Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jarda je pan :) Jinak ale trosku smutny kdyz nejlepsi ofenzivni hrac je 41 letej borec.
veru smutne to je.. :cry: ale kym su iní este smutnejsi tak sa s tym lahsie zije :)
Jagr nema za celou sezonu jeste zapsanej hit. Dneska slibuje, ze prej namaze Hertla..

Edit: Zatim to vypada, ze kecy v kleci...
AndyF píše:Jagr nema za celou sezonu jeste zapsanej hit. Dneska slibuje, ze prej namaze Hertla..

Edit: Zatim to vypada, ze kecy v kleci...
na hity tam mame jine borce, treba Giontu :sarcasm:

Clowe zacal bruslit, tak snad by si jeste mohl letos jednou zahrat. Myslim, ze s vypadnutim Volchieho a Salvadora, at jsou jaky jsou, nam trochu chybi hraci co umi zahrat tvrde a navrat tohohle typu hracu by mohl pomoci vsem.

Uprime receno, californii jsem vykradli a po predvedene hre musime ty 4 body vyvazovat zlatem.

Brunner a Ryder, dva nejlepsi podpisy za posledni dobu se nevyviji uplne podle ocekavani a nedivil bych se kdyby jeden z nich byl vymenen. treba i za picky.

cela metrosexualni divize se zveda a tak nas ted cekaji zapasy (peg doma, car doma a venku a buff taky doma), ktere jsou must win a min 6 bodu je nutnost.
Ak však nastane situácia, že budú zdravý všetci D tak budeme musieť niekoho z nich vymeniť, uvidíme. Keby židlovi vydržala takáto ofenzívna forma až do TDL tak ja by som sa zbavil jeho. Predsa len nevymeniť 36 ročného hráča s končiacou zmluvou vo forme by bol hriech a o OD sa báť nemusíme lebo: gelinas, larsson(snáď) a merrill :frajer2:
Gelinas is on pace for a 48 pts season playing for the 26th offense in the league. :ciga:
tak 4 body z kalifornie su zlate ako pise megaton. vlastne suhlas so vsetkym co napisal.
nech sa vrati volchenkov, taky borec vzadu proste chyba(zato salvador mi v zostave nechyba vobec).
clowe nech sa co najskor da do kopy.kym sa nezranil bol priserny, ale elias nemoze hrat s bernierom a brunnerom. patty furt schyta to co ostane a musi s tym hrat.clowe mu aspon urobi priestor.
brunnera by som kludne poslal späť do europy ako olesza.aj ked si myslim ze pri inom trenerovi v inom time, co by ho vedel vyuzit by sa chytit mohol(spolu so salvadorom do edmontonu hoci aj za toho ich jonesa :D ). u nas proste 0 (ani to 1 na 1 nezvlada a to sa stazoval opravnene ze len nahadzujeme,tak o com to je).
videl som len zapas so san jose. tí nas rozbijali hned z uvodu (hrali sme 3 zapas v 4 dnoch a vonku). stredne pasmo sme si nedrzali dobre uz klasicky, 2 tretiny sme mali kolotoc v pasme. marty nas drzal. aj ked oba goly boli ake boli-to neznamena ze bol priserny a roztraseny ako som sa docital v sj teme.(zeby len preto ze nechyta uniformne butterfly? :neviem: ) chtiac nechtiac som musel obdivovat hru sj.forceking a k tomu vyborny pohyb obrancov, ci dopredu ci dozadu, vytvarali tlak a nedopustali precislenia :good: napriek tomu to bolo len 2:1 a v zavere sme mohli veruze vyrovnat.(pri prenose som mal aj tak pocit, ze pred ich prvym golom asi 30-60s malo byt piskane sj zakazane uvolnenie a ku golovej situacii nemalo dojst a pred druhym po nahodeni do pasma z coho bol zmatok a neskor gol, larsson prehral suboj preto ze bol drzany-v opakovacke to nebolo, nikto sa nestazoval, je mozne ze vsetko bolo ok,len som mal ten dojem- nijak neznizujem zasluzenu vyhru sj,ale nedalo mi k dobre hrajucim sj a slabuckym devils :roll: ).. brakari chytaju vyborne, obrana sa vyrazne zlepsila, len ten utok a cokolvek s nim je mizerny. na tom treba jednoznacne zapracovat. tak v tabulke uz je to pozitivnejsie, teraz nas cakaju ,,lahsi,, superi,tak by sme mohli nazbierat body.(zatial sme hrali 8z doma a az 15 vonku).
inak deboer klasika..3 zapas v 4 dnoch, gionta nie je ok ale hra, v zostave cam, v podstate sme hrali na 3 utoky :slap:
Kouknul jsem kratce na vas se SJ.
Jagr hraje snad jeste lip nez u nas. Je videt. Ze na sobe musel pres leto pekne zamakat. :klobuk:
dunim píše:marty nas drzal. aj ked oba goly boli ake boli-to neznamena ze bol priserny a roztraseny ako som sa docital v sj teme.(zeby len preto ze nechyta uniformne butterfly? :neviem: )
No to v první řadě vůbec nebylo o gólech. Však v něm vůbec nic nezůstalo a vzhledem k tomu, že do Logana (a vesměs i celou dobu po něm) ani výrazně těžší zákrok neměl, netušim, podle čeho jinýho by měl bejt hodnocenej.
AndyF píše:Kouknul jsem kratce na vas se SJ.
Jagr hraje snad jeste lip nez u nas. Je videt. Ze na sobe musel pres leto pekne zamakat. :klobuk:
Ked ten jagger pojde takto dalej tak to NJ este nakoniec ten 1st round pick aj bude mat :hmm:

Predpovedam velky navrat strateneho syna: pri TD jagr +3rd to Pens for 1st and prospect
nazor ti neberiem. ale ze nic v nom nezostalo je blbost.. ma taku istu percentualnu uspesnost zakrokov ako niemi..v jednom nic nezostalo, druhy je top a drzi vas..ok. a nemohli sme byt az tak slabucky ked silni dobrehrajuci sharks okrem logana nemali nebezpecnu strelu v zapase..(samozrejme boli sme o minimalne triedu horsi, len teda ak sme taky uplne slabucky, tak to so sharks nieje az tak ruzove).
Však to se Sharks už iks kol nijak růžový neni, to s Devils moc nesouvisí :neviem: V (před)finální fázi sme neměli problém ani tak s váma, jako spíš sami se sebou - ať už na PP, nebo při even-strength. A procentuální úspěšnost sem netahej, ta přece o tom, jestli působíš jistě, co se zadržování kotoučů týče, vůbec nevypovídá - zákrok jako zákrok.
ty si sem zatiahol ze v nom nic nezostalo :) nato som vytiahol celosezonnu percentualnu uspesnost, ktora dokazuje ze nie je v doterajsej sezone zatial o nic horsi ako vas casto chvaleny niemi. to ze sa ti zdal neisty opakujem, ten nazor ti neberiem. podla mna bol ok. ked to tam lieta a odraza sa minutu v pasme vkuse kazde druhe striedanie,tak to tak aj vyzera.
Márty odehrál o 7 zápasů míň, což dělá velkej rozdíl, a SV% má přitom totožný jako Niemi. Jen v GAA má minimální náskok. Schneidy má po 10 utkáních (o tři míň než Brodeur) čísla mnohem lepší, jen zaostává ve výhrách - což ale neni primárně jeho vina. Takže tolik k tomu, co si zasluhovalo poznámku o nějaký celosezonní procentuální úspěšnosti.

Dál sem hodnotil už jen jeho včerejší výkon, kde v něm podle mě opravdu "nic nezůstalo" (přirozeně s mírnou nadsázkou), zejména pak v první třetině, což sem taky jasně vypíchl. Pak sem mu progres normálně přiznal. Žádnej důvod ke startování. :)
v nom nic nezustalo som pochopil dost inac(v style marty is done),preto ta reakcia. samozrejme nevhodna, kedze to bolo myslene inak a teda aj moja argumentacia so sv% bola mimo.(co urobi nuda v praci :D ) nedorozumenie bolo na mojej strane, takze sa ospravedlnujem a pekny den :klobuk:
:giggle: :-D
“I hate to say it, but we’re kind of used to it a little bit,” goaltender Martin Brodeur said of the team’s scoring struggles. :smutok:

to my vsichni Marty, to my vsichni...
mne sa ale ovela viac pacilo eliasovo “We had some chances, we were skating, but, obviously, you cannot play from behind all the time,”.
U nas je vetsinou klicove slovo "positives"
Já jsem zase alergický na PDB "lot of good things" :scare:
po obvykle kanonade pred Corym jsme urvali veledulezity bod navic. Hokej celkem nuda, sance nepromenujeme z mnoha duvodu (golman, levost, kombinace obojiho) a kdyby se me nekdo zeptal jestli vymenim Brunnera za Erata, tak se nebudu dlouho rozmyslet pro pozitivni odpoved.

No dival jsem se a vyhrali jsem, ale mel jsem teda velkej strach.
megaton píše:po obvykle kanonade pred Corym jsme urvali veledulezity bod navic. Hokej celkem nuda, sance nepromenujeme z mnoha duvodu (golman, levost, kombinace obojiho) a kdyby se me nekdo zeptal jestli vymenim Brunnera za Erata, tak se nebudu dlouho rozmyslet pro pozitivni odpoved.

Aj som premýšľal, či sa našiel nejaký sadista, ktorý by pozeral zápas medzi Jersey a Fuffalom. Škoda, že náš zápas bol oproti tomu vášmu ako double penetration, v hlavnej role s Paciorettym a Subbanom zarazeným v zadku s jeho polmetrovým čurákom. :hroza:
Captain Crunch píše:
megaton píše:po obvykle kanonade pred Corym jsme urvali veledulezity bod navic. Hokej celkem nuda, sance nepromenujeme z mnoha duvodu (golman, levost, kombinace obojiho) a kdyby se me nekdo zeptal jestli vymenim Brunnera za Erata, tak se nebudu dlouho rozmyslet pro pozitivni odpoved.

Aj som premýšľal, či sa našiel nejaký sadista, ktorý by pozeral zápas medzi Jersey a Fuffalom. Škoda, že náš zápas bol oproti tomu vášmu ako double penetration, v hlavnej role s Paciorettym a Subbanom zarazeným v zadku s jeho polmetrovým čurákom. :hroza:
Ty vole, chceš mě mít na svědomí? :hufi:
AndyF píše:U nas je vetsinou klicove slovo "positives"
Here`s one...

Obrázek
Captain Crunch píše:Aj som premýšľal, či sa našiel nejaký sadista, ktorý by pozeral zápas medzi Jersey a Fuffalom. Škoda, že náš zápas bol oproti tomu vášmu ako double penetration, v hlavnej role s Paciorettym a Subbanom zarazeným v zadku s jeho polmetrovým čurákom. :hroza:
Obrázek
dnesni sestava

Dainius Zubrus-Travis Zajac-Jaromir Jagr;
Reid Boucher-Patrik Elias-Steve Bernier;
Damien Brunner-Adam Henrique-Michael Ryder;
Tim Sestito-Andrei Loktionov-Cam Janssen

dve veci:

Go Reid go

a

Tim Sestito-Andrei Loktionov-Cam Janssen ?????

WTF tohle 4 lajna Albany ne? Hlavne ze sedi JJ a Tedy. Ja se poseru.

cim vic na to koukam, tim vic me to sere. Henrique je asi zranenej, Boucher prvni zapas, Brunner mimo svou pozici a do toho vseho nasadime 2 bitkare mezi hracicku...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES