Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Salvadora sme mali pustiť k vode hneď po tej playoff pred ktorou k nám od STL prišiel a nie my z neho postupom času ešte urobíme kapitána :hroza: A ak by sa stal zázrak a on by už nebol súčasťou nášho tímu od novej sezóny, koho by ste si predstavovali ako kapitána NJ? Je to ešte skoro, ale predsa?! Za mňa Patty, ale to je vďaka Sutterovi nereálne...
nekdo se smlouvou, kdo uz nosi Acko. Tedy Zajac
Jednoznačne Greene. On je spirituálnym lídrom tej kabíny a zaslúži si to. Samozrejme dočasne, dlhodobo si to nejak neviem predstaviť.
pokud bude Greene prodlouzenej pak souhlasim, ale nechci/ nechtel bych zas kapitana na rok
megaton píše:pokud bude Greene prodlouzenej pak souhlasim, ale nechci/ nechtel bych zas kapitana na rok
on neodíde, jeho budeme ešte pochovávať ako Salvadora. A pri ňom som si istý na tisíc percent.
taktiez suhlas..ak bude predlzeny tak je jasny kandidat greene(hmm 25m za 5r je len sen)..

vsade na forach sa rozobera ci budeme predavat, alebo nas spasi posila.. nech sa na to pozeram akokolvek, tak na 90% som presvedceny ze predavat nebudeme(a rovnako som presvedceny ze nas pripadna posila nespasi :D ,ale dufat budem). to by to nebol lou. uprimne ako fanusik neznasam tie vypustania sezon, drafty, drafty, prehravanie, drafty drafty, zapredajme vsetko a vsetkych za zaprdene neskore 2-3 kolo draftu,ci zle rozhodnutie(lou). kde je sportova sutazivost ci vernost ku klubu,hracom, tradicia apod? k fandeniu to podla mna jednoznacne patri.. co ma byt sa stane..ale z mnohych prispevkov som znechuteny.

po prestavke do td hrame 4 zapasy ked tak na to pozeram doma s columbusom, vonku u islanders, doma so sharks a doma s red wings..od play off sme 3 body a ak ho chceme mali by sme vyhravat v style 2 zapasy vyhrat, 1 prehrat(najlepsie na najazdy a s timami co nam nekonkuruju). taku konzistentnost neukazujeme celu sezonu, ale nemozne to veru nie je. ak z prvych troch zapasov po pauze 2 vyhrame, tak o predavani nemoze byt ani reci a je cas na posilu.. ak ich prehrame, tak vtedy si to priznat budeme musiet(aj tak su pravdepodobne nejake 2-3 body ako pocas celej sezony a to louovi na predaj stacit urcite nebude). jasne, najhorsi scenar je nakupit a neurobit PO. pre mna je to aj tak stravitelnejsie a sportovejsie ako sa vzdat. takze pome devils! :cert:
Nie je to ten istý prípad, ale trejdom za Arnotta sme prišli o Halischuka (to nič) a Saada/Hellberga. Takže krídlo do top6/možno backup, ktorý budeme zháňať inde. Nákupy sa musia robiť, keď je šanca. U nás je šanca len na to, že v zaprdenej konferencii MOŽNO ZÁZRAKOM doputujeme do finále (ak sa vôbec dostaneme do play-off a dnes máme pace na 84 bodov, pričom všetci konkurenti na minimálne 89 a to vieme ako krásne dokážeme prehrať aj s Oilers či Buffalom) kde tvrdo narazíme a dopadne to ako v 2012... Nehovoriac o tom priposranom picku, čo nám liga berie. Ak chceme byť konkurencieschopní, potrebujeme získať tie assety späť. Hrať sa každý rok na vážneho adepta na play-off je fajn, ale raz na to tím doplatí. Súťaživosť je pekná, ale my nie sme v pozícii Kings, s ktorými máme toho vcelku dosť spoločného. Narozdiel od nich sme po (dnes už logických ako sa tak na to, čo sa u nás deje, pozerám) logických odchodoch Pariseho, Kovalchuka a Clarksona museli dopĺňať káder z trhu. Tí hráči vcelku zapadli, ale z dlhodobého hľadiska je jednoducho nutnosť čerpať z vlastných zdrojov a vytvárať depth na každej pozícii. Ten dnes nemáme a ak to nezmeníme aj nejakým predajom, budeme ho mať len pri priaznivej konštálácii hviezd, v ktorú príliš neverím. To za mňa prirodzene hovorí rozum, ktorému tentokrát dávam prednosť pred srdcom. Sorry dunim. :neviem:
Ja bych vyprodal co by slo.Ziskat co nejvic draftu a napakovat se + dat sanci mladym hracum aby uz nemuseli hrat na farme hraci jako Larsson.Za Zidlickyho,Jagra se porad da neco vytriskat :)
Kym budete 3body od PO tak urcite nebudete seller. A navyse kym mate v organizacii Louho a Deboera tak je uplne jedno ktorym smerom sa vyberiete.....
kazdy ma ine preferencie, ja bych sa pokusil vyhrat stanley cup :-P
Podle me Lou neudela nic.. Do posledni chvile nebude vedet kterym smerem se vydat a tak to radsi zapichne. Je to fakt hranicni situace, sam nevim co bych delal :neviem:

Herne na uspech nemate, ale kdyz predpokladam u vas tradicni vysledky 1-1, tak stridanim loser pointu a vyher v OT se da teoreticky to PO udelat, protoze mate i celkem prijatelnej program. Prodej Jagra = odpiskani sezony a to se nestane, ne kdyz nemate 1st rounder.. Na nakupy to taky neni ani nahodou, takze asi status quo, mozna 1 stredni transakce smerem plusminus..
Jágr + Židla, za by od někoho dostali (nejen) 1st round. :jj:
Jinak taky říkám, že je to hraniční situace. IMO rozhodnou první tři zápasy po přestávce, jak už tu někdo psal...
:arrow: http://www.northjersey.com/sports/Agele ... o_it_.html

Článkov o Jardovi nikdy nie je dosť, a špeciálne takto dobrých. :klobuk:
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2014 ... ystem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Johan Hedberg signed a PTO with the Devils farm team in Albany.
:hmm:
Rono píše:
Johan Hedberg signed a PTO with the Devils farm team in Albany.
:hmm:
Zeby premysleli uz ted o trejdu Brodeura a upgrejdu Kinkaida na NHL backup? Muze byt..
První věc, která mě napadla. :yes:
Goaltender Johan Hedberg has signed a professional tryout agreement with the Albany Devils today and will be filling in as the AHL team’s second goaltender while Keith Kinkaid recovers from a groin strain. “Kinkaid is hurt and they needed another goalie and I was around and available, so here I am,” Hedberg said. - See more at: http://blogs.northjersey.com/blogs/fire ... TP4JJ.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha, tak mozna za tim neni nutno hledat nic vic.. Ale kdovi, dvojku v AHL prece muze delat i callup z ECHL. Ja bych si tim zas tak jistej nebyl :neviem:

Brodeur je jedinej artikl na trejd, ktery by zaroven nebyl podpasovka pro vase PO sance.. Ale zas je otazka jakou ma hodnotu, trejdovat takovou legendu treba za 2nd rounder by bylo vic nez komicky. Na druhou stranu neverim, ze by nekdo za neho mohl dat vic :neviem:
Clermont je na IR takže nie, nemôže. A Hedberg za (NJ) Devils hrať nemôže, nakoľko bol vyplatený zo zmluvy.

Nothing to see here, moving on.
Ale toto už znie podozrivo:
Goaltender assigned to Albany, but no one knows why

When I asked A-Devils coach Rick Kowalsky after the game about Clemont, he said, “I don’t have any comment on that. That’s for Chris (Lamoriello, Albany general manager). I just actually found that out, so I don’t know what’s going on.”

Speculation among New Jersey Devils fans is that a goaltending move in imminent, perhaps involving a trade of Martin Brodeur. (As a longtime NHL fan but not necessarily that of the Devils, I still don’t want to see him in any other uniform. Remember Joe Montana with the Chiefs?) If that happened, Kinkaid could get recalled, making the Clermont move necessary.
Getzo5 píše:Ale toto už znie podozrivo:......
Vzdyt to je presne to, na co jsem narazel po podpisu Hedberga :wink2: (vim ze neobjevuji Ameriku a ze spekulace kolem Brodeura tu byly uz predtim, ale takovehle veci jako ten Hedberg vetsinou mivaj hlubsi vyznam)
Atlantik píše:
Getzo5 píše:Ale toto už znie podozrivo:......
Vzdyt to je presne to, na co jsem narazel po podpisu Hedberga :wink2: (vim ze neobjevuji Ameriku a ze spekulace kolem Brodeura tu byly uz predtim, ale takovehle veci jako ten Hedberg vetsinou mivaj hlubsi vyznam)
:roll: lenže toho Hedberga som vysvetlil, kým toto tak ľahké vysvetliť už nie je...

Ale aby mal post aj nejakú hodnotu pre dunima, megatona, Martina a Davvyho:

:arrow: http://www.hockeyprospect.com/new-jerse ... vid-conte/
The Devils loaned goaltender Maxime Clermont to Orlando of the ECHL today. The Devils temporarily shifted Clermont from Elmira of the ECHL to Albany of the AHL Sunday because it was a required move before he could be loaned to another ECHL team.
Eliáš pri poslednom góle do prázdnej :klobuk: :klobuk: fakt toto robia iba veľký hráči a aj keď ho mám veľmi rád tak po tomto geste si ma získal ešte viac......legenda
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS