Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Něco k zápasu...
Mohl bych to napsat stručně - dva body nám vychytal Mason.
Ale tak trochu se rozepíšu... První třetina byla z naší strany dobrá, byli jsme lepší, měli jsme tam dost gólovejch šancí, kdyby po 20. minutách na tabuli svítilo 4:0, 4:1, tak by to vypovídalo průběhu třetiny a my bychom už dohrávali v klidu. Nuž, nestalo se...
Druhá a třetina třetina byla horší, Florida byla naopak víc aktivnější a v několika úsecích nás dobře zavřela v našem pásmu (většinou samozřejmě proti prvnímu útoku, jak jinak...). Mason tam měl několik parádních sejvů, že ten blbej gól 6 sekund před koncem druhé třetiny si nezasloužil dostat...
Třetí třetina byla vyrovnaná, nejvíc se mi líbila aktivita 3. lajny, Read byl fakt dobrej, podržel několikrát puk, když bylo potřeba, a dával dobrý passy. Od Floridy jsem čekal větší chuť po vyrovnání, ani během té 4min PP si nic vážnějšího nevypracovali. Pro Masona to byly lahůdky.
A nevyjádřil jsem se k našim PP - proč? To musím napsat zvlášť. Zatímco vloni stačilo 1st unit PP i minuta na aspoň větší tlak tak letos je to zatím obrovská slabina. Fakt nechápu, co se stalo. Giroux jaksi nestřílí (očividně furt nemá ruku OK), Voras to tam pálí z nesmyslných pozic, Kimmo to jen rozdává... No, prostě hrůza. 2nd unit PP je lepší, Vinny se Streitem to dirigují, ale nalevo hraje Mesz (co má hokejku na levou stranu!) takže pro bránící celek je to hned snažší. Tam by měl jít Read, kterej chodí před kasu
. A slabotu naší letošní PP potvrdila 5-minutová výhoda ke konci zápasu. Místo pojišťovacího gólu jsme se o vedení báli, Panthers si za těch pět minut ve čtyřech vytvořili vážnější šanci než my.
Každopádně potenciál v té PP je, vloni to šlapalo, věřím, že je to jen otázka času, kdy se zas zařadíme mezi nejlepší týmy na PPS.
Mohl bych to napsat stručně - dva body nám vychytal Mason.
Ale tak trochu se rozepíšu... První třetina byla z naší strany dobrá, byli jsme lepší, měli jsme tam dost gólovejch šancí, kdyby po 20. minutách na tabuli svítilo 4:0, 4:1, tak by to vypovídalo průběhu třetiny a my bychom už dohrávali v klidu. Nuž, nestalo se...
Druhá a třetina třetina byla horší, Florida byla naopak víc aktivnější a v několika úsecích nás dobře zavřela v našem pásmu (většinou samozřejmě proti prvnímu útoku, jak jinak...). Mason tam měl několik parádních sejvů, že ten blbej gól 6 sekund před koncem druhé třetiny si nezasloužil dostat...
Třetí třetina byla vyrovnaná, nejvíc se mi líbila aktivita 3. lajny, Read byl fakt dobrej, podržel několikrát puk, když bylo potřeba, a dával dobrý passy. Od Floridy jsem čekal větší chuť po vyrovnání, ani během té 4min PP si nic vážnějšího nevypracovali. Pro Masona to byly lahůdky.
A nevyjádřil jsem se k našim PP - proč? To musím napsat zvlášť. Zatímco vloni stačilo 1st unit PP i minuta na aspoň větší tlak tak letos je to zatím obrovská slabina. Fakt nechápu, co se stalo. Giroux jaksi nestřílí (očividně furt nemá ruku OK), Voras to tam pálí z nesmyslných pozic, Kimmo to jen rozdává... No, prostě hrůza. 2nd unit PP je lepší, Vinny se Streitem to dirigují, ale nalevo hraje Mesz (co má hokejku na levou stranu!) takže pro bránící celek je to hned snažší. Tam by měl jít Read, kterej chodí před kasu
Ano, nefungovala. Každopádně jejich systém je celkem divnej. Nejednou se stalo, že nahodili, Simmonds s Hartnellem bojují u mantinelu a Giroux jen stojí mezi kruhama a čeká jestli to dostane, nebo se bude vracet.
Žádnej risk, žádný podržení puku v útočným pásmu, větší hrožení branky..
Koukam, ze Meszuv ice-time utesene narusta, dnes dokonce nejvytizenejsi Flyer. Vsude ctu ze Florida byla zretelne lepsi a dva body spadly z nebe + zrejme zaslouzene ody na Masona, ktery je zrejme "for real".. Za ten plat urcite, nicmene vic se uvidi proti sikovnejsim ofenzivam nez je ta z Floridy. Na druhou stranu, rezerva je i opacnym smerem, totiz v urcitem momentu sezony se k teamu driv nebo pozdeji pripoji svym duchem i jistej malej velkej Claude a pak se vam urcite bude dychat lip..
Protoze uz nemame absolutne sanci zadnyho narvat do tymu, tak znovu opakuji: Do Vanoc to bude Mesz!Rono píše:Ten Mesz mě děsí.Přitom se na jeho hru plive ze všech stran. Ale zase se ptám, komu ten TOI dát? Streitovi, co hoří v obraně, Coburnovi, kterej neumí útočit? Je to složitý. Respektive jednoduchý. Chybí nám bek No. 1.
O nás nemá smysl psát. Když jsem to zapl v půlce první třetiny, tak se mi zdálo, že toto vyhrajem, měli jsme tam i dost gólovějších šancí oproti Floridě, ale co předvádí v koncovce a pořád při tom zakládání útoku, to je někdy na infarkt. No, dám Berubemu čas (asi do zápasu NYR, kdy před něma budeme mít celej tejden volno), je jasné, že za tři dny si nemohli hráči na novej systém zvyknout.
Zápas nedohrál Hartnell ani Lecavalier pro zranění v dolní části těla. Jestli nebudou na dnešek, tak se těšme nejspíš na Newburyho a Rosehilla v jedne lajně.
Na závěr něco příjemnějšího:
Zápas nedohrál Hartnell ani Lecavalier pro zranění v dolní části těla. Jestli nebudou na dnešek, tak se těšme nejspíš na Newburyho a Rosehilla v jedne lajně.
Na závěr něco příjemnějšího:
Scott Laughton had a goal and an assist in a 2-1 #Generals win tonight, now has 12 points in five games. Gens are 5-0 with Laughton.
Hartnell byl tusim preklasifikovan na upper-body. A oba jsou prej podle Holmyho out na minimalne 1 tyden. Cili i na dnes, i na Vancouver a zrejme i na ten zapas s nama. Pak tam mate to delsi volno..Rono píše: Zápas nedohrál Hartnell ani Lecavalier pro zranění v dolní části těla. Jestli nebudou na dnešek, tak se těšme nejspíš na Newburyho a Rosehilla v jedne lajně.![]()
Co se tyce zapasu, videl jsem polovinu a vidim ze vy neumite nic vymyslet. Phoenixu stacilo jen dodrzovat zaklady hokeje a bruslit, nic vic nepredvedli. Greiss je career backup, ale vy jste z nej udelali hvezdu, protoze jste mu strileli do stredu. Byly tam snad 3 opravdu vetsi sance, Halluv najezd (stejne mu puk usel), Schennuv polonajezd v prvni tretine a pak Vorasova tutovka ve 3.tretine, jinak to mel Greiss relativne pod kontrolou. Divim se jak trpelivi jste s Claudem. Kris ****ing Newbury ma vic bodu nez on. Pokud nejlepsi hraci nejsou nejlepsi, tak se zakonite prohrava. Tohle neni o Meszovi a spol, tohle neni o golmanech (Mason je velmi dobrej a houby z toho), jeste i 4ta formace se vam parkrat prosadila... Tohle je o captainovi invisible a o dalsich suckujicich hracech jako treba i Voras, hrozne hrajici Simmonds a (dokud hral) Hartnell..
Simmonds mi včera neskutečně pil krev. Nejhorší zápas snad, co odehrál. Voras z těch "lepších" útočníků je nejlepší (když nepočítám Vinnyho). Claude opravdu bída, snad mu teď pomůže, že tam bude mít Reada a asi zpět Vorase, když nebude Vinny. Se Simmerem on hrát nemůže, stejně tak už ani s Hartnellem, ten je tam koneckonců jen na souboje a střely, ale když tam třetí hráč neudělá prostor pro Clauda (jako to dělál Jágr), tak je tam i Hartnell k ničemu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé