Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

XruC píše:No aby som bol uprimny, tak vykony nasho GM sa mi vobec nepacia. Nehovoriac o tom, ze nechal odist najlepsieho volneho brankara a priviedol trosku (a za velke peniaze) a ze "trosku" preplatil Green (inak tych 5,25 je na hraca, co mal dobru iba jednu sezonu naozaj vela, aby sme nedopadli ako Buffalo s Vanekom) ale uz ma stve ta jeho neschpnost dohodnut sa s Morrissonom. Neviem ci mam spravne informacie, ale neni to tak, ze ked sa tym dohodne s hracom na arbitrazi (kontrakt sa tam da uzavret len na jeden rok) tak sa hrac po tom stava automaticky volnym agentom? To by ma potom riadne nastval. Kazdopadne mam z pocinania nasho GM za posledny tyzden mierne povedane zmiesane pocity.
XruCi, kamaráde - věř mi, že peníze za Greena se Vám jednoznačně vrátí - do 2 let to bude 1 z nejlepších beků ligy, o tom jsem přesvědčen :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Uvidime..sezona mu vysla na vybornu a na MS zahral tiez paradne, ale bola to jeho prva takato sezona, o rok budeme mudrejsi..
Inak tym WSH sa skoro vobec nezmenil, akurat odisiel Cook (co je inak velka skoda) a za Hueta prisiel Theodore (k tomu som sa uz vyjadroval), nasi mladi su zase o rok starsi, tak snad by to mohlo byt este lepsie ako o rok, hlavne najväcsi skok cakam od Semina, ten este prekvapi ligu..teda dufam :)
Souhlas s Phillym. Green si ty prachy zaslouží a nevěřím, že vyhoří jako Vanek. Green je pro mě největší hráčské překvapení.... WSH bude letos silný...
Dúfam, že Michal Neuvirth si odchytá nejakú minútku. Zistil som, že sa narodil presne ako ja tak mu musím fandiť. :wink:
Neviem..moc tomu tento rok este neverim, asi ani Varlamov si nezachyta, ale do buducna je to obrovsky talent. Mame dvoch velmi nadejnich brankarov-Neuwirtha a Varlamova.
tento rok som zvedavi ako sa bude theovi darit ale podla mna hueta nemali pustit
Hueta nenahradi, to je jasne, len ono to bolo s tym podpisom Hueta trochu zlozitejsie, chcel dlhodobu zmluvu, kym Caps mu ponukali max. 2-rocnu, mame na sklade 2 naozaj kvalitnych mladych brankarov, ktori by mohli patrit k elite a na tom chcu v Caps stavat, keby dali Huetovi 6 rocny kontrakt, bolo by im cca 27, aj ked pre brankara to nieje az tak neskoro, oni budu mat na nhl ovela skor. Skoda ze nedali Huetovi 6 rocnu zmluvu bez no-trade klauzuli, ale asi to bola jedna z podmienok..no co uz..dako si odtrpet tieto 2 roky a hadam potom bude lepsie, skoda len toho strateneho casu pre Ovcu a spol..Theodore nieje brankar, ktory by nas vedel doviest ku SC :thumbsdown:
Huet byl dobrý tah místo Kölziga, nechápu, proč se ho vzdali. Theodore má své kvality, ale Huetových nedosahuje :!:
Pavel N. píše:Huet byl dobrý tah místo Kölziga, nechápu, proč se ho vzdali. Theodore má své kvality, ale Huetových nedosahuje :!:
Pavlíku,vždyť to už XruC vysvětloval,vzdali se ho proto,že Cris požadoval dlouhodobý kontrakt,který mu Caps nechtěli nabídnout. Pro mě to znamená citelné oslabení Caps,protože Jose je díra a silně pochybuji,že by byl nějakou výraznou oporou. :thumbsdown:
Osobně je mi Washington sympatický a těšíl jsem se na parádní brankářské souboje Biron vs. Huet s Phillou,no to už bohužel nehrozí,Scud s jeho oblíbencem Theodorem se mnou jistě nebude souhlasit,ale aby nakonec nechytal B.Johnson a Theo neseděl na prdeli,tak jako (většinu) času u Avs. :roll: :frajer2:
Baffy píše: Pavlíku,vždyť to už XruC vysvětloval,vzdali se ho proto,že Cris požadoval dlouhodobý kontrakt,který mu Caps nechtěli nabídnout.
Jasný Baffy, ale to je právě to, co nechápu, mohli si ho nechat, dělaj akorát héééééérečky :!: :thumbsdown:
Baffy píše:
Pavel N. píše:Huet byl dobrý tah místo Kölziga, nechápu, proč se ho vzdali. Theodore má své kvality, ale Huetových nedosahuje :!:
Pavlíku,vždyť to už XruC vysvětloval,vzdali se ho proto,že Cris požadoval dlouhodobý kontrakt,který mu Caps nechtěli nabídnout. Pro mě to znamená citelné oslabení Caps,protože Jose je díra a silně pochybuji,že by byl nějakou výraznou oporou. :thumbsdown:
Osobně je mi Washington sympatický a těšíl jsem se na parádní brankářské souboje Biron vs. Huet s Phillou,no to už bohužel nehrozí,Scud s jeho oblíbencem Theodorem se mnou jistě nebude souhlasit,ale aby nakonec nechytal B.Johnson a Theo neseděl na prdeli,tak jako (většinu) času u Avs. :roll: :frajer2:
presne tak, toho sa obavam aj ja..najhorsie je, ked tim maka a brankar je sito, to je potom fakt deprimujuce..no ale ved uvidime :sad2:
vzdy budete na tom v branke lepsie ako LA.. :frajer2:
cepi píše:vzdy budete na tom v branke lepsie ako LA.. :frajer2:
:hufi: cepi bavis... kdo taky neni ze :D No trebas i Vitkovice jsou na tom v brance lip :frajer2:
Selly8 píše:
cepi píše:vzdy budete na tom v branke lepsie ako LA.. :frajer2:
:hufi: cepi bavis... kdo taky neni ze :D No trebas i Vitkovice jsou na tom v brance lip :frajer2:
:x :nasraty: :nervy: :bitka3: .
Veď vám tí naši brankári ešte ukážu. :lol3:

Theodore kedysi vedel chytať, možno ho osvieti.
a možno taky nie :lol: :lol2:
Mňa skôr zaráźa, že Caps neriešia Nylanders, keď podpísali Fjodorova. Neviem, akých hráčov máte na farme, myslím si, že by ste mali získať mladého centra, ktorý by získaval skúsenosti v treťom útoku a po odchode Fjodorova by hral v útoku s Sjominom. Kozlova aj Nylandera by som vymenila.
mt-svk píše:Mňa skôr zaráźa, že Caps neriešia Nylanders, keď podpísali Fjodorova. Neviem, akých hráčov máte na farme, myslím si, že by ste mali získať mladého centra, ktorý by získaval skúsenosti v treťom útoku a po odchode Fjodorova by hral v útoku s Sjominom. Kozlova aj Nylandera by som vymenila.
Vím, že je to překlep, ale Nylanders je skvělá přezdívka :wink: :lol2: Kozlova ponechat a Fjodorova neměli podepisovat, teď mají přetlak. Backstrom do prvního, Nylander do druhého a Laich do třetího, teď bude Laich zbytečně málo hrát a Fjodorova budou muset někam nacpat.
MartinFC píše:
mt-svk píše:Mňa skôr zaráźa, že Caps neriešia Nylanders, keď podpísali Fjodorova. Neviem, akých hráčov máte na farme, myslím si, že by ste mali získať mladého centra, ktorý by získaval skúsenosti v treťom útoku a po odchode Fjodorova by hral v útoku s Sjominom. Kozlova aj Nylandera by som vymenila.
Vím, že je to překlep, ale Nylanders je skvělá přezdívka :wink: :lol2: Kozlova ponechat a Fjodorova neměli podepisovat, teď mají přetlak. Backstrom do prvního, Nylander do druhého a Laich do třetího, teď bude Laich zbytečně málo hrát a Fjodorova budou muset někam nacpat.
mt-svk: pravda..ALE Nylander ma no-trade klauzulu..vies ako to chodi
MartinFC: Fedorov ma stale co ponuknut a je tam aj pre jeho obrovske skusenosti..hraci ako Ovca, Semin, Backstrom sa budu moct este rok od neho ucit, na skodu to rozhodne nebude. Laich moze hrat aj na kridle..osobne ho vidim v druhej formacii so Seminom a Backstromom, ci Nylanderom
To že namítneš Fjodorovovi zkušenosti jsem očekával, ale Nylander také není žádný bažant. Nemůžu si pomoct, ale teď se i částečně kvůli jeho podpisu dostali nad platový strop a myslím si, že za takové peníze už nestojí. Kolik že máte teď útočníků s jednocestnou smlouvou? 15? Někdo tak bude muset stejně odejít nebo přes waiver list umístěn na farmu, když máte 7 obránců s jednocestným kontraktem.
to ze je preplateny je vec druha, ale vela hracov je spokojna ze zostal este rok. Dalsia vec, spoliehat sa len na Nylandera je o drzku..co ked sa opat zrani? Je fajn mat v tyme 3 dobrych centrov.. Co som pocuval caps report, tak GM skor planuje nenapisat na supisku vsetkych 23, ale len 21 hracov. Hej..sme nad stropom a co ma stve, preplatenych hracov mame viac, ako len Fedorova, z toho aj ten napnuty rozpocet..
Například jsem ještě před začátkem června čekal, že neprodloužíte s Bradleyem. Vzhledem k tomu, kolik máte kvalitních útočníků. Tento podpis se mi zdá trochu zbytečný a myslím, že by pak nebyly takové problémy se stropem, zvlášť když máte přebytek útočníků.
Bradley je vyborny defenzivny utocnik..jeho sila sa ukazala v PO, kde hral dobre do tela..skor by som sa chcel zbavit bud Clarka, alebo Nylandera..velmi ma mrzi odchod Cooka..presne taky typ hraca sme potrebovali ako sol.

Skvele video o Nyclasovi a Ovci..pre mna to ma velku hodnotu, vidiet, ze si chalani dobre rozumeju..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6aSXcO89IxU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6aSXcO89IxU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Tak vcera baby Caps trochu nalozili Flyers 7-0, kiez by takymto vysledkom koncili aj zapasi v minulom PO. Inak je vidiet, kto sa snazi hracov vychovavat a kto kupovat (co ale nieje zle) Bohate tymi maju urcite vacsiu vyhodu, mozu si dovolit ziskat zrovna takeho hraca akeho potrebuju, nemusia cakat, kym dozreje a problem je aj to, ze mat v zalohe na kazdom poste kvalitnu nahradu je takmer nemozne.
no a goly:
Morin x2
Perrealt
Lacroix
Pinozzotto
Bouchard
Taylor
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA