Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

CatsFan píše:Za ty 2 roky sem nepostřehnul, že by udělal nějaký senzační zákrok..
Obrázek :kajo:
CatsFan píše:Co sem provedl?
Praveze nic :wink: Jen jsou tu jisty specificky pomery..
Pro me je Bryz uzavrena zalezitost, nakonec me nikdy primarne o nej neslo. Zastaval bych se tak kazdyho.
Cili at si o nem kdo chce rika co chce. Jen jsem zvedavej, jestli takovej Henk ten odchod Tortse rozchodi.. Ale to jsme OT
AndyF píše:Pro me je Bryz uzavrena zalezitost, nakonec me nikdy primarne o nej neslo. Zastaval bych se tak kazdyho.
Psycholog nejsem, ale rekl bych ze v tom mozna bylo i neco vic.. A konec-koncu by to bylo v poradku, i ja ho vnimam svym zpusobem jako velmi zvlastniho sympataka..
Dal jsem jej pouze jako příklad, napadl mě první. Ale příště "předhodím" jiného, nerad bych tu něco rozpoutal.

BTW: Tim Thomas sustained a "slightly pulled groin" Tuesday night, according to coach Kevin Dineen.

He was injured while trying to stop Philadelphia's second goal of the contest, but the good news is that he didn't appear to have a limp when he left the arena. Scott Clemmensen is expected to be recalled from the minors, so consider Thomas day-to-day for now.

Njn, to přetěžování dědka byla blbost. Nechápu proč nechytal Jacob. Dineenova blbost. :klobuk:
Rono píše:
CatsFan píše:Za ty 2 roky sem nepostřehnul, že by udělal nějaký senzační zákrok..
http://www.bryzgalov30.com/wp-content/u ... Bryz-1.gif" onclick="window.open(this.href);return false; :kajo:
Nesledoval sem moc Flyers. Proti nám se nikdy moc neukázal. Nechme bejt. Zrovna tohle ti dám za pravdu byl pěknej zákrok. :thumbsup:
:thumbsdown: :thumbsdown: ..
Florida Panthers - Pittsburgh Penguins 6:3

Zápas, u kterého jsem od začátku věřil, že jej můžeme vyhrát. Zatkoffova premiéra nevyšla a jestli jsou ty kecy komentátorů z fandy pravdivé (prý není před debutem vůbec nervózní), tak se divím, co vše za hlouposti pustil. Atlantik to už víceméně shrnul ve svém topicu. Já jen přidám některé momenty, co nebyly zmíněny.. Začnu u brankářů. Oba chytali průměrně, Markstrom o něco lépe. I tak měl hodně nejistých, místy až komických zákroků a pustil dva, pro mě chytatelné kousky (Kulikov už to nevydržel a po gólu Dupuise sekl s hokejkou). Pozitivum je, proměněná přesilovka 5 na 3 a vzápětí i 5 na 4. Saša Barkov velice solidní zápas a dnes se mi moc líbil. Začíná se chytat. (vyhraná buly proti Crosbymu se taky počítají). Jsem rád, že po dvou výprascích jsme dokázali odpovědět výhrou doma. Je třeba však na sobě dál pracovat, chytat Fléry tak prohrajeme.

:plus: Fleischamnn-Barkov-Boyes .. Tahle lajna zatím funguje velmi dobře. Doufám, že ji to dlouho vydrží.

:plus: Přesilovky

:minus: Zmatky v obraně, časté chyby v obraně (nerad se opakuji ale tohle se nelepší)

:minus: Jacob Markstrom.. I když stats vypadají poměrně dobře, pustil minimálně jeden laciný gól.
:)
Florida Panthers - Minnesota Wild 2:1 SN

Zápas tyček, i tak by se to dalo nazvat. Dnes totiž brankové konstrukce zvonily opravdu často. Odehrálo se vyrovnané utkání. musím pochválit Tima za velmi dobrý výkon. Dnes si vítězství opravdu zasloužil. Harding i přesto že neměl moc práce si občas zbytečně nadělal potíže. Zdál se mi dnes hodně mimo. No vychytal Versteega budiž mu jeho brankářská čest navrácena. Dále bych z hráčů pochválil Briana Campbella. Ten byl dnes opravdu vidět. Na straně byl pro mě dosti úsměvně vidět Parise.. Ten kluk se ale chová dosti sebevědomě. Když dostal přihrávku, hned pálil. Žádná nahrávka.. A to kdyby občas místo střely nahrál, mohlo být dusno. Takhle si připsal 8 střel ale vyjma jedné samé "easy shots". Měl by se naučit hrát týmově (rejp). Ještě bych vyzdvihnul výkon Jesseho Winchestera. Do 4. lajny jako dělanej. Neuvěřitelný bojovník! V nájezdech se pak předvedli technici Huberdeau a Boyes. Co se výkonu týče..

