Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

men zas brayden tak nevadi, v tej tretej by som radsej videl hartnella, popripade jeho by som videl uplne najradsej trejdnuteho. Ale samozrejme ze tam musi byt voras. Ale brayden sa objavoval aj pri vinnym a tam mu to slo lepsie a aj spolu dali gol
No ono to vsetko vzniklo preradenim Reada z tretej do druhej. Bol som si isty, ze Read zacne v tretom utoku spolu s Couturierom. Mozno by fakt nebolo zle obnovit Phantoms spolupracu Coutsa a Schenna :hmm: Ale po jednom zapase by som to este nemenil, ved co si spominam aj minuly rok takto zacinal Brayden v prvom utoku na kridle a po 3-4 zapasoch siel na centra druheho utoku. Teraz to uz ale take lahke nebude, lebo Vinnyho nevytlaci. Skoda, ze prvy tim neurobil Rafl ci Akeson, ktori by sa do top9 hodili viac ako Talbot :neviem:

Moznosti tam je vela, ale co z toho ze je to tak ako pise finch. Dobre sa na to pozera, ale je to :censored: neefektivne
Rono píše:V sobotu tam chci vidět zpátky Vorase!
Voras dneska trenoval zase v 3. lajne
AndyF píše:Voras dneska trenoval zase v 3. lajne
Fakt nechápu proč. To Lavyho loňský výkony dua G-Voras nepřesvědčili? :rofl: :slap:
Finch182 píše:men zas brayden tak nevadi, v tej tretej by som radsej videl hartnella, popripade jeho by som videl uplne najradsej trejdnuteho. Ale samozrejme ze tam musi byt voras. Ale brayden sa objavoval aj pri vinnym a tam mu to slo lepsie a aj spolu dali gol
Hele, pred dvema rokama, po prvnich zapasech, chtel Hartnella taky kazdej trejdnout, nebo zabit..
A pak mel nejlepsi sezonu v zivote.
Prej pres leto hodne makal tak bych tomu dal sanci..
Rono píše:
AndyF píše:Voras dneska trenoval zase v 3. lajne
Fakt nechápu proč. To Lavyho loňský výkony dua G-Voras nepřesvědčili? :rofl: :slap:
Nejde o to, ze nepresvedcili. Skor si myslim, ze sa snazi rozdelit silu rovnomerne do troch utokov. Kedze G a Voras boli jednoznacne nasi najlepsi utocnici minulu sezonu. Len ci uz ma Jake na to, aby tahal sam utok? :neviem:
trochu OT, ale :lol:
Ilya Bryzgalov is reportedly interested in signing with ECHL Las Vegas.
kajo píše:Nejde o to, ze nepresvedcili. Skor si myslim, ze sa snazi rozdelit silu rovnomerne do troch utokov. Kedze G a Voras boli jednoznacne nasi najlepsi utocnici minulu sezonu. Len ci uz ma Jake na to, aby tahal sam utok? :neviem:
Ale pořád je to kravina, když ti dva nám jsou schopni s Hartnellem zařídit i play-off (potencionálně). Naopak když ve třetí lajně dostane více důvěry Couts i Schenn, tak oni se taky můžou víc ukázat. :neviem: Mě to prostě přijde jako blbost, rozdělit od sebe (asi) nejsehranější a nejlepší duo.
arek píše:trochu OT, ale :lol:
Už to poobede agent poprel...
AndyF píše:
Finch182 píše:men zas brayden tak nevadi, v tej tretej by som radsej videl hartnella, popripade jeho by som videl uplne najradsej trejdnuteho. Ale samozrejme ze tam musi byt voras. Ale brayden sa objavoval aj pri vinnym a tam mu to slo lepsie a aj spolu dali gol
Hele, pred dvema rokama, po prvnich zapasech, chtel Hartnella taky kazdej trejdnout, nebo zabit..
A pak mel nejlepsi sezonu v zivote.
Prej pres leto hodne makal tak bych tomu dal sanci..
Pretoze kvoli nemu musia niektori hraci hrat tretiu lajnu, aj ked by si zasluzili viac. Hlavne co sa mladych tyka.
A co sa tyka voryho v tretej tak to je dufam iba fakt zalezitost nejake mensieho zranenia, to snad gel boy nemoze mysliet vazne
Laughton hned v prvnim zapase 2+2...........
Rono píše:Laughton hned v prvnim zapase 2+2...........
Bohuzel uz podle CBA nemuze do AHL, tak treba jeste sanci letos v prvnim tymu dostane..
Getzo5 píše:
arek píše:trochu OT, ale :lol:
Už to poobede agent poprel...
Bryz podpisal s Wranglers po dobu pripravneho kempu
Tak od pondelka už nepredávam zájazdy ale letenky takže bude pre mňa ešte jednoduchšie sa dostať do USA. Navyše je tam systém, že sa po nejakých odpracovaných hodinách nabíja letenka zdarma kamkoľvek :D Takže časom si môžme urobiť trip. Stále viem bookovať aj hotely, transfery a spraviť víza za discount.

Ps: na tomto fóre sú aj rôzne zvery ako medvede a tučniaky a keby chceli tak aj oni môžu využiť tieto služby ale upozorňujem že letecké spoločnosti si za prepravu zvierat určujú špeciálne poplatky a treba kuknúť tarify :neviem:
Laughton ve druhém zápase 0+2... :good: Ten kluk měl u nás dostat šanci, ku*va! :mad:

K dnešnímu zápasu... Dnes je třeba vyhrát a to jakýmkoliv způsobem, ale mít dva body... Dneska snad půjde Mase a zejtra proti Canes bych dal Emeryho. :yes:
Ray Emery gets the start tonight.
:neutral:
EDIT:
Pacioretty to miss tonight's game against Flyers.
Na to sa neda pozerat..katastrofa. Ako keby minula sezona nikdy ani neskoncila. Prebieha tretia tretina a nemali sme ziadnu sancu. A to sme :antry: ofenzivny tim :hroza:

Lavy , it's time to go :klobuk:
Tak to vypada, ze nas zase golmani nechali na holickach... Nikdy nic nevyhrajeme, dokud si nesezeneme poradnyho golmana.. :-(
AndyF píše:Tak to vypada, ze nas zase golmani nechali na holickach... Nikdy nic nevyhrajeme, dokud si nesezeneme poradnyho golmana.. :-(
No, já nevím, ale gólmanovi bych vyloženě vyčítal jen ten druhý gól od Ellera, jinak si myslím, že ho nechala celá defenzíva na holičkách...
Hmm ja som citil mierny nadych sarkazmu z toho dedkovho pripsevku :neviem:

Ako som pisal vedla vo francuzskej teme, jediny z nasho timu ktory sa da ciastocne vyzdvihnut, je Vinny. A dajme tomu ze aj Read. Ostatni hraju hlboko pod svoje moznosti a obavam (alebo radujem) sa, ze jedina moznost je vyhodit trenera. Su to len dva zapasy, ale nevidim tam ziadne zlepsenie oproti minulej sezony, ani len naznak. Lavy proste bude hrat stale to svoje, nech sa deje co sa deje!
Ne ne, za vsechno muze Bryz..
hlavne mi nejde do hlavy, preco ked chce hrat lavy ofenzivny rybnik, tam sme v ofenzive a hlavne v 5na5 neskodní. A ked nam este nejdu ani special teams tak je to uz uplne v prdeli. Ale nejde mi do hlavy ze dve sezony dozadu s takmer identickym utokom sme dominovali......nieco tam strasne smrdi a tusim je to pan nagelovany. Dalej na to serem a stavkujem so sledovanim flyers kym bude na lavicke ten pi*us
Hosi pjeknej match, dik za to ze jste tam nic nepredvedli, giroux vubec hral?
maro: vies to aj lepsie!

finch:presne toto som si vravel aj ja. ako mozme mat v dvoch zapasoch dva goly, ked nasa prednost (a vlastne jedina) by mal byt utok? To je ozaj jedno, ci bude v brane, Emery, Bryz, Leighton, Bob, King, Kvik ci Tretjak :hroza: A Giroux fakt nehral. Dnes cakam nejaku 5:3 vyhru nad canes a vsetko bude zas "v poriadku" :hroza:

Pozerat budem, netesil som sa tak dlho na sezonu aby som to balil po dvoch zapasoch :nono2:
Nečekal bych, že po dvou zápasech budu mít o Lavym jasno. :dudo: Hokej z naší strany nezábavný až mě to donutilo ji po gólu 2:0 jít spát a s*at na konec a udělal jsem dobře.

S takovou můžeme PO zamávat i letos, tak snad Holmgren to vidí taky a co nejdřív bude shánět novýho trenéra.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS