Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

arek píše:je pekne, ze Holmy sa neboji robit razne kroky. Ale toto :slap: tak to ho fakt mohol vyhodit uz hned po minulej sezone a pocas leta najst noveho, bolo na trhu par dobrych trenerov.
Myslím, že kdyby Lavy ke konci nevyhrál těch 7 posledních zápasů, tak by odešel, ale díky tomuhle mu asi chtěl dát ještě šanci.. :neviem:
NEWS FROM THE FUTURE: Fall 2041, Zac Rinaldo Named Philadelphia Flyers Head Coach, Eager and Shelley to assist.
:rofl: To mě dostalo. :lol2:
arek píše:je pekne, ze Holmy sa neboji robit razne kroky. Ale toto :slap: tak to ho fakt mohol vyhodit uz hned po minulej sezone a pocas leta najst noveho, bolo na trhu par dobrych trenerov.
Vraj mu chceli dat celu preseason :neviem: Nie ako to co bolo minuly rok..
Obrázek
Hodně štěstí, hoši. :moj:
petrik píše:Tak to bolo rychle :cool: (ci to nebude utok na rekord v rychlosti odvolania trenera :giggle: )
Myslím že my sme Melrose vyhodili po 10 či 12 matchoch, takže Flyers zrejme držíte rekord :-D
Musime se smirit s tim, ze i kdyz se toci kolem nich miliony, porad sou to jen lidi, navic vetsinou bejvaly hokejisti :neviem:
http://Philly.com" onclick="window.open(this.href);return false; reports the #Flyers have interest in Calgary #Flames Curtis Glencross

najlepsi hrac lamakov, za toho budete musiet vela utratit :rofl:
arek píše:najlepsi hrac lamakov
to zas vela nevypoveda..
ked si spomeniem za jake shity daval minuly rok svojich najlepsich tak tohto by som sa nebal :D
Chcem sa vás spýtať, že čo je s Girouxom... Zatiaľ som ho nevidel bodovať... Vidím, že má zopár striel, no zatiaľ je to čistá nula. :|
Rolo56 píše:Chcem sa vás spýtať, že čo je s Girouxom... Zatiaľ som ho nevidel bodovať... Vidím, že má zopár striel, no zatiaľ je to čistá nula. :|
Je po zraneni ruky. V normalnim meste by ho nechali dolecit, u nas si na to nehrajou..
AndyF píše: Je po zraneni ruky. V normalnim meste by ho nechali dolecit, u nas si na to nehrajou..
To som nevedel... Tak nech sa dá rýchlo dokopy, zle sa mi pozerá na Flyers na spodku tabuľky. Nie som ich fanúšik no NHL berem tak objektívne a nemám problém so žiadnym tímom. Držím palce nech sa zdvihnete! :good:
"Guys need to be accountable. Lavy lost his job because some guys didn’t do their job. That’s going to change."
To doufám. :jj:
Obrázek
- neplatny prispevok :D
Já bych GlenX bral. Smlouvu má jen na dva roky a navíc ten cap hit je suprovej na jeho kvality. :jj: Pošlem jim za něj nějakýho beka (čti Mesz) a budeme si fifty fifty. :jn:
Laughton is OHL Player of Week.
3 zápasy - 3 góly ; 6 asistencí
:klobuk:
28/09/13:
AndyF píše:Jednu vec bych nicmene vypichl! Giroux vypada ve famozni forme. :cool:
Ocekavam utok na Arta a u Vorase ocekavam utok na 50G :andy:
07/10/13:
AndyF píše:(Giroux)Je po zraneni ruky. V normalnim meste by ho nechali dolecit, u nas si na to nehrajou..
:hmm: :hmm: Takze se mu to asi nejak obnovilo.....?! Nebo ne a proste neni tak dobrej. Nebo proste ma opet pomalej start jako treba loni. Nebo jen sabotoval Lavyho.. Nebo tim proste jen chci rict aby jste nehledali excuses, proste mel hrat mnohem lip, ale jsou to jen 3 posrany zapasy.. Kazdopadne mi zatim prisel bez emoci a invisible.
„Myslím si, že náš tréningový kemp, celkom úprimne, bol jedným z najhorších kempov, aké som kedy videl,“ skonštatoval Snider. „Nehovorím o výhrach alebo prehrách. Nebolo tam nič vzrušujúce. Nikto nežiaril. Nikto nevyzeral dobre. Nemohol som poukázať na jednu pozitívnu vec a z toho som mal ja osobne obavy. Nanešťastie, moje obavy sa naplnili v prvých troch zápasoch.“
To co jsem nakousl už včera v chatu s finchem, tak se teď ukázalo jako pravda... :petrik:
Craig Berube píše:"We're not in the 70s and 80s anymore. This is a skating era. We need to skate harder. It's about speed."
Nový kouč - nové formace.

ÚTOK:
Hartnell-Giroux-Simmonds :neutral:
B. Schenn-Lecavalier-Voráček :hmm:
Talbot-Couturier-Read :thumbsup:
Newbury-Hall-Rinaldo :thumbsup:

OBRANA:
Timonen-L. Schenn :good:
Streit-Meszároš :nervozny:
Grossmann-Coburn :neutral:

BRÁNA:
Steve Mason
[Ray Emery]

Dnes celé dopoledne se trénovala jenom hra 5-on-5, což rozhodně schvaluji. :yes: Navíc už se hráči dozvěděli o svých nových pokynech, tak jsem zvědavej. Dneska čekám dva body. :jn:
Nelibi se mi ty obrany.
Velmi..
Mě se Kimmo-Luke líbí, vloni to fungovalo a letos Kimmo vedle Coburna nefungoval a Luke hrál taky ho*no. Teď by snad mohli hrát jak vloni. Coburn a Gross mě taky děsí, jestli bude mít Coburn za úkol rozehrávat. :scare: Mesz-Streit bude krásnej pohled na ofenzivu, na obranu už ne, no...
Miesto Newburyho hra Rosehill
Dnes cakam vasu vyhru, som zvedava :antry: ako sa prejavi vymena trenera :antry:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Anty
2012 LOS ANGELES KINGS