Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

honziss píše: :thumbsup: Rozhodně. Vám to přidá grit, nám dobrého PKera s dobrou úspěšností na buly. Myslím, že oba týmy získaly to, co potřebujou.
Lapierre je na bully mozna dokonce lepsi nez Goc, takze tady neztracime. Goc je ale velmi dobrej na PK, to je jeho nejvetsi plus. Lapierre PK taky umi, ale Goc je v tomhle urcite o neco lepsi. Kazdopadne Lapierre ma solidni PO historii a je to srdcar a pokud by se vratil k pravidelnym provokacim (predevsim behem preruseny hry a nejlip tak ze to sudi nevidi, protoze to je to co nam chybi a to co proti nam hodne teamu se kteryma mame problemy pouziva..), tak to pro nas dava smysl :yes:

Goc to mel u nas tezky, kdyz hral skoro furt se Sillem a Adamsem. Nejlepsi dny ma za sebou, ale furt je celkem spolehlivej. Aspon ze jde do dobryho teamu, trejd nekam do Edmontonu jako Klinkhammer by si nezaslouzil.
Goc aj Lappiere maj totožné buly. Goc je jen méně fyzickým hráčem. V PK se ale srovnat nedají. Goc>Maxim. Výhodou Goce je dobrá disciplína a lepší hokejové schopnosti. Maxim je jen dříč.
Guddy.44 píše:Goc aj Lappiere maj totožné buly. Goc je jen méně fyzickým hráčem. V PK se ale srovnat nedají. Goc>Maxim. Výhodou Goce je dobrá disciplína a lepší hokejové schopnosti. Maxim je jen dříč.
Bohuzel, bejvavalo.. Nejlepsi dny ma Marcel v tomhle smeru za sebou, u nas ukazal smerem dopredu za dve sezony hodne malo. Takze co se tyce produkce, neztratime, momentalne je to minimalne 50-50. V sumaru je to PK a defenziva u Goce vs moralka, grit a energie u Lapierrea. Uhel pohledu a toho co kdo vic ceni a potrebuje.
Lappy je okrem toho blázon a super provokatér, toho bola zábava sledovať :giggle:
Ohlund píše:Lappy je okrem toho blázon a super provokatér, toho bola zábava sledovať :giggle:
V tom PO runu byl vybornej. Posledni dobou je precijen vic umirnenej, ale kdyz budeme vyzadovat nejaky ty provokace tak by s tim nemel mit problem. Jak rikam, co se tyce provokaci a zakernosti.. potrebujeme byt vic proaktivni nez reaktivni. Misto toho aby jsme my reagovali na nekonecny provokace na Malkina, Crosbyho a Letanga by jsme to meli obratit na provokace proti hvezdam soupere. Pak to bude OK. Jsem si jistej, ze prave tohle nas k tomuhle trejdu vedlo (vice nebo mene).
Vidím, že jste už tady trejd Goc - Lapierre pořádně probrali. Osobně jsem výměnu Goce až tak nečekal, ale stalo se. Když už nic, tak mají Penguins o něco perspektivnějšího hráče, který také zastane na ledě důležitou práci.

Očekáváte ještě nějaký pohyb v kádru (obrana, útok)?
Atlantik píše:
Ohlund píše:Lappy je okrem toho blázon a super provokatér, toho bola zábava sledovať :giggle:
V tom PO runu byl vybornej. Posledni dobou je precijen vic umirnenej, ale kdyz budeme vyzadovat nejaky ty provokace tak by s tim nemel mit problem. Jak rikam, co se tyce provokaci a zakernosti.. potrebujeme byt vic proaktivni nez reaktivni. Misto toho aby jsme my reagovali na nekonecny provokace na Malkina, Crosbyho a Letanga by jsme to meli obratit na provokace proti hvezdam soupere. Pak to bude OK. Jsem si jistej, ze prave tohle nas k tomuhle trejdu vedlo (vice nebo mene).
Hlavně byl výbornej v té sérii s vámi v roce 2010, kdy u nás zářil Halák... :giggle: . Maxe jsem u nás měl vždycky rád.
Jarek píše:Vidím, že jste už tady trejd Goc - Lapierre pořádně probrali. Osobně jsem výměnu Goce až tak nečekal, ale stalo se. Když už nic, tak mají Penguins o něco perspektivnějšího hráče, který také zastane na ledě důležitou práci.

Asi ano, protoze JR je agresivni typ generalniho managera. Zatim jsem s nim spokojenej, ale problem je jinde (Johnston... Johnston vs Trotz dneska, wow wow wow.. Tocchet, nekteri hraci). Kdyz rikam "nekteri hraci".. tak Sutter je po solidnim zacatku sezony MOMENTALNE HROZNEJ!! Ale zda se ze kouc a GM maj pro nej slabost. Ehrhoff se zranil a prej tam byla zachranka.. nevim o co jde. Ale posledni dobou byl taky strasnej (i vcera, -3 pri vyhre 5-3, lol). Ale az ted se dostanu k pointe.. KUNITZ. Meli jsme se ho zbavit uz davno a ted jsou dokonce 2 zdroje kolem Pens organizace, ktere referuji o tom, ze Kunitz je "unhappy". Kunitz musi jit pryc :pray:

Taky je zahada jak Bortuzzo hraje (od momentu co mu Tootoo nalozil) a ze furt hraje. A ze Pouliot nehraje..
Aniz bych nejak utocil na Atlantika :) tak dlouhodobe si vsimam ze ma takovou zajimavou vlastnost :) ze chvilema hrace vynasi do nebe ze je spicka ligy za nejlepsi prachy a za mesic co se mu nedari rika jaka je nula ze by mu mel nekdo zlomit nohu aby sel na listinu dlouhodobe zranenych :) (prehanim jo , nadsazka )

:) :klobuk:
Anger píše:Aniz bych nejak utocil na Atlantika :) tak dlouhodobe si vsimam ze ma takovou zajimavou vlastnost :) ze chvilema hrace vynasi do nebe ze je spicka ligy za nejlepsi prachy a za mesic co se mu nedari rika jaka je nula ze by mu mel nekdo zlomit nohu aby sel na listinu dlouhodobe zranenych :) (prehanim jo , nadsazka )

:) :klobuk:
No nevim. Kunitze tu "vrazdim" uz asi 3 roky a to i presto ze "produkuje".. Sutter je muj oblibenec, takze casto i privru oci, ale faktem je ze uz ho zminit musim, suckuje 2 mesice. Ehrhoff hraje zatim jak na houpačce, furt nemam jasnej postoj k tomu hraci a co s nim udelat do budoucna :neviem:

Jinak premyslim, ze se na to tady asi vykaslu (neber si to osobne Anger, ty s tim nemas nic). Hodnotim to prubezne, jsou vykyvy ve vykonech, tak jak to hodnoceni asi ma vypadat? A celkove to tu pro me nejak ztraci smysl, casu mam posledni dobou min a navic jsem frustrovanej z toho hokeje celkove. A pak kdyz neco napisu, tak kazdy jen hleda neco jak to zpochybnit a najit k tomu protipol, nejlip vytahnutej z minulosti (a dostane za to v takovem pripade milion lajku). Ja jen, aby jste me nahodou nehledali ze co se se mnou stalo kdyz se odmlcim. Budte v klidu, nic se mi v takovem pripade nestalo :salute:
To je dan za popularitu kamo..na tomto fore si VIP, takze musis cakat ze si do teba kazdy s radostou kopne. Nic v zlom, toto trafil Anger kladivom po hlavicke. Ty sa tu totiz casto pasujes do role odbornika a dakedy mam pocit ze to tak musi byt (v lepsom pripade "urcite bude") lebo to Atlantik napisal. To s tymi hracmi je 100% pravda..ale zas, su tu asi len dvaja ludia ktorych komentare si vzdy precitam, a ty si jeden z nich :klobuk:
ja som mu to tu buchal o hlavu viac krat :D

Atlantik vie sice vyborne zhodnotit momentalny stav ale az prilis casto a vynasa definitivne verdikty a jednoznacne prognozy, ktore sa niekedy vyplnia a niekedy nie. Pritom by si mohol vediet, ze dianie v tejto lige je vysoko premenlive a velmi tazko predvidatelne. Narozdiel od ostatnych to proste napises jak hotovu vec ktora tak je a ina uz nebude. Tzn dnes niekde odsuckuje 3 zapasy a je to lempl co nie je ani legit NHLer a nech sa pakuje. Ini na fore napise nieco v zmysle tento hrac by sa mal prebrat, nie je to jeho normalna vykonnost a hra teraz strasne. Proste nezaseru toho hraca za to ze sa mu zrovna nedari. Ty to proste zabalis do takej definitivy :D

A do kunitza sa tu neobuvas 3 roky, tolko som ledva na tomto fore :D zas tak davno to nebolo co bol genialne kridlo pre crosby kde je obrovska chemia a s crosbym nemoze hrat kazdy a chapat jeho myslienky.
Atlantik píše:navic jsem frustrovanej z toho hokeje celkove
Vobec nemas nizke naroky ked ste na druhom v divizii :D
No za mňa osobne, bez Atlantika by som bol stratený, takže budem len rád, ak budeš pokračovať. Ak s tým má niekto problém, tak to nemusí čítať, mne sa to na rozdiel od nich páči, nemusím skúmať x-zdrojov a dozviem sa tu o PIT viac ako inde a radšej si prečítam Atlantikov zapálený komentár ako bezduché bľabotanie o ničom. Ako sa rozhodneš, to už je na tebe. To že tu Flyeri alebo iná háveď rýpe a provokuje, tak to je normálna vec. Iní nebudú.
Ja jen dodam, ze kdyby se ty nazory nemenily, tak by v lize prakticky neexistovaly spatny kontrakty. A ze jich tam ted je! GMs jednoho dne videj jak je ten hrac dobrej, tak mu ten kontrakt daji a on za 2 mesice zacne suckovat. Pak jsou trejdy, buyouty.. A nekdo z vas by rekl, ze jednoho dne ho podepises a pak ho trejdujes, what a joke!! :neviem: Tohle se proste nekdy neda predpokladat a nejsem zdaleka jedinej co nejaky ten vyvoj vykonnosti hrace neodhadne. To proste nejde!

Co se tyce toho ze menim nazory. Mozna jen prilis casto hodnotim vykony a pisu reporty :neviem: Jeden mesic si ten hrac zaslouzi pochvalu, dalsi 2 mesice kritiku. To jsou fakty a tak to je. Co se tyce Kunitze, ano mel par dobrych obdobi, predevsim pred olympiadou, ale 80% mych prispevku o nem je jen kritika (pred olympiadou si kredit zaslouzil a dostal ho). To snad vite. Fakt ho nemusim. Proto nemyslim ze by bylo fair me kritizovat za tohle prave po prispevku o Kunitzovi. Prave u nej jsem celkem konzistentni, si myslim. Kdyz chce pryc, prosim.. ja budu jen rad.

Kdyz budu psat mene a vic strucne a obecne, tak to bude vypadat i vic konzistentne, i kdyz to ztrati i nejakou tu atraktivitu a hodnotu. Ale je fajn videt, ze jsou tu lidi kterym to neni jedno, proto nerikam ze to balim. Jen momentalne proste nemam naladu na nejake delsi reporty a asi ani nebudou pravidelni. Zbytek ligy uz v podstate ani nesleduji, asi 2 mesice. Uvidim co bude dal, TDL, playoffs atd, ale urcite budu mene aktivni. Konec-koncu to uz i posledni dobou jsem.
Ja sa musím pridať k Lubovi. Priznám sa, že zápasy ako také nesledujem, lebo nejako nie som schopná nabehnúť na ten režim. Ale keď si to tu prečítam, tak mám dosť dobrú predstavu o tom, čo sa momentálne v tíme deje. Ja sama by som samozrejme taký príspevok v živote nenapísala a o to viac si to cením. Som rada, že sa tu ku Atlantikovi pridali aj noví ľudia, ale bez neho by to rozhodne nebolo ono.
Atlantik píše:GMs jednoho dne videj jak je ten hrac dobrej, tak mu ten kontrakt daji a on za 2 mesice zacne suckovat.
Pche to jsou i takovy, ktery ho daj rovnou suckujicim :jn:
Atlantik zvysuje kredit fora, ked mam pravdu povedat, chodim sem len kvoli nasmu timu, kde sa poslednu dobu toho bohuzial velmi nepise, Detroitu, kde ma zaujimaju nasi mladosi a byvaju tam celkom dobre reporty a Pittsburghu/Atlantikovi, co je vlastne pre mna synonymum. Jeho prispevky sa mi najlepsie citaju a viem, ako zhruba na tom su, hoci ich vobec nesledujem. Vyhrady by sa nasli, ale to tak byva u kazdeho. A ze sa odvazi vyriect nejake prognozy, to snad nemoze nikomu vadit, pokial su podchytene nejakymi schopnymi argumentami. Takze nebal to a pokracuj.
OK, tak fajn..

Nevim nakolik az jsou Devils momentalne marni (asi dost), ale vzdycky se nam u nich hraje strasne tezko a posledni dobou navic ukopali hodne usmudlanych vyher. Cili nic jednoduchyho se zvlast pri nasi momentalni forme cekat nedalo. I kdyz tedy Devils vypadaj opticky priserne, jen co je pravda. Katastrofalni hokej, to co tam dnes predvadeli, pomaleji to snad uz ani neslo. Je to v podstate Schneider a zbytek.. obcas neco Gomez s Jagrem, ale to je strasne malo.

Nicmene to nam muze byt jedno, sice je videt ze je tam furt urcita krec a slabsi kreativita, ale aspon jsme hrali celkem solidne 60 minut. Hrat venku v podstate cely zapas na jednu branku, prestrilet soupere 43-14, ubranit 2 minuty 3 na 5 a nakonec v zaveru otocit low-scoring zapas, to neni nejhorsi bez ohledu na to s kym se hraje. Despres (dnes 1st pair s Letangem a velmi solidne) si ten OT winner fakt zaslouzil, predchazel tomu jeho nadhernej pinch a pas do golovky Sutterovi, ktereho dnes neskutecnej Schneider jeste vychytal ale nastesti mu to Sutter vratil a Despres trefil od modre..

Prvni asistence Suttera po 20+ zapasech.. Kunitz po kritice (jak to uz chodi) o neco lip, vyrovnal v presilovce v hodine dvanacte, nicmene to jsou ty takovy jeho typicky goly ktery toho moc o celkove hre nevypovidaj, ale tak dobre i zato. Crosby na neho v minulem zapase mimochodem na stridacce seriozne narval, takze snad se to nekam pohne. I Sutter dnes jakz-takz.

Nejvetsi minus tak zustava scratch Bennetta. To proste nepochopim a Johnstona bych za to profackal. Mame problem dat vubec gol skoro cely 2 zapasy a on posadi kreativniho mladeho hrace ktery navic je rad ze po dlouhem zraneni vubec muze hrat.. Pricemz Sill, Ebbett, Arcobello a Adams si vesele hrajou. Asi jde o urcitej message jak pro BB tak pro team, nicmene to vubec nebylo fair po 2 slabsich zapasech, kdyz jsou tam hraci co meli spatny cely tydny nebo mesice.
Povolan Pouliot, ktery pri zraneni Ehrhoffa dostane seriozni sanci, jak dnes, tak na tripu a pripadne i dal. Melo by se rozhodnout na cem je a jestli presvedci natolik aby byl v nasich playoff planech. Pokud to nebude ono, tak asi na TDL pujdeme po bekovi.

Harrington 10 zapasu, 0 bodu, -10 takze to asi nic :hroza: .. a Bortuzzo suckuje. Pouliot je asi posledni sance jak zalepit obranu z vlastnich zdroju, zatim to daval ale je to jen 8 zapasu.
tak to sme dnes dobre začali... :? inak nepoznáte nejaké dobre stránky na live s predátormi?
Vykon ve stylu preseason.. Absolutni brutal. Bylsma byl jakej byl, ale zapasy jako tenhle nebo posledne s Washingtonem tu nebyly. Nejvetsi prdel je jak se tam Johnston na stridacce ani nehne a jen hledi na to jak vytahujeme puky ze site s otevrenou tlamou :lol2: 10 minut pred koncem to v hledisti vypadalo jak na NHL na Floride pri snehovy kalamite. Skoda ze tam nezustal nikdo kdo by je vybucel :neviem:

Hornqvista uplne zabiji se Sutterem, Kunitz opet prilepen vedle Crosbyho a jedinej tah co Johnston udela je to ze dumpne Bennetta vedle Silla a Adamse :rofl:
OT: Ty vole Atlantiku jeste vydrz, prosim. :-D Uz jsem tak tri tejdny nevidel ani highlights, navic mi blokli GCL a vlastne nemam doma jeste ani net a jsem jen na mobilnich datech. Tohle je to posledni, co mi dodava nejaky podrobnejsi info, tak se jeste nejakej ten patek povznes... Dik. :-D
Atlantik píše:
Jarek píše:Vidím, že jste už tady trejd Goc - Lapierre pořádně probrali. Osobně jsem výměnu Goce až tak nečekal, ale stalo se. Když už nic, tak mají Penguins o něco perspektivnějšího hráče, který také zastane na ledě důležitou práci.

Asi ano, protoze JR je agresivni typ generalniho managera. Zatim jsem s nim spokojenej, ale problem je jinde (Johnston... Johnston vs Trotz dneska, wow wow wow.. Tocchet, nekteri hraci). Kdyz rikam "nekteri hraci".. tak Sutter je po solidnim zacatku sezony MOMENTALNE HROZNEJ!! Ale zda se ze kouc a GM maj pro nej slabost. Ehrhoff se zranil a prej tam byla zachranka.. nevim o co jde. Ale posledni dobou byl taky strasnej (i vcera, -3 pri vyhre 5-3, lol). Ale az ted se dostanu k pointe.. KUNITZ. Meli jsme se ho zbavit uz davno a ted jsou dokonce 2 zdroje kolem Pens organizace, ktere referuji o tom, ze Kunitz je "unhappy". Kunitz musi jit pryc :pray:

Taky je zahada jak Bortuzzo hraje (od momentu co mu Tootoo nalozil) a ze furt hraje. A ze Pouliot nehraje..
Souhlasím, že Sutter zůstává i u mě tak trošku za očekáváním, ale třeba se ještě spraví. Že by Kunitz nebyl spokojený? Co by ještě nechtěl? :lol2: Na druhou stranu pakliže mu něco nepasuje, tak nemá cenu ho držet. Navíc by za něj mohli chtít vcelku ještě schopného hráče. Loni měl tuším nej sezonu kariéry, tak třeba to v referencích pomůže pro lepší zboží v trejdu. Rozhodně by měli na play off posílit hlavně útok...
Vader píše:OT: Ty vole Atlantiku jeste vydrz, prosim. :-D Uz jsem tak tri tejdny nevidel ani highlights, navic mi blokli GCL a vlastne nemam doma jeste ani net a jsem jen na mobilnich datech. Tohle je to posledni, co mi dodava nejaky podrobnejsi info, tak se jeste nejakej ten patek povznes... Dik. :-D
Lucky bastard, ja to chci taky :slintac:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS