pf

aj na margo

tuto sezonu su

neviem si predtavit, co sa bude diat v PO
nie sme zaslepeni, viem velmi dobre, aky je March drzan drzansky, ci Looch balkan balkansky

obcas to naozaj prezenu, ale nemenil by so ich za nic na svete, su to hraci, ktory za svoj tim, svojich spoluhracov nechaju aj svoj ""zivot"", March, ktory je vzrastom liliputan, nema najmensi problem sa postavit o hlavu väcsiemu superovi
Subban, na to, aky je to borec, by sa mal na lade aj tak spravat a postavit sa zoci voci protivnikovi, nas kouc sa nezvykne vyplakavat, poväcsinu je diplomat, ale ked nieco take pusti do sveta, to uz musi byt riadne na*raty
netreba zas z toho robit vedu, tak to ma byt, to prave, vyhecovane aj medzi fans

ako spominal pf, pre takyto zapas sa oplati ponocovat, ja som si to sice vychutnal sice az zo zaznamu, ale stalo to za to
a ako spominal kower, stratene body lutovat netreba, je logicke, ze nebudeme zbierat body ako na beziacom pase, tak, ako tomu bolo doteraz, body sme stratili po dobrom, bojovnom vykone, so ziadnymi loosermi, ale s timom, ktory vyrazne zamiesa PO karty
vsetko zle je na nieco dobre, Zee si uvedomi, ze takto oslabovat kolektiv sa nevyplaca, ale radsej nech sa to stane teraz, ako by tomu malo byt pocas PO, preto jeho ulet kvitujem, aj ked nieco by si zasluzil aj slepy

bolo 3:2, mali sme ist do presilovky, ktoru by sme samozrejme nevyuzili

ist za stavu 3:2 do zaverecnej tretiny, so Zdenom, to by uz bolo o niecom inom, ale stop hypotezam, ide sa dalej, smerom do PO