ned 08. bře 2009 16:11
Co sa tyka jeho hry v utocnom pasme,alebo PP,je to jeden z naj v NHL,ale v obranom pasme robi strasne vela chyb..
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

maximalna trefa do cierneho popradcankoPopradcan píše:PO zapasy,kde sa bude bojovat o kazdy puk,kazdy centimeter ladu..V takychto zapasoch ani nemusim vidiet vela golov,ale ta energia a boje o kazdy puk,rozohravka v malom priestore,ked su na tebe nalepeny neraz aj 2-3 hraci ma dokaze dostat do tranzu,preto milujem v NHL PO games..
Dik,NJ bude tazky oriesok,Martin v branke,dobra defenziva NJ,som zvedavy aj ja,mozno to je aj dobre ,ze hrame vonku....Bluesman píše:Pri porovnaní formy to asi nevyzerá moc dobre. Každopádne teraz je ten správny čas sa opäť nadýchnuť k zlepšeným výkonom a začať zbierať body a ja verím, že to dokážete.
Mimochodom ako tak pozerám, nielen CHI prehralo s NYI, ale aj Diabli a bol to tiež ich posledný prehraný zápas. S tým rozdielom, že od ostrovanov dostali sedmičku, ale potom vyhrali 3 ťažké zápasy v rade. Tak hádam sa po prehre s NYI podobne odrazí aj Chicago, teraz by to malo prísť vhod :smile03:
Držím palce.
Ja mam zas velke obavy s tohto zapasu.,budem ho sledovat z malou dusickou...Martin #27 píše:dneska se těším moc na náš společný zápass