:plus: Ubráněná přesilovka 5:3! To oslabení je letos obrovská změna a už to není tak, že když se soupeř dostane k PP, vím, že padne gól. Také dnes byly k vidění přesné přihrávky. Pomalu ale jistě ten hazard přihrávek na slepo nahrazujeme přesnými pasy, při kterých se díváme, kam nahrávku posíláme. Což je samozřejmě dobře. Lépe jsou také obránci pokrytí útočníci soupeře.

:minus: Především blokování střel. Tohle by šlo zlepšit. Berme si příklad od SJ. No a těch hitů by taky mohlo být více. Gudbranson je zatím nejaktivnější ale..zbytek týmu nic moc.. Sem tam něco zahlédnu. Ale to je málo.
CatsFan píše: :minus: Především blokování střel. Tohle by šlo zlepšit. Berme si příklad od SJ. No a těch hitů by taky mohlo být více. Gudbranson je zatím nejaktivnější ale..zbytek týmu nic moc.. Sem tam něco zahlédnu. Ale to je málo.
Otázne je, či to chýba. Keď hituješ, znamená to, že nemáš puk (spravidla). Keď nemáš puk, nevytváraš si tlak v súperovej zóne a častejšie si v obrannej zóne (kde hity nazbieraš). Keď si častejšie v obrannej zóne, strely prijímaš alebo blokuješ, nie generuješ. Keď negeneruješ strely, prichádzaš o šance strieľať góly. Keď nestrieľaš góly, nevyhrávaš.

To je samozrejme otázka na teba. Ty presne vieš, čo z toho tvoj tím robí a čo nie...
Ottawa Sun píše:Sources saying the Panthers are willing to move any of their veterans: Tomas Fleischmann, Kris Versteeg, Scottie Upshall, Shawn Matthias, Brad Boyes, Marcel Goc, Tom Gilbert and Dmitry Kulikov. Their top young prospects won’t be going anywhere.
Getzo5 píše:
CatsFan píše: :minus: Především blokování střel. Tohle by šlo zlepšit. Berme si příklad od SJ. No a těch hitů by taky mohlo být více. Gudbranson je zatím nejaktivnější ale..zbytek týmu nic moc.. Sem tam něco zahlédnu. Ale to je málo.
Otázne je, či to chýba. Keď hituješ, znamená to, že nemáš puk (spravidla). Keď nemáš puk, nevytváraš si tlak v súperovej zóne a častejšie si v obrannej zóne (kde hity nazbieraš). Keď si častejšie v obrannej zóne, strely prijímaš alebo blokuješ, nie generuješ. Keď negeneruješ strely, prichádzaš o šance strieľať góly. Keď nestrieľaš góly, nevyhrávaš.

To je samozrejme otázka na teba. Ty presne vieš, čo z toho tvoj tím robí a čo nie...
No myslím to takhle. Obránci jsou prostě v našem obraném pásmu málo agresivní. Rád bych viděl "přišpendlení" protihráčů u mantinelu. Tím mám na mysli ty hity. Hity v soupeřově pásmu tým zvládá. Dá se tedy říct, že jsem v útoku soutěživý/bojovný tým. To se mi líbí jenže, v té obraně mi chybí agrese, napadání.. Líbil se mi styl z úspěšné sezóny. To jsme zakládali naší hru od obrany. V téhle ofenzivní kaši založené na vypichování a mazlení se se soupeřem taky dostáváme o dost více branek.. Za vše může změna stylu z minulé sezóny, kdy se vedení snaží nalákat fanoušky do arény na "ofenzivní podívanou", na kterou stejně alespoň zatím hráči prostě nejsou.

Co se blokování střel týče. Těžko říct, jestli jsme více v útočné či obrané zóně. Hrajeme takový styl "něco mezi tímhle". Snažíme se divákům předvést ofenzivní podívanou ale občas betonujeme. No blokování střel.. Rád bych viděl více obětavosti lehat si do střel. Já za těch 5 zápasů, co jsem viděl mohl snad jen jednou říct "parádní blok!". A to v prvním zápase, kdy se Erik Gudbranson položil do střely, která by jinak skončila gólem. Sem tam sebou o zem mrskne i Kulikov ale účel to moc nemá. Samozřejmě si nemohou obránci lehat pořád, to je mi jasné ale občas ten blok brankáři hodně pomůže. Obzvlášť pokud jde o střelu od modré. :)
D§M píše:
Ottawa Sun píše:Sources saying the Panthers are willing to move any of their veterans: Tomas Fleischmann, Kris Versteeg, Scottie Upshall, Shawn Matthias, Brad Boyes, Marcel Goc, Tom Gilbert and Dmitry Kulikov. Their top young prospects won’t be going anywhere.
Dmitry Kulikov? To bych nerad.. Tenhle bek může pořád hodně předvést.. On je v novém systému hodně utopený. Minulou sezónu promarodil a nestihl si ji vyzkoušet a letos se prostě hledá. Hlavně málo střílí.. Ale jeho bruslení a i hra do těla jsou velmi dobré. Rád bych jej i nadále viděl v týmu. To už radši vyměnit (ačkoli by mě srdce bolelo) Gudbransona. Ten prostě asi nikdy neprorazí. Kulikova..

Co se zbytku týče, mrzel by mě odchod snad jen Matthiase. Možná i Goc by mě mrzel. Je to obrovský dříč. Trošku tuhle cestu, kterou se snažíme prokousat nechápu. Jako by jsme přeskočily 3 roky vývoje a hrrr, naši mladí mají ze dne na den převzít vůdčí roli a táhnout tým. Takhle to podle mě nejde. Potřebují čas. :|

Jinak díky za Info. :)
Thomas :poklona:
Florida Panthers - Chicago Blackhawks 2:3 SN

Další prohra na nájezdy, tentokrát však proti mistrům z Chicaga. Chicago bylo o třídu lepší, to se musí uznat. Jejich přesilová hra, to je fakt něco, co má v lize snad jen San Jose. Ťukačka a přesné pasy. No Toewsův gól, kde zaspal Gudbranson je toho dokladem. Jenže to trochu předbíhám. V první třetině se toho moc nestihlo ukázat. Vlastně stihlo, střelecká aktivita Chicaga, které ověřilo Thomase 12ti střely ku 6ti našim. V závěru první třetiny mohli jít Panthers do vedení, kdyby šikovnou žabičku Barkova zužitkoval Versteeg. Nicméně, byla to těžká přihrávka a Versteeg branku minul. Na straně druhé byl hodně nebezpečný Kane a jeho kouzelná hokejka. V druhé třetině padl zmíněný gól Toewse v přesilové hře a pak ještě přidal branku Bickell. Mimoto nastřelil soupeř 2x brankovou konstrukci (jednou v přečíslení dva na jednoho a podruhé v přesilové hře). Ve třetí třetině se nám podařilo srovnat. Nejprve Barkov předvedl "Weisse" a předložil puk Fleischamnnovi, který to pěkně vymetl. Druhý gól pak po chybné rozehrávce vstřelil Kulikov (YES!). No na nájezdy to bohužel nevyšlo, protože Toews a Sharp své nájezdy proměnili, zatímco od nás se to nepovedlo nikomu. :x Když jsme u těch nájezdů. V zápase měl trestné střílení Huberdeau, ale neproměnil (neproměnil pak ani druhý). No i ten bod se počítá, obzvlášť pak s takovým soupeřem. S naší hrou jsem byl poměrně spokojen. :)

:plus: Slušný výkon s favoritem. Stále se zlepšující Barkov, na kterého je radost pohledět a v neposlednu Tim Thomas, jenž nás párkrát hodně podržel.

:minus: Nájezdy.. Obzvlášť pak neproměněné nájezdy Huberdeaua. Marcel Goc, který je letos nějaký slabý.. A v neposlednu zranění Tima Thomase..

According to Dineen, Tim Thomas has been placed on IR and will not play Friday or Sunday. #FlaPanthers
Jonas Enroth :eek2: .. A to když jsem jej mám pocit před dvěma lety viděl na Euro Hockey tour, sem se divil, jak takové vemeno může dělat i blbou dvojku v NHL. Poslední dobou mi však zavírá solidně hubu..

Markstrom opět NIC nepředvedl..

(zápas sem neviděl, víc psát nebudu)
NHL Conversation: Jonathan Huberdeau
Florida Panthers - Tampa Bay 3:4 SN

Opět prohra po nájezdech.Nevím, zda to mám brát dobře a nebo špatně. Ono, výsledek mohl být úplně jinak kdyby nebyla úvodní 6 minutovka, kterou jsme pros*ali. Na druhou stranu, právě po této 6 minutovce, ve které jsme obdrželi dvě branky považuji náš výkon za lepší (samozřejmě s přispěním rozhodčích a jejich přesilových her, ve kterých jsme však letos marní). Nejprve Gudbranson po nahození trefil tyčku, pak ve skrumáži púřed brankou snížil Matthias. Začali jsme aktivně napadat a Tampa jak DSM sepsal v jeho topicu z toho nadšená nebyla (již zmíněná únava byla na jejich straně znát, ale to už také zmínil). No abych jen nehrnul samou slávu, na naší straně bylo pár kiksů a to opravdu strašný. Například dvojka Gillroy/Weaver to namazala Stamkosovi do brejku (nedal jej). No Ale zásluhou naší bojovnosti a aktivity se podařilo ve 3. třetině vstřelit 2 branky a dotáhnout se. V prodloužení se pak hrálo lážo plážo a oba týmy se víceméně naháněly. V nájezdech mě opět zklamal Huberdeau. Nějak se mu letos nevede (popravdě ani nic moc nehraje). Naopak Boyes nezklamal (1+0 v zápase). No nebýt toho začátku, chytatelného gólu Gudase a brankové konstrukce.. :neviem: Ne já vím, pouze KDYBY. :nono:

:plus: Aktivita, napadání, akce, šance. Dobrá hra Kulikova, co se zápas co zápas zlepšuje. Face-off vybraných jedinců.. Nick Bjugstad!

:minus: Otřesné přesilovky, mizerně hrající Kopecký s Weverem. Další prohra na nájezdy.
CatsFan píše:V nájezdech mě opět zklamal Huberdeau..
Ten jeho move je už naozaj starý, tak technický hráč ako on by mal mať v rukáve aspoň 2-3 klučky.

EDIT: inak som až šokovaný koľko dávate Kopeckému ice-timu. A naviac cez 3min na PP :sok:
D§M píše:
CatsFan píše:V nájezdech mě opět zklamal Huberdeau..
Ten jeho move je už naozaj starý, tak technický hráč ako on by mal mať v rukáve aspoň 2-3 klučky.

EDIT: inak som až šokovaný koľko dávate Kopeckému ice-timu. A naviac cez 3min na PP :sok:
Přesně jak říkáš. V první sezóně byl více kreativní. I útoku to zatím není ono a mimo sóla proti Nashvillu (Video o kousek výše) to celou sezónu matlá u mantinelu.

Ten Kopecký se dá snadno vysvětit. Minulou sezónu byl náš nejlepší střelec. Snaží se to z něj opět dostat.. No zatím marně a vyjma bojovnosti nic nepředvádí. Naopak je často terčem hitu. Hraje kulové. Sem zvědav, jestli se dostane na soupisku SVK na OH. S těmito výkony bych jej nebral. :thumbsdown:
CatsFan píše:Sem zvědav, jestli se dostane na soupisku SVK na OH. S těmito výkony bych jej nebral.
ak nebude zraneny tak bude urcite hrat
CatsFan píše:Sem zvědav, jestli se dostane na soupisku SVK na OH. S těmito výkony bych jej nebral.
Myslím že nemáme na výber :neviem: vždy je lepší ako niektoré individuá so Slovanu/KHL.
Na druhej strane na OH by sa mohol chytiť a následne si tú formu preniesť k vám.
D§M píše:Myslím že nemáme na výber :neviem: vždy je lepší ako niektoré individuá so Slovanu/KHL.
Na druhej strane na OH by sa mohol chytiť a následne si tú formu preniesť k vám.
To bych byl moc rád. Protože letos sem čekal, že v té třetí lajně spoluhráče hódně pozvedne a s Bergenheimem a Gocem budou taková "záškodnická lajna". Zatím se ale neskutečně trápí, hlavně střelecky. To co letos zahodil.. Minulý rok trefil branku snad z každé pozice. :|
Ja si myslim, ze Tomasove bodiky pridu, nejde to na uvod sezony pojde to neskor, a on je hrac ktory sa zide stale,a koniec koncov ZOH su este daleko, dovtedy pretecie toolko hokejovych vod ze uz zabudnete ze mal nejake bodove suchoty na zaciatku sezony. Celkovo Florida ako team nehra dobre, cize to su spojene nadoby...a on si to ist uvedomuje, pisu uz o tom novinari, je pod tlakom.....jednoducho to teraz nejde, ale sance tam su, videla som aj vcera...len to chce jeden dva bodiky a psychika pojde razom hore .....
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA