Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rags sú čajoví a Henrietta konečne ukazuje, čo je za brankára, bez Tortelliny a matracov.

Obrázek

Už to, že Larsson je z trénerov na prášky je dôvod sám o sebe. U mňa je zmena len otázkou času, týmto žiadne pochybnosti nezažehnali.
Ja som už Larssona u nás pod PDB odpísal a som vážne za jeho výmenu pokiaľ tu bude ten... . Fakt streliť Larssona za nejkého prvého centra by sa nám hodilo, v lete sme to mohli urobiť za Seguina ale nwm či by to BOS zobral, teraz potrebuje obrancu philla tuším, ale neviem čo by nám ponúkli no a najviac by sa hodil Larsson do DET tam by z neho fakt vyrástol nový Lidstrom verím tomu oni to so švédmi vedia a Larssona by si vychovali parádne :yes: ale oni nám nemajú čo dať, teda ja by som chcel centra do prvej lajny

edit: oranžoví b. schenn za a. larssona čo vy nato? :lol:
Seguin v BOS? Tady nekdo cely leto spal? :andy:
Rono píše:Seguin v BOS? Tady nekdo cely leto spal? :andy:
Spiš tady někdo nerozumí čitanemu textu.
Captain Crunch píše:Spiš tady někdo nerozumí čitanemu textu.
Edit. :wink2:
Rono píše:
Captain Crunch píše:Spiš tady někdo nerozumí čitanemu textu.
Edit. :wink2:
V tom prípade som nič nepovedal. :jn:
We are 7-29-7 in our last 43 games. That's 40 points over 82 games, which would be right around the top 10 worst teams of all time.
Nuff said. Ja už ich ani neriešim. :bee: Akurát je mi ľúto tých hráčov, ktorí za to nemôžu.
Utechou vam moze byt to, ze keby v tej hypotetickej hre na 82 zapasov by ste hrali vsetky proti nam, ziskali by ste minimalne 150 bodov :jn:
kajo píše:Utechou vam moze byt to, ze keby v tej hypotetickej hre na 82 zapasov by ste hrali vsetky proti nam, ziskali by ste minimalne 150 bodov :jn:
A Elias by vyhrat Arta :giggle:
Prirodzene. Aj by atakoval nejaky bradaty Gretzkeho rekord :wink2:
:lol3: vďaka za zlepšenie nálady páni.

Ale tu už sranda končí. Kebyže sa aspoň môžeme tešiť na high pick... :slap:
No nam taky neni zrovna do smichu...
Ale mozme sa tesit na high pick :psst:
ja jsem ten vcerejsi zapas videl a musim rict, ze mi to na dlohou dobu stacilo. Bida, des a zmar. Nas system presilovek je tragickej a systemem bych to ani nenazval, ten jeden gol dal Ryder diky tomu ze ho Jagr nasel po par hodne zbesilej prihrach a honenich puku po vsech certech.

Ono i nas system utoku je dost zvlastni, kdy je to system: honit po rozich, pak honit vic, pak nejak vyhonit, hodit to na beka, vsichni pred brankare (tedy je tam minimalne 6 hracu (3 nasi utocnici a 3 branici)) a bek to hodi do ty skrumaze a douufa se, ze to nejak projde. Ze by se treba od beka dala prihravka na kruh, kde by mohl byt volny hrac? ne, to je zbytecny, ono to nejak projde, protoze ostatnim to proti nam taky funguje. Proc to tak je to necham na zvazeni naseho manazmentu.

minusy:
Harrolod. co on dela tak zvlastniho oproti Larssonovi, to je otazka. Ok hraje 2. PP ale pokud to ma byt jeho zodpovednost za rozehravku, pak verim, ze i ja bych to zvladl.

Tedenby. Ja to rikam dlouho, ten kluk je bohuzel provar. Na NHL to asi nebude, pokud ano tak urcite ne u nas.

Brunner. po slibnem zacatku prislo vystrizlivjeni. Pokud je stale zranenej, coz asi je protoze zhorseni prislo s tim pa nechapu proc hraje a nedostane cas radeji Josefson, tech 11 minut by asi zvladnul odehrat taky.

Loktionov. Nevim jestli to je PDB a je na nem deka a boji se cokoliv udelat, ale mel jsem ho za kreativnejsiho a ofenzivnejsiho hrace, nez ktereho jsem videl vcera a pokud bude sedet na ukor Josefsona, divit se nebudu

CBGB. Myslim, ze uz jsem to tu taky psal. Jejich kouzlo jaksi vyprselo.

Henrique. Hral vcera vubec?

Plusy.
Schneider. I presto, ze pustil tri goly, prijde mi oproti Martymu rychlej a kdyz jde na nej strela tak se tak nebojim, ze to skonci golem, ale to je jen muj pocit, protoze vcera dva chytatelny byly, ale na druhou stranu na nej prohru nelze valit.

Jagr. Asi mam pro nej slabost a to vylouceni bylo hodne zbytecny, ale je videt ze hraje se zapalem a je videt ze ma stale prehled, po hrichu byl jeden z mala co dokazal vyvest puk z nasi tretiny (nemela by to byt prace obrany?)

Ryder. je strela zapestim je fakt dobra

Zajac. Je to pes obranar ale za ten plat by to chtelo trochu vic ofenzivy, ale rozhodne nas nejlepsi centr.

zbytek byl nas prumer, tedy ligovej podprumer.
Všetko nado mnou napísané je žiaľ pravda s ničím sa nedá nesúhlasiť :verysad: tá štatistika, ktorú tu dal getzo je za všetko hovoriaca, celé zle, PDB= :v_hajzli:
Tak Gelinasovi podobne ako aj Merrillovi držím prsty a som rád, že dostal šancu, ale on ešte len príde a hneď už rozohráva PP a Larsson zasa nič :lol: ja tým deboerovým ťahom nechápem alebo či Larsson má klauzulu v zmluve, ktorá mu zakazuje hrať presilovky alebo ja už fakt neviem je v prdeli chlapec, ďakujeme PDB skvelá robota .....hamiltona s brodinom už tu radšej nespomínam tak, ale napr. taký Jones z NSH už má na konte 5 bodov za 11 zápasov a hraje každú presilovku keby sme ho mali my tak by nato ešte mal čas lebo by nebol dostatočne pripravený tak ako Adam :hroza:
Keď sa v campe pozreli na Gelinasa a povedali si "nie, radšej Harrold", tak im dočista je*e.

Solídny výkon, hádam zostane. Prehra nemrzí, môže za ňu hlavne Schneids, ktorý si vybral slabší deň. Holt stále lepšie ako Marty. :?
Gelinas mě nepřekvapuje je v něm velký potenciál psal jsem již před sezonou že by měl naskočit do A týmu. Stejně po návratu Salvadora beztak pujde směr Albany :scare: Větší starost mi dělá Larsson bude fakt velká škoda jestli zabijem jeho ofenzivní potenciál. Každý druhý zápas HS je taky o ničem. Nedostane prostor tudíž pak na ledě se bude snažit neudělat chybu aby ho neposadili = nebude tvořit což je vzhledem k jeho potenciálu velmi špatně! Když se podívám na mladé beky jak šli nahoru jako OEL, Brodin......
Martin #27 píše:! Když se podívám na mladé beky jak šli nahoru jako OEL, Brodin......
leeen kľudne pokračuj Hamilton, Trouba, Fowler, Hedman a ďalší......ale tu to tak byť nemôže lebo jednoducho konkurencia je silná a povedzme si pravdu oveľa lepšia (harrold, mladíček židlický-ktorému sa, ale teraz darí uznávam)
Zajac's parents are going to be cremated because he can't bury shit.
Veľmi čierny humor ale... :lol2: :ninja:
Bruins-Devils 3:4

Neskutečný obrat od kterého se musíme konečně odrazit a začít vyhrávat! Po těch smolných 2 golech co jsme dostali jsem cítil beznaděj ale v tomhle zápase nám parádně vyšly PP. Nemám sílu psát nějaký podrobný report jsem vyčerpaný toto byla jízda ! Gelinas zase famozní výkon !!
vyhra 4:3 z bostonu :yahoo: vsetky 4 goly z pp, co je u nas zazrak :D gelinas musi ostat v prvom time, kym hra tak ako hra(nech si to lou osetri, napr harrolda uz nepotrebujeme,ked sme si z larssona urobili 7meho beka). rad som aj za martyho,hlavne mal sakra tazky start do zapasu,ale oklepal sa,potom bol spolahlivy aj ked nemal potom vela tazkej prace.dost vyrazne pomohol aj s rozohravkou.
po prvej tretine som uz zas okamzite vyhadzoval deboera. to bol chaos, tím po 10 minutach potreboval time out, jak ovce. vsade neskoro a hraci bostonu mali extremne vela priestoru, boli rychlejsi, vyhravali suboje.. prvu tretinu sme zakoncili 1:3, ked sme si nechali strelit zbytocny gol do satne.(1. inkasovany bol z presilovky, druhy, vlastny).
do druhej tretiny tímy naskocili ako vymenene. my sme sa dali dokopy, zacali viac korculovat, boston to podla mna vypustil co vydrzalo viac menej do konca zapasu.. tak ale nasa klasika, sanci sme vela nemali, boli tam zavary, ze mozno sa tam nieco dorazi, ale inak nic takeho ze to mal byt gol. v zavere sme mali stastie a pri vyluceniach bostonu sme to otocili..pri 5 na 3 som myslel ze ma zo zidlickeho porazi, zas bol uplne na modrej a vsetko mu trvalo ako keby sme neprehravali, ale nakoniec paradne trafil.nasledne dal gol aj greene a mame prvu vyhru zo zapasu vonku v sezone,parada :wave:
Výhra super, 2 body sa počítajú. Dúfam, že židlovi vydrží táto forma čo najdhšie, aby sme ho pred playoff mohli vymeniť za prvé kolo draftu verme, že sa nájde nejaký blázon, ktorý do toho pôjde :-D Gelinas zasa dobre :wink: , ale Larssona predať vymeniť za nejakého centra lebo u nás chlapec nemá budúcnosť tie jeho smiešne sekundy v PP to je o ničom z toho nezaprší zbytočne len zabíjame jeho talent (kiež by som sa mýlil)
gelinas s kinkaidom poslani na farmu.. nie je miesto,uz by to mal lou fakt riesit. urgentne. s tou nasou depth si vlastne momentalne ,,skodime,, a nie sme flexibilny. 1 obranca by mal ist co najskor..a utocnik by ho mal nasledovat. lou si napodpisoval, nech sa s tym vysporiada. s obrancami mal luxus casu od kempu, ked mladí sli na farmu.aj teraz, ale je v nasom zaujme aby hrali najlepsi. ocakavam nejaky tah. utocnik to iste po aktivovani clowea. nebudeme mat vecne jedneho zraneneho na ir alebo raz choreho eliasa, inokedy brunnera s bolavím kolenom,odcestovaneho salvadora, aby sme sa zmestili do supisky :D
Lou to udelal klasicky. Nekdo na IR (tentokrat Salvador a Schneider). Ze prej to je tak na tyden az 10dnu. No uvidime. takhle si kupovat cas do nekonecna nejde. a nebo jo :neviem:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS