A je tu náš americký rival, Boston Bruins. Pohled na tabulku konference je poněkud rozpačitý. Ztrácíme 10 bodů na playoff, zároveň však jen o bod víc na první místo v divizi. Poté, co byl Severovýchod loni nejvíce zastoupen v playoff, letos dělá akorát ostudu. Teď už ale k naší sestavě. Mimo Roye nenastoupí ani Kaleta, vrací se nám však Myers a s kompletně novým nosem i Connolly, který má jednu z posledních možností vystoupit do pozice lídra. Zklame-li (opět), off you go. On se určitě nějaký tým najde, kde by se ho ujali. Za nás Miller, u Bruins netuším a je mi to jedno, i kdyby za ně chytal Batman, tohle musíme vyhrát
Let's go Buffalo!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hodně bláznivé utkání. Kdyby mi někdo řekl před zápasem, že dáme 6 gólů, radoval bych se už předčasně z vítězství. Opravdu gólmani dneska neexcelovali, což je fakt zajimavé, když vezmu, že chytali Miller, Rask a Thomas. Stafford (opět proti Bruins hattrick
) dneska vynikající výkon. Ten kluk, když má sebevědomí, tak dokáže neskutečné věci (mohl rozhodnout už v prodloužení, ale jeho sólo utnul až v poslední možnou chvíli Thomas hokejkou). Vyrovnání sice až v poslední minutě, ale zasloužené. Nájezdy parádní, už dlouho jsem se tak nebavil. U Staffyho jsem si byl jist, že dá. Vanek a jeho ruskej blafák
Letos má snad 100% v nájezdech. Ennis udělal to samé, co proti TOR a NJD, a i díky máchání Thomase v bráně ten nájezd vypadal
Teď oddych 3 dny a jede se na západ, kde budeme hrát postupně s Avs, Sharks a Yotes (pozor, ne back to back). Už by to chtělo, abychom se dostali před Sens. Vůbec nechápu, co před náma tihle matláci dělaj (Ne, že bychom letos zářili, ale pokaždý, když jsem Sens viděl, tak to bylo hrozný z jejich podání, dneska dostali doma 1-5 od Maple Laughs). Let's make some winning streak, Buffalonians
No nic, v Coloradu jsme ostrouhali. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou, chvíli jsme byli lepší my, pak přišla delší lepší pasáž Avs, pak jsme byli zase trochu lepší my, pak zas oni, pak jsme je vycvičili v produktivitě, Avs - timeout, okamžitě Douchene vyrovnal (ten kluk má na nás fakt spadeno
). Pak jsme se neskutečně připravili o gól
No a v prodloužení už zasloužená výhra Avs. My jsme svoji PP nedokázali zužitkovat, oni ano, není co řešit. Ale celkově jsme sehráli slušnou partii s Avs, uvidíme jak to bude vypadat zanedlouho s mexickými kolegy.
Takhle by to šlo; 5/6 bodů ze západu, vynikající výkony Millera (dneska ale i klobouk dolů před LaBarberou). První třetinu lepší my, druhou po našem PP gólu Yotes a taky zaslouženě srovnali. Třetí třetinu jsme moc nezvládali, tam to bylo na Millerovi, který to naštěstí ustál, přežili jsme i dvě závěrečné oslabení a prodloužení rozhodl rychlým švihem Stafford :frajer2: Opět 3 dny pauza a poté doma Flyers a o 2 dny později Canes. Keep it up!
To fakt?The Rev píše:To, že Ruff skončí.. tomu dávám tak 60%, ale spolu s ostatními fans Sabs se modlím samozřejmě aby zůstalGetzo5 píše:Aká je šanca, že nový majiteľ pristúpi k radikálnemu riešeniu a pustí Ruffa Rev? :ja_neviem:
Ona to berou hlavně média jako naprosto jasnou záležitost, tenhle odhad byl spíše negativistický, nicméně je tu opravdu velká šance, že by mohl skončit. Na Flyers se byli podívat nějací jeho poskoci, sám tam nebyl (Pegula). Jinak jeho manželka je velká fanynka Sabres, snad by mohl být trochu podpantoflák a nechat Ruffu. Myersovi se letos moc nedaří, jak je to možné? Chybí mu snad parťák Tallinder?Getzo5 píše:To fakt?The Rev píše:To, že Ruff skončí.. tomu dávám tak 60%, ale spolu s ostatními fans Sabs se modlím samozřejmě aby zůstalGetzo5 píše:Aká je šanca, že nový majiteľ pristúpi k radikálnemu riešeniu a pustí Ruffa Rev? :ja_neviem:To je podľa mňa dosť... Inak pýtam sa práve kvôli našej stoličke po sezóne voľnej, mnohí z nás by ho totiž uvítali, ja spomedzi možností asi najviac.
Až na obranu, ktorá má nedostatky by dostal káder aký si zaslúži a verím, že on by s tým dokázal pozametať. Akurát či by sa nebál Tallindera
![]()
Super, porazili jsme můj neoblíbený tým Carolina Hurricanes 3-2. Zápas byl velice vyrovnaný, ale o ten pověstný gól ve druhé třetině jsme byli lepší a zaslouženě tak zvítězili. Jinak teď nás v poměrně krátké době budou třikrát čekat Isles, fakt paráda, když už pomalu ale jistě našli formu.
Sice mě sklátila viróza, nicméně mně stejně neunikly naše zápasy s Isles a Habs (aby také ne, když se člověk probouzí v noci kažých 15 minut
). Já bych se rád vyhnul slovu tradiční, ale nejde to. Opět tradiční prohra v Nassau a opět 5 gólů a tentokrát dokonce hattrick Tavarese, nic moc. O to větší tlak jsme na sebe vytvořili na zápas s Habs. Letos už tři porážky, kdo to kdy viděl, bylo to na čase změnit. Povedlo se, sice jsme nechali divizním rivalům bod, ale fajn, on si ho Price zasloužil.
Četl jsem už různé spekulace o tom, že Sabres už pomalu vzdávají boj o PO a zbaví se přebytečných hráčů atd. Blbost, patrně jen zbožné přání konkurentů.
Chtěl jsem ještě přidat nějakou zajímavost o prodeji klubu, ale nic jsem nenašel, tak snad jen http://www.wgr550.com/Report--Sabres-On ... ur/8991010
Četl jsem už různé spekulace o tom, že Sabres už pomalu vzdávají boj o PO a zbaví se přebytečných hráčů atd. Blbost, patrně jen zbožné přání konkurentů.
Chtěl jsem ještě přidat nějakou zajímavost o prodeji klubu, ale nic jsem nenašel, tak snad jen http://www.wgr550.com/Report--Sabres-On ... ur/8991010
Po průběhu zápasu možná spravedlivý výsledek, nicméně mně hrozně vadí, co tam předvedl od vás Weber, když nám určitě na delší dobu vyřadil Cammalleriho a dostal pouze dvě minuty, a potom bezmozek Kaleta, který pro změnu vyřadil Halperna...The Rev píše:Sice mě sklátila viróza, nicméně mně stejně neunikly naše zápasy s Isles a Habs (aby také ne, když se člověk probouzí v noci kažých 15 minut). Já bych se rád vyhnul slovu tradiční, ale nejde to. Opět tradiční prohra v Nassau a opět 5 gólů a tentokrát dokonce hattrick Tavarese, nic moc. O to větší tlak jsme na sebe vytvořili na zápas s Habs. Letos už tři porážky, kdo to kdy viděl, bylo to na čase změnit. Povedlo se, sice jsme nechali divizním rivalům bod, ale fajn, on si ho Price zasloužil.
Sabres pri príležitosti 40teho výročia vstupu do ligy predstavili pre fanúšikov ďalšiu novinku. Po 24/7 od HBO je tu 3D vnímanie zápasu prostredníctvom variabilných uhlov kamier, aj na helmách hráčov, teda ako FPS
Veru, pekne to vtiahne do deja a človek hneď vníma ten hokej priestorovo omnoho lepšie neź z teplého miestečka v hale či v obývačke.
Výsledný efekt je asi takýto: http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... nhl-309635
Výsledný efekt je asi takýto: http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... nhl-309635
Už aby Kassian s Folignom v NHL boli, players with edge and grit budete pri šikovných trpaslíkoch ako Ennis a Gerbe potrebovať 
Pridávam niečo čo by si mal vidieť
http://blogs.buffalonews.com/sabres/201 ... es+Edge%29
Pridávam niečo čo by si mal vidieť
http://blogs.buffalonews.com/sabres/201 ... es+Edge%29
Tak tahle výhra mě hodně potěšila. Porazili jsme divizního rivala, který letošní sezónu takřka vzdal. Příchází pauza dlouhá 10 (
) dnů, vždycky je dobré mít vědomí toho, že naposledy to bylo za 2 body. Nicméně, vítězství se nerodilo lehce, načež si ale všichni fanoušci Sabres letos snad už zvykli (samozřejmě pokud k nám nepřijedou nějací nazdárci ze západu, to už si rovnou píšu 2 body, rýp
). Do vedení poslal Sens pěkným zakončením Kelly (podle mě trochu nedoceněný hráč). Poté dal svůj první gól v NHL frajer, který na sebe upozornil především svoji váhou. Pokud se však budeme držet údajů ze stránek Sabres, dozvíme se, že má 170 liber.. Ač se snažím, jak se snažím, rovzpomenu si jen na jednoho fanouška Sens, kterého znám. Můj německý kolega má vždycky ohromnou radost, když dá nějaký Němec gól v NHL. Trochu mám nutkání vidět jeho výraz ve tváři, když jim to tam fouknul Hecht
. Bohužel ve 3.třetině dostal prapodivné 2 minuty Ryan Miller a veteránovi Goncharovi se podařilo v nabídnuté přesilovce srovnat krok na 2-2. Tím však jen vybídl Shaone Morrisonna, letošní "zklamání", aby po vynikající přihrávce Vaneka "redeemed himself" gólem v OT
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé