Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Bluesman píše: :hufi: Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD... :haha3:
:skodoradostny: To jako o čom hovoríš? : :skodoradostny2:
begbeee píše:
Bluesman píše: :hufi: Dúfal som, že sa rozbehnete práve proti NJD... :haha3:
:skodoradostny: To jako o čom hovoríš? : :skodoradostny2:
Predsa o tom, že som dúfal, že po desiatich rokoch to práve dnes prelomia a nakopnú sa na víťaznú šnúru hneď po prehre s NYI, podobne ako NJD.
Ale ako vravím, tip mi nevyšiel. :( Ale veď Ty počkaj, im to raz vyjde :beee: :)
Bluesman píše:Ale veď Ty počkaj, im to raz vyjde :beee:
No ja sa bojím, aby sme zas nevypadli v prvom kole :?
Tak si užívam srandy pokiaľ sa dá..
Blbosť.. DEVILS SI IDÚ PRE POHÁR! :razzi:
no tak Chabibulin vám zachytal dost chytl 2 jasne goly ale to na náss netačilo jak napsal begbeee my si jdeme pro pohár !!!
begbeee píše: Blbosť.. DEVILS SI IDÚ PRE POHÁR! :razzi:
Nemali byť tie 2 bodky usporiadané inak?
Blbosť : DEVILS SI IDÚ PRE POHÁR! :lol:
Lukas33 píše:
begbeee píše: Blbosť.. DEVILS SI IDÚ PRE POHÁR! :razzi:
Nemali byť tie 2 bodky usporiadané inak?
Blbosť : DEVILS SI IDÚ PRE POHÁR! :lol:
:cool: Tak toto Ti Lukáš fakt vyšlo ... :lol:
Hahaha :beee:
Blues... LA Kings... pche :D
Nepočujem čo hovoríte, lebo uši mám zapchaté dvoma prsťenmi za pohár a tretí je tu.. môžte sa pozrieť zblízka :fucker:

:razzi: :-P :lol:
škoda chlapci, prehra s EDM môže mrzieť dvojnásobne, nakoľko sme my vzali body CGY.
Neviem, ale mám taký divný pocit, že v tíme jastrabov nevládne optimálna pohoda a forma z predchádzajúceho obdobia je akosi preč... Dúfam, že do PO sa dajú dokopy.
Z posledných 8 zápasov 1 víťazstvo, to nie je dobré :ee:
Tak očakávam v najbližšom zápase s LA, že si napravia chuť na hokej a jasne zvíťazia :yes:
Tak tak Ivan, ja som tiež dúfal, že pomôžeme CHI v boji o tretiu priečku porazením CGY. My sme si to splnili, ale CHI ako vravíš ... veľmi zlá forma. Treba si ju už pomaly načasovať, aby nebolo neskoro.
Ivan, Popradcan, tak nám ostáva dúfať, že LAK pôjde z dvojzápasového tripu po centrálnej divízii poriadne znechutený ... :twisted:
v LA by sa už mali viac zaoberať letnou prípravou... :D
Este vcera pred zapasom som si sam pre seba povedal,ze ked prehrame s EDM,mame velky problem,prehrali sme... :cry: .Je cas na paniku?,nemyslim..V stredu sa uz ma vratit Sharp,zacal korculovat Sopel a Pahllsson sa do vtedy dostane do tempa.Najprv som si myslel,ze absencia Sharpa nam nejako moc neublizi vyrazne,ale mylil som sa..V poslednom zapase bolo jasne vidno,kto je kto...

Walker,Brouwer celkom zle....

potom tu je stredna kategoria hracov,kde patri asi 3/4 timu

Havlat,Seabrook,Keith,Bolland,Kane a Toews,to je to naj .co aj v tazkych zapasoch davaju vsetko ,nevzdavaju sa,bojuju,aj je badat frustraciu,teda okrem MARTINA HAVLATA :!: toto je hrac,pastva pre oci,dokaze aj z hovna upliest bic... :thumbsup:

Brankari sucks,nedari sa zrazu ani jednemu,dostavame tak smiesne goly,ze to je az neuveritelne,kazdy zapas je ako keby podla jednej sablony.., v prvej dostaneme rychly gol,vyrovname,potom zase hned dostaneme a tak dokola,hrame dobre,neda sa vycytat snaha,ale urobime 2-3 chyby a mame to v sieti a potom dohaname,treba sa na niekom dobre vyzit a ideme dalej,najlepsie hned v zapase na LA,tym uz nejde o nic a nam by to urcite pomohlo...

Dakujem chlapci,konkretne Ivan a Bluesman za podporu,dobre to padlo tie vase prispevky...dik.. :wink:
ešte mi prosím ťa prezraď, ako ťa môžme oslovovať, lebo to Popradčan mi nepríde veľmi vhodné. Myslím, že krstné meno by bolo fajn, ale ak máš nejakú prezývku, ktorou ťa oslovujú kámoši, tak sem s ňou...
V zápase s LA držím palce, vaše víťazstvo môže v podstate pomôcť aj nám... :smile03:
Volam sa Marian,ale volaju ma Majo a tu v statoch Mario,lebo Marian tu je pre nich zenske meno :D ,mal si vidiet ako sa zatvarili,ked som sa im predstavil,udivene pohlady ,este aj na letisku som mal na kufroch listok a aj mam ze Mrs a nie Mr,ked cestujem... :lol2:
tak fajn Majo... takže ty si teraz v USA..?
ivan23 píše:tak fajn Majo... takže ty si teraz v USA..?
Uz 15 rokov...Chicago..
pánečku, tak to už je doba, ani sa nedivím, že fandíš jastrabom :D
Neviem prečo som si doteraz myslel, že si tu na Slovensku. Ale to nie je tak podstatné. Chodievaš predpokladám aj na zápasy..?
Chodim,ked mam cas,zajtra idem ,ale nemam s kym chodit,takze vacsinou chodim sam,co neznasam,som dost impulzivny a obcas aj kricim skarede slova,neraz tam sedia aj deti vedla mna,takze sa musim krotit a radsej nepijem ziadny alkohol ,max,1-2 piva,strasne prezivam kazdy zapas,kazda prehra ma dokaze vytocit,az sa spotim :lol2:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uX48EcuZkMI&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uX48EcuZkMI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
tu je prva cast training campu,klikni si namoj nick na youtube,mam tam 5 casti este ked tam bol Savard trenerom...
Tak jednoducho nadávaj po Slovensky :D Môžeš si uľaviť, nik Ti nebude rozumieť .... :D Teda ak si po Slovensky ešte nezabudol :P
Ako som už raz napísal, dúfam, že LA budú z tripu po centrálnej divízii poriadne znechutení a ako napísal ivan, začnú sa sústrediť na letnú prípravu. :D Vy nám ich musíte načať a to by ste mali, lebo oba zápasy na ich ľade ste prehrali a ten jediný domáci ste naopak zvládli, viete, aby bola bilancia vyrovnaná :smile03: No a my by sme ich potom mohli vyčapať poriadne LOL. Už blúznim, akoby som zabudol, že som posledný zápas Blues videl ...
Tie videá si pozriem, dík. Ja som sa dosť tešil, že príde CHIC do Prahy otvoriť sezónu, tak to bolo medializované, žiaľ zišlo z toho. Potom som sa naivne nádejal, že ak mi to financie dovolia vezmem manželku a pôjdem si pozrieť zápas do Štokholmu, kde bude otvárať sezónu zápas STL-DET, ale potom sa objavila správa, že lístky na tento zápas sa vypredali za niekoľko hodín :( Do USA sa tak skoro nedostanem, takže zatiaľ môžem sledovať zápasy len na nete. Ale mám ešte jeden veľký neuskutočnený sen a to je návšteva St. LOUIS a samozrejme pozrieť si aspoň jeden domáci zápas, tak dúfam, že si ho v dohľadnej dobe splním :smile03:
ja som si už vyberal aj ubytovanie a myslel som to veľmi vážne, toto ma nesmierne zaujalo a myslím, že sa to bude páčiť aj Bluesmanovi :yes:

http://www.cestujemeposvete.sk/2009/01/ ... m-svedsko/
ivan23 píše:Tie videá si pozriem, dík. Ja som sa dosť tešil, že príde CHIC do Prahy otvoriť sezónu, tak to bolo medializované, žiaľ zišlo z toho. Potom som sa naivne nádejal, že ak mi to financie dovolia vezmem manželku a pôjdem si pozrieť zápas do Štokholmu, kde bude otvárať sezónu zápas STL-DET, ale potom sa objavila správa, že lístky na tento zápas sa vypredali za niekoľko hodín :( Do USA sa tak skoro nedostanem, takže zatiaľ môžem sledovať zápasy len na nete. Ale mám ešte jeden veľký neuskutočnený sen a to je návšteva St. LOUIS a samozrejme pozrieť si aspoň jeden domáci zápas, tak dúfam, že si ho v dohľadnej dobe splním :smile03:

STL lezi na hranici s Illinois,dokonca jedna cast mesta patri nam :lol2: ,bol som tam raz,teda prechadzal cez mesto..Prajem ti vela stastia v splneni snu,je to dobre hokejove mesto a maju hardcore fans, ako Chicago a aj ked sa im nedari, ako by chceli,je to dobry klub...
Potom ma ivan prosím Ťa zabaľ do kufra ako zapísanú batožinu ... :)
A k tomu zápasu vo Švédsku, nie za niekoľko, ale vraj za necelé dve :shock:
Ten Jumbo hostel waaaaw a 32 Eur nieje ani až tak veľa, tak ísť na zápas Blues, bývať v lietadle (zatiaľ som prespával len vo vrtuľníku v robote :D) tak to by som bral. Ty ivan vždy nájdeš také linky, ktoré mi vyplnia čas na štvrť hodku minimálne. Uf Uf ... :cry:
Ale fajn by bol aj taký trip na zápas STL : CHI. S Majom na pivečko. :smile03: Momentálne pre mňa nepredstaviteľné. Radšej fakt končím s týmto blúznením.
Bluesman píše:Tak jednoducho nadávaj po Slovensky :D Môžeš si uľaviť, nik Ti nebude rozumieť .... :D Teda ak si po Slovensky ešte nezabudol :P
Ako som už raz napísal, dúfam, že LA budú z tripu po centrálnej divízii poriadne znechutení a ako napísal ivan, začnú sa sústrediť na letnú prípravu. :D Vy nám ich musíte načať a to by ste mali, lebo oba zápasy na ich ľade ste prehrali a ten jediný domáci ste naopak zvládli, viete, aby bola bilancia vyrovnaná :smile03: No a my by sme ich potom mohli vyčapať poriadne LOL. Už blúznim, akoby som zabudol, že som posledný zápas Blues videl ...
Sak som nadaval aj po slovensky :lol2: ,ale vyraz na tvari prezradi vsetko,raz som tam fakoval a chlapec sa na mna pozeral dost dlho,az neskor som si to vsimol,ospravedlnil som sa jeho ocovi a kupil mu pivo,potom som v duchu nadaval,ze clovek si nemoze ani zakricat na hokeji,co za komunizmus,hned som si spomenul na popradsky zimak a atmosferu starych casov...
tak zápas STL-CHIC by bola už asi fantázia, bral by som aj STL-MTL, ale pochopiteľne až by som tam bol, súper by nehral žiadnu rolu, to už je fakt len blúznenie... :D
O tom koľko by som tam minul na suveníroch a odevných zvrškoch vo farbách Blues ani radšej nepíšem :D
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS