Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zatkoff povolanej, co to asi znamená...
Vader píše:Zatkoff povolanej, co to asi znamená...
Zatim TEORETICKY jeste nic. Fleury je minimalne 3 dny v karantene (dokud nebudou vysledky dnesnich testu) a zitra je zapas, cili Greiss proste potrebuje backupa.

Jinak.. Bortuzzo je spolubydlici Bennetta a Fleury tusim Crosbyho. Takze asi je to jasny a bude tam jednoducha korelace.. Maatta ma mozna po sezone tak nebo tak, takze ten nas bohuzel aspon v nejblizsich mesicich "trapit" nemusi. I kdyz uvidime.

Dupuis v serialu In the Room rekl, ze jeste nerezignoval na letosni sezonu, ale ze na to aby mohl hrat potrebuje aby team sel v PO daleko. Do ty doby bude delat vsechno proto aby byl v kontaktu s teamem a hnal ho za uspechem. Neskutecny chlap, btw. Kdyz vypravel jak po diagnoze jeho syn vsechno kolem sebe rozbijel a pak bezel nahoru se zamknout do pokoje, tak jsem u toho skoro brecel. Motivace by tam tedy byla. I kdyz tenhle team je asi zakletej.
Atlantik píše:Dupuis v serialu In the Room rekl, ze jeste nerezignoval na letosni sezonu, ale ze na to aby mohl hrat potrebuje aby team sel v PO daleko. Do ty doby bude delat vsechno proto aby byl v kontaktu s teamem a hnal ho za uspechem. Neskutecny chlap, btw. Kdyz vypravel jak po diagnoze jeho syn vsechno kolem sebe rozbijel a pak bezel nahoru se zamknout do pokoje, tak jsem u toho skoro brecel. Motivace by tam tedy byla. I kdyz tenhle team je asi zakletej.
Tak díky moc za spoilery, chystal jsem se na to dneska/zejtra. :frajer2: :-D
A
Vader píše:Zatkoff povolanej, co to asi znamená...
Marc-Andre Fleury has tested negative for the mumps and has been cleared to take part in today’s morning skate and tonight’s game against the Avalanche.
Goaltender Thomas Greiss has been tested for mumps as a precaution and is in isolation. The Penguins are still awaiting results from tests on defensemen Olli Maatta and Robert Bortuzzo.

Myslel jsem tim samozřejmě tohle, co jinýho asi. :jn: :jn:

Defenseman Scott Harrington will make his NHL debut this evening against the Avalanche, which means Brian Dumoulin will likely be the one to sit.

No konečně se chudák dočkal. :)
Clovece ten Pickard, to je nejakej novej zazrak.. To uz snad nebylo ani mozny. Nakonec to 48-mou strelou prolomil Comeau v OT svym 11-tym golem sezony. Coz je za 700k dalsi zazrak. Skoda ze to ma jen na rok, pristi sezonu mu urcite nejake Calgary nebo Florida hodej 15 mega na 4 roky a bude pryc. MAF 6-tej SO v sezone, 29 zakroku, carovat jako Pickard sice nemusel (Avs ty strely meli i min nebezpecny nez my) ale chytal s naprostym klidem a prehledem.
Jj, Pickard byl super, hlavně podobný věci už předvádí poslední zápasy. Fakt to z těch letošních 11 zápasů vypadá, že už teď by mohl bejt z fleku jedničkou někde. Ale to sem nepatří, samozřejmě...

Zrovna jsem si říkal, že Comeau by mohl bejt náš novej Dupper. Dál se mi líbilo, jak to zvládl Harrington, fakt celkem s přehledem. :thumbsup: Zatim jsem nezachytil žádný zprávy ohledně Ehrhoffa, tak snad to nebude nic vážnýho.
Atlantik píše:Jinak.. Bortuzzo je spolubydlici Bennetta a Fleury tusim Crosbyho
To crosby nema na vlastny byt? Chapem ze ked ma niekto zmluvu na rok tak je mu zbytocne si nieco riesit ale zrovna Crosby a Fleury.....
Ak sa teda nemysli to, ked spia po hoteloch niekde na tripe, aj ked neviem ci to sa neleti vzdy rovno domov, zas tak daleko to nemaju ani letecky vacsinou.
Finch182 píše:Ak sa teda nemysli to, ked spia po hoteloch niekde na tripe, aj ked neviem ci to sa neleti vzdy rovno domov, zas tak daleko to nemaju ani letecky vacsinou.
Samozřejmě byly myšlený tripy. :-D
A to si myslel ze tripy su vacsinou na otocku pokial to nie je nejaky B2B na opacnom pobrezi :hmm:
Finch182 píše:To crosby nema na vlastny byt? Chapem ze ked ma niekto zmluvu na rok tak je mu zbytocne si nieco riesit ale zrovna Crosby a Fleury.....
Ak sa teda nemysli to, ked spia po hoteloch niekde na tripe, aj ked neviem ci to sa neleti vzdy rovno domov, zas tak daleko to nemaju ani letecky vacsinou.
Jak uz bylo receno, myslim ze jsou spolu na tripech (ale nejsem si uplne jistej). Fleury ma jinak rodinu a ted nedavno se mu tusim narodilo dite, takze tam neni o cem.
Je to OT, viem že Vader to už načal, ale je mi to jedno :fucker2: som rád, že Calvin "Harris" Pickard :D chytáva dobre. Avs nemám čas a tento rok ani chuť sledovať, tak ma takéto echo teší nakoľko v jeho draft class to bol môj obľúbenec. Nejaké zápasy Thunderbirds som vtedy ešte mal možnosť vidieť (kým na to neprišliapli úrady) a zaujal. Dnes som si na obed pozrel zápas na Fandovi a :thumbsup: Až mi ho bolo ľúto.

EDIT: no a Määttä má priušnicu... chudákovi chlapcovi ešte smola tečie z podrážky. :hroza:
Jediný ''pozitivum'' je, že je teď zraněnej, tak se mu akorát to meškání zápasů pokrejvá. :| Snad si to kluk vybere všechno v tomhle roce, hrozný čim si letos musí projít.

Jinak viděli jsme ten trailer? :lol2: https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Herci to jsou teda příšerný, o to je to vtipnější asi. :-D
Ehrhoff, Martin out.. Dumoulin a POULIOT!!! by meli hrat :waa:

Letang, Scuderi a ted Despres, Harrington, Pouliot a Dumoulin... YEAH!

Martin, Ehrhoff, Maatta a Bortuzzo jsou out a ta nase obrana furt vypada slusne. Tyhle zapasy presne potrebujeme aby jsme si udelali obraz.
Momentalne se smerem dopredu neskutecne trapime. Vzadu to ale vypada pomerne slusne. Skoda, ze zapas nedavaji v Tv, kvuli pc, co mi odesel do vecnych lovist nemam kde koukat. Budu rad za vase review ze zapasu chlapi. :)

Jinak u na scratch Bolland (tvl.) a In Trocheck.. Shore i Howden stale na farme. V Brance Luongo. Souboj s Fleurym by mohl byt zajimavy. Nase posledni zapasy byly vzdycky zajimave, ocekavam neco podobneho i dnes. :wink:
Guddy.44 píše:Momentalne se smerem dopredu neskutecne trapime. Vzadu to ale vypada pomerne slusne.
Prislo mi, ze hrajete takovou old-school, safety first hru..
Za celej zapas sme snad nemeli precisleni. Pak samozrejme tech golu muze byt min..
OOO, Pouliot se hned ukázal..:) To je paráda...)
Ale čo zas stvaraju ti rozhodcovia? Nemán slov...Začo išiel napr. Hornqvist na tresnú? Ešte to bude asi zaujímavé... Downie to tak nenechá, provokacie panterov naberaju na intenzite
Pouliotova prvni strela v NHL..
Obrázek
Crazy zapas, old-school hokej. Sudi ztratili kontrolu a zavanelo to kolektivnim masakrem. Jinak hokej nahoru-dolu, Florida mela prevahu protoze museli dotahovat. Fakt hrali dobre a nasi novacci dostavali zabrat. Dumoulin a Scuderi meli obrovsky problemy, Harrington, Pouliot, Despres a Letang to zvladali lip. Nicmene, opet to bylo predevsim o Fleurym, dalsi nadpozemsky vykon, 45/46 pri tesny vyhre.. Mimochodem, bavime se tu o Vezina sezone.

Btw, Downie je skvelej.. Jeho pas na Pouliota byl luxus (a neni to nahoda, tu nahravku proste ovlada). Ma 7 bodu za 6 poslednich zapasu, pricemz provokuje v podstate kazdy druhy stridani.

Guddy to uz nevydrzel a rozdal si to s nim, samozrejme mel navrch, ale nakonec ho Downie aspon sundal na led. To gesto ze Guddy je o "pul metru" vyssi ale stalo za to :lol2:
Obrázek
Lemieux prisel po zapasu osobne zagratulovat za Pouliotem.
Obrázek
46 strel a tohle? To je prilis krute..

Downie srab prvni tridy, Gudbranson je na zemi, rozhodci konci souboj a on mu regulerne natahuje? Fakt ubohost tohle.. Jinak to musela byt dobra mlata a doufam, ze to bude ke stazeni, pac to chci videt. Docela me mrzi, ze nemame ani bod. Ale kdyz kouknu, co za gol dostal Luongo (ten prvni)..

No jedine, co na strane Pens pochvalim je ta Pouliotova prvni strela. Pekny to golik. Jinak se neda asi co dodat. Minimalne ne nez shlednu ten zapas. Youtuberi cmon!
Guddy.44 píše:Downie srab prvni tridy
No ty sa radsej staraj o Mitchella....
Finch182 píše:
Guddy.44 píše:Downie srab prvni tridy
No ty sa radsej staraj o Mitchella....
V tom mas samozrejme pravdu. Ten se zachoval podobne. Pripada mi, ze v poslednich letech roste nase rivalita ku Pens. S Tampou takto vyhroceny zapas nepamatuji dlouho.
To, co předvedl Mitchell, to byl vrchol...

Farnham je taky zvíře, parádní hit na Ekblada, celkově dneska 4. lajna pořádně zatápěla...

A co se týče rozhodčích, tak to byla tragédie, třeba to "simulování" Malkina, to se mi taky moc nezdálo...
A to mate takto vzdy vyhrotene zapasy alebo toto bola nejaka vynimka ze sa tam rezali? :D
Simulovani Malkina (hlavne to druhy) byl JOKE nejhrubsiho zrna. Vymysleli si to proto, aby jsme nemeli 1+ minuty 5na3. Jinak Despres 10 hitu, to je monstrum. Mitchella jsem presunul do topicu Floridy. Johnston ho vytahl na tiskovce a spekuloval o suspendaci. Liga se na to musi podivat.. Mimochodem o 2 dny s Panthers odveta, to bude ostry...
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES