Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na lade Chicaga sme odohrali velmi dobrý zápas a jastrabov sme zdolali rozdielom 4 golov už 2x v rade :good:

Najväčšiu zásluhu na triumfe mal 1. útok Sedinovcov s Burrowsom, prvé 3 goly vytvorila táto trojica, svoj 29. a 30. gol v sezone strielal Daniel a jeden strelil Burrows. Tento útok hrá v poslednej dobe famozne, z posledných 11 zápasov pozbierali dokopy 41 bodov :!: (19g+22a).
Začiatkom 3. tretiny už domáci nedokázali udržať nervy a Eager, Byfuglien a Barker sa pustili do nášho prvého útoku, naštastie sme mali na lade aj Bieksu a O'Briena.. boli z toho 3 bitky a väčšina aktérov si to namierila rovno do šatne, všetko to začali hawks tak bolo spravodlivé že sme potom dostali 2 minutovú presilovku 5 na 3 , a v nej posielal Sundinovu prihrávku do siete Kesler.
Dalšou dôležitou postavou zápasu bol Luongo, zastavil všetkých 26 striel Chicaga a pripísal si už svoj 7. shutout v sezone. Po zápase ešte Byfuglien chudácky zrazil Mitchella na lad.
Chicago ma svojim konaním v 3. tretine strašne sklamalo, ale moc nahnevaný byť nemôžem, pamätám si zápas z minulej sezony ked Chicago vyhrávalo tušim 3:1 a vtedy sa nevedeli s výsledkom zmieriť naši a po lade lietali Toews a spol. Každopádne mi to pripadá ako zbytočnosť a v hokeji na takejto úrovni by sa to nemalo vyskytovať.
Gratulujem ,totalne ste dominovali,toto som este v tejto sezone nevidel na nasom lade.Myslel som,ze dostanem infarkt,uz ked sme dostali prvy gol,tusil som,ze je zle nedobre.Po druhej tretine som uz chcel odist.Ta bitka sa vyvolava len koli fanusikom,to uz je divadlo,ktore zaplna areny,akurat som bol sokovany Burrowsom,ked vytrhol vlasy Keithovi,sorry,ale toto do NHL nepatri,je to vynikajuci hrac,ale tymto sa zaradil k Seminovi,ktory bubnoval v bitke rukami,ako dievca...Luongo je klasa :good:

Myslim,ze ked sa dostaneme do PO a nahodou budeme hrat prve kolo s Vami,bude to seria na zivot a na smrt... :D
Daniel Sedin bol zvolený za druhú hviezdu uplynulého týždňa :winner2: , keď v štyroch zápasoch zaznamenal štyri góly a štyri asistencie. :cool:
Dva z týchto gólov boli víťazné a to proti Coloradu a proti Chicagu. Daniel je najlepším hráčom Canuks čo sa týka bodovania aj gólov s 76 bodmi, 30 gólmi, z čoho 7 je víťazných! :cool:
Gratulujem.
Dufam ze tato forma Sedin sisters rychlo prejde.
Ja naopak prajem Calgary nech im súčastná forma vydrží aj do PO.
A keby aj Sedinovcom došla forma tak by ich zastúpil 2. útok Kes-Sundin-Demo , tie 2 útoky sa striedajú, vo februári tiahol ofenzívu 2. útok a teraz v marci úraduje ten prvý.

Inak máš zaujímavý podpis - :hmm: :butt:
Bluesman píše:Daniel Sedin bol zvolený za druhú hviezdu uplynulého týždňa :winner2: ,
A Henrik Sedin bol zvolený 2. hviezdou mesiaca :winner2: , v 15 zápasoch zaznamenal 19 bodov (7g+12a) a pomohol Vancouveru k výbornej marcovej bilancii 11-3-1.
Henrik už prekonal svoj osobný rekord v počte golov za sezonu a nato aby sa prekonal aj v bodoch mu chýba ešte 5 bodov.
Útočník Vancouveru Taylor Pyatt dostal v pátek od klubu volno, protože mu při automobilové nehodě zahynula snoubenka Carly Bragnalo. Mladý pár chystal v létě svatbu.

Tak to musí být pro Taylora veliký šok... :cry: ...
Velmi smutné...
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/B49sgC9e20I&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/B49sgC9e20I&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Pekny zostrih. Sedinovcov nemam rad ,vzdy nam daju gol, nepomahaju ani rozne posmesne prezyvky.
Kosatky si dnes splnili povinnost a 2 body zostávajú doma. Proti Kings sme mali väčšiu časť zápasu navrch a škoda že v sieti skončil len jediný gol po Keslerovej dorážke v presilovke. Šance sme mali aspoň na 3-4.
V bránke podal další spolahlivý výkon Luongo a vychytal už svoju 8. nulu v sezone a prekonal tak klubový rekord Cloutiera z roku 2001/02 :taptap: . Ktovie kolko by ich mal keby sa v najlepšej forme koncom novembra nezraní...
Teraz treba čakať že CGY prehrá aspoň 1 zápas proti Oilers.
Tak gratulujem kosatkám k postupu. Vybojovali ste si to a ja Vám prajem aj do ďalších bojov. Máte famózneho brankára a veľmi slušných hráčov ako Bernier,Edler,Burrows,Sedinovci,Kesler atď.
taktiež gratulácia k postupu, vzhľadom k tomu, že ste nás vyradili, vám na diaľku budem tíško držať palce, pokiaľ nenarazíte na CHIC. Po našom vyradení, držím palčeky v našej konferencii práve im :yes:
chtelo by to tu ozivit hosi co je svama? :shock:
Treba si uvedomit ze tu nikdy nebudeme mat tristo ludi u jedneho timu. Ale ja som ok s tym jak to je. Beriem to dokopy, pisem na velkych forach a aj tu.
vsak jo....podle me je to nejlepsi ceska stranka tymu nhl....ja tam chodim jen kdyz calgary hraji s kosatkami nebo ted k zaveru sezony kdyz byl vyhroceny boj o divizi :fight:
docela se divim ze hank najednou dava vice golu jako danger....asi poslechl brachu a castejc strili :cool: taky sundin by mel konecne poradne zabrat ty minusovy body se mi vubec nelibi :thumbsdown:
tak špekulácie, že po tejto sezóne odídu z tími kosatiek Sedinovci aj Luongo začína naberať zaujímavé rozmery. Luongo by vraj celkom reálne mohol skončiť v MTL a Sedinovci v EDM, no uvidíme nakoľko sa tieto špekulácie potvrdia. Osobne by som Luonga v MTL videl veľmi rád :yes:
ivan23 píše:tak špekulácie, že po tejto sezóne odídu z tími kosatiek Sedinovci aj Luongo začína naberať zaujímavé rozmery. Luongo by vraj celkom reálne mohol skončiť v MTL a Sedinovci v EDM, no uvidíme nakoľko sa tieto špekulácie potvrdia. Osobne by som Luonga v MTL videl veľmi rád :yes:
lou ma smlouvu jeste na pristi rok a nevidim duvod proc by mel odejit kdyz je ve vancouveru jako hoolywoodska celebrita
Cody Hodgson se stal hracem roku kanadskych juniorskych soutezi a vyhral uz 2 nejcenejsi individualni trofeje :winner1: :povzbudzovanie:
tak trochu sem si zahral na Mika Gillise pred sezonou 09/10 :-P

1. D.Sedin(6 mil.) H.Sedin(6) Burrows(2)
2. Raymond(0,9) Hodgson(1,7)* Demitra(4)
3. Pyatt(1,6) Kesler(1,75) Bernier(2)
4. Hordichuk(0,8) Johnson(1,1) Rypien(0,6)
Hansen(0,6),Grabner(0,85)*

1.Ohlund(3,5) Edler(3,25)
2.Mitchell(3,5) Salo(3)
3.O Brien(0,95) Bieksa(3,75)
Vaananen(1)

Luongo(7)
LaBarbera(0,825)

*hraci s hvezdickou maji uz podepsane smlouvy ale nejsem si jistej jestli by platili pri vztupu do acka(nhl)

do platoveho stropu sem se vlezl doslova o chlup,skodnej byl sami salo kterymu sem musel snizit plat....
smlouvu podepsali Sedinovci,Pyatt,Rypien,Hansen,Ohlund,Salo,O Brien,Vaananen,Luongo,LaBarbera

odesli:Sundin,Wellwood,Davison
prisli:Hodgson,Grabner

osobne bych rad aby odesel 1 z obrancu pobirajicich vic jak 3 mega a prisel Montador podepsany za 1 mega at je na nakou posilu :D

na draftu bych bral pokud mozno de Haana :smile03:
Hodgson je zatial velmi velmi horuci talent s nabehom na hviezdu nhl. Hodgson ma zatial v playoff AHL 2 body v 5 zapasoch. Spoluhracom mu je aj slovak Mari Bliznak.
debil píše:Hodgson je zatial velmi velmi horuci talent s nabehom na hviezdu nhl. Hodgson ma zatial v playoff AHL 2 body v 5 zapasoch. Spoluhracom mu je aj slovak Mari Bliznak.
jj vypada to ze z nej bude velka hvezda nhl ja sleduju vse kolem nej od doby co ho kosatky draftovali :) od bliznaka sem cekal trochu vic u giants se mu darilo....
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS