Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cathy píše::evil: vie mi vysvetlit co robili v tretej tretine???

Zacinam mat pocit, ze na nas ide kriza :?
Nemas se ceho obavat, budete samozrejme v pohode. jakmile prijdou jini souperi
Cathy píše::evil: vie mi vysvetlit co robili v tretej tretine???

Zacinam mat pocit, ze na nas ide kriza :?
Neslo len o 3.tretinu... v podstate od strelenia 2 golov sme boli absolutne pasivni a nebyt Khudobina vysledok by bol desivy... mozno sa na tom podielal nahusteny program, do Pittsburghu prisli hraci v noci okolo 2.30am ale to nemoze sluzit ako vyhovorka na totalny vypadok nasho utoku Lucic-Krejci-Horton... ked tam sledujem nase zapasy tak tito chalani sa velmi trapia a su v podstate na lade neviditelni minimalne v 1 z 3 zapasov... v podstate okrem Bergyho utoku sa superi nemusia vyrazne obavat nikoho... ano sem-tam skoruje aj 3 a 4. utok... ale kde su casy z minulej sezony ked v kazdom zapase sa presadil niekto iny? V poslednych zapasoch bodujeme len a len vdaka Bergymu a spol... a takymto stylom nemozme cakat velke uspechy (hlavne v play off)... a aby som nezabudol moju "temu sezony"... neviem kolko este zapasov potrebuje Julien na to aby konecne doprial McQuaidovi a Ferencovi pohlad na hru z tribuny.
Cathy píše:Zacinam mat pocit, ze na nas ide kriza :?
aka kriza? to, ze z poslednych 5Z sme 1x prehrali v normalnej hracej dobe a ze nasa hra nevyzera stale, ci v poslednych zapasoch tak vabne? clovek si velmi rychlo zvykne na same vyhry, ukazkovu hru a zrazu ked pride prirodzena prehra, prehry, nedari sa tak, ako sme zvyknuti, uz sa nieco riesi; kolko timov by chcelo mat nasu "krizu"
riesili sme B2B, na lade nevyspytatelnej Ottawy sme to vydolovali, na lade Pens som velke oci nemal, v KTL bez zavahania 1tka
druha vec je, ze sme to po 1 tretine kvalitne dojebabrali, riesil som len hajlajty, no aj tie ukazali, ze prehra bola zrejme zasluzena, moc sme si nepipli, aj ked Seid si ten nahravkovy darcek mohol odpustit, odpiekol nam isty bod; my sme sice hral pod svoje moznosti, ale tucniaci inak zatlacili na pilu
vysledky, ci vykony nie su a nemôzu byt pocas sezony uplne idealne, nie sme stroje, ide sa dalej, blizi sa TDL, kader staci jemne doplnit, doladit a ide sa do PO s urcite nie chabymi vyhliadkami
Vies ale si zober tu ansu hru
v ottawe prehravat rychlo nula dva..potom otacat, predtym s Philou vyhrat na nulu, a vcera stratit dvojgolovy naskok....ako neviem, ale mam taky pocit, ze pride troska obdobie utlmu. V obrane sa nam zacinaju kopit hrubky, co pozeravam aspon polky zapasov pri uceni jednym okom, tak oslabovky este ok,a le presilovky nadalej strasne, atam by to chcelo mozno trochu new impulz...aj ked v sezone ekd sme boli vitazi sme mali tiez strasne presilovky, no....neviem daco mi chyba, a urcite by som skusila trosicku prehadzat lajny, aj ked viem ze by to znie hrozne, noo skusila by som mozno...ale obrana ma zacina vazne s*at, robit take hrubky...vcera Dennis vyskrabaval puk hokejkou v prvej ci druhej tretine lebo uz by davali do prazdnej brany...nehovoriac o stasti ze minu branku atd...vobec brankarom obrana nepomaha, neviem tolko moj pocit...
U Kellyho potvrdena zlomenina holennej kosti :|

takze toto je dlhodobe :(
Cathy píše:U Kellyho potvrdena zlomenina holennej kosti :|

takze toto je dlhodobe :(
Chris hned vedel ktora bije

Obrázek

Obrázek

nedarilo sa mu sice tak, ako v predoslej sezone, ale bude ku*evsky chybat, zvlast v PO, neocenitelny na oslabovky, co sa da robit, Chia bude mat pred TDL o pracu naviac, podla vsetkeho bude povolany Spoons

HV 71 - Linköping 6:0 - stav serie: 1:0 :thumbsup:
cepi píše:Chris hned vedel ktora bije

nedarilo sa mu sice tak, ako v predoslej sezone, ale bude ku*evsky chybat, zvlast v PO, neocenitelny na oslabovky, co sa da robit, Chia bude mat pred TDL o pracu naviac, podla vsetkeho bude povolany Spoons

HV 71 - Linköping 6:0 - stav serie: 1:0 :thumbsup:
Za idealneho priebehu by mohol byt fit do 6 tyzdnov cize PO este nie je stratena... snad nebudu komplikacie a do play off sa zapoji... no urcite GM musi vyuzit nas cap space a ziskat posily...

inak dnes netrenoval Adam McQ. v Pitts. zrazil puk dlanou takze snad to nebude ziadna zlomenina a coskoro bude fit...
Boston Bruins sign forward Anthony Camara to entry-level NHL contract

Obrázek(19 - Canada - 185 cm / 6'1" - LW )

slovenski fanusikovia budu vediet, na poslednych juniorskych MS zlozil Patrika Luzu, rozdal si to aj s novou OTT akviziciou Kassianom, ak naskoci bude z neho dalsi big bad bruin :nervozny:
jeho poslednym pôsobiskom OHL (Barrie Colts) - 48Z - 60B (36+24) takze nieco by mal ovladat aj po tej hokejovej stranke Obrázek
:-O fiiiiha.... Chia zvykne mat nos na take talenty, tak snad sa z neho vykluje dobry hokejista, a bude prinosom.....statistiky ma slubne
Vysledok dnesneho zapasu vyrazne skresluje predvedenu hru... najma nasa 2. tretina bola otrasna a kebyze hrame proti lepsiemu timu tak by sme na vyhru mohli zabudnut... Polovica sezony za nami a zatial sme nemali ani 1 zapas kde by sme podali vykon a plne nasadenie pocas celych 60 minut... a ked sa to cim skor nezmeni tak play off moze byt pre nas velkym sklamanim s predcasnym koncom.
nesuhlasim kower, ty si nenasiel jediny zapas, kde sme to odmakali na 60 minut?, to mas potom estremne vysoke naroky :) v rychlosti si spomeniem na nas zapas na lade Leafs, kde sme domacih nepustili totalne k nicomu a bolo ich viac; omrkol som drvivu väcsinu nasich zapasov a bol som s predvedenou hrou spokojny, neviem asi nemam az tak vysoke naroky :neviem:

ta 2 tretina nebola veru nic moc, ale v 1 sme panterov k nicomu nepustili, inkasovali sme po chybe, ta Loochova presilovkova prihravka dovi dopo, Hamilton to tam s Mattihasom mal raznejsie pozametat, no o nasom vitazstve som nejako nepochyboval; neviem ako to beru hraci, ale ja som to bral tak, ze nas caka papierovo slabsi super a ver tomu, ze keby sme hrali proti silnejsiemu superovi, hrali by sme inak, toto nam na panterov v pohode stacilo

samozrejme ze sa v kazdom zapase najdu hluche miesta, ale nestresujem, ved su to "len" zapasy v zakl. casti, niekedy su tie vitazstva doslova vydrete, utrpene, ale se*em ja na krasu, pri tak skratenej sezone, potrebujeme zbierat body, to je to najpodstatnejsie; suhlasim v posl, zapasoch je to mozno take silene, ale dari sa bodovat a to je to najpodstatnejsie, Habs treba upratat pod nas

podarilo sa nam otacat skore aj nepriazniveho stavu a vitazstvo trhnut na nasu stranu, nerozumiem tomu, to tu chcete, aby sme kazdeho supera valcovali zapas co zapas? ved to je pri tak nahustenom programe nemozne, mame 18-4-3 co znaci 4!! prehry v riadnom hracom case a vy ste tu poniektori nespokojni :roll: pane jo, co potom fanusikovia Bolts, Flyers, ci v poslednom case dost suckujuich Rags

o PO obavy nemam, teda mam na mysli to, ze tam pôjde kazdy na doraz, v zakl. casti sa to z casu na cas ospravedlnit da, su to ludia, nie naprogramovane bezchybne stroje, v PO sa pôjde na maximum, tam sa nejakeho sklamania co sa tyka vykonu neobavavam, kludne môzeme byt vykopnuti uz v 1.kole, ale neobavam sa toho, ze to bude po odflaknutej serii, ja hracom verim :yes:
cepi> moja nespokojnost/ velke ocakavania sa stale umocnuju ked po kazdom zbabranom zapase a pred kazdym zapasom trener a vsetci hraci hovoria ako potrebuju konecne odohrat celych 60 minut s nasadenim a nepolavovat... vcera pred zapasom to bolo rovnake... a potom pride 2. tretina kde kazdy lepsi super by nam nasukal dalsie 2-3 goly a bolo by po vyhre.... Trener aj hraci tiez stale opakuju ze v hokeji neexistuje "zazracny vypinac" ktorym mozu zapnut na vyssie obratky kedy chcu ale ze musia mat vybudovany rytmus nasadenia od zapasu k zapasu... to mi v tejto sezone chyba. Ano uznavam ze vysledky mame fantasticke a pred sezonou by som to bral bez vahania... no mne v nasej hre chyba "iskra"... teda s vynimkou Bergyho utoku lebo tym sa dari.

Som zvedavy co ukazeme cez vikend lebo Caps ide o zivot a Pens nam rozhodne nic nedaruju tak ako minule.
ak I.tretinu kvalitne prespinkame, nemôzeme sa cudovat, ze nevieme kam skôr skocit
ak pocas II. a III.tretiny nevyuzijeme golove sance (o nasich trapenkovych presilovkach nevraviac) netreba sa cudovat, ze odchadzame bez bodoveho zisku
Jets vytazili z minima maximum, oni tu svoju rozhodujucu presilovku vyuzili a bolo vymalovane
najblizsie 2 matche na lade Sens + Leafs daju opät zabrat a spokojny budem aspon s tym 1 vitazstvom
momentalne je to take silene, krcovite, Krech by mal byt coskoro k dispozicii, na strane druhej, mrzi strata MacQ, po tom strete si to odnieslo zrejme rameno? snad ide len o narazenie, tak, ako v Davidovom pripade
ciel zostava nemenny, upratat pod nas Habs, maju naskok 2 bodov, my stale 1 zapas k dobru a 27.3. ich privitame na domacom lade
Chia bude musiet pocas TDL chtiac nechtiac uradovat
cepi píše:Chia bude musiet pocas TDL chtiac nechtiac uradovat
Boston Bruins trade rumors, trade deadline outlook http://www.cbssports.com/nhl/blog/eye-o ... ource=t.co" onclick="window.open(this.href);return false;

som netusil, ze sme pozornost zamerali aj na Alfieho, po tych zraneniach boli Sens na odstrel, to, ako im ide karta ja obdivuhodne, hraju o PO, takze prichod Alfieho nehrozi, ist po Iggym nie je ziadnou novinkou, ziskat ho, to by bola ina pecka :slintac:
cepi píše:Chia bude musiet pocas TDL chtiac nechtiac uradovat
Ja myslim a dufam ze zauraduje uz skor. Cakam top 5 obrancu a 2 utocnikov- nahradu za Kellyho plus lave kridlo do 3.utoku.
do TDL uz vela casu nezostava, sam som zvedavy, kedy Chia zauraduje
so stratou Kellyho sa nepocitalo, oslabovky sice zvladame aj bez neho, ale ten 3 utok treba vystuzit
ako to vidis s Iggym? ta protihodnota zan musi byt vseobecne v inom darcekovom baleni

Linköping - HV 71 na zapasy 3:1
cepi píše:mrzi strata MacQ
mimo 3-4 tyzdne :? ale radsej teraz ako v PO
[quote="cepi"]ako to vidis s Iggym? ta protihodnota zan musi byt vseobecne v inom darcekovom baleni [quote]

Iginla znie lakavo ale pri vysokej cene by som do toho nesiel pokial by nebol z jeho strany prislub na predlzeni zmluvy... osobne cakam ze Horton u nas po sezone skonci cize dat velku cenu za rental Iginlu a potom do dalej sezony ostaneme bez top RW.

Soderberga beriem ako hraca pre pripad zranenia (snad uz ziadne nebudu)no rozhodne potrebujeme niekoho do 3. utoku a aj obrancu lebo McQ nam bude mozno chybat viac ako si to pripustame.
(NE)zasluzene 2 body su nase ale inak nas vykon neoslnil... snad pohlad z tribuny Peverley-ho prebudi k lepsim vykonom ale daleko nedojdeme ak utok Paille-Campbell-Thorton bude nadalej nasim oficialnym 3. utokom a Caron-Spooner-Pandolfo budu na lade len sporadicky. Khudobin je jasna opora a cisto teoreticky (pri prehnanych narokoch Rask-a) si ho viem predstavit ako nasho 1. brankara pre 2013/14.
Pozeram na tu nasu hru s Torontom, ale hruuza...nemam slova
mame aj smolu, ale hlavne smerom dozadu strasne vela dier,
Reimer sa rozchytal neskutocne....ach jaj

uuuf po hroznej druhej tretine sme sa dostavili v trej tretje na zapas, skdoa ze sme si nechali dat treti gol.....zaver sme mali tlakoidny, skoda....ale tak tomame za tu na su pasivitu a nemohucnost a strasne nasilu chceme hrat na krasu...

Toronto moze Reimerovi bozkavat cele telo, dnes to vychytal neskutocne....
Obrázek

Už upravené, ale :hufi: tak toto je príliš.
Uz som sa bal, ze sa Milan golovo nepresadi.. bolo na case.. za ten plat, aky si vyjednal pred sezonou by mal trhat lad a podla potreby aj zozrat puk.. no mam pocit, ze sa v lajne len vozi, je malo agresivny, nedostava sa k strelbe.. napriek tomu posledne zapasy to uz bolo lepsie a vysledkom toho bol gol po uniku.. nejako nam chalan vymäkol pri tom prvom dietati.. treba na nich smajl_kop a :bitka3: aspon ja mu robim dobre meno na lade a v sobotu som dal v uniku v pade gol a superovi zasadil pekny strom, a teraz je rad na Milanovi :-P

Kazdopadne tesim sa na stredajsi zapas s Habs.
to je sadomasoxizmus? tesit se na prohru?
Getzo5 píše:Obrázek

Už upravené, ale :hufi: tak toto je príliš.
Uz sa to vysvetlilo... nebol to Wardove sluchadlo ale Seguin tam hodil smelling salt.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES