Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:najblizsie 3 matche u superov - Bolts, Panthers, Isles (spokojny by som bol so ziskom 4 bodov)
full house :thumbsup: neskutocne, zo 16z sme bodovali v 14 :poklona: 12-2-2 :klobuk:

12 výhier, 2 remízy a 2 prehry. Hokejisti Bostonu Bruins prežívajú v NHL najlepší štart do sezóny za posledných 36 rokov.
Svoj podiel má na tom aj slovenský kapitán tímu Zdeno Chára.

„Mali sme azda najviac hráčov, ktorí počas výluky niekde hrali. Myslím, že nám to v úvode sezóny dosť pomohlo,"

:?: Po necelej tretine základnej časti NHL patrí Boston k popredným tímom súťaže. Aký dôležitý bol štart v skrátenej sezóne?
:arrow: Začiatok každej sezóny je veľmi dôležitý, každý sa snaží získať hneď v úvode dobrú pozíciu a náskok. S víťazstvami tiež stúpa sebavedomie mužstva. Vedeli sme, čo nás čaká, prípadná strata z úvodu by sa už ťažko dobiehala.

:?: Čím môže byť kratšia sezóna výnimočná, kto z nej môže vyťažiť a kto naopak, na ňu doplatiť?
:arrow: Počas letnej prestávky sa kluby vždy snažia posilniť káder. Posledná prestávka sa natiahla o tri mesiace, takže kluby mali viac času. Každý tím má pred sezónou rovnaké ambície, rovnaký cieľ.

:?: Výluku ste strávili v KHL v tíme Lev Praha. Mali ste výhodu oproti iným hráčom z NHL, že ste sa rozohrali?
:arrow: V prvých zápasoch novej sezóny bolo dosť cítiť, ktorí hráči boli v plnej príprave a ktorí nie. My sme mali azda najviac hráčov, ktorí počas výluky niekde hrali. Myslím, že nám to v úvode sezóny dosť pomohlo. (pravdask)

rozhovor s Ferencom :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/30961/andrew_feren ... onach.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tak toto nema chybu :lol: :lol: :lol:

Obrázek pre praiznivcov Pens - slo o Crosbyho :moj:

gracia TF
cepi píše:tak toto nema chybu :lol: :lol: :lol:
:rofl: :lol: :-D :haha:
Tak trip sme skvele zakoncili na Long Island skoro v domacej atmosfere- aspon tretina divakov boli fanusikovia Bruins. Velmi dobrym znamenim je ze napriek vykonu ktory zdaleka nebol maximum nasich sil sme v pohode kontrolovali zapas a jednoznacne vyhrali. S vynimkou Lucica nasi hrali takmer uplne nefyzicky styl hokeja ale inak to bol pekny sportovy zazitok.

Do dalsich zapasov si hlavne musime udrzat zdravie a vyhybat sa neprijemnym zraneniam a verim ze po dohrati zapasov co mame k dobru sa zasluzene udomacnime na 1.mieste v konferencii.
ono sa to nezda, ale tie zapasy ubiehaju expresnou rychlostou, o to viac tesia doposial ziskane body :thumbsup:
zostava nam odohrat 32 zapasov

Obrázek

btw na sobotnajsom zapase s Bolts bude pritomny trener Vujtek :)
cepi píše:ono sa to nezda, ale tie zapasy ubiehaju expresnou rychlostou, o to viac tesia doposial ziskane body :thumbsup:
zostava nam odohrat 32 zapasov
Za 32 zápasů jen 4x B2B? WTF? :sok: :noway: My měli už jen za doposavadních 21 zápasů B2B už asi 5x. :slap: Něco mi tady nehraje. :psst:
co ja viem, nejako to neriesim, B2B je B2B, ale nemyslim si, ze ak by sme ich mali pocetnejsie, ze by sme sa potacali na dne konferencie, ci divizie
to by ste skôr mali vysvetlit vasmu koucovi, ze ak sa riesi B2B, je dobre dat zapasovu pauzicku vasej matrioske, aby sa nestalo to, co pri vasom nedavnom B2B :wink:
No Brumíky v noci potesili, videla som polku riadnej hracej doby. Zda sa ze Zdenovi ten efektny gol pomohol, vcera aspon to, co som ja videla, bol v pohode, bol si isty, nevidal som ziaden brutalny preslap, dokonca urobil par hokejovych veciciek, tusim aj si zautocil, proste dostal slinu a teraz dufam, ze ten gol mu pmohol.
My potrebujeme posilu do utoku vo forme konstruktivneho utocnika, hlavne na presilovky, ktore su z nasej strany otrasne, ale za to oslabovky :king: paradicka.
Dufam, ze do budky pojde najblizsie Khudobin, aby Rask si opat trosicku oddychol.
vyhra s Bolts bola doslova vydreta, uz neraz sme sa za nepriazniveho stavu dostali spät do zapasu, co je :good:
hostia by si bod za predvedeny vykon bodovat zasluzili, ale pokial budu mat v zavere zapasov den otvorenych dveri, tak im treba

s Habs, sme si bodovat pre zmenu zasluzili (aj) my, skvely zapas, tak ako to byva medzi tymito rivalimi dobrym zvykom
rozhodujuci moment zapasu, vedieme 3:2, druhu tretinu mame pod kontrolou, dokazeme dokonca v pohode ubranit oslabovku 5:3, Emelin jasne kroscekuje Siggyho, sudi stoji meter od zakroku a :ninja: a Zdeno si ako spravny kolega, kapitan timu odviedol svoju pracu :klobuk:
v konecnom uctovani nas za to hostia nekompromisne potrestali, ale osobne beriem to, ze sa Siggyho ihned niekto zastal, ako to, ze sme vysli v zapase naprazdno

15:35 - Boston - instigator - 2 min - Z. Chara drawn by A. Emelin served by S. Thornton
15:35 - Boston - fighting - 5 min - Z. Chara drawn by A. Emelin
15:35 - Boston - spearing - 5 min - Z. Chara
- ako bonus osobny 10 minutovy trest

po jeho vyluceni to bolo jasne, v zavere zapasu tam prisla akoby kompenzacia, ked sudi nevylucovali Seida za vysoku hokejku na MaxPaca, ale absencia Zdena jasne ukazala, ze pre nasu obranu a vôbec celu hru, je Zdeno nenahraditelny

„Chára je skvelý hráč – vynikajúci v presilových hrách, oslabeniach i hre piatich proti piatim. Je dôležitou súčasťou ich tímu. Fakt, že im sedemnásť minút chýbal, bol pre nás veľkou výhodou. Využili sme to,“ Desharnais

„Súperov hráč zlomil pri krosčekovaní aj Tylerovu hokejku. Tyler je jeden z našich najlepších hráčov a preto sa nemôžem len pozerať, ako ho niekto takto škaredo zrazí. Musel som reagovať,“ Chára :good:

14-3-2 ide sa dalej
cepi:
Jemelinův zákrok byl jasný krosček, stejně tak Chára dostal ty trestné minuty zcela oprávněně. Jinak rozhodčí tam neviděli více zákroků od vašich obránců než jen tu vysokou hůl na Paciorettyho. Navíc takový Horton se taky zrovna nezachoval jako fair hráč, když úplně zbytečně narve Subbana bez puku proti brankové konstrukci... :thumbsdown: . Ale chápu, že tohle je vyhrocené utkání a v zápalu boje se to prostě může stát - nicméně takové zákroky, byť na první pohled nejsou nějak ostré, jsou dost nebezpečné.
Po bláznivém zápasu s Pens jsme trochu zlepšili hru dozadu a vyplatilo se. Velikou pochvalu si zaslouží Budaj :thumbsup: , nečekal jsem tak výborný výkon a řekl bych, že Raska dokonale zastínil. Měl samozřejmě také štěstí (myslím 3x tyč), ale to Rask také (2x tyč).
No cepi, já ti nevím, ale kdyby měl kapitán trestat každý zákrok na hvězdy týmu, tak by nic jiného nedělal. Byl to jasný krosček a Emelin měl jít ven, ale zas to nebylo nic hrozného a Seguin tomu dost přidal. Chárova reakce byla víc než nepřiměřená a úplně zbytečně oslabil tým a i díky tomu vezeme dva body my. Já bych teda takovou reakci určitě nechválil :thumbsdown: A už vůbec nesouhlasím, že by po 17 TM pro Cháru bylo nevyloučení za vysokou hůl na Maxe kompenzací, to bylo prachsprosté nezvládnutí zápasu. Což ukázali v druhé třetině, kdy šel ven Eller nic a Lucic za ještě větší nic. Rozhodčí letos :spank: No naštěstí jsme to na konci skvěle ubránili v čele se skvělým Budajem, který nejtěžší zápas za nás zvládl skvěle. :moj: Jo a Marchand a jeho hokejka v obličeji ležícího Prusta? :nechutne:
Ale byl to skvělý zápas, který nenudil :serus:
Chalanom od Habs sa to mozno nepaci, ale ja som si istotne prisiel na svoje.. Vsetky hity, sarvatky, Zdenova odplata, zrdky, skrumaze, emocie.. This is hockey :clap:

Zdenova reakcia bola opodstatnena, resp. som to za opodstatnene vzdy povazoval, kedy rozhodcovia prehliadli faul na hraca, tak vystartovany spoluhrac :cinka: a jeho nasledne udery do protivnika vzdy boli krasnym zadostucinenim.. To iste by som toleroval aj v opacnom pripade, pretoze tak sa to ma robit, a v nic neriesiacom zapase pri tak nadhernej vyhernej bilancii to nemozeme povazovat za nejake velke oslabenie.

Na hockeyfights sa vela (asi francuzov) rozculuje so slovami, kde bol Lucic a Chara ked Thornton dostal na budku od Johna Scotta.. nuz, asi im nedochadza, ze tam slo o ferovy rovny suboj a nie o zakernosti.

Habs nemaju skratka stavany team na to, aby sa pustali do rovnakej hry aku hrame my, ale to je problem ich GM. Chudak Prust si tam uziva poziciu posledneho mohykana :box:

A ked bola od Hortona spinavost to narazenie Subbana do branky, preco sa teda Subban nerozhodol tuto spinavost Hortonovi na mieste oplatit?

Kvoli takymto zapasom sa oplati nocovat a byt do rana hore :wave:
Tak myslim ze kazdy kto videl v tejto sezone aspon 5-10 zapasov od zaciatku do konca musi suhlasit ze najvacsou hanbou tejto sezony su rozhodcovia. Nas zapas sobotny zapas piskali ako basketbal a "slovom dna" bol CHARGING.

Vcera ich vykon bol uplne otrasni, okrem uz spominanych chyb by som rad poukazal na fatalnu chybu ciaroveho rozhodcu asi 7 min pred koncom ked poopravil hlavneho a zrusil tym trest za vyhodenie puku cez pleksisklo- ziaden tec tam nebol... a ktovie ako by skoncil zapas keby sme mali presilovku v zavere aj s oddychnutym Zdenom....

Myslim ze Zdeno pri svojej inteligencii ma urcite aj dobru pamat a na to vyrovnanie "uctu" s zakernym rusakom Emelinom urcite mali vplyv aj jeho velmi otazne zakroky z minulej sezony... ja som sa osobne cudoval ze mu jeho (uz raz zrekonstruovany) ksicht niekto nepremasiroval minuly rok a neotestoval tvrdost zeleznych platni ktore tam ma... tieto 2 body ma vobec nemrzia, stale mame 3 zapasy k dobru a sme top favoritom Vychodnej konferencie.

