Leci ja to vidĂm takisto.TieĹľ ich nemám rád, pre ten defenzĂvny štĂ˝l hry, akĂ˝ predvádzajĂş.Budem vám drĹľaĹĄ palce, aby ste tĂ˝ch betonárov vyradili a ak sa zadarĂ vám aj nám, tak sa naše dva obľúbenĂ© tĂmy, spolu stretnĂş v 2 kole.4Lecavalier4 píše:Tampa Bay urÄŤite postĂşpi cez Devils, na tohtorocne vzájomne zapasy je to 3:1 pre Tampu. Nemam ich rad, kvoli tomu ich defenzivnemu štĂ˝lu hryA keÄŹ celĂ˝ tĂm stojĂ na brankárovi, tak to je oniÄŤom
Vinny a spol. to určite dokážu
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ked vyhra Tampa bude hraĹĄ s vĂĹĄazom zo skupiny Atlanta - Rangersmilos76 píše:Leci ja to vidĂm takisto.TieĹľ ich nemám rád, pre ten defenzĂvny štĂ˝l hry, akĂ˝ predvádzajĂş.Budem vám drĹľaĹĄ palce, aby ste tĂ˝ch betonárov vyradili a ak sa zadarĂ vám aj nám, tak sa naše dva obľúbenĂ© tĂmy, spolu stretnĂş v 2 kole.4Lecavalier4 píše:Tampa Bay urÄŤite postĂşpi cez Devils, na tohtorocne vzájomne zapasy je to 3:1 pre Tampu. Nemam ich rad, kvoli tomu ich defenzivnemu štĂ˝lu hryA keÄŹ celĂ˝ tĂm stojĂ na brankárovi, tak to je oniÄŤom
Vinny a spol. to určite dokážu
centr Tampa Bay Lightning, narozen 21. dubna 1980 v Ile Bizard, Kanada
nejlepšà střelec právě skončené sezóny
Vzor z dÄ›tstvĂ: Steve Yzerman
KonĂÄŤky: golf, filmy, plavba na lodi
PĹ™ezdĂvka: Vinny
OblĂbenĂ˝ film: ÄŚernĂ˝ jestřáb sestĹ™elen
OblĂbená hudba: U2, Metallica
PrvnĂ auto: ÄŤervenĂ˝ Cavalier Z24
PrvnĂ zamÄ›stnánĂ: Byl jsem… jak to vysvÄ›tlit? Staral jsem se o hendikepovanĂ© dĂtÄ› na táboĹ™e.
PrvnĂ hokejovĂ© vzpomĂnky: Jednou o VánocĂch, tušĂm mi bylo jedenáct, jsem dostal pár hokejovĂ˝ch rukavic. Byly to ty nejšťastnÄ›jšà Vánoce, kterĂ© jsem zaĹľil. Bral jsem si je i na noc do postele.
Pocity pĹ™ed zápasem: SnaĹľĂm se relaxovat, nejsem nijak speciálnÄ› motivovanĂ˝ – to, aĹľ kdyĹľ vyjedu na led.
Největšà sportovnà zážitek: Zisk Stanley Cupu v roce 2004 proti Calgary.
OblĂbenĂ© dresy: Los Angeles Kings, New York Rangers
OblĂbená hala: Montreal
Nejbližšà přátelé v NHL: Brad Richards, Dan Cloutier
Nejzábavnějšà hráč: Andre Roy. Je bláznivý, zábavný, má úžasný smysl pro humor.
Nejtěžšà soupeĹ™: Wendel Clark. Hrál jsem s nĂm v devadesátĂ©m osmĂ©m. ProÄŤ zrovna on? UrÄŤitÄ› jste o nÄ›m museli slyšet, vidÄ›t ho, jak hraje. SilovĂ˝ forvard a ĂştoÄŤnĂk beze strachu, kterĂ˝ se dokáže postavit kaĹľdĂ©mu. UĹľ od pohledu.
Nejhoršà zranÄ›nĂ: Zlomená noha, po zásahu pukem od McGillise z Philadelphie.
NejzábavnÄ›jšà hokejová vzpomĂnka: StaÄŤĂ sledovat kaĹľdĂ˝ den Andre Roye. Strávil jsem s nĂm pĹ™i cestách na pokoji jen tĂ˝den, ale uĹľ po jednom dnu jsem si Ĺ™Ăkal, jak s nĂm mĹŻĹľe manĹľelka vydrĹľet.
NejvÄ›tšà hokejovĂ˝ trapas: PĹ™ed pár lety jsem vyjĂĹľdÄ›l na led v Buffalu a nevšiml jsem si ÄŤervenĂ©ho koberce, kterĂ˝ mÄ›li na ploše. Najel jsem na nÄ›j a roztoÄŤilo mÄ› to, vrazil jsem do mantinelu, ztratil helmu, rukavice, hokejku, prostÄ› všechno. A nejhoršà bylo, Ĺľe byla zrovna v hledišti moje sestra.
OblĂbenĂ© mĂsto na dovolenou: JiĹľnĂ Afrika, KapskĂ© mÄ›sto
nejlepšà střelec právě skončené sezóny
Vzor z dÄ›tstvĂ: Steve Yzerman
KonĂÄŤky: golf, filmy, plavba na lodi
PĹ™ezdĂvka: Vinny
OblĂbenĂ˝ film: ÄŚernĂ˝ jestřáb sestĹ™elen
OblĂbená hudba: U2, Metallica
PrvnĂ auto: ÄŤervenĂ˝ Cavalier Z24
PrvnĂ zamÄ›stnánĂ: Byl jsem… jak to vysvÄ›tlit? Staral jsem se o hendikepovanĂ© dĂtÄ› na táboĹ™e.
PrvnĂ hokejovĂ© vzpomĂnky: Jednou o VánocĂch, tušĂm mi bylo jedenáct, jsem dostal pár hokejovĂ˝ch rukavic. Byly to ty nejšťastnÄ›jšà Vánoce, kterĂ© jsem zaĹľil. Bral jsem si je i na noc do postele.
Pocity pĹ™ed zápasem: SnaĹľĂm se relaxovat, nejsem nijak speciálnÄ› motivovanĂ˝ – to, aĹľ kdyĹľ vyjedu na led.
Největšà sportovnà zážitek: Zisk Stanley Cupu v roce 2004 proti Calgary.
OblĂbenĂ© dresy: Los Angeles Kings, New York Rangers
OblĂbená hala: Montreal
Nejbližšà přátelé v NHL: Brad Richards, Dan Cloutier
Nejzábavnějšà hráč: Andre Roy. Je bláznivý, zábavný, má úžasný smysl pro humor.
Nejtěžšà soupeĹ™: Wendel Clark. Hrál jsem s nĂm v devadesátĂ©m osmĂ©m. ProÄŤ zrovna on? UrÄŤitÄ› jste o nÄ›m museli slyšet, vidÄ›t ho, jak hraje. SilovĂ˝ forvard a ĂştoÄŤnĂk beze strachu, kterĂ˝ se dokáže postavit kaĹľdĂ©mu. UĹľ od pohledu.
Nejhoršà zranÄ›nĂ: Zlomená noha, po zásahu pukem od McGillise z Philadelphie.
NejzábavnÄ›jšà hokejová vzpomĂnka: StaÄŤĂ sledovat kaĹľdĂ˝ den Andre Roye. Strávil jsem s nĂm pĹ™i cestách na pokoji jen tĂ˝den, ale uĹľ po jednom dnu jsem si Ĺ™Ăkal, jak s nĂm mĹŻĹľe manĹľelka vydrĹľet.
NejvÄ›tšà hokejovĂ˝ trapas: PĹ™ed pár lety jsem vyjĂĹľdÄ›l na led v Buffalu a nevšiml jsem si ÄŤervenĂ©ho koberce, kterĂ˝ mÄ›li na ploše. Najel jsem na nÄ›j a roztoÄŤilo mÄ› to, vrazil jsem do mantinelu, ztratil helmu, rukavice, hokejku, prostÄ› všechno. A nejhoršà bylo, Ĺľe byla zrovna v hledišti moje sestra.
OblĂbenĂ© mĂsto na dovolenou: JiĹľnĂ Afrika, KapskĂ© mÄ›sto
no tak to si poÄŤkáme, ale je jasnĂ© Ĺľe všechny zápasy Tampy v play-off budu poslouchat v rádiu4Lecavalier4 píše:UĹľ mu netrebaLecavalier-number4 píše:no u Riche bych se nezlobil za dalšà Conn Smythe Trophyto je jedno, kto to vyhrá, ale nech to Bolts dotiahnu ÄŹaleko
Na Galaxii Sport by mal isĹĄ 1 prenos s Tampou
hehe, keď už sa bude hrať na domácom ľade
už sa tešiiiim
Sezona Tampy 2006/2007
Celkové zhrnutà našà sezony.
Naše sezona nezaÄŤala dobĹ™e, sice jsme prvnĂ zápas vyhráli, ale pak to šlo od zhora dolĹŻ, jednu chvĂli jsme se ocitli na 14.mĂstÄ› pĹ™ed beznadÄ›jnÄ› poslednĂ Philou. VĂ˝hry se stĹ™Ădali s prohry, kdyĹľ byla serie proher, násleedovala serie vĂ˝her...
Mohlo nás těšit Ĺľe parádnÄ› byli rozbÄ›hnutĂ Lecavalier a St.Louis, kteřà zbĂrali pravidelnÄ› body, ale hodnÄ› nás sráželi vĂ˝kony Denise. KdyĹľ jsem vidÄ›l naše vĂ˝kony, s play-off jsem pĹ™Ăliš nepoÄŤĂtal.
Byla tady serie kdy jsme prohráli 4 zápasy, potom jsme porazili Atlantu 8:0 a pak jsme zase čtyři zápasy prohráli.
PĹ™išel však leden a Ăşnor a my jsme ukázali svou sĂlu. Vyhrá stĹ™Ădala vĂ˝hru, mÄ›li jsme 5 vĂ˝her v Ĺ™adÄ›, tyhle mÄ›sĂce nás dostali do play-off a nakonec i na ÄŤelo divize. Tamk jsme však moc dlouho nepobyli.
Vyhrávali jsme, ale mez výhry byli porážky za které jsme se styděli (0:5, 2:6, 2:7, 1:5...)
Nakonec jsme ještÄ› svádÄ›li bitvu o play-off, ale jelikoĹľ jsme se báli toho Ĺľe nepostoupĂme, dostali jsme se zpÄ›t na dosah Atlanty. S nĂ jsme svádÄ›li bitvu o ÄŤelo divize, šanci jsme však stratili prohrou s Floridou, nakonec jsme skonÄŤili sedmĂ a v play-off nás ÄŤeká New Jersey.
Celkové zhrnutà našà sezony.
Naše sezona nezaÄŤala dobĹ™e, sice jsme prvnĂ zápas vyhráli, ale pak to šlo od zhora dolĹŻ, jednu chvĂli jsme se ocitli na 14.mĂstÄ› pĹ™ed beznadÄ›jnÄ› poslednĂ Philou. VĂ˝hry se stĹ™Ădali s prohry, kdyĹľ byla serie proher, násleedovala serie vĂ˝her...
Mohlo nás těšit Ĺľe parádnÄ› byli rozbÄ›hnutĂ Lecavalier a St.Louis, kteřà zbĂrali pravidelnÄ› body, ale hodnÄ› nás sráželi vĂ˝kony Denise. KdyĹľ jsem vidÄ›l naše vĂ˝kony, s play-off jsem pĹ™Ăliš nepoÄŤĂtal.
Byla tady serie kdy jsme prohráli 4 zápasy, potom jsme porazili Atlantu 8:0 a pak jsme zase čtyři zápasy prohráli.
PĹ™išel však leden a Ăşnor a my jsme ukázali svou sĂlu. Vyhrá stĹ™Ădala vĂ˝hru, mÄ›li jsme 5 vĂ˝her v Ĺ™adÄ›, tyhle mÄ›sĂce nás dostali do play-off a nakonec i na ÄŤelo divize. Tamk jsme však moc dlouho nepobyli.
Vyhrávali jsme, ale mez výhry byli porážky za které jsme se styděli (0:5, 2:6, 2:7, 1:5...)
Nakonec jsme ještÄ› svádÄ›li bitvu o play-off, ale jelikoĹľ jsme se báli toho Ĺľe nepostoupĂme, dostali jsme se zpÄ›t na dosah Atlanty. S nĂ jsme svádÄ›li bitvu o ÄŤelo divize, šanci jsme však stratili prohrou s Floridou, nakonec jsme skonÄŤili sedmĂ a v play-off nás ÄŤeká New Jersey.
[quote="Lecavalier-number4"]Tak jak to Jay udělá s brankáři je
Kdyby přivedl Nabokova, vůbec bych se nezlobil
Je dcela nutnĂ© aby brankářskou otázku vyĹ™ešil. těžko Ĺ™Ăct kdo pĹŻjde, já bych si radÄ›ji nechal Holmqvista, kterĂ˝ má lepšà vĂ˝kony neĹľ Denis a bere mĂĹ
[quote="4Lecavalier4"][quote="Lecavalier-number4"]Tak jak to Jay udělá s brankáři je
Kdyby přivedl Nabokova, vůbec bych se nezlobil
Je dcela nutnĂ© aby brankářskou otázku vyĹ™ešil. těžko Ĺ™Ăct kdo pĹŻjde, já bych si radÄ›ji nechal Holmqvista, kterĂ˝ má lepšà vĂ˝kony neĹľ Denis a bere mĂĹ
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé