stř 18. bře 2009 09:56
Bluesman píše:Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD... :haha3:
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Bluesman píše:Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD... :haha3:
Predsa o tom, že som dúfal, že po desiatich rokoch to práve dnes prelomia a nakopnú sa na víťaznú šnúru hneď po prehre s NYI, podobne ako NJD.begbeee píše:Bluesman píše:Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD... :haha3:
To jako o čom hovoríš? : :skodoradostny2:
No ja sa bojím, aby sme zas nevypadli v prvom koleBluesman píše:Ale veď Ty počkaj, im to raz vyjde :beee:
Uz 15 rokov...Chicago..ivan23 píše:tak fajn Majo... takže ty si teraz v USA..?
ivan23 píše:Tie videá si pozriem, dík. Ja som sa dosť tešil, že príde CHIC do Prahy otvoriť sezónu, tak to bolo medializované, žiaľ zišlo z toho. Potom som sa naivne nádejal, že ak mi to financie dovolia vezmem manželku a pôjdem si pozrieť zápas do Štokholmu, kde bude otvárať sezónu zápas STL-DET, ale potom sa objavila správa, že lístky na tento zápas sa vypredali za niekoľko hodínDo USA sa tak skoro nedostanem, takže zatiaľ môžem sledovať zápasy len na nete. Ale mám ešte jeden veľký neuskutočnený sen a to je návšteva St. LOUIS a samozrejme pozrieť si aspoň jeden domáci zápas, tak dúfam, že si ho v dohľadnej dobe splním :smile03:
Sak som nadaval aj po slovenskyBluesman píše:Tak jednoducho nadávaj po SlovenskyMôžeš si uľaviť, nik Ti nebude rozumieť ....
Teda ak si po Slovensky ešte nezabudol
Ako som už raz napísal, dúfam, že LA budú z tripu po centrálnej divízii poriadne znechutení a ako napísal ivan, začnú sa sústrediť na letnú prípravu.Vy nám ich musíte načať a to by ste mali, lebo oba zápasy na ich ľade ste prehrali a ten jediný domáci ste naopak zvládli, viete, aby bola bilancia vyrovnaná :smile03: No a my by sme ich potom mohli vyčapať poriadne LOL. Už blúznim, akoby som zabudol, že som posledný zápas Blues videl ...