Ak ste doteraz nepostrehli tak odporucam precitat tlacovku Juliena (asi ho caka pokuta) kde na priamo povedal ze simulovanie Habs a menovite v podani PK je "hanbou hry" a dal tip pre rozhodcov a vedenie sutaze, ze ak chcu odstranit take elementy z hry mali by vyuzivat pravidla a vylucovat za to hracov... a este poukazal ze vzhladom na styl Habs simulovania sa necuduje ze uz mali asi 100 presiloviek pocas tejto sezony... myslim ze my sme nemali ani polovicu z toho.

Tu je citat:
"The frustrating thing is that we get 17 minutes into the penalty box when we should have been on the power play. It’s as simple as that,” said Julien. “It’s frustrating because tonight – as everybody saw – there’s a lot of embellishment. This is embarrassing for our game: the embellishing. Right now they’ve got over 100 power plays [this season] and it’s pretty obvious why"
“We’re trying to clean that out of our game, and its got to be done soon. It’s not about [Sunday]. It’s about the game and the embellishment embarrasses our game. We need to be better than that. It’s pretty obvious when P.K. [Subban] gets hit and throws himself into the glass and holds his head. You know what? If we start calling those penalties for embellishment, maybe teams stop doing it. But until we take charge of that it’s going to be an issue.”
powerforward píše: A ked bola od Hortona spinavost to narazenie Subbana do branky, preco sa teda Subban nerozhodol tuto spinavost Hortonovi na mieste oplatit?
Ved si staci si pozriet ten zaznam ako tam PK nakoniec uteka pred Hortonom.... Marchy si z toho robil srandu po zapase ked povedal nieco v zmysle ze "Ked PK uteka aj pred Hortym tak to ukazuje aky character ma ich team"
Pokuta nepokuta, vie o com hovori..

Ja som sa zastaval na forach rozhodcov z NHL, ze piskaju najlepsie a KHL alebo slovenska extraliga sa s tym nemoze ani porovnavat.. No toho coho sme svedkami tuto sezonu zacina moj nazor prevraciat naruby.. Fakt otrasne piskanie takmer v kazdom zapase, ktory tuto sezonu pozeram :sok:
Kower píše:
powerforward píše: A ked bola od Hortona spinavost to narazenie Subbana do branky, preco sa teda Subban nerozhodol tuto spinavost Hortonovi na mieste oplatit?
Ved si staci si pozriet ten zaznam ako tam PK nakoniec uteka pred Hortonom.... Marchy si z toho robil srandu po zapase ked povedal nieco v zmysle ze "Ked PK uteka aj pred Hortym tak to ukazuje aky character ma ich team"
Marchand??? Ten sprostej provokatér a chce hodnotit něčí charakter? K smíchu... A jenom tak mimochodem - ten hon na Subbana tam byl naprosto zřetelný od chvíle, kdy dal opět Marchandovi takovej menší "strom". A když Julien kecá o filmování, chtěl bych vidět jediný zákrok, který byl nafilmovaný. To jsou zase kecy...:hroza:.
A jinými slovy tedy říkáš, že pokud se Subban nešel s Hortonem prát jako odplatu, je ten zákrok v pořádku :sok: ? Tak to potom jo...
Jinak, aby bylo jasno, nemám nic proti tvrdé hře a vím, že vy máte jinak stavěný tým. Nicméně, jak už se několikrát ukázalo, kilogramy nejsou vše... :) .
Jemelinův zákrok neobhajuju, byl to krosček, ale zajímalo by mě, jak nečistě hrál loni??? Byl to nejčastěji hitující hráč, ale hitující čistě!
habs píše:
Kower píše:
Marchand??? Ten sprostej provokatér a chce hodnotit něčí charakter? K smíchu... A jenom tak mimochodem - ten hon na Subbana tam byl naprosto zřetelný od chvíle, kdy dal opět Marchandovi takovej menší "strom". A když Julien kecá o filmování, chtěl bych vidět jediný zákrok, který byl nafilmovaný. To jsou zase kecy...