Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Subban, co proti němu? Že dal parádní strom skřetovi Marchandovi a ten to neunesl? A co ta jeho prasárna jak šťoural ležícímu Prustovi hokejkou do obličeje a ten se mu vysmál? Nemluvě o jeho vynálezu sehnout se proti hitu, který praktikoval loni, šašek.
Vzpamatujte se, byl to krásný zápas se vším všudy, rozhodčí jsou letos
Parda píše:Taky můžu říct, že Seguin tomu krosčeku přidal
skôr ma vytocil
ale ako pise madafaka, dost vyplakavania, Habs za nami a neprijemni Caps pred nami
Hmmm... statistika hovori ze doma ste mali vyse 60 vyluceni superov a vonku nieco vyse 30- tak z toho mi podla Tvojej argumentacie vychadza ze vasi utocnici su doma 2-nasobne mrstnejsi ako vonku, pripadne timy na Vasom lade 2-nasobne viac fauluju ako doma... alebo je za tym nieco ine? .... trocha sebakritiky by nezaskodilo...Parda píše:Julien, tak to je mazec. On se diví, že na nás bylo písklých 100 přesilovek a ještě nám nadává do simulantů, tak ten chlap fakt klesl na úplné dno a ukázal jak neumí snést porážku. Je na nás hodně přesilovek, protože máme rychlé a mrštné útočníky a faulům jdeme naproti, ale simulace?
![]()
Přečti si ještě jednou co jsi napsal za blbost...
Sebekritika? Píšu ti, že bych byl první kdo by vystoupil proti filmování a ty mi tohle napíšeš, tak co si o tobě mám myslet?
Nebo jinak, pokud víš o něčem, máš nějaký konkrétní příklad, kde hráči Habs filmují, tak se s ním. Máš youtube, nhl.com, tak sem s tím. Pokud ne, tak jsi jen prostý plkař jako Julien.
Sebekritika? Píšu ti, že bych byl první kdo by vystoupil proti filmování a ty mi tohle napíšeš, tak co si o tobě mám myslet?
Suhlas suhlas suhlas
Maruško
, ak by si bol plne inteligentny a vsimavy a mal otvorene oci dokoran a nie len cez 1mm strbinku, pochopil by si, ze to, o com sa tu bavime NIE JE LEN O NASOM POSLEDNOM ZAPASE, ale hlavne o trende piskania v tuto skratenu sezonu. To, ze Claude sa vyjadril rpave po zapase s Vami je sice ciastocte sposobene vasou simulaciou ,ale celkovo mu asi rupli nervy, ale chvalim ho za to.
Ja mam taky pocit, ako keby zaspali dobu, pocas vyluky nikde nepiskali a zabudli pravidla. Videla som tuto sezonu uz iks zapasov (nielen BRUINS, podotykam hlavne pre maroizovanych) a vzdy som sa cudovala co za blbosti piskaju. Len si vezmime do uvahy to krasne goalie interference....ako toto piskaju cele zle, detto niektore hranicne zakroky pustaju a niektore zas z nicoho nic odpiskaju. Ved len to vyhodenie puku do hladiska, ako sorry el toto pravidlo je hola hlpost, ono mozno niektori hraci to vyhodia umyselne, ale predpokladam ze takych 80% pripadoch je to dielo nestastnej fyzikalnej nahody zakona akcie a reakcie....bohuzial....hrac v ryhclosti nerozmysla a chce sa zbavit puku a takto to nestastne dopadne.
neviem ci niektori pamatate, ale tusim dva tri roky DOZADU!!!! bolo take pravidlo v nasej slovenskej extralige, ze len nastrelenie puku do ochrannej siete bolo vylucenie
nakoneic to RYCHLO zrusili, lebo prisil na to, ze je to skutocna hlupost.
- smo to opravila, som po sebe neprecitala v rychlosti
a uslo slovo
Maruško
Ja mam taky pocit, ako keby zaspali dobu, pocas vyluky nikde nepiskali a zabudli pravidla. Videla som tuto sezonu uz iks zapasov (nielen BRUINS, podotykam hlavne pre maroizovanych) a vzdy som sa cudovala co za blbosti piskaju. Len si vezmime do uvahy to krasne goalie interference....ako toto piskaju cele zle, detto niektore hranicne zakroky pustaju a niektore zas z nicoho nic odpiskaju. Ved len to vyhodenie puku do hladiska, ako sorry el toto pravidlo je hola hlpost, ono mozno niektori hraci to vyhodia umyselne, ale predpokladam ze takych 80% pripadoch je to dielo nestastnej fyzikalnej nahody zakona akcie a reakcie....bohuzial....hrac v ryhclosti nerozmysla a chce sa zbavit puku a takto to nestastne dopadne.
neviem ci niektori pamatate, ale tusim dva tri roky DOZADU!!!! bolo take pravidlo v nasej slovenskej extralige, ze len nastrelenie puku do ochrannej siete bolo vylucenie
- smo to opravila, som po sebe neprecitala v rychlosti
pozri si to video o príspevok vyššieCathy píše:Suhlas suhlas suhlas![]()
![]()
Maruško, ak by si bol plne inteligentny a vsimavy a mal otvorene oci dokoran a nie len cez 1mm strbinku, pochopil by si, ze to, o com sa tu bavime NIE JE LEN O NASOM POSLEDNOM ZAPASE, ale hlavne o trende piskania v tuto skratenu sezonu. To, ze Claude sa vyjadril rpave po zapase s Vami je sice ciastocte sposobene vasou simulaciou ,ale celkovo mu asi rupli nervy, ale chvalim ho za to.
to pravidlo nebolo tak dlho, možno dva, tri mesiace nanajvýš, nie dva, tri rokyCathy píše: neviem ci niektori pamatate, ale tusim dva tri roky bolo take pravidlo v nasej slovenskej extralige, ze len nastrelenie puku do ochrannej siete bolo vylucenienakoneic to zrusili, lebo prisil na to, ze je to skutocna hlupost.
Stále čekám na nějaký pádný příklad a argument o té naší domnělé simulaci (Cathy píše: Vami je sice ciastocte sposobene vasou simulaciou ,ale celkovo mu asi rupli nervy, ale chvalim ho za to.
ale podme spat k hokeju
TO CO V NOCI NASI ROBILI??? Pozeral niekto lebo ja som isla spat za stavu 3:1, hoci je pravda ze prva tretina drviva z nasej strany, druhu zacal dobre Wsah...ale dalej to bolo co?
O nasej prehre rozhodlo presne to na co tu poukazujem od zaciatku sezony, aj po zapasoch ktore sme vyhrali (v nahodnom poradi):Cathy píše:TO CO V NOCI NASI ROBILI??? Pozeral niekto lebo ja som isla spat za stavu 3:1, hoci je pravda ze prva tretina drviva z nasej strany, druhu zacal dobre Wsah...ale dalej to bolo co?
1. Hamilton ma fatalne vypadky v defenzive (vcera znacnou mierou mohol za 2 goly)... je jasne ze v play off nebude moct hrat v 2 obrannej dvojici tak celkom nechapem ze ho tam Julien stale dava a kazi statistiku Seidenberga
2. Nasa 3. obrana Ference-McQuaid je vysoko podpriemerna... aj vzhladom k tomu asi Julien drzi Hamiltona so Seidsom lebo dvojica Ference-Hamilton by bola uplna samovrazda... osobne cakam trade kde ziskame spolahliveho obrancu
3. Treti utok Borque-Kelly-Peverley je uplne z formy... uprimne si myslim ze keby na drese c. 48 bolo ine meno tak by ten hrac davno jazdil autobusom na farme... Kelly je pre mna velke sklamanie a spolu s Peverleym mu mozno pomoze par zapasov na tribune pripadne trade... no rozhodne GM MUSI ziskat niekoho schopneho na LW pripadne RW do 3.utoku
Sme momentalne v "mentalnej" krize a cim skor sa z toho dostaneme tym bude lepsie... v r. 2011 sme tiez mali takyto vypadok ale koniec to malo celkom dobry... snad sa historia zopakuje
Povinna vyhra s Torontom potesila ale stale nasa hra nedosahuje kvality na ake som zvyknuty... opat Kelly-Peverley mali super sance a nedokazali skorovat... snad ich ta smola opusti.
Moje predpovede sa naplnili a Borque je na waiver list a dnes poputuje na farmu (neverim ze si ho niekto stiahne). Vcera sa zacali sirit spravy ze Chiarelli mozno vytiahne tajneho zolika v podobe Carla Soderberga po skonceni play off vo Svedsku. Mame cap space takze za pokus to stoji a aspon to mozno "zlacni" naroky inych timov za hracov o ktorych ma GM zaujem.
Khudobin vcera opat chytal skvele a je pre Tuukka dobrou konkurenciou- ani Raskove vykony v poslednych 2-3 zapasoch neboli na hraniciach jeho moznosti takze zdrava konkurencia by ho mala motivovat (a tiez boj o lukrativny kontrakt).
Moje predpovede sa naplnili a Borque je na waiver list a dnes poputuje na farmu (neverim ze si ho niekto stiahne). Vcera sa zacali sirit spravy ze Chiarelli mozno vytiahne tajneho zolika v podobe Carla Soderberga po skonceni play off vo Svedsku. Mame cap space takze za pokus to stoji a aspon to mozno "zlacni" naroky inych timov za hracov o ktorych ma GM zaujem.
Khudobin vcera opat chytal skvele a je pre Tuukka dobrou konkurenciou- ani Raskove vykony v poslednych 2-3 zapasoch neboli na hraniciach jeho moznosti takze zdrava konkurencia by ho mala motivovat (a tiez boj o lukrativny kontrakt).
stratene body s Habs + Caps su spät po
vykonoch, to ako sme
Philku 
Habs sa sice drzia zubami nechtami, ale snad pôjde o otazku casu, kedy ich dostaneme pod seba, maju 1 bodovy naskok, my mame 3 zapasy k dobru
Bourque
som nechapal, ked dostaval prilezitost pri sn + presilovkach
bol mimo, Chia
Caron bez problemov naskocil a ozivenie 3 lajny bolo poznat
Soderberg
- Linkoping - 54Z - 60B
Habs sa sice drzia zubami nechtami, ale snad pôjde o otazku casu, kedy ich dostaneme pod seba, maju 1 bodovy naskok, my mame 3 zapasy k dobru
Bourque
Soderberg
Tak s Flyers to bol asi najnudnejsi vzajomny duel za dlhe obdobie... obrana Flyers bola derava ako emental a ich celkova hra totalne bezzuba... nasi zahrali co trebalo ale tiez to nebol nejaky super vykon- ved ho ani netrebalocepi píše:Philku
ChiaCaron bez problemov naskocil a ozivenie 3 lajny bolo poznat
Soderberg- Linkoping - 54Z - 60B
Co sa tyka Caron-a myslim si ze jeho povolanie je skor na ukazanie jeho kvalit lebo ak planujeme vyraznu posilu tak Caron bude nasim najhodnotnejsich artiklom na ziskanie posil... ale ktovie, mozno za 1-2 tyzdne ukaze ze jeho talent neostava len na papieri a ziadne vyrazne trades nebudeme potrebovat.
Tak s Flyers to bol asi najnudnejsi vzajomny duel za dlhe obdobie... obrana Flyers bola derava ako emental a ich celkova hra totalne bezzuba... nasi zahrali co trebalo ale tiez to nebol nejaky super vykon- ved ho ani netrebalocepi píše:Philku
ChiaCaron bez problemov naskocil a ozivenie 3 lajny bolo poznat
Soderberg- Linkoping - 54Z - 60B
Co sa tyka Caron-a myslim si ze jeho povolanie je skor na ukazanie jeho kvalit lebo ak planujeme vyraznu posilu tak Caron bude nasim najhodnotnejsich artiklom na ziskanie posil... ale ktovie, mozno za 1-2 tyzdne ukaze ze jeho talent neostava len na papieri a ziadne vyrazne trades nebudeme potrebovat.
[li]According to Boston Bruins general manager Peter Chiarelli, the team is close to adding to Carl Söderberg Their lineup.[/li]
ocakava sa na ukoncenie PO serie, medzi Söderbergovym Linkopingom a HV71, ktore este nezacalo
ich PO seria startuje 13.3, ak Linkoping padne, nic by nemalo branit v Söderbergovom prichode, jeho 60B v 54Z o niecom svedci
ocakava sa na ukoncenie PO serie, medzi Söderbergovym Linkopingom a HV71, ktore este nezacalo
ich PO seria startuje 13.3, ak Linkoping padne, nic by nemalo branit v Söderbergovom prichode, jeho 60B v 54Z o niecom svedci
pon 11. bře 2013 23:11
Hodi sa mi na yahoo 
// ja ho uprimne viac zelam skorpimu, ci arekovi, ktori maju vyssiu waiver poziciu ako mas ty
// ja ho uprimne viac zelam skorpimu, ci arekovi, ktori maju vyssiu waiver poziciu ako mas ty
Z toho co som vcera popri uceni zhliadla, tak ma desila derava obrana a zle nacasovanie preberania si hracov. Dnes hrame s Pittsburgom, tu bude potrebne hlavne korculvoat a ustrazit ic hlavne hviezdy, napriklad im chytil formu Dupuis ak dobre pamatam v poslednych troch zapasoch dal nejakch okolo 4-5 oglov, takze sa mu celkom dari aj ked nehra top lines.
Uvidime kto im pojde do branky ci Kvetinka abo Vokoun, kazdopadne by to chcelo vyhru
Okrem 2 bodov tento zapas vela pozitivneho neukazal... tolko fatalnych chyb ako sme predviedli vcera sa nam casto nepodari spravit ani v 10 zapasoch. Kelly sa sice tuto sezonu trapi ale jeho vyradenie na dlhsi cas by mohlo byt neprijemne citelne... snad to nie je nic vazne. Po lockoute som bol rad ze sa nakoniec dohodli na nahustenom programe az s 48 zapasmi ale ked vidim ako tento nahusteny program plus ine akcie v halach- basketbal a pod. maju vplyv na kvalitu ladu tak mozno 36-38 zapasova sezona by bola vhodnejsia.... nielen vcera v Ottawe ale aj u nas v poslednych zapasoch puk odskakoval ako keby sa hralo na nejakom rybniku...
Pittsburgh bude narocna skuska a ked nezachytime uvod tak tam uz comeback bude velmi malo pravdepodobny... s bodom budem viac ako spokojny.
Pittsburgh bude narocna skuska a ked nezachytime uvod tak tam uz comeback bude velmi malo pravdepodobny... s bodom budem viac ako spokojny.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé