Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Taky to nechapu.. To tam jako ty roky stal a mumlal si pod fousy:
"Takhle to nejde, takhle to nejde..."
"Hey, you, Craig, co si to tam mumlas??"
"Nic, Pitr, ze mas pekny vlasy!"
Scott Laughton scored two goals tonight in a 5-4 #Generals win.
:ciga:
Sice nam Laughton ted nepomuze ale zase na druhou stranu se za ten cas vyhraje a nabere poradny sebevedomi.Navic na centru mame pretlak takze at se jeho smlouva bere klidne az od pristiho roku :)

Ale ukazuje se jako vyborna volba skautingu ac mame ted koucovani bidny tak ten skauting byl vzdycky vybornej.
"ten trápny pocit keď má Mike Smith viac gólov ako Claude Giroux" :lol2:
Pozor, než celá první lajna! :andy: Hartnell-G-Voras
Lecavalier a Raffl (ktereho jsem nedavno vzal do yahoo) byli zarazeni do 1st line vedle G.. :petrik:
Tak zejtra by to prej mělo vypadat takhle:
Raffl-G-Lecavalier
McGinn-Schenn-Voráček
Read-Couturier-Simmonds
Rinaldo-Talbot-Hall
AV: Talbot will play Thursday; Lundqvist will travel, not backup. Missaien will be called up.
Jestli neporazíme Rags ani po týdnu volna, s farmářem v soupeřově bráně, s tou jejich formou, tak už bychom to mohli rovnou zabalit. :giggle: :nervozny:
Farmár Mesiáš má dva metre. Veľa šťastia.
Getzo5 píše:Farmár Mesiáš má dva metre. Veľa šťastia.
Ten bude sedět. Narážel jsem na Talbota. :moj:
1st PP unit: Simmy, G, Vinny, Voráček, Streit. :slintac: 3,14čo, špíca, nazdár :waa:
2nd PP unit: McGinn, Schenn, Read, Kimmo, Gus. :thumbsup:
Konecne Streit v prvej. Kimmo bol uplne strateny na PP v tejto sezone :scare:

7:0 s Rags a spanila cesta za :cup: sa moze zacat :king:
Proste si vzpomenou, ze musi padat do strel a budem zase nahrany...
Trotltorella sa vratil? :-O
hanba, hanba , hanba , lepsi kadr jak my a toto ... :shock:
Rono píše:Tak zejtra by to prej mělo vypadat takhle:
Raffl-G-Lecavalier
McGinn-Schenn-Voráček
Read-Couturier-Simmonds
Rinaldo-Talbot-Hall
Hmm, Vinny PW :hmm: chápem že potrebujete nutne zlepšiť ofenzívu ale aby ste ťahali oboch centrov do jednotky...Na druhej strane s Girouxom by si sadnúť mohol :yes:
ked su ale toto jedine zmeny ktore sa udeju....
Co si cakal, ze vytrejdujeme Webera?
Callahan, Hagelin, and Nash also out.
Víc už nemůžem chtít. :D
Newbury poslanej zpátky na farmu, tudíž návrat Vinnyho je na zítřek 100%-ní. :yes:
Tak se mi zdalo, ze jme Rags vyklepali a G mel 3 asistence... A uz nejednou se mi stalo, ze to, co se mi zdalo, se taky stalo.. :jn:
Mason vs Talbot
Bejt Homer, tak zejtra nakracim za Masonem a reknu mu:

Podivej, budto mi tady hned podepises smlouvu na 10 let 2M per, nebo uz si tady ani neskrtnes. Ta banda nymandu stejne nic v sezone neuhraje, to tam klidne muzem postavit tady chromyho Raye. A nikdo jinej ti uz po prosezeny sezone smlouvu neda.
Tak musel jsem se na to podivat.. Vyhru mate, ja penize taky, ale ze by jste me presvedcili tak to ani nahodou.. :neviem: Byl to purod a nebyt Masona, dnes prekvapive dobryho paru Grossman-Coburn a famozne hrajiciho Reada tak prohrajete i s temahle Rangers.

Voras a Giroux se fakt nahaneji o trofej nejhorsiho hrace teamu, to snad neni mozny jak jsou marni. Oba. Voras asi 4 turnovery, Giroux opet uplne invisible az dokud se nenecha zbytecne vyloucit.. Presilovku mate uplne zadrbanou nekde na bodu mrazu. Timonen by to mel taky radsi povesit, je az neuveritelne jak za ten rok smerem dopredu vyschnul.. Raffl nic-moc, McGinn ani nevim ze hral. Lecavalier je relativne platnej na tu bidu, ale zazraky od nej taky cekat nemozno.

Zbytek cca. prumer. Jo a to "betonovani" pri tesnym vedeni v posledni tretine se vam taky priste nemusi vyplatit, i kdyz chapu ze v tomhle neprijemnym psychickym stavu se klepete o kazdej bod a to vas svazuje..
Atlantik píše:Timonen by to mel taky radsi povesit, je az neuveritelne jak za ten rok smerem dopredu vyschnul..
Dopredu?? A co dozadu!! Vzdyt kterejkoliv utocnik je 2x rychlejsi!
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA