Já teda nadšenej nejsem. Mladých obránců máme plnou prdel a by vytrejdujeme zkušeného Lovejoye, který je sehraný s Fowlerem za mladšího Desprese. Jasně, do budoucna jednoznačně lepší bek, ale pro letošní sezonu fakt enormní fail. Jako celý poslední týden a vlastně sezona z pohledu Murrayho.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Proc byl Lovejoy posledne scratch ale?? Co jsem ho sledoval u vas tak hral velmi solidne, ale precijen jsem ho nevidel v akci asi 2 mesice.. Stalo se neco? Jak v posledni dobe hral?tomasinho píše:Já teda nadšenej nejsem. Mladých obránců máme plnou prdel a by vytrejdujeme zkušeného Lovejoye, který je sehraný s Fowlerem za mladšího Desprese. Jasně, do budoucna jednoznačně lepší bek, ale pro letošní sezonu fakt enormní fail. Jako celý poslední týden a vlastně sezona z pohledu Murrayho.
Despresuv nejvetsi problem je stabilita vykonu, ale ten potencial takhle vyhodit mi prijde hodne predcasny..
ten už naštěstí nic takovýho nedělá a ani dělat nebude ... být to na něm tak jsme dnes podepsali timonena na další dvě sezony za 4M ...Finch182 píše:Ono to hlavne vyznieva strasne tragicky, ked sa na to pozera z pohladu toho, ze najprv sa dumpoval za to piate kolo. Takze sa da povedat ze ducsk maju za piate kolo Despresa a to je teda este vacsi o*eb nez dnes spravil homer
HomerFinch182 píše:Ono to hlavne vyznieva strasne tragicky, ked sa na to pozera z pohladu toho, ze najprv sa dumpoval za to piate kolo. Takze sa da povedat ze ducsk maju za piate kolo Despresa a to je teda este vacsi o*eb nez dnes spravil homer
Kazdopadne by me zajimal duvod toho scratche Lovejoye..
Jop, ked sa raz niekto dumpoval tak to bolo z nejakeho dovodu, mohol to s tym despresom posrat inde ale jak to je za Lovejoya tak to strasne bije do oci a je za blbcaAtlantik píše: tyhle komicky trejdy ktere vytahuji rany z minulosti by se nemely delat jen z principu, protoze je jasny ze to 99% fans odsoudi bez ohledu na to jestli vubec videj Lovejoye hrat posledni 2 roky.
Na inych strankach sa na neho kydalo trocha tak ci nahodou nesuckoval posledne tyzdne.....Atlantik píše:Kazdopadne by me zajimal duvod toho scratche Lovejoye..
Letos byl slabší než loni podstatně. Scratch byl především proto, že jsme chtěli odzkoušet Brewera, dát mu nějaký playing time, aby mohl jít o dům dál. Brewer hrál ale tak hrozně, že z toho sešlo. Poslední dva týdny to byl starý dobrý Lovejoy, proti Edmontonu nám zachránil krk několika skvělými bloky.Atlantik píše:Proc byl Lovejoy posledne scratch ale?? Co jsem ho sledoval u vas tak hral velmi solidne, ale precijen jsem ho nevidel v akci asi 2 mesice.. Stalo se neco? Jak v posledni dobe hral?
A co se týče toho dumpování. Murray poslal pryč Wisniewskiho za 3rd round, teď ho bere zpátky
To rad čtu.. Kazdopadne, Despres je hrozne zajimavej, fans ho hrozne precenuji, dokonce nekteri tvrdi ze je to nas 2/3. nejlepsi bek.. Ma vsechny komponenty, umi rozehrat, je velkej a tvrdej a na svou postavu dobre brusli a je obratnej. Nicmene, nekde problem byt musel, posledni dobou jeho hra trochu upadla, mel nejaky problemy s dychanim a celkove tak nejak stridal lepsi zapasy s horsima. Pri spravnem developmentu ale muze z neho byt monster a steal.tomasinho píše: Letos byl slabší než loni podstatně. Scratch byl především proto, že jsme chtěli odzkoušet Brewera, dát mu nějaký playing time, aby mohl jít o dům dál. Brewer hrál ale tak hrozně, že z toho sešlo. Poslední dva týdny to byl starý dobrý Lovejoy, proti Edmontonu nám zachránil krk několika skvělými bloky.
A co se týče toho dumpování. Murray poslal pryč Wisniewskiho za 3rd round, teď ho bere zpátky
To zase čtu rád já. Jako z východu vás po Ottawě sleduju nejvíce, takže nějaké podvědomí o něm mám, ale jasně, že ne takové. Původní skepsi vystřídalo docela nadšení, protože jsem se docela lekl, že jsme vyměnili zkušenost za mládí, ale příchodem Wize se to vykompenzovalo. Akorát teď nevím, jak to poskládáme. Minimálně do nváratu Vatanena to je jasné, zbytek bude sranda, 7 beků s docela silnou pozicí.Atlantik píše:Pri spravnem developmentu ale muze z neho byt monster a steal.
To co jsme posrali v Coloradu jsme napravili dnes v Anaheimu, hodne prekvapivy byl hlavne pohodovy zpusob vyhry. Ducks zacali neco hrat az ve 3.tretine a to hlavne diky tomu, ze jsme tradicne pri vysokem vedeni polevili.
Kazdopadne jak v Coloradu, tak i dnes hral Ian Cole velmi solidne. Zatim brzo na zavery, ale pres Bortuzza je tohle do oci bijici upgrade. Lovejoy taky solidne, Despres ma vetsi vykyvy obema smery, ale u Lovejoye jsme hledali spise stabilitu a spolehlivost. To je to co momentalne cca hraje, ale furt jsem toho nazoru ze ten trejd byla ptakovina...
Hornqvist hraje posledni dobou paradne a Malkin si jde asi pro Art Rosse. Crosby byl na ten emptynetter (u Crosbyho fakt rarita, protoze on tu prazdnou branku netrefi snad nikdy) az komicky nazhavenej, kdyz pozadoval nejdriv po faulu technicky gol, aby pak precijen skoroval o 2 minuty pozdeji. Zitra ale B2B v LA bude asi vetsi problem..
Kazdopadne jak v Coloradu, tak i dnes hral Ian Cole velmi solidne. Zatim brzo na zavery, ale pres Bortuzza je tohle do oci bijici upgrade. Lovejoy taky solidne, Despres ma vetsi vykyvy obema smery, ale u Lovejoye jsme hledali spise stabilitu a spolehlivost. To je to co momentalne cca hraje, ale furt jsem toho nazoru ze ten trejd byla ptakovina...
Hornqvist hraje posledni dobou paradne a Malkin si jde asi pro Art Rosse. Crosby byl na ten emptynetter (u Crosbyho fakt rarita, protoze on tu prazdnou branku netrefi snad nikdy) az komicky nazhavenej, kdyz pozadoval nejdriv po faulu technicky gol, aby pak precijen skoroval o 2 minuty pozdeji. Zitra ale B2B v LA bude asi vetsi problem..
Vynikajici zapas v LA dnes, oboustranne. Kings hrajou o zivot a je to videt, Doughty je beast. My v B2B proti Ducks a Kings predvedeme tohle?? Cool. Dnes jsme hrali asi i lip nez v Anaheimu. Sice tech strel nebylo mnoho (prostoru malo) ale Kings nam poblokovali 2-3 temer jisty goly.. Takze jsem mel pocit ze ten zapas byl vyvazenej na obe strany a plichta sedela, dokonce me ten zapas 0-0 fakt bavil a bavil by me i kdyby trval jeste 2-3 hodiny. Kdyz rikam vyrovnany, tak abych byl fair, tak to platilo az na 5-10 minut ve 3.tretine kde nas Kings mastili ale Fleury byl neprekonatelnej (a vubec, 2 zapasy s Kings letos a dva shutouty).
Crosby bez bodu, ale jeden z nejlepsich vykonu sezonu, fakt defenzivni monstrum dnes. Byl i nebezpecnej dopredu, extremne silnej na puku.. nechybelo mnoho, dokonce si povodil i Doughtyho.
Hornqvist hraje zas neskutecne uz asi mesic. Tohle ocekavam od nej i v PO, ten OT winner si prave on zaslouzil nejvic.
Fleury
Na 99% verim ze nas bude drzet i v PO. Tohle neni nahoda, nikdy nebyl takovy ani v zč. Chyta s naprostym klidem. 9-ty shutout letos.
Pristup jako takovej. Bylo evidentne videt jak ten win dnes chceme. Od golmana, pres obranu az po defenzivu od forwardu. Playoffs style 
Benchnutej Adams, 4x z poslednich 5 zapasu 
Kunitz
No comment. Kazil co jen slo, opet a zas blackhole.
Skoda ze nemuzeme hrat PO na Zapade
Crosby bez bodu, ale jeden z nejlepsich vykonu sezonu, fakt defenzivni monstrum dnes. Byl i nebezpecnej dopredu, extremne silnej na puku.. nechybelo mnoho, dokonce si povodil i Doughtyho.
Tak zrovna já jsem letos fakt rád, protože naše divize je po letech, kdy byla našlapaná, nejslabší ze všech. Po těch letech a v tomhle systému PO je to pro nás šance a já jsem rád, že my naopak na východě nejsme. Letos jsou tam skoro všechny týmy silnější a navíc s těmi týmy zas až tak neumíme krom Montrealu. Takže díky bohu za slabý Pacifik letos, který nám nabízí šanci, že bychom se konečně mohli dostat přes 2. kolo.Selly8 píše:Jednou za 150 let zacnou konecne tymy z vychodu vyhravat na zapade a uz machrujes![]()
Ano, jednak i to, ale ja si myslim i objektivne ze ten Vychod je letos silnejsi, ta bilance neni uplne nahodna.. Tam neni slabej team v PO, vazne ani jeden snad s vyjimkou Bruins (a ani ty bych radsi nepodcenoval). Na Zapade jsou tam Nashvilly, Winnipegy, Calgary atd.. jako nic proti ale Vychod bude letos fakt drsnejsi.Finch182 píše:atlantik ale hlavne narazal na to, ze vo vlastnej divizii maju najhorsiu bilanciu, kde prehravaju 70% zapasov a zase na zapade sa im dari.
Bod ven oknem, uplne.. San Jose fakt totalne marny, nase dominance nekdy az ve stylu men vs boys, poslednich 5 minut ani nevylezli ze tretiny, v prodlouzeni nedame presilovku, nedame 3x precisleni 2 na 1, Pouliot trefi tyc (jinak je famozni, byl vsude a jen dnes mel snad 5 golovek, astronomickej progres), Sutter trefi tyc, no co...
Niemi byl neuveritelnej a tohle je presna definice ukradenyho zapasu. Samozrejme ze najezdy se prikloni na stranu horsiho teamu jako uz tolikrat.. vubec je neumime letos. Celkove ale velka spokojenost s hernim projevem, je to lepsi a lepsi. Fleury taky nekolikrat podrzel, ale Kunitz uz me privadi do zoufalstvi. Dnes neda najezd, neda 2x do prazdny, udela defenzivni turnover a samozrejme nici vsechno co ma a co je kolem neho. Perron taky solidni cold streak
Niemi byl neuveritelnej a tohle je presna definice ukradenyho zapasu. Samozrejme ze najezdy se prikloni na stranu horsiho teamu jako uz tolikrat.. vubec je neumime letos. Celkove ale velka spokojenost s hernim projevem, je to lepsi a lepsi. Fleury taky nekolikrat podrzel, ale Kunitz uz me privadi do zoufalstvi. Dnes neda najezd, neda 2x do prazdny, udela defenzivni turnover a samozrejme nici vsechno co ma a co je kolem neho. Perron taky solidni cold streak
Nice. Solidni a spolehlivy, nemam co bych vytknul, vubec cela obrana nam ted klape. Despres mel mozna lepsi "ups" ale i horsi "downs", u Lovejoye je to v klidu a s Pouliotem sedej k sobe zda se super. Pro tuhle sezonu to muze byt uplne v pohode i upgrade, problem je ta hodnota do budoucna.. Nicmene nase obrana do budoucna Letang, Maatta & Pouliot bude i tak neco extra, vsichni maj hvezdnej potencial. Johnston btw po dnesnim zapase potvrdil ze Pouliot ho presvedcil a ze ma flek i na playoffs, tedy i po navratu Ehrhoffa.Finch182 píše:co lovejoy?
Co se tyce Perrona.. zacatek mel skvelej, asi tak 15 zapasu, ted klasickej cold streak, nehraje dobre ale souvisi to i s presunutim na 2nd unit atd. Tyhle streaky jsou u wingeru castym jevem, jde hlavne o to aby to zas obratil a aby ten uvod nebyl jen klasickym potrejdovym nadsenim ktere postupne opadne. Jak rikam, nehazim ho pres palubu, jen hodnotim predvedeny vykony.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF