Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jak jsem psal, zapas s Penguins muze byt velkym katalyzatorem k bordelu ve Philadelphii.. Ted kdyz tak nad tim premyslim, neverim tomu ze Holmgren by to po pripadne prohre s Pens nechal jen tak a to PREDEVSIM PROTO, ZE PAK MAJ FLYERS TYDEN VOLNO. No chance, nehrozi aby Holmgren tyden sedel na zadku a nic neudelal. A mozna na to ani neni potrebna ta prohra ted, proste neverim ze po tom tydnu volna zustane ve Philadelphii vsechno tak jak je..

Treba takovej Simmonds si o tu vymenu vylozene koleduje tim, ze neni schopen zpracovat elementarni puky resp. realizovat elementarni nahravku..
No smlony, smolny byl tak gol na 1:1 zbytek byla nase blbost.. nebo neschopnost.
AndyF píše:No smlony, smolny byl tak gol na 1:1 zbytek byla nase blbost.. nebo neschopnost.
Ja bych to mozna az tak negeneralizoval, mozna az na to ze jste to ve 3.tretine chteli az prilis moc dohrat bez aktivni protihry.. Ted se to da hodit (z vetsi casti) na jednoho Coburna/Grossmana.. Taky mi ale nejde do hlavy co ti 3 hraci (tedy ne jen Coburn, ktery se mimochodem neuveritelne tocil kolem svy osy :scare: ) delali kolem Masona pri golu na 2:2, Higginse ignoroval kazdej z nich..
Rikam to porad, Giroux sice chodil na sh, ale branit neumi.
Dneska by to pro nás mohl bejt odrazovej zápas. :petrik: Pens rozsekáme! :box:
Jo jo, bude hostina
Mason v kleci. Ani sa necudujem, Emery je ementalny..ta jeho "rychlost" od tycke k tycke je :andy:

Inak suhlas s Ronom, tento zapas moze byt odrazovym mostikom. Ak nie vyhrou k lepsim vysledkom, tak nafetovanim Homera k nejakemu (nejakym) trejdu :nervozny:
kajo píše:Inak suhlas s Ronom, tento zapas moze byt odrazovym mostikom
Takychto pocitov som mal minulu sezonu vela a nikdy sa tak nestalo. Tento rok na to pojdem opacne
Moje přání je jedno, aby hrál Mesz a sedl si ten podělanej a pomalej Coburn. :pray: Vím, je to nereálné.
//miernime tón
Prosím, prosím, prosím, ať si někdo veme toho dementně pomalýho Coburna. :modlenie:
Jeden dotaz na tradicni tema.. Vuci sudim zadny namitky? Zapas sice primo neovlivnili, ale za sebe musim rict ze jsem byl s nima jako fanda Penguins dost spokojen. Cili jsem tam snad nenasel jedinej moment, kde by nam nejak uskodili (tedy krom ty traparny s PP casomirou na zacatku 2.tretiny, za coz ale zrejme primo nemuzou). Na druhe strane bylo tech podezrelych momentu urcite o neco vic, ale pochopitelne ze konkretne vam je hajit nebudu..

Jinak jsem cekal od vas daleko vic, neco jako ve 3.tretine ale celej zapas.. Zrejme je to tam tak na houby, ze to zapas od zapasu prolomit nelze, i kdyz se jedna o derby. Naopak, ta 2.tretina byla z vasi strany solidni ostuda, popravde jsem absolutne nechapal na co tam Berube s tim timeoutem jako cekal.
Atlantik píše:Jeden dotaz na tradicni tema.. Vuci sudim zadny namitky? Zapas sice primo neovlivnili, ale za sebe musim rict ze jsem byl s nima jako fanda Penguins dost spokojen. Cili jsem tam snad nenasel jedinej moment, kde by nam nejak uskodili (tedy krom ty traparny s PP casomirou na zacatku 2.tretiny, za coz ale zrejme primo nemuzou). Na druhe strane bylo tech podezrelych momentu urcite o neco vic, ale pochopitelne ze konkretne vam je hajit nebudu..

Jinak jsem cekal od vas daleko vic, neco jako ve 3.tretine ale celej zapas.. Zrejme je to tam tak na houby, ze to zapas od zapasu prolomit nelze, i kdyz se jedna o derby. Naopak, ta 2.tretina byla z vasi strany solidni ostuda, popravde jsem absolutne nechapal na co tam Berube s tim timeoutem jako cekal.
No urcity pripominky by byly, viz. vas topic..
Ale tentokrat prevezmu tvoji argumentaci, svoje sance jsme dostali a ty jsme nevyuzili..

Ale aspon vidis, jak je to s tema trapnejma kecama o "nedisciplinovanosti". Bullshit.
Uz jen 6b na PO.. Zaberem!
Scott Laughton had a hat trick last night in a 5-3 #Generals win, now has eight goals and seven assists in seven games.
:poklona:
:hmm: to by mohol byt zase po jvr s coutsom vele uspesny draft pick. Dalsiu sezonu ho chcem vidiet v A
Rono píše:
Scott Laughton had a hat trick last night in a 5-3 #Generals win, now has eight goals and seven assists in seven games.
Ty jo, ten ma bodu jako Crosby..
Atlantik píše:
Rono píše:
Ty jo, ten ma bodu jako Crosby..
Jenže má smůlu, že se nemůže dostat do tak nadupanýho kádru, jakým jsou Flyers. To u vás by hrál min druhýho centra. :neviem:
dejf píše:Jenže má smůlu, že se nemůže dostat do tak nadupanýho kádru, jakým jsou Flyers. To u vás by hrál min druhýho centra. :neviem:
To ano, ale ja myslim ze v tom bude neco hlubsiho. Holmy urcite vi, ze v nem ma zolika, jen nechce ukazovat karty prilis brzo. Vytahne ho na playoffs, kdyz to budeme nejmin cekat, Holmy je takovy strateg.
Atlantik píše:
dejf píše:Jenže má smůlu, že se nemůže dostat do tak nadupanýho kádru, jakým jsou Flyers. To u vás by hrál min druhýho centra. :neviem:
To ano, ale ja myslim ze v tom bude neco hlubsiho. Holmy urcite vi, ze v nem ma zolika, jen nechce ukazovat karty prilis brzo. Vytahne ho na playoffs, kdyz to budeme nejmin cekat, Holmy je takovy strateg.
Pokud bys to trochu sledoval, vedel bys, ze poslanim do dzunioru uz ho letos neuvidime, potazmo smlouva se odsouva na pristi rok. Stejne tak az poslete vaseho Maattlaka tamtez, budete treba na nej v PO (jestli se tam vubec s tim vasim nenadupanym kadrem dostanete) jeste vzpominat..
AndyF píše:Pokud bys to trochu sledoval, vedel bys, ze poslanim do dzunioru uz ho letos neuvidime, potazmo smlouva se odsouva na pristi rok. Stejne tak az poslete vaseho Maattlaka tamtez, budete treba na nej v PO (jestli se tam vubec s tim vasim nenadupanym kadrem dostanete) jeste vzpominat..
Ehm, schvalne jsem napsal na playoffs.. Je v tom hacek, pokud ho posles do junioru, nemuzes ho vzit zpet, ale JEN DOKUD juniorum sezona neskonci. Pak ho muzete vzit zpet treba na finale SC :wink: Stejne tak my s Maatlakem, akorat ten by sel do teamu ktery organizuje Memorial cup, cili u nej ta juniorska sezona bude delsi nez bychom si prali.. U Laughtona ne. Holmy proste vi co dela, jako vzdycky!
Coyotes' netminder Mike Smith scored as many goals tonight as the #Flyers as a team have on most nights this season.
To nemluvim o tom, ze dal vic golu, nez G.
Ehm, vic, nez cela prvni rada dohromady :hehe:
Holmy zatím jaksi klidnej.. :hmm:

Ale stejně jsem se stihl dočíst jednoho bludu - zájmu o bratry Sedinovi. :lol2:
zatial ma cas. Ale na druhu stranu co takeho by mal robit. Jedine co povazujem za potrebne je trejd coburn/mesz a poriadny trener. Nie som naivny aby som si myslel ze sa dockam aspon jedneho
Finch182 píše:poriadny trener
Dam mu cas, nikdo nepredela tym k obrazu svemu za 5 dni, ale osobne tomu neverim.. Je to absolutne nehokejovej pocit, je to kombinace vsech moznejch zivotnich faktoru, ktera mi rika, ze to proste fungovat nebude. :andy:
berube tam bol aj predtym. Ja si myslim ze to muzstvo potrebuje uplne nejaky novy impuls, novu krv. Nikdy som neuznaval riesenia ze z asistenta sa stane head couch.....
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA