Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tampa Bay určite postúpi cez Devils, na tohtorocne vzájomne zapasy je to 3:1 pre Tampu. Nemam ich rad, kvoli tomu ich defenzivnemu štýlu hry :? A keď celý tím stojí na brankárovi, tak to je oničom :shock: Vinny a spol. to určite dokážu 8)

4Lecavalier4 píše:Tampa Bay urÄŤite postĂşpi cez Devils, na tohtorocne vzájomne zapasy je to 3:1 pre Tampu. Nemam ich rad, kvoli tomu ich defenzivnemu štĂ˝lu hry :? A keÄŹ celĂ˝ tĂ­m stojĂ­ na brankárovi, tak to je oniÄŤom :shock: Vinny a spol. to urÄŤite dokážu 8)
Leci ja to vidím takisto.Tiež ich nemám rád, pre ten defenzívny štýl hry, aký predvádzajú.Budem vám držať palce, aby ste tých betonárov vyradili a ak sa zadarí vám aj nám, tak sa naše dva obľúbené tímy, spolu stretnú v 2 kole. :wink:

milos76 píše:
4Lecavalier4 píše:Tampa Bay urÄŤite postĂşpi cez Devils, na tohtorocne vzájomne zapasy je to 3:1 pre Tampu. Nemam ich rad, kvoli tomu ich defenzivnemu štĂ˝lu hry :? A keÄŹ celĂ˝ tĂ­m stojĂ­ na brankárovi, tak to je oniÄŤom :shock: Vinny a spol. to urÄŤite dokážu 8)
Leci ja to vidím takisto.Tiež ich nemám rád, pre ten defenzívny štýl hry, aký predvádzajú.Budem vám držať palce, aby ste tých betonárov vyradili a ak sa zadarí vám aj nám, tak sa naše dva obľúbené tímy, spolu stretnú v 2 kole. :wink:
Ked vyhra Tampa bude hraĹĄ s vĂ­ĹĄazom zo skupiny Atlanta - Rangers :?: Ak hej, tak Rangers postupia 8) Atlanta este nehrala play-off, takĹľe ÄŹaleko to nedotiahne :roll:

centr Tampa Bay Lightning, narozen 21. dubna 1980 v Ile Bizard, Kanada
nejlepší střelec právě skončené sezóny

Vzor z dětství: Steve Yzerman

KonĂ­ÄŤky: golf, filmy, plavba na lodi

Přezdívka: Vinny

Oblíbený film: Černý jestřáb sestřelen

Oblíbená hudba: U2, Metallica

PrvnĂ­ auto: ÄŤervenĂ˝ Cavalier Z24

První zaměstnání: Byl jsem… jak to vysvětlit? Staral jsem se o hendikepované dítě na táboře.

První hokejové vzpomínky: Jednou o Vánocích, tuším mi bylo jedenáct, jsem dostal pár hokejových rukavic. Byly to ty nejšťastnější Vánoce, které jsem zažil. Bral jsem si je i na noc do postele.

Pocity před zápasem: Snažím se relaxovat, nejsem nijak speciálně motivovaný – to, až když vyjedu na led.

Největší sportovní zážitek: Zisk Stanley Cupu v roce 2004 proti Calgary.

Oblíbené dresy: Los Angeles Kings, New York Rangers

Oblíbená hala: Montreal

Nejbližší přátelé v NHL: Brad Richards, Dan Cloutier

Nejzábavnější hráč: Andre Roy. Je bláznivý, zábavný, má úžasný smysl pro humor.

Nejtěžší soupeř: Wendel Clark. Hrál jsem s ním v devadesátém osmém. Proč zrovna on? Určitě jste o něm museli slyšet, vidět ho, jak hraje. Silový forvard a útočník beze strachu, který se dokáže postavit každému. Už od pohledu.

Nejhorší zranění: Zlomená noha, po zásahu pukem od McGillise z Philadelphie.

Nejzábavnější hokejová vzpomínka: Stačí sledovat každý den Andre Roye. Strávil jsem s ním při cestách na pokoji jen týden, ale už po jednom dnu jsem si říkal, jak s ním může manželka vydržet.

Největší hokejový trapas: Před pár lety jsem vyjížděl na led v Buffalu a nevšiml jsem si červeného koberce, který měli na ploše. Najel jsem na něj a roztočilo mě to, vrazil jsem do mantinelu, ztratil helmu, rukavice, hokejku, prostě všechno. A nejhorší bylo, že byla zrovna v hledišti moje sestra.

Oblíbené místo na dovolenou: Jižní Afrika, Kapské město

Vítám dalšího fanouška Tampy :cool:
Přes Devils se snad probijem, ale bude to těžké, snad to Lecavalier se St.Louisem zvládnou, ale budou potřebovat podporu i od dalších útočníku.

Lecavalier-number4 píše:VĂ­tám dalšího fanouška Tampy :cool:
Přes Devils se snad probijem, ale bude to těžké, snad to Lecavalier se St.Louisem zvládnou, ale budou potřebovat podporu i od dalších útočníku.
hehe, dikes 8) no utoÄŤnici to zvladnu, podÄľa mĹ

no u Riche bych se nezlobil za další Conn Smythe Trophy :)

Lecavalier-number4 píše:no u Riche bych se nezlobil za další Conn Smythe Trophy :)
Už mu netreba :D to je jedno, kto to vyhrá, ale nech to Bolts dotiahnu ďaleko :) Na Galaxii Sport by mal isť 1 prenos s Tampou :D hehe, keď už sa bude hrať na domácom ľade :cool: už sa tešiiiim 8)

4Lecavalier4 píše:
Lecavalier-number4 píše:no u Riche bych se nezlobil za další Conn Smythe Trophy :)
Už mu netreba :D to je jedno, kto to vyhrá, ale nech to Bolts dotiahnu ďaleko :) Na Galaxii Sport by mal isť 1 prenos s Tampou :D hehe, keď už sa bude hrať na domácom ľade :cool: už sa tešiiiim 8)
no tak to si počkáme, ale je jasné že všechny zápasy Tampy v play-off budu poslouchat v rádiu

jj, ja takisto :) aspoĹ

Sezona Tampy 2006/2007

Celkové zhrnutí naší sezony.
Naše sezona nezačala dobře, sice jsme první zápas vyhráli, ale pak to šlo od zhora dolů, jednu chvíli jsme se ocitli na 14.místě před beznadějně poslední Philou. Výhry se střídali s prohry, když byla serie proher, násleedovala serie výher...
Mohlo nás těšit že parádně byli rozběhnutí Lecavalier a St.Louis, kteří zbírali pravidelně body, ale hodně nás sráželi výkony Denise. Když jsem viděl naše výkony, s play-off jsem příliš nepočítal.
Byla tady serie kdy jsme prohráli 4 zápasy, potom jsme porazili Atlantu 8:0 a pak jsme zase čtyři zápasy prohráli.
Přišel však leden a únor a my jsme ukázali svou sílu. Vyhrá střídala výhru, měli jsme 5 výher v řadě, tyhle měsíce nás dostali do play-off a nakonec i na čelo divize. Tamk jsme však moc dlouho nepobyli.
Vyhrávali jsme, ale mez výhry byli porážky za které jsme se styděli (0:5, 2:6, 2:7, 1:5...)
Nakonec jsme ještě sváděli bitvu o play-off, ale jelikož jsme se báli toho že nepostoupíme, dostali jsme se zpět na dosah Atlanty. S ní jsme sváděli bitvu o čelo divize, šanci jsme však stratili prohrou s Floridou, nakonec jsme skončili sedmí a v play-off nás čeká New Jersey.

[quote="4Lecavalier4"]jj, ja takisto :) aspoĹ

takže odteď budou všechny prewieva a informace k odehraným zápasům s New Jersey napsány v topicu NHL-Play-off New Jersey vs Tampa Bay,zřejmě všichni víte kde takže nemusím dávat odkaz

můj 1000 příspěvek

Podľa vás, ktorý z dvojice Denis - Holmqvist v lete odíde a ktorý brankár ho nahradí? :?: Ja by som veľmi chcel v našom tíme vidieť Nabokova 8) Ale to sa určite nestane :cry: Vôbec si netrúfam povedať koho Feaster privedie v lete do tímu :?

Tak jak to Jay udÄ›lá s brankáři je :?: Kdyby pĹ™ivedl Nabokova, vĹŻbec bych se nezlobil :) Je dcela nutnĂ© aby brankářskou otázku vyĹ™ešil. těžko říct kdo pĹŻjde, já bych si radÄ›ji nechal Holmqvista, kterĂ˝ má lepší vĂ˝kony neĹľ Denis a bere mĂ­Ĺ

[quote="Lecavalier-number4"]Tak jak to Jay udÄ›lá s brankáři je :?: Kdyby pĹ™ivedl Nabokova, vĹŻbec bych se nezlobil :) Je dcela nutnĂ© aby brankářskou otázku vyĹ™ešil. těžko říct kdo pĹŻjde, já bych si radÄ›ji nechal Holmqvista, kterĂ˝ má lepší vĂ˝kony neĹľ Denis a bere mĂ­Ĺ

:!: na Nabokova si brusia zuby aj medvede :!:

cepi píše::!: na Nabokova si brusia zuby aj medvede :!:
Thomas vám nestačí?

[quote="4Lecavalier4"][quote="Lecavalier-number4"]Tak jak to Jay udÄ›lá s brankáři je :?: Kdyby pĹ™ivedl Nabokova, vĹŻbec bych se nezlobil :) Je dcela nutnĂ© aby brankářskou otázku vyĹ™ešil. těžko říct kdo pĹŻjde, já bych si radÄ›ji nechal Holmqvista, kterĂ˝ má lepší vĂ˝kony neĹľ Denis a bere mĂ­Ĺ

Lecavalier-number4 píše:
cepi píše::!: na Nabokova si brusia zuby aj medvede :!:
Thomas vám nestačí?
Vam ho netreba :!: My by sme ho využili lepšie :P

ci nam ho (ne)treba budeme riesit v inom topicu :) pre Vas je pocas leta priorita jasna -) brankarska

ja by som si urcite ponechal Holmqvista

Vynikajuco, Vinny, ty si to vsetkym ukazal, ale inak vykony nic vela, zaujal len St. louis a Boyle.

Dúfam, že v lete posilníme obranu 8) Aj keď nám za nejaký ten čas príde mladý obránca Matt Smaby, budeme mať potom celkom kvalitnú obranu. Kuba, Boyle, O' Brien, Ranger, Smaby :) to vyzerá celkom goood :P

Tak nejak je tu mrtvo :shock:

4Lecavalier4 píše:Tak nejak je tu mrtvo :shock:
cudujes sa :?: ved Tampa a ostatne PO muzstva sa teraz riesia v topicu NHL PO :wink: sem si chystaj prispevky pocas letneho (prestupoveho) obdobia :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE