Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:thumbsup:
Sobota a nedela ukazali co bude klucove pre nas (ne)uspech v play off.
Ak Rask pusti chytatelne goly v klucovych momentoch ako v sobotu tak nase ucinkovanie sa skonci predcasne ale ak sa v nasej branke objavi Rask z nedele- ktory chytil sance supera ked bol zapas este otvoreny- tak mozme cakat s dlhym ucinkovanim v play off.

Skoda zranenia Hortona po "bitke"... teda pri "zahadnom" pade (posmyknuti sa) Iginlu na lad... keby to bol iny hrac tak poviem ze to bol cisty "turtle" ale mozno Iggy fakt len stratil balance po 1 udere od Hortona. K spinavcovi Cooke-ovi sa nebudem ani vyjadrovat... dufam ze ho dnes v Ottawe niekto poriadne zmasakruje.

Dost mam obavu z faktu ze nas cakaju 4 zapasy pocas 6 dni pretoze budeme pred play off najviac unaveny team a okrem prveho (Marchy-Bergy-Seguin) a ciastocne stvrteho (Paille-Soupy-Thorton) utoku je zbytok zlozenia viac-menej vo hviezdach.
Páánove budicek :!: :!: :!: :!:

Treti inkasovany gol je toho zivym a pravym dokazom, tu je chyba aj Zdena aj Antona. zdeno nema hrat taku istotku malu domov, resp otyckovat si prihravku a oblbnut supera, taketo blbe goly nas mozu v play off totalne pohltit. Navyse Anton mal mat plnu koncentraciu. Ups stava sa, ono stale lepsie teraz, ako inokedy.

V dnesnom zapase, teda do tych inkriminovanych minut, co sme iknasovali dva goly v ryhclom slede sa mi celkom pacila nasa utocna hra, ale obrana je jak emental, nechavame sa nalakat, vyrusovat, niektore osobne suboje obrana prehrava, len cumim co je to snimi....jednoducho my sme psychicky nejak dole. Taky Krejci by si zasluzil tribunu za dnesnu hru, pocnuc jeho prihravockou na prvy gol Phily.

....

Inac Soderberg sa mi paci, potrebuje sa este aklimatizovat na NHL, ale mne sa paci, a hlavne som si vsimla ze defenzivna hra mu nerobi problem, pekne korculuje, takze uz sa len plne zzit s timom-
Dnesny zapas bol uplne otrasny... obrana totalne zlyhala... Zdeno uz na pohlad vyzera vycerpany a pri pohlade na tabulku myslim ze by mal radsej aspon 2 zapasy oddychovat lebo z moznych superov sa najviac obavam prave Rangers ktori budu asi 7.... no tak ako som pisal skoro celu sezonu- nase vykony (ak v zapasoch co sme vyhrali) su slabe, nevyrovnane, s mnozstvom chyb a nehrame do tela cize pokial nemaju hraci zazracny zapinac na vyssie obratky na play off tak skoncime velmi rychlo.

Lucic je po dnesku u mna strateny pripad pre tuto sezonu... snad po letnej priprave a plnom treningovom kempe chyti formu inak bude kandidatom na vymenu, pripadne aj buy-out po sezone 2013/14.

Kedze aj Montreal hra otrasne a je vzadu deravy ako emental tak este aj Toronto ma sancu na vyhru divizie, ale myslim ze si nam to neujde no mozno to bude prave ako som pisal vyssie listok do pekla proti Rangers.
Zdá se mi to jako zázrak, že při našem suckování jsme stále ve hře o divizní titul :shock: , byť máte mač k dobru. Ještě nám to fakt vyfoukne listí a my utřem nos :giggle:
Jeden otrasny zapas z nasej strany, mame aj dobre chivlky, ked sa nam podari supera zatlacit ale nezmyselnymi kombinaciami, kde namiesto strely volime nahravocku....Ja sa necudujem Khudobinovi ze odisiel do kabiny, ked sme dostali ten nestastny, pre nas upozornujuci gol. Nemozem si pomoct, ale stale plati ze Zdeno spravil chybu pri tom gole, lebo naslepol nahraval, tam kde nemal a to ze Anton nebol plne koncentrovany je zanedbatelne. Ja by dala na tribunu Charu, aj Krejciho i Lucica...nech si oddychnu a druhy atreti menovany nech si vstupia do svedomia, lebo dalej to takto nejde.

NEVIEME VYHRAT OSOBNY SUBOJ, ako ked uz chlapci padaju jak zapalky... stale cakam na ten zapas kde sa nakopneme, sommyslela ze to bude ten s carolinou kde sme vyhrali 6:2 ale zial, nebol.

caka nas odlozeny suboj s Tampou, potom Washington a nakoneic dalsi odlozeny s Ottawou.
Dufam, ze na Tampe sa nejak nakopneme, lebo to ruzovo v play off nevidim, a nakoniec bude mat ten hotentot pravdu, ze vypadneme v prvom kole. Ale budis, play off je vzdy nova kapitola, tak nikdy nehovor nikdy. Celkovo, odked ymame iste play off tak sa mi vidi take podvedome pustanie hry :((
Big Bad Bruins.. toto uz tuto sezonu ani nahodou neplati.

Nevidim tam ziaden zapal, tvrdost a ani naznak zastrasenia supera. Hra do tela je hadam aj mensia nez polovicna nez bola byvala.

Lucica si vsimam viac nez ostatnych hracov, kazde striedanie. Proti Flyers hral ovela lepsie nez x ostatnych zapasov tuto sezonu, vedel par krat zahrozit, sice vacsina striel sla do brankara, ale jedna mu skoro vysla pekne do praveho rohu Masonovej branky. Musim povedat, ze mu posadenie na tribunu pomohlo. Vidiet to bolo aj v prvej tretine, kedy hral pekne do tela, a dokazal supera konecne aj trafit. Kazdopadne je to velmi malo vzhladom na jeho novy plat. Uviazol v skatulke, produktivny powerforward, cize ho uz ani nemozu kvoli platu pouzivat ako grindera do tretej, stvrtej lajny. Ak nezapne asi to bude vazne prestup inam, co by mna osobne ako fanusika nasralo. :bee:

Uvital by som v time Coltona Orra (ako noveho enforcera), Matta Martina z NYI, Clutterbucka z MIN a podobne hitujucich hracov, lebo sa na to neda pozerat. Rad by som u nas videl aj Tomasa Kopeckeho od buducej sezony, ale to su len take moje priania. Predosli zapas s Flyers na domacom lade bol ten najteplejsi za posledne roky. :eek2:

:klobuk: dolu pred Jagrom. Tie jeho pasy maju neuveritelne oci a predvidavost.
powerforward píše:Big Bad Bruins.. toto uz tuto sezonu ani nahodou neplati.

Lucica si vsimam viac nez ostatnych hracov, kazde striedanie. Proti Flyers hral ovela lepsie nez x ostatnych zapasov tuto sezonu
Posledny vyse mesiac z toho na nas sedi len BAD ba priam je to az TERRIBLE!

Ak si sledoval Lucica tak ti nemohlo ujst kolko turnovers sposobil... ale v tomto zapase nebol sam-Krejci, Marchand a Redden by mali ziskat asistencie na goly Flyers.
Nemozem si pomoct, ale kazdopadne este hrosie hrame od poistenia play off, cele je to zle, bez zapalu, bez energie, aj to sarco big bad bruins mi chyba.
NAD TAMPOU MUSIME, ALE MUSIME VYHRAT...jednoducho hrat ako team....

ako sa vam pozdava Carl?
Mne sa paci, hlavne aj defenzivne hra dobre, videla som ho sice na jeden a pol zapase, ale musim povedat ze fajn, tesi ma jeho prichod, ale naopak hraci by to mali pocitit ako konkurenciu....a viac sa hlasit o miesto.
cislo 34 si takmer vobec nevsimam, kricat zacal az vcera nebezpecnou strelou na Masona, inak pre mna neviditelny.. Neviem co ostatni, ci si ho viac vsimaju. :roll:
ja si vsimam aj inych hracov, nez tych, ktori strielaju alebo davaju passy ako Jagr. Velmi sa mi pacila jeho hra v obrannej tretine, naozaj pomahal obrancom. Tak dnes uvidime, mam v plane kukat na match s Tampou :)
Moj pohlad na Soderberga je zatial pozitivny. Kruta realita je ze Peverley a Lucic su z formy a keby som si mal vybrat medzi Lucicom a Soderbergom tak urcite to nebude Milan (Peverley bude hrat kvoli kvalitnej PK). Carl sa v kazdom zapase zlepsuje- udomacnuje na mensom lade a zacina sa zohravat s Kellym (ten si tiez zacina zvykat na hru na LW) a Jagrom. Dalsie 3 zapasy by mu mali len pomoct.
Dnes opat chyba Horton.

Na treningu bolo toto zlozenie (zrejme preview zostavy do play off- najma nasej defenzivy)

Milan Lucic-David Krejci-Rich Peverley
Brad Marchand-Patrice Bergeron-Tyler Seguin
Chris Kelly-Carl Soderberg-Jaromir Jagr
Daniel Paille-Gregory Campbell-Shawn Thornton

Zdeno Chara-Dennis Seidenberg
Andrew Ference-Johnny Boychuk
Wade Redden -Adam McQuaid

V brane Tuukka Rask.
cize definitivne budeme stale tocit iba tri obrany? Nebolo by jednoduchsie v najblizsich troch zapasoch dat styri obrany, aby sme pred play off este neminali zbytocne sily?

