Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Kosticyn bude hrát v základu.O tom chorche nepochybuj.Ke konci sezony pravidelně hrál a výborně.Jen si je nepleť,jsou dva Andrej a Sergej.Ten první bude hrát v NHL.Je psán i na ofic str.Montrealu http://canadiens.nhl.com/team/app?servi ... ype=roster takže nechapu co tim myslíš?A pokud jde o prosazení jednotlivých hráčů v klubech.ANO s tim mohu souhlasit,je to i o štěstí do kterého klubu se dostane!!!Za to já nemůžu že Fillipula musel v Detroitu čekat.U nás by hrál třeba dřív a nebo taky ne.Podívej,že třeba Birona poslali na farmu a přitom NHL v San Jose už hrál.Ovšem to je věc vedení,trenérů,dvojcestných smluv apod.

Hej, vedel som, ze su dvaja. No, nemaju to niektori na ruziach ustlane. Komisarek a Hainsey su priblizne na rovnakej urovni, ale kazdy mal iny osud.

:) Ano tak tohle je stoprocentní pravda chorche.Vážně mě namíchli s tim Hanseyem.Jevili se s Komisarkem opravdu dobře i vAHL.Hansey za nás nastoupil,nic nepokazil a oni ho pošlou pryč.To jsem taky nepochopil,co to bylo za strategii.A on dnes válí v Columbuse.Je to k vzteku.To souhlasim.Vysvětluju si to tak,že je američan a chtěl domů.Jinak nevim proč odešel :!: :!:

Rozhodnutie manazmentu, navyse v Montreale je vyssia konkurencia v obrane, v CBJ moze hrat skoro kazdy.

neviem na com eklund fici ale chcem tiez :D :D :D :

The Habs and Kings are rumoured to be discussing a deal that would bring Visnovsky to Montreal.

The Kings reportedly are asking for a prospect and Steve Begin and a pick. Depending on the source, the Habs may be a stopover for Visnovsky. One source is telling me it is, one isn't sure, but apparently the Sharks have some interest in Visnovsky.

a prave ked s nim podpisali dlhodoby kontrakt :roll:

Eklund fici na klebetach, ktore zachyti od svojich kamosov v kluboch, ktori tam robia nejakych udrzbarov alebo co, aspon tak si myslim. No a co? Hamrlik nie je adekvatna nahrada za Souraya, Visnovsky by nim asi bol.

ale to ze habs by visnu chceli je v poriadku :wink:

mne sa nezda skor to ze kings by ho pustili tesne po tom co s nim podpisali novu dlhodobu zmluvu. :P

To je druha vec, ale Habs dakoho este nutne potrebuju.

:) Předevšim snim o tom kanonýrovi kluci.Toho se snad nikdy nedočkám!!!Naposledy tu byl Lafleur.Slušně to sázeli Recchi,Savage,Damphousse.A bitkař,co umí hrát i hokej.Čistě na ochranu mužstva.Brasheare prosím, vrať se domů!!!

Naco ste vyplatili Cullimora? Bitkar to sice nie je, ale vzdy lepsie, ako Niinimaa....

:) Do základu se poÄŤĂ­tá s tÄ›mito hráči http://canadiens.nhl.com/team/app?servi ... ype=roster Niinima,mezi nimi nenĂ­ chorche.Cullimore,SalmĂ«lainnen byla udájnÄ› daĹ

Niinimaa je UFA. Sammy dostane od Chicaga 3,5 miliona, zvysnym dvom platili 2,5 miliona a obaja hrali zle, teda hlavne Salmo, mal mozno 5 lepsich zapasov za sezonu. Je to risk, ale moze vyjst. Vymena problemovych hracov sa mohla riesit este cez sezonu. Aucoin za Samsonova.

:) Fanoušci se na webu stavěli k Aucoinovi neutrálně.Jedni tvrdili.že má zenit výkonnosti za sebou,druzí,že by nám ještě pomohl.Co na to říct?Obranu máme pohromadě,jediná moje obava je že je nová, nevyzkoušená.Ale snad si to sedne.Aucoin je zkušenost sama a při výměně za Samsonova, by byl kus za kus.Pořád ještě má co nabídnout.Takhle po vyplacení Culimoreho a Sälmelainena jsme na tom vlastně hráčsky prodělali.Nemáme nic,jen ty ušetřené peníze a místo pod platovým stropem.Fans jsou ovšem spokojení. Tvrdí,že to byl od Gaineyho bezvadný tah. Samsonova za ty prachy,by udájně nikdo nechtěl a ani Chicago by přes léto Aucoina neuvolnilo.Dávám ti ovšem částečně chorche za pravdu,že to mohlo možná počkat do rozběhnuté sezony.Zase na druhou stranu bodlo nám uvolnění peněz do platového stropu na podepsání Markova a příchod nových posil.Sám nevim,co by pro nás bylo nejlepší.Ale takhle máme své jisté.Možná to udělal Bob opravdu dobře.Někdy hraje i čas svou roli.V tomto případě uvolnil místo pod platovým stropem a je tam i rezerva na podepsání Johnsona,případně mnou vysněného střelce.

Gainey vyměnil Samsonova za Cullimora a Salmelainena, což byl dobrý tah v tom, že kdyby vyplatil Samsonova, vyšlo by to dráž než jen tyto dva hráče. Měl bych však jednu menší připomínku: vyplacení Cullimora bylo správně, ale se Salmemlainenem mohl chvíli počkat, Proč?
:arrow: Salmelainen nebral příliš vysoký plat
:arrow: Je výrazně mladší než Jassen a mohl by ještě pomoct
Je ale pravda, že kdyby byl Gainey v úzkých, myslel by ještě na nějakou posilu a platový strop by byl zatraceně blízko, tak by ho s největší pravděpodobností vyplatil

Aucoina chcel Keenan osobne. Tak mu Tallon vyhovel. Hlupy trejd, ale Adrian bol v kuse zraneny, nemal moznost ukazat svoje moznosti. Samsonov a jeho 3,5 milionov je pre Hawks stravitelne susto, je to stavka, Tallon dal do banku milion a vravi, ze Sammy by mal hrat dobre. (Rozumej 2,5 melona z platov do Montrealu za 3,5 melona za Sammyho, rozdiel -1 melon pre Hawks). Beztak Habs nemaju zrovna najspravnejsiu nakupnu politiku. Napriklad ten Johnson by sa im celkom hodil. Co vahaju???

Alexei Kovalev sa stal v sobotu účastníkom dopravnej nehody v Grande Riviere...Kovalev ako vášnivý pilot priletel do tohto mesta, aby navštívil jedného fanúšika...nanešťastie Harley Davidson, ktorý patril starostovi tohto mesta, sa vymkol spod jeho kontroly a havaroval..našťastie pre neho a pre Montreal Kovalev neutrel žiadne zranenia a jeho príchod do tréningového kempu tak nebude ohrozený..vzniknutú škodu podľa vlastných slov uhradí (hokejportal)

Obrázek

:arrow: Carey Price – konkurent Jaroslava Haláka

Obrázek

:) DĂ­ky cepi za info.Pokud jde o Kovaljova,doufám Ĺľe mu to pĹŻjde lĂ©pe na ledÄ›.HlavnÄ›,Ĺľe se nezranil.No a Cory Price. :!: ÄŚlánek vypovĂ­dá o tom co říkám dávno.Price je vĂ­tÄ›znĂ˝ mimořádnĂ˝ golman,fyzicky pĹ™ipravenĂ˝ na NHL a je otázkou naÄŤasovánĂ­,kdy ho do branky Montrealu pošlou.ChybĂ­ mu zkušenosti,zápasovíá praxe a v jeho vÄ›ku se musĂ­ pĹ™ipravit na fanouškovskĂ˝,mediálnĂ­,montrealskĂ˝ tlak.Tu ovšem nezĂ­ská nikde jinde,neĹľ v zápasech NHL!!!Ten tlak bude v Montrealu brutálnĂ­,ale já mu věřim - zvládne to!!!!!Ve chvĂ­li jak v bránÄ› bude nebudou mĂ­t Halák ani Huet nárok.Jednoduše je svĂ˝m umÄ›nĂ­m pĹ™edÄŤĂ­.VĂ­m,Ĺľe se to nelĂ­bĂ­ mnohĂ˝m z pozice Jardy Haláka,ale bude to tak.A nejen proto,Ĺľe je KanaÄŹan.PĹ™edÄŤĂ­ je svĂ˝m vĂ˝konem.Jednoduše bude lepší neĹľ Huet,ale i Halák.Je to na svĹŻj vÄ›k mimořádnĂ˝ talent a ĂşspÄ›chy z MS20 a Hamilton Buldogs Calder Cup,nebyli vĹŻbec náhodnĂ©.Je nesmysl,co nÄ›kteří tvrdĂ­,Ĺľe se ubliĹľuje Jardovi Halákovi a nedoceĹ

..absolutny suhlas montry..dvojica Halak - Price ci Price - Halak to je buducnost Habs..buducnost viac ako priazniva..akonahle sa tak udeje, Tvoj brank. obrazovy podpis poupravime :smile03: no na to si budeme musiet este pockat :)

Pise sa rok 2007!!! Hergott, nie je rok 2013!!! To uz mozno bude Huet prec a Halakovi bude robit mozno dvojku Price, ak sa zbavia Danisa. Ale predbiehate dobu! Ale ja viem, adihash gives you speed!

:) Jestli jsi chorche pozornÄ› a se zájmem rubriku Montreal ÄŤetl,tak cepi nad tebou,pĹ™iloĹľil ÄŤlánek s názvem,,Corey Price - konkurent Jaroslava Haláka",Pro lepší orientaci ti ten ÄŤlánek ještÄ› jednou pĹ™edkládám http://www.hokejportal.sk/?q=clanok/11931 ,kde se pravĂ­ ,,Bude to brankár, ktorĂ˝ v sezĂłne 2008-2009, k stĂ©mu vĂ˝roÄŤiu zaloĹľenia tohto klubu, dovedie Montreal Canadiens do finále playoff."TakĹľe NE tebou proklamovanĂ˝ rok 2013 ,ale sezona 2008-2009.CoĹľ uznáš, je jiĹľ za dveĹ™mi.TĂ­m se neříká,Ĺľe to do puntĂ­ku všechno klapne. :!: Pokud jde o Danise,tak pĹ™edpokládám,Ĺľe ho podrží na farmÄ› co nejdĂ©le.Kdo by za Bulldogs chytal?Mimochodem v přípravÄ› mladĂ­kĹŻ byli i pro mne zcela neznámĂ­ golmani Loic Lacasse a Cedrick Desjardins, a takĂ© jmĂ©no,v ÄŤlánku zmiĹ

2008/2009 - niekto tam fetuje a poriadne! To sa ten chlapec akurat nauci stat na lade vo vacsej sutazi, nez nejaka smiesna univerzitna sutaz, ci co to bolo. Try-City? Kto by si tie nepodstatne timy pamatal. Ludia, Montreal a Hamilton su asi este vacsie drogove centra, ako "Zlaty Trojuholnik" a Juzna Amerika! Kazdy tam sype svinstvo a potom vznikaju take debilne clanky. Ale budiz, Tavares v buducej sezone vyhra kanadske bodovanie v NHL. Podotykam, ze som si neslahol. Ale ked mozu trepat sprostosti ini, mozem aj ja!

..aj ja si myslim, ze rocnik 08/09 je pre Pricea priskory..startu v NHL mozno pricuchne uz v nasledujucom rocniku, ak (nahodou) nie, tak v tom dalsom urcite, ale to pĂ´jde skĂ´r o taku otukavacku..Huet to (zatial) isty a na Halakovi bude zalezat, ako si bude pocinat..ak to poriesi tak, ako v zavere min. rocnika, Price sa este nacaka, no ak Jaro (nahodou) pohori.. :hmm:

my v Bostone vsak mame obdobnu situaciu v pripade Raska a absolutne sa nestresujm tym, ze by mal dostat prilezitost v tej, ci onej sezone..nie som za tlacenie brankara do 1 timu len za cenu popularity, talentu..vsetko ma svoj cas a ten cas potom splodi dlhoocakavanu urodu :wink:

Tavares -) chorche, pohodka, je piatok, clovek uz mĂ´ze byt s bliziacim sa vikendom chyteny :D tak ako ini.. :wink:

Tak to riešme rozumne... nepíšme blbosti...ja by som tiež nechcel aby Price zažiaril no neviem či sa mi to splní... treba počkať kým si nezachyta v NHL-ke a až potom to budeme mocť okomentovať...či si mal ty pravdu že na nhl nema alebo tí ostatní

Tuuka Rask mal meno uz pred dvoma rokmi, je to obrovsky talent a naco stresovat, Boston ma tiez hafo brankarov, alebo aspon mal, teraz sa to len trochu obmenilo. Priceho cas pride, ale s takymi stats, dva zapasy V AHL, z toho jedna prehra, nech sa drzi radsej vzadu, nema na to! Tavares este nemoze byt po sezone draftovany, presne preto som to napisal, je to haluz!

moj nazor je ten ze halak bude v priebehu tejto alebo najnesjkor buducej sezony vymeneny. nie preto ze by price bol o neviemkolko lepsi brankar, ale urcite tam ma lepsi "background" a bude do prveho tymu tlaceny ako sa len bude dat.
ak do toho nezasiahnu nejake zranenia (huet) a price totalne nevybuchne v kempe tak si celkom viem predstavit ze halak skonci u sharks ako sucast vymeny za p. marleaua o ktoreho maju habs udajne velky zaujem.
myslim ze u zralokov by mohol byt po vymene toskalu stabilnou dvojkou
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Anty
2012 LOS ANGELES KINGS