Kings - Oilers 2-3 SO
Alespoň že se Králům nakonec podařilo urvat bod, jinak by to byl druhý frustrující zápas v řadě
Králům opět odešla ofenziva, respektive přestali dávat góly. První třetina byla tragická, Oilers se podařilo dát 2 góly ze 3 střel a Kings se zdáli být úplně mimo. Od druhé třetiny přidali, zatlačili Olejáře do jejich vlastního pásma, ale góly nepřicházely. Skórovat se podařilo až z přesilovky 5-3. A zápas dál pokračoval jako přes kopírák, na Rolosona se valil jeden útok za druhým, góly nikde. Až 29 vteřin před koncem Frolov přeci jen vyrovnal. V nájezdech Kings totálně propadli, jak střelci, tak Quick v brance.
Poslední dva zápasy ukázaly, jak moc chybí střelec od modré. Obránci se o střelbu od modré sice snaží, ale téměř všechny jdou mimo. Doughytho gól byla světlá výjimka. Proto také často při přesilovkách tuto činnost obstarává Stoll, případně částečně dnes při vyrovnávacím gólu Frolov. Až mě bolela hlava z toho, kolikrát za zápas jsem slyšel při střele obránců od komentátorů "Shoot! ... wide..." nebo "He shoots!...just wide..."
Alespoň že se Králům nakonec podařilo urvat bod, jinak by to byl druhý frustrující zápas v řadě
Poslední dva zápasy ukázaly, jak moc chybí střelec od modré. Obránci se o střelbu od modré sice snaží, ale téměř všechny jdou mimo. Doughytho gól byla světlá výjimka. Proto také často při přesilovkách tuto činnost obstarává Stoll, případně částečně dnes při vyrovnávacím gólu Frolov. Až mě bolela hlava z toho, kolikrát za zápas jsem slyšel při střele obránců od komentátorů "Shoot! ... wide..." nebo "He shoots!...just wide..."