Dnes Tampa....musime vyhrat, jednoducho musime.....pre mna za mna aj 1:0, potrebujeme psychicky ist hore.
Cathy píše:pre mna za mna aj 1:0
vela nechybalo :)
dnes to konecne ako tak vyzeralo

Rask skvely, vychytal zo 3-4 golovky, o branku obavy nemam a vôbec nestresujem tym, ze sme boli v poslednych zapasoch cajovi

hrame sice o divizny triumf, ale to najpodstatnejsie je to, aby sme do PO isli so 100% zdravotnym kadrom, netusim, mozno poniektori az tak netlacia na pilu, no je jasne, ze v PO do toho pôjde kazdy jeden na plne gule

velky zly macik Looch je snad spät, dnes rozdaval hity, fighty jedna radost

no jeden z mala nasich hobbitov Ference to zaklincoval :D o hlavu vyssi Pouliot :slap:

Habs sa nas este drzia zubami nechtami, ale v poslednom zapase vycestuju podla vsetkeho k svojmu potencionalnemu superovi pre 1.kola PO (to by bola ina kanadksa chutovka :petrik: my cestujeme do Caps a na zaver privitame Sens, ak to vyslovene neposerkame, divizia je nasa

super do PO? pocitam s tym, ze tu diviziu dame - NYI skrtam, 8 priecka a Pens to maju nechutne ulahcene :bee: NYR - OTT?

NYR riesi posledny zapas doma s NJD, OTT doma PHI a vonku BOS....toto môze byt zaujimavy suboj.....tak ci onak, vychadza mi to na NYR, nic prijemneho teda, ale mf, kto pride ten pride, vyberat si supera do PO sa nevyplaca, ak by sme vyfasovali NYR, hned to uvodne kolo by malo tie spravne grady (nie ako keby sme vyfasovali NYI), taka OTT s plesounom + navrativsim Karlssonom môze byt tiez neprijemna.....o 2 dni budeme mudrejsi a pôjde sa na vec :kajo:
Skoda, ze som nepozrel vcerajsi zapas, ale pozerat kockate streamy je uz prilis aj na moj zaludok.

Milan teda pokracoval v hitovani z prvej tretiny proti Flyers, to rad citam. Konecne aj zhodil rukavice, ja si myslim, ze toto je prave ten sposob akym sa moze nakopnut, pretoze tvrdost ho vzdy zdobila a potom sa postupne pridavali goly. Nezostava nam len dufat, ze sa chyti v PO.

V sobotu proti Caps aj na Novasporte. :hop:
Z nasej strany to do polovice zaapsu bola marna snaha o hokej, ale ked sme dali gol + ten druhy konecnce sa to zacalo podobat na Bruins. Lucic sa konecnce zacal zrazat, pobil sa, ale ovela vtipnejsi bol Ference :D
Rask si zasluzi pochvalu, vcera chytal neuveritelne, este aj tu dorazku tam nadherne vykopol, proste fajn.
Opat spokojnost s Carlem, hra vyborne dozadu, vypichuje puky, pomaha obranae, uz si len privyknut na to klzisko, snad do konca zc si zvykne, ale inac fajn, casom zacne mat aj sance, citim to ako rybu na pekaci.

:cinka:
Cathy píše:cize definitivne budeme stale tocit iba tri obrany? Nebolo by jednoduchsie v najblizsich troch zapasoch dat styri obrany, aby sme pred play off este neminali zbytocne sily?
Dnesny zapas sme potrebovali vyhrat najma kvoli psychike preto sme nastupili s top zostavou... predpokladam ze minimalne 1 zapas si oddychne Zdeno aj Dennis, asi aj Bergy a Krejci, pripadne Seguin a Marchand...

Nesmieme zabudat ze play off zacina uz v utorok a na 95% my budeme hrat uz v utorok doma pretoze v stredu sa v TD Garden hra NBA a z casoveho hladiska je nerealne zacat seriu az vo stvrtok 2.5.
Par teplych slov k nocnemu zapasu:

Neviem cim zacat.
Nehrali sme zle, prave naopak sme naozaj hrali dobre, mozno preto ma ta prehra az tak neskrie, lebo konecne som tam videla prvky zo zaciatku sezony, no opat to zakoncenie je impotentne. Prilis vymyslame, toto treba predplay off jednoznacne zrusit, strielat na branku z kazdej pozicie, v niektorych momentoch sme strasne citatelni - super dopredu vie kedy vypichnut rozohravku a to sa musi zmenit. Pacilo sa mi ako kombinaciou na malom priestore sme vedeli potocit obranu supera, poseldna presilovka v raidnej hracej dobe s ami pacila zmenou pozicii - nieco take treba skusat, nacvicit si aspon signal, pacila s ami ta premena poziciia aktivne tocenie supera, daco s tymi presilovkami preboha nech spravia :pray: ale zas moze to signalizoat to, ze na play off maju nieco pripravene :neviem: . Co bolo vcera so Seidenbergom? Robil nezvyklo prilis vela chyb, naproti tomu Chara ovela menej, az natu jak zakryl Raskovi pri prvom gole cely vyhlad, ten sa na to patricne aj hneval. Druhy Greenov gol bola nechytatelna krasna jedovka :slintac: , proste klobuk dole.

Aby som len nekydala, musim po veeelmi dlhej dobe pochvalit Lucicov utok,, vcera makali ukazkovo. Konecne stary dobry Looch. zrazal sa, chodil pred branu, rozdaval krasne prihravky, darmo ten zapas na tribune vnom prebudil konecne big bad medvedika :D
Soderberg opat sa mi pacil, mal viac sanci, este jeden dva zapasy a bude plne etablovany, a hlavne dozadu hra paradne, vie pomoct obrane, to sa mi lubi. Uz to chce len golik na sebavedomie. Paille nam chyta formu, citim to v kostiach.
Milan :clap: :wave:

Robil mi v noci velku radost, vtrhnut s pukom do pasma, prihrat spoluhracovi, ktory ho isti v pasme, a natlacit sa pred branku, to bolo ukazkove. Taktiez takmer vsetky jeho prihravky uplne presne s dostatocnou razanciou. Taktiez strelecky nebezpecny, este pridat nejaky ten hit a bude presne tym skutocnym powerforwardom. :) Viac sa sustredil na hru, nez na hru do tela, a bolo to vidno. Aj som zabudol, ze vie vyvinut celkom slusnu rychlost v brusleni.

Utok celkovo super, je dobre poskladany, rychly Peverley na defenzivnu vypomoc, Krejciho rychlost a zlate ceske rucicky no a Milan zavadzanie brankarovi a rozrazanie (samozrejme aj to hokejove myslenie tam je).

Aj stvrty utok vedel celkom slusne podusit Caps. Skoda tych oslabeni, Green ukazal preco je naj strelec NHL medzi obrancami. Dnes s Ottawou vsak ocakavam vyhru, treba sa vitazne navnadit pred PO.

Dnes budu davat na Novasporte v noci 1:05 proti Sens. Druha noc za sebou v bdelom stave :sok:
uvidme se ve 2kole
powerforward píše: Dnes budu davat na Novasporte v noci 1:05 proti Sens. Druha noc za sebou v bdelom stave :sok:
aj pre mna to bol sok, som pozerala cely zapas, nevedela som spat, a zrazu reklama na dnesnu noc, oci mi zostali snad pri televizore :D
Toronto, alebo Islanders? Myslim, ze Isles su hratelnejsi, takze dnes musime vyhrat a zosadit Habs!
Skorpion píše: dnes musime vyhrat a zosadit Habs!
done :!:

to NAJpodstatnejsie a NAJpozitivnejsie je to, ze sme sa v 1.kole vyhli NYR :good:

a mame skvelu sancu vyfasovat najprijatelnejsieho supera do 1.kola - NYI, aky to rozdiel oproti NYR

ak to bude TOR, ci OTT (vyfasujeme ju, ak ich dnes dame po pp, ci sn), berieme aj to, ale skoncit 1 v divizii potesi uz len z hladiska vyhody domaceho prostredia v pripade postupu cez 1.kolecko, v ktorom este nie sme :sarcasm:

vsetko mame vo vlastnych rukach, chceme vitazstvo v divizii, chceme NYI do 1.kola a cepi sa chce potesit z vyhry (na macov som hodil 20€ - 1tku :angel: hodil som to, co som vybral na CBL a DET, takze strata nehrozi:)

Obrázek

"We want to win that division," Julien said, "so we're going to play to win tomorrow -- no ifs, ands or buts."

JJ sa doliecuje s chripky, na jeho mieste sa predstavi Dogman, HS: Johnson, Dougie, Panda

Looch - Kretchy - Pevs
March - Bergy - Siggy
Yeti - Kells - Dogman
Pie - Soupy - Shawn

Z - Seid
Andrew - JB
Wade - McQ
Dnes to bude isto zaujimave... hlavne ten lad ktory este ani 2 hod pred zapasom nebol odkryty kvoli predlzeniu v zapase Celtics
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS