Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No kvoli Halakovi nechcem aby zaĹľiaril...sorry ospravedlnujem sa zabudol som dodaĹĄ Ĺľe v montreale...inak by som bol rad...dufal som Ĺľe legendou sa stane Cam Ward hlavne preto Ĺľe hned v prvej sezone vyhrali Carolina jeho zasluhou SC no nemusel by maĹĄ tak hnusnu tu druhu sezonu...a tieĹľ by som aj ja rad videl koneÄŤne dajaku mladu nadej fakt legendu do buducna...KedĹľe Brodeur staarne Luongo to podla mna nedokaĹľe ÄŤo Brodeur alebo Roy no Price by mohol...mohol by byĹĄ aj nastupcom v Devils...aj Brodeur bol draftovanĂ˝ Montrealom...
Zostava Canadiens podla Nhlpro :
1.Michael Ryder – Saku Koivu – Alexej Kovaljov
2.Chris Higgins – Tomáš Plekanec – Bryan Smolinski
3. Garth Murray – Steve Begin – Tom Kostopoulos
4. Andrej Kosticyn – Michail Grabovskij – Guillaume Latendresse
1.Andrej Markov – Roman HamrlĂk
2. Francis Bouillon – Mark Streit
3. Mike Komisarek – Patrice Brisebois
1. Christobal Huet
2. Jaroslav Halák (Carey Price)
1.Michael Ryder – Saku Koivu – Alexej Kovaljov
2.Chris Higgins – Tomáš Plekanec – Bryan Smolinski
3. Garth Murray – Steve Begin – Tom Kostopoulos
4. Andrej Kosticyn – Michail Grabovskij – Guillaume Latendresse
1.Andrej Markov – Roman HamrlĂk
2. Francis Bouillon – Mark Streit
3. Mike Komisarek – Patrice Brisebois
1. Christobal Huet
2. Jaroslav Halák (Carey Price)
..pripravu neradno brat na lahku vahu a väcsina hracov je si toho vedoma, zvlast tych, ktori bojuju o svoj A flek..maka sa na doraz..len vitazstvami tzv. pripravnymi sa vytvara pohoda v time, sebavedomie stupa, takze urcite je velkym + vstupovat do sezony s vitaznymi partickami, akoby tomu malo byt naopak..
pred malou chvilkou som sa docital, ze je pravdepodobnost trejdu Jara Halaka do ineho timu..momentalne Jaro bojuje o post 2jky s Priceom a ak by tento suboj prehral, putoval by na farmu prave on
to by vsak znamenalo prakticky isty? trejd, aj ked ten sa nemusi poriesit ihned z uvodu sezony, ale skĂ´r v jej priebehu..
hm, tazko povedat ako to cele dopadne..staci si spomenut, ako bol mimo hry Huet, ak by sa teoreticky nieco podobneho prihodilo aj v tomto rocniku
urcite mi bude luto ak by to bol prave Jaro, ktory by musel opustit Habs, no na strane druhej by mu v inom time patrilo bez debatky miesto v A time pocas celej sezony a napr. v takom LA by mohol v pohodicke riesit aj post 1tky
hm, tazko povedat ako to cele dopadne..staci si spomenut, ako bol mimo hry Huet, ak by sa teoreticky nieco podobneho prihodilo aj v tomto rocniku
price potrebuje cim viac chytat, pochybujem ze bude robit huetovi dvojku. odchytat 1 zapas za 2 tyzdne mu moc v hokejovom raste nepomoze.
skor si myslim ze bude jednotkou na farme - bude pravidelne chytavat a zbierat este skusenosti.
ak by to s PO u habs nevyzeralo ruzovo, ocakaval by som trejd hueta (konci mu zmluva a v lete ho mozu stratit zadarmo). sezonu by dochytali price s jarom a od novej sezony by price mohol byt jednotkou (ako vsetci fans montrealu dufaju)
takze si myslim ze z jarovho trejdu nic nebude, habs predsa potrebuju dvojku a pre pricea je podla mna lepsie pravidelne chytat na farme ako robit dvojku v prvom teame.
skor si myslim ze bude jednotkou na farme - bude pravidelne chytavat a zbierat este skusenosti.
ak by to s PO u habs nevyzeralo ruzovo, ocakaval by som trejd hueta (konci mu zmluva a v lete ho mozu stratit zadarmo). sezonu by dochytali price s jarom a od novej sezony by price mohol byt jednotkou (ako vsetci fans montrealu dufaju)
takze si myslim ze z jarovho trejdu nic nebude, habs predsa potrebuju dvojku a pre pricea je podla mna lepsie pravidelne chytat na farme ako robit dvojku v prvom teame.
Ak by sa slovenskĂ˝ hokejovĂ˝ brankár Jaroslav Halák nedostal do základnĂ©ho kádra tĂmu NHL Montreal Canadiens a putoval na farmu do Hamiltonu, moĹľno ho ÄŤaká vĂ˝mena do inĂ©ho klubu.
PodÄľa špekuláciĂ televĂznej stanice Fox Sports sa o odchovanca RuĹľinova zaujĂma San Jose Sharks
Halák v súčasnosti bojuje v kempe Canadiens s Careyom Pricom o pozĂciu dvojky, jednotkou by aj v novej sezĂłne mal byĹĄ Cristobal Huet. PodÄľa Fox Sports by však k prĂpadnej vĂ˝mene nemalo dĂ´jsĹĄ v Ăşvode sezĂłny, ale moĹľno aĹľ niekedy v priebehu februára.
V San Jose po výmene Vesu Toskalu do Toronta hľadajú dvojku k Jevgenijovi Nabokovovi (hokej.sk)
PodÄľa špekuláciĂ televĂznej stanice Fox Sports sa o odchovanca RuĹľinova zaujĂma San Jose Sharks
Halák v súčasnosti bojuje v kempe Canadiens s Careyom Pricom o pozĂciu dvojky, jednotkou by aj v novej sezĂłne mal byĹĄ Cristobal Huet. PodÄľa Fox Sports by však k prĂpadnej vĂ˝mene nemalo dĂ´jsĹĄ v Ăşvode sezĂłny, ale moĹľno aĹľ niekedy v priebehu februára.
V San Jose po výmene Vesu Toskalu do Toronta hľadajú dvojku k Jevgenijovi Nabokovovi (hokej.sk)
asi mas pravdu...Snad uz utichne ta pricemania a Jaro zostane v MTL.......To SJ sa mi vobec nepaci....Ale ked to zoberieme z pohladu Jara z tej najhorsej moznej situacii,tak ani AHL neni zla..je mlady a potrebuje chytat...ale stale sa tu bavime o konkurencii aj v Hamiltone....Danis-na toho netreba zabudat....tak ani tam nema istu poziciu...Je to vsetko na Jarovi.Ak bude dobre chytat,tak o buducnost sa nemusi bat..Treba vydrzat a zvladnut tuto sezonu a potom to pojde lahsie.....Takze GL.....
Ja si myslim,ze sezonu zacne Habs s dvojicou Huet-Halak..
Ja si myslim,ze sezonu zacne Habs s dvojicou Huet-Halak..
v prvom rade, fanusikovia v MTL su fakt „ini“ v dobrom slova zmysle..montry, 23 – 27 nas cakaju vzajomne pripravne suboje, mozno budete po nich o nieco mudrejsi = smutnejsi
tak mĂ´j nazor, pripravu neradno brat na lahku vahu, aj ked v konencom dĂ´sledku "nic" neriesi
..tak k tomu brank.
ked si to takto premietam s tymi (ne)moznymi brank. zlozeniami v MTL je to take zamotane, zahalene..u mna to bolo jasne v tom, ze sezonu zacne Huet ako 1tka – Halak ako 2jka, pricom z Pricea bude pre tento rocnik farmarik, ktory vsak s vysokou pravdepodobnostou dostane sancu v A time uz v tomto rocniku..neviem, momentalne naozaj nevidim dôvod, aby sa o Jarovi spekulovalo ako o predajnom kusku..samozrejme, vsetkym nam musi byt jasne, ze Price bude skôr ci neskôr „tlaceny“ nielen do A timu, ale aj na poziciu 1tky, ale vsetko chce svoj cas a na rychlo nieco riesit, tlacit, no neviem..
dĂ´lezita vec, Huet (31) po sezone 07/08 UFA..v tejto sezone riesi prijatelnych 2.750, takze vedenie bude musiet skĂ´r ci neskĂ´r s Huetom nalozit..predlzit o nejaky rok, dva, tri? alebo zvolia inu cestu...?
sezona 07/08 z pohladu brank. vykonov v MTL vela napovie, u Jara zrejme dvojnasobne, tak drzim palec..mat brankara v Montreale je predsa len trosku ine kaficko..
..tak k tomu brank.
dĂ´lezita vec, Huet (31) po sezone 07/08 UFA..v tejto sezone riesi prijatelnych 2.750, takze vedenie bude musiet skĂ´r ci neskĂ´r s Huetom nalozit..predlzit o nejaky rok, dva, tri? alebo zvolia inu cestu...?
sezona 07/08 z pohladu brank. vykonov v MTL vela napovie, u Jara zrejme dvojnasobne, tak drzim palec..mat brankara v Montreale je predsa len trosku ine kaficko..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé