Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek
Tom Gulitti ‏@TGfireandice 1 min
Gelinas assigned to Albany. Sislo called up.
TGfireandice 2m
It is my understanding that Gelinas is ineligible to play in AHL during Olympic break because he's spent too much time on NHL roster.

Lamoriello said he will double check on Gelinas' AHL eligibility for Olympic break.
Počkať... on to nevie?

Nastal čas na tvrdý bojkot.
Zachariáš kapitánom v Soči :fnuk:
At that point, the coach was asked if he felt there was “nothing in common” from Thursday night in Dallas when another 2-1 Devils lead vanished, this time with 51.5 seconds to go, a game that Jersey ended up winning in OT on a goal by Patrick Elias.

DeBoer’s response was, “Ah, no. You know what? Did you see the goal?”

“Yeah,” the reporter responded. “It was on a crazy bounce, but you could have probably cleared the puck before that.”

“Oh really?” DeBoer shot back. “OK”

“No?” the reporter responded.

“No,” DeBoer said.

Another question had started to be fired his way when DeBoer cut it off to say, “You should apply for a coaching job.”
DeBoer’s demeanor changed when asked about blowing a lead in the final minute two straight nights.

“It happens to everyone. It’s an 82-game schedule,” he said. “You all look for tendencies: ‘Oh, they can’t hold the lead. They can’t score.’

“You know what? Give me a break. It’s four games in six nights, we battled hard, we got an unfortunate bounce at the end. We’ll take the point and move on.”

And he did just that, breaking off the postgame interview and slamming the coach’s room door closed.
Konečne mu idú pod kožu, finálne štádium už nie je ďaleko. :pray:
Nemám slov co ten idiot předvádí... pošle na poslední minut na led defenzivního mága Jágra ... Už mě to nebaví Gelinas na farmě na úkor Merrilla s tím že není dobrý defenzivně.. přitom Merrill je očividně ještě horší v téhle činnosti.... nasazovani Loktionova a Josefsona stylem 5 zapasu HS 1 zápas hrajou, 6 zápasů HS 1 hrajou :scare: to se čeká že v tom zápase co hrajou dají po 2 golech ?? A tak bych mohl pokračovat dál a ani na to nemám po tom včerejšku nějak chuť ....
Postúpime do PO, PDB tu zostane. Nepostúpime do playoff tak ho "asi" vyhodia, ale nemáme draft. Čo teraz?! Je to začarovaný kruh, ale jedno je isté Peter z neho musí ísť von tak či tak :yes:
Brooksie :wub:
Strange doings again with the Devils, who have dispatched Eric Gelinas back to the AHL despite his difference-making capabilities on the offensive side of the puck. If the 22-year-old rookie, who has already spent two full years at Albany, needs to improve defensively, isn’t that what coaches are for?

The Devils already have buried Adam Larsson in a season in which their two leading scorers and two best players, Jaromir Jagr and Patrik Elias, are 41 and 37 years old, respectively; their top scorer on defense, Marek Zidlicky, turns 37 on Monday; and their shutdown guy on defense, Bryce Salvador, turns 38 during the Olympic break.

Meanwhile, Gelinas goes down despite adding another dimension to the attack and on the power play, having been on the ice for a Devils power-play goal once every 5:37 (17 goals for in 95:22) compared to alternate point men Andy Greene being on for one PPG every 8:13 (16 in 131:32) and Zidlicky on for one every 8:36 (19 in 163:19).

It was terribly unfortunate the way it went at Yankee Stadium for Martin Brodeur, who sensed all along he had gotten the start on Sunday afternoon as nothing other than a ceremonial assignment and just never seemed comfortable in the Bronx nets.

And it would be terribly unfortunate as well if Brodeur feels the need to go somewhere else for the remainder of this season to try and squeeze in a few additional starts as a No. 1 for teams out of the running such as the Sabres, if they trade Ryan Miller, or the Panthers, if they trade Tim Thomas.

Talk about your decidedly unceremonial assignments.
tak beru zpet, PO neuděláme. alespon ze budeme mit pick v top 5 :sarcasm:
Po včerejšku rezignuju taky... 58 minut kontrolovat zápas a zase to projebat ... tady už není ani co psát
Berte to z druhej strany. Každou prehrou sa síce odďaľujeme od playoff, ale približujeme sa ku vyhadzovu kouča.
no jo, kdyz to je tezky. kouc za ne goly neda. to je hracska nemohoucnost. pokud vinit nekoho mimo led pak asi Loua (potazmo ty dva jidase)
sa na to mozem...prave som dopozeral zaznam(1x som vydrzal si nepozriet vysledok cez den). toto nie je normalne..s deboerom detto.. takticky sme hrali dobre.colorado sa na nic nezmohlo.. akurat som sa v 1. tretine rozculoval ze zas stavia nasu 4 lajnu na duo mackinnon landeskog..to je v pohode ze z toho boli 3 vylucenia na nasej strane,vsakze..sice 4ka dala gol ale ja uz na to nemam nervy..ten k*kot proste bude znizovat teoreticky nase sance na vyhru donekonecna..3x stratit vedenie posebe v zavere nie je nahoda.to je vysledok deboerovho kokotizmu..on to kazí umyselne.iné vysvetlenie nie je.. kto bol zas na lade? v zavere 2 min do konca? nasa 4ka! (s prestriedanym eliasom sa mi zda). to je vec co 29 trenerov v nhl neurobi..len jeden a zne svoje ovocie uz po xty raz za posledne 2 sezony(to su tie body co nam chybaju na play off). pri vsetkej ucte elias bol pri vsetkych 3 vyrovnaniach v zavere na lade..to neva..deboer ho tam posle urcite aj 4x(salvador taktiez).. 40s pred koncom zle striedanie? v pohodicke..na oslabovku 4 na 3 ide ako prvy center henrique? v pohodicke...a to je len zlomok..kazdy zapas sa da spravit dlhy zoznam extremne zleho vedenia tímu v zapase.. to je jednoducho sabotáž.. jasne, mali sme vyhravat 4:0 a mal to byt ok zapas ale trener nas zraza zapas co zapas sam..(aky to rozdiel oproti royovi, ktoremu sice tím hral prd a nic sme mu nedovolili, ale upravil taktiku v snahe ziskat priestor, v spravny cas odvolal brankara atd).
neverim ze bude vyhodeny, ale dufam ze nedostane novu zmluvu.. (samozrejme fandim a chcem aby sme sa dotlacili do PO).len tuto sezonu bohuzial zatial nemozem povedat ze by sme si to zasluzili a nic nenasvedcuje ze momentalne sme schopny rozbehnut sa, hrat a konstantne vitazit.. (pozapasove vyjadrenia uz necitam, pretoze to co deboer vypusta je robenie hlupakov z novinarov, fanusikov a z kohokolvek co to pocuva, cita).
Mne to pride ze v celej organizacii nie je jediny kompetentny clovek co sa rozumie hokeju a vacsina sa tomu rozumie ako prispievatelia v diskusiach na topkach a podobnych weboch. To do prdele nie je mozne ze tak ocividne a donebavolajuce chyby, vidi kazdy kto to aspon sleduje a nesnazi sa tomu venovat profesionalne, ale nevidi to nikto v devils.....
V lige su lepsi a horsi treneri, niekedy si do nejakeho kopnem ked si vsimnem (podla mojho nazoru) dementne riesenie ale zas uplne otvorene by som do toho trenera nesil, lebo viem ze ja proti nemu budem uplny analfabet a to co robi ma nejaky vyznam, ktory by ma nenapadol. Ale Deboer to je jediny mamlas, ktoreho povazujem za maximalneho amatera a nema v lige co hladat :lol2:
Už aj Lou by možno mohol pouvažovať nad zaslúženým dôchodkom. Dúfam, že nedopadneme jak Man Utd po SAFovi, ale tu sa toho nebojím. Horšie to už snáď nebude :-D
Jagr on being split from Zajac:

“It doesn’t make sense to me and I don’t want to talk about it either,” said Jagr, who lead the Devils with 17 goals, 31 assists and 48 points in 57 games. “I don’t really (care) either.”
:lol2: už aj Jarda je na prášky. Inak Loktionov podobne ako Josefson ide od scratch do prvej lajny. To vemeno za striedačkou už tam dlho zostať nemôže. Neverím. Všetko jeho odchodu nasvedčuje. Bohužiaľ sme sa už ale v minulosti presvedčili, že u nás hľadať logiku často nemožno...
Lokti da gol, je tvorivej, brusli, dokonce i u mantinelu vyhrava, ale co. Posadime ho!!! To je ale napad. myslim ze prohrajem a vymluvy budou typu: hej, jsou mladi, rychly a porazili rangers. jo a taky maj hot golmana. Ale my hrali dobre, trefili tyce a dostali smolnej gol na zaver.

Psano ve tri rano, do konce treti tretiny zbyvva 12:34
Lokti ako hráč prvej lajny v dnešnom zápase solídnych 8 minút :clap: vidno, že presvedčil PDB viac ako jeho predchodcovia, ktorí dostávali tak po 5-6 :slap: Ináč menej gólov ako my, nastrieľalo už len Buffalo :hroza:
Peter Harrold 21 minút TOI :rofl: Toto už naozaj nemá obdoby.
toto je neskutocne..dokedy este?? co viac treba? stale to iste uz snad 80 zapas po sebe :bitka3:ale tak ked je s tym vedenie spokojne a toto je to co chcu tak nech to maju..
http://stredocesky-kraj.5plus2.cz/jagr- ... ahar_p2pko" onclick="window.open(this.href);return false;

to je pan :))
DeBoer: "We’re creating enough chances to score enough to win. We’re not finishing them off right now.”
:lol2: Ano, kdyz DeBoer je spokojenej s vytvorenim 3-4 sanci za zapas a ocekava zrejme, ze jedna vyuzita muze stacit na vyhru, anebo alespon na loser point, tak to nepotrebuje dalsi komentar.
a chudak Schneider bere prohru na sebe, po*ral to no :|
My D-man came through and the puck sort of showed up on the other side of him. I didn’t track it well enough. I hate giving up short side goals like that. Even if I didn’t see it, I probably could’ve been a half step over and taken the short side away just in case and maybe it hits me.”

“Tonight was a night we could’ve put ourselves in a really good spot,” Schneider said. “We had a lot of help from around the league. Teams we needed to lose lost. It just seems like every time we get this opportunity we come up just short. Tight-checking, hard-fought game. You kind of got that feeling part way through the second that it was going to be a 1-0 game.

“Unfortunately Holtby was one save better than me. I take that personally when the other guy is better than (me). It’s just a tough one for me to lose late in the game like that.”
Tezko rict co s nim bude, je evidentni ze ma toho vseho uz plny zuby.. Hraje jako Vezina kandidat a prohrava. Jinak, momentalni team Devils mi pripada jako nejnudnejsi team tohodle milenia. Mozna byly casy, kdy se Devils oznacovali jako "boring" neopravnene, ale sorry, tohle rozhodne neni ten pripad. Je to brutal.
Snazil jsem se koukat na dve tretiny a opravdu ano :) bylo to za trest :)
co bude s corym je tezko rict. Udajne se mu libi v jersey a je jasne ze je flustrovan a nejen on. Hodne bude zalezet i na UFA trhu, jestli privedeme nekoho jako Vaneka nebo ne. Tech 40 golu od elitniho strelce proste chybi. Ale rikat, ze je na odchodu, je podle me predcasne.

Spis doufam, ze Lou uzna, ze tenhle tym neni na velky run a bude spise prodavajicim. Ale jak ho znam, bude to naopak, spis nekoho privedeme.

Jinak nejnudnejsi tym v mileniu? to myslis nejnudnejsi Devils, nebo jako vsech 30 tymu?
megaton píše:Jinak nejnudnejsi tym v mileniu? to myslis nejnudnejsi Devils, nebo jako vsech 30 tymu?
Tak o těch třiceti nejde pochybovat...
Rono píše:
megaton píše:Jinak nejnudnejsi tym v mileniu? to myslis nejnudnejsi Devils, nebo jako vsech 30 tymu?
Tak o těch třiceti nejde pochybovat...
:eek2: heh? tomu nejak nerozumim
Atlantik píše:Jinak, momentalni team Devils mi pripada jako nejnudnejsi team tohodle milenia. Mozna byly casy, kdy se Devils oznacovali jako "boring" neopravnene, ale sorry, tohle rozhodne neni ten pripad. Je to brutal.
Ty často Minnesotu (aj po obmenení kádra) a Floridu nesleduješ, že? :ninja: Inak samozrejme patríme TENTORAZ k tomu najhoršiemu, čo sa dá (respektíve nedá) sledovať, to ti uznať bohužiaľ musím. Lenže obaja vieme, koho je to vina. Už sme z toho všetci nešťastní... ale možno svitá na lepšie časy. Útočníkov potrebujeme v pipeline viac, ale obrana (keď to Lou nepreserie, Gelinas a Larsson nemajú čo v AHL robiť) je na roky rokúce zabezpečená takmer ako nashvillská. Keď sa zbavíme nepotrebných veteránov a omladíme/zrýchlime súpisku + vymeníme toho ko*ota za lavičkou, pôjdeme hore. Momentálne sme ale priemer priemerov a to bolí.

Akurát chudák Schneider sa cez toto obdobie proste musí prehrýzť. Lepší tím dostane, je to len otázka času. Zostane určite, odchod si vlastne ani nemôže dovoliť, nikde inde to po hernej (minúty) či finančnej stránke nebude mať porovnateľné a on proste už musí "zakotviť". Otázna je pre mňa len otázka dvojky. Ja osobne Kinkaidovi ani Wedgeovi (zatiaľ) neverím, uvítal by som Greissa alebo Khudobina, ktorých dlhodobo uznávam.

Pokiaľ ide o Martyho, Jágra a Židlu (plus možno Brunnera či Rydera) - potrebujeme "Kovalčukov" 1st rounder, takže sa nebudem čudovať ničomu. V dnešnej pozícii by boli akékoľvek nákupy hlúposť, nebudem sa však čudovať ničomu ani v opačnom prípade. Lou je Lou. :D Špekulácie o predajoch však už začínajú oscilovať, čo mňa osobne teší. Vraj Marty a Minny... a Jágr sa už otvorene ponúka na trh ako Gagner. Neviem čo je na tom pravdy, ale bol by som radšej, ak by to BOLA skutočnosť. Nikto si nepamätá Modana v Detroite, Martyho vyplakávanie mi už začalo liezť na nervy a nalejme si čistého vína. Už na to nemá. Jardu by mi bolo veľmi ľúto, bol a je to jeden z dvoch svetlých momentov tejto sezóny, ale dobre viem, že u nás nebude večne a či u nás kariéru ukončí alebo nie, to neovplyvním. Keby boli Gelinas s Larssonom v NHL, Židla by bol taktiež zbytočný a to myslím úplne vážne. Samozrejme, v prvom rade je potrebné sa zbaviť Salvadora, ktorý už v NHL nemá čo robiť a to, že sme mu dali Cčko je "provar" ako žiaden iný. Ideálne by bolo ho "horcoffnúť" lenže taký blázon sa nenájde, obávam sa.

Nuž... je čas na "house cleaning". :stop: No a samozrejme presvedčiť v lete jedného z dvojice Moulson/Stastny, o tom sa baviť hádam nemusím.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2022 COLORADO AVALANCHE