do rezervy... avsak najprv musi byt podpisany Rask aby GM vedel presne cisla do cap salary space.
O motivaciu sa nikto nemusi obavat pretoze prave Iginla poziadal svojho agenta aby oslovil Bruins a tiez oni prisli s navrhom kontraktu ktory je pre nas idealny. Treba si uvedomit ze bez bonusovej struktury by sme nemali miesto na viac ako 3,5-4 mil. hraca v tejto sezone cize urcite je lepsie mat mierne problemy (znizeny cap space) v 2014/2015 ako vobec nemat solidne prave kridlo do 1. a 2. utoku. Nevidel som nikde presnu strukturu bonusov ale myslim ze aj tie ho budu motivovat aby bol produktivny (neverim ze bonusy ma len za start v urcitom pocte zapasov a za postup do PO) nielen v zakladnej casti ale aj v play off.
Niekto tu pisal ze Krejci-Lucic benefitovali z toho ze mali elitne prave kridlo... uvidime ako to vlastne bolo a ci Horton bude bez elitneho centra nadalej produktivny. Inak jeho odchod bol cisto z osobnych/ rodinnych dovodov a GM nemal sancu ho udrzat... jednoducho chce pre seba a rodinu klud (a iste prachy so skorsim koncom sezony) ktore v Bostone nemal- predsa v Columbuse ho asi nebudu novinari nahanat a kritizovat po kazdom zapase ci treningu.
Este jedna mala poznamka k Iginlovi: hokej je business takze aj keby boli jeho vykony podpriemerne tak len svojim menom (dresmi a dalsimi suvenirmi) zarobi pre Bruins daleko viac ako nas bude stat... po odchode Seguina sme potrebovali niekoho popularneho a myslim ze z $$$ pohladu je daleko lepsie mat hraca ktoreho maju radi starsi a financne solventni fanusikovia ako Seguina ktoreho fan base tvorili najma mladi, menej solventni a najma dievcata.
Odchodu Ferenca sme sa tiez nemohli vyhnut- nemali sme cap space na jeho udrzanie. Ja nemam obavy o obranu lebo po letnej priprave cakam Hamiltona ktory bude silnejsi a nebude prehravat kazdy suboj pred branou. Bartkowski a Krug na pozicii 6-7 obrancu su uplne v pohode a nevylucil by som podpis nejakeho starsieho obrancu do rezervy... avsak najprv musi byt podpisany Rask aby GM vedel presne cisla do cap salary space.
„Je to od Jaroma veľké gesto. Podobné urobil pred dvoma rokmi aj Mark Recchi. Dohoda s Iginlom je pre nás veľmi výhodná, ale on zároveň dostane peniaze, ktoré si zaslúži. Získali sme úžasného hráča, ktorý sa po skončení kariéry nepochybne dostane do Siene slávy. Prišli sme o pár skúsených hráčov, no práve Jarome bude jedným z nových lídrov tímu,“ cituje ESPN generálneho manažéra Bruins Petra Chiarelliho.
„Aj v závere prestupového obdobia som zvažoval príchod do Bostonu. Pittsburghu sa však vtedy neuveriteľne darilo. Veril som, že práve s Penguins budem mať najväčšiu šancu zvíťaziť. Nevedel som, či o mňa bude mať Boston teraz záujem. Mal a som rád, že sme sa dohodli,“ vysvetlil Iginla.
„Aj v závere prestupového obdobia som zvažoval príchod do Bostonu. Pittsburghu sa však vtedy neuveriteľne darilo. Veril som, že práve s Penguins budem mať najväčšiu šancu zvíťaziť. Nevedel som, či o mňa bude mať Boston teraz záujem. Mal a som rád, že sme sa dohodli,“ vysvetlil Iginla.
Podle cepiho je vzdycky vsechno v Bostonu v poradku a duvodem k nadseni, proto mu uz tyhle tradicni oslavni ody co se tyce KAZDEHO prichodu nekoho do Bruins vonkoncem nezeru.. (viz Jagr, celozivotni sen Kaberle v dresu Bruins, superhvezda "Yetti" Soderberg.. a takhle by jsme mohli pokracovat, Iginla se crta byt dalsim)..
Problemy s cap space jsou taky objektivnejsiho charakteru a odhodit je vetou "GM to ma spocteny a my fanousci to neresme" je taky hodne naivni a povrchni.. Pokud totiz date Savarda na LTIR + budou naplneny vsechny vase bonusy + nikoho ze soucasneho kadru se nezbavite kvuli uvolneni cap space, tak vas ceka na dalsi sezonu penalizace ve vysce 5.8M v cap space.. Takze pochybuju ze tohle budete ochotni riskovat.
P.S: cepi, neni to nic osobniho (vis ze spolu jinak nemame problem), ale v tomhle pripadu mi to proste neda..
Problemy s cap space jsou taky objektivnejsiho charakteru a odhodit je vetou "GM to ma spocteny a my fanousci to neresme" je taky hodne naivni a povrchni.. Pokud totiz date Savarda na LTIR + budou naplneny vsechny vase bonusy + nikoho ze soucasneho kadru se nezbavite kvuli uvolneni cap space, tak vas ceka na dalsi sezonu penalizace ve vysce 5.8M v cap space.. Takze pochybuju ze tohle budete ochotni riskovat.
P.S: cepi, neni to nic osobniho (vis ze spolu jinak nemame problem), ale v tomhle pripadu mi to proste neda..
Atlantiku, ty jsi se nejak zamiloval do te bonusove penalizace, ale prijde mi ze to nemas uplne prostudovany. Pricemz podotykam, ze ja taky ne.
Nicmene 5.8M IMHO vubec neni mozna, o tolik snad nelze v bonusech cap vubec primarne prekrocit.
Navic se jedna jen o bonusy skutecne vyplacene, a ty jsem teda ja nikde dohledat nedokazal. Napriklad u nas mel kdysi Schenn bonus za odehrana utkani a umyslne ho nechali sedet, cimz usetrili asi 2M.
A jeste mi neda si rypnout, ale ohledne nadseni vuci novym prichozim do vasich klubu si nemate co vycitat
Nicmene 5.8M IMHO vubec neni mozna, o tolik snad nelze v bonusech cap vubec primarne prekrocit.
Navic se jedna jen o bonusy skutecne vyplacene, a ty jsem teda ja nikde dohledat nedokazal. Napriklad u nas mel kdysi Schenn bonus za odehrana utkani a umyslne ho nechali sedet, cimz usetrili asi 2M.
A jeste mi neda si rypnout, ale ohledne nadseni vuci novym prichozim do vasich klubu si nemate co vycitat
https://twitter.com/capgeek/status/3535 ... 76/photo/1" onclick="window.open(this.href);return false; tak tady je to vysvetleny, 5.8M je zrejme jen maximalni teoreticka moznost, ale castka by to nebyla zanedbatelna ani v jinych pripadech..
Co se tyce prichodu novych hracu, ze Scuderiho mam konkretne radost protoze je u nas uz provereny a v playoffs hral paradne (LA Kings je defenzivni zaruka, navic si nemyslim ze bych to s oslavama nejak prehanel). Navic taky nemyslim ze by to bylo u me uplny pravidlo, Morrowa jsem napr. od zacatku nebral a narozdil od vecne pozitivniho cepiho prilezitostne/pomerne bezne kritizuju nase hrace, GM, trenera nebo filozofii klubu..
S Iginlou jsem se pochopitelne spletl, Zapad nasledovanej jsem totiz nemel a sazel jsem na jeho sexy jmeno, coz tu priznavam. Kazdopadne mi prijde zajimave, ze Bruins na Iginlu hnusne plivali a delali si z neho prdel jak na lede (kdo si mysli ze je to jen tim, ze hral na opacnem kridle, tak je naivni, to neni celej problem, pomuze to mozna castecne) tak i v mediich, videli co proti nim predvadel a ted mu davaji realnou sanci si u nich vydelat 6M a nekteri ho i oslavuji.. Taky jsem cetl, ze velke procento tech bonusu je jen za pocet odehranych zapasu a to Iggy vzhledem k tomu ze je to tradicni ironman splni..
Co se tyce prichodu novych hracu, ze Scuderiho mam konkretne radost protoze je u nas uz provereny a v playoffs hral paradne (LA Kings je defenzivni zaruka, navic si nemyslim ze bych to s oslavama nejak prehanel). Navic taky nemyslim ze by to bylo u me uplny pravidlo, Morrowa jsem napr. od zacatku nebral a narozdil od vecne pozitivniho cepiho prilezitostne/pomerne bezne kritizuju nase hrace, GM, trenera nebo filozofii klubu..
S Iginlou jsem se pochopitelne spletl, Zapad nasledovanej jsem totiz nemel a sazel jsem na jeho sexy jmeno, coz tu priznavam. Kazdopadne mi prijde zajimave, ze Bruins na Iginlu hnusne plivali a delali si z neho prdel jak na lede (kdo si mysli ze je to jen tim, ze hral na opacnem kridle, tak je naivni, to neni celej problem, pomuze to mozna castecne) tak i v mediich, videli co proti nim predvadel a ted mu davaji realnou sanci si u nich vydelat 6M a nekteri ho i oslavuji.. Taky jsem cetl, ze velke procento tech bonusu je jen za pocet odehranych zapasu a to Iggy vzhledem k tomu ze je to tradicni ironman splni..
Atlantik » pon 08 7, 2013 12:02 píše:5.8M je zrejme jen maximalni teoreticka moznost,
5.8M jsou dohromady bonusy Bruins, ale pres cap smis s bonusy jen o 7,5% capu, tedy 4,8M Coz by mohla byt max castka co by se dala "prevest" na pristi rok.
Ze kritizujes hrace a GM vim, proto jsem zamerne uvadel jen nove prichozi..
Cap space a LTIR je komplikovane ale v skratke sa vyjadrim ako moze GM minimalizovat resp. eliminovat pripadny bonus penalty:
Fakty:
Salary Cap: 64.3 M
Bruins bonuses: 5.787 M
Savard cap hit: 4 M
Rozdiel medzi Maximum bonuses a Savardovym cap hit: 1.787 (Napr. Krug ma cap hit vratane bonusov 1.7 M)
Cize uloha pre GM je aby v den zaciatku sezony bol sucet cap hitu hracov na supiske hlavneho timu so Savardom bol co najblizsie k 64.3 (idealne presne 64.3 M) a potom ho da na LTIR cim ziskame extra cap space na cely jeho plat 4 M. Ihned na dalsi den moze niekoho povolat az do vysky 4 M cap hit. Nepoznam presne waiver status Kruga a Hamiltona ale myslim ze este spadaju do hranice kedy ich mozme poslat na farmu bez rizika straty cez waiver, pre zaujimavost ich total salary s bonusmi je cca 3,1 M (k tomu napr. Reilly Smith 0,9M a 4M replacement je vyskladany). Takze cisto teoreticky ich mozeme poslat na den na farmu a napriklad povolat niekoho ineho z hracov co nemusia ist na waiver aby sa platy matematicky doladili do 64.3 M a na druhy den to vsetko vratit naspat s tym ze Savvy uz bude na LTIR a nas salary cap limit bude 68.3 (vratane Savarda).
K bonusom: Iginla ma 4,2 M a Hamilton a Krug spolu cca 1,5 M... myslim ze Hamilton a Krug nedosiahnu plnu vysku bonusov cize vobec nasu situaciu co sa tyka cap penalty na 2014/15 nevidim tragicky.
Fakty:
Salary Cap: 64.3 M
Bruins bonuses: 5.787 M
Savard cap hit: 4 M
Rozdiel medzi Maximum bonuses a Savardovym cap hit: 1.787 (Napr. Krug ma cap hit vratane bonusov 1.7 M)
Cize uloha pre GM je aby v den zaciatku sezony bol sucet cap hitu hracov na supiske hlavneho timu so Savardom bol co najblizsie k 64.3 (idealne presne 64.3 M) a potom ho da na LTIR cim ziskame extra cap space na cely jeho plat 4 M. Ihned na dalsi den moze niekoho povolat az do vysky 4 M cap hit. Nepoznam presne waiver status Kruga a Hamiltona ale myslim ze este spadaju do hranice kedy ich mozme poslat na farmu bez rizika straty cez waiver, pre zaujimavost ich total salary s bonusmi je cca 3,1 M (k tomu napr. Reilly Smith 0,9M a 4M replacement je vyskladany). Takze cisto teoreticky ich mozeme poslat na den na farmu a napriklad povolat niekoho ineho z hracov co nemusia ist na waiver aby sa platy matematicky doladili do 64.3 M a na druhy den to vsetko vratit naspat s tym ze Savvy uz bude na LTIR a nas salary cap limit bude 68.3 (vratane Savarda).
K bonusom: Iginla ma 4,2 M a Hamilton a Krug spolu cca 1,5 M... myslim ze Hamilton a Krug nedosiahnu plnu vysku bonusov cize vobec nasu situaciu co sa tyka cap penalty na 2014/15 nevidim tragicky.
ja to uz neberiem tak vazne ako kedysi, hokej si uzivam (nejako extra ma nes*ala ani ta finalova prehra, to skôr ta nepremenena tutova sanca vo finale na futbal.turnaji:) a ano, prichody hracov typu Jagr, Iginla vitam s nadsenim.....su to ikony, vidiet ich aspon na par zapasov v nasom drese, kedykolvekAtlantik » 08 Júl 2013, 08:15 píše:....
Kaberle, samozrejme, ze total trefa mimo, ale jedna z mala od GM (ak to porovnam s tym predoslym, to je ako cierna a biela)
ale to je napr. to, co ty riesi u Iggyho....od Kaberleho sme chceli to, co hraval v Toronte, nevyslo, u vas to nevyslo s Iginlom, no to neznamena, ze to snim nevide u nas
trefou mimo bol mozno predcasny odchod Dobbyho, lebo ako 2jka patri medzi nadpriemer v NHL, co uz, co pomôze ked budem kritizovat nieco, co uz nie je aktualne a neda sa to nijako ovplyvnit
ak by sme za Seguina, Hortona ziskali len Erikssona, sotva by som bol nadseny, prichodom Iginlu sa to zmenilo
ja som sa o time, hracoch, o celom vedeni nakritizoval az az, v case O´Connoll ery, ked sme sa potacali na dne profiligy, momentalne na to nemam nejake extra dôvody, riesime kazdym rokom PO, co nam ine timy môzu zavidiet, nie som narocny fanusik
u teba ma zas "vytaca", ze odstavujes hraca na vedlajsiu kolaj len preto, ze u vas nepresvedcil, co ste vy bohovia?
ak vyhori aj u nas, no boze, ale vidiet ho v drese Bruins, trebars aj kvôli tomu sexy menu, u mna neni vo cem
„Zavolal mi jeho agent Don Meehan a já vykulil oči. Ptal jsem se: ‘Opravdu k nám chce Jarome jít?’ Byl jsem z toho nadšený,” přiznává generální manažer Peter Chiarelli.
„Jarome se snažil vyjednat smlouvu, která nám bude vyhovovat a pro něho bude férová. Je to od něho velmi vstřícné gesto podobné tomu, které udělal Mark Recchi dva roky po sobě. Dojednali jsme kontrakt, který nám z hlediska platového stropu vyhovuje,“ děkuje kanadskému veteránovi šéf Medvědů.
„Už se k tehdejším událostem nechci vracet, ale řeknu vám jediné, můj názor na Jaromea se nezměnil. Je to budoucí člen Hokejové síně slávy, někdo, koho jsme dlouho hledali a máme štěstí, že ho teď máme. Je to vysoce motivovaný hokejista a elitní hráč a my se těšíme, že nám pomůže znovu získat Stanley Cup. Kdykoliv máte šanci někoho takového získat, snažíte se ji využít. Podle mě perfektně zapadne do naší sestavy.“ (nhlcz)
Tak kedze Rask je podpisany za 7 mil na 8 rokov mozem dokoncit moju "kalkulaciu".
Za sucasneho stavu mame so Savvym cca 1.3 mil viac ako salary cap, bez dalsich zmien v kadri GM staci na 1 den poslat na farmu Hamiltona (1,49 cap hit) cim sa dostaneme tesne pod 64.3 M a potom da Savarda na LTIR cim aj po vrateni Hamiltona do 1. timu ziskame dalsiu rezervu okolo 3,89 M pod navysany cap limit. Myslim ze s tym sa bude dat zit v pohode aj v pripade nejakych kratkodobych zraneni pocas sezony a ked by sa GM rozhodol presunut co i len cast bonusov do cap hitu v dalsej sezone tak nasa pripadna rezerva na doplnenie kadra moze dosiahnut celkovo az cca 8-9 mil... inak 250 000 bonus Iginla ziska iba ak sa dostaneme do finale konferencie a dalsich 250 000 ak vyhrame Stanley Cup.
Za sucasneho stavu mame so Savvym cca 1.3 mil viac ako salary cap, bez dalsich zmien v kadri GM staci na 1 den poslat na farmu Hamiltona (1,49 cap hit) cim sa dostaneme tesne pod 64.3 M a potom da Savarda na LTIR cim aj po vrateni Hamiltona do 1. timu ziskame dalsiu rezervu okolo 3,89 M pod navysany cap limit. Myslim ze s tym sa bude dat zit v pohode aj v pripade nejakych kratkodobych zraneni pocas sezony a ked by sa GM rozhodol presunut co i len cast bonusov do cap hitu v dalsej sezone tak nasa pripadna rezerva na doplnenie kadra moze dosiahnut celkovo az cca 8-9 mil... inak 250 000 bonus Iginla ziska iba ak sa dostaneme do finale konferencie a dalsich 250 000 ak vyhrame Stanley Cup.
Cehlarika po prvych dnoch kempu prirovnavaju, ze typologicky je podobny ako Krejci.
A este k TYLEROVI, sa mi dostal do ruky tento clanok:
http://deadspin.com/5974455/tyler-segui ... -own-filth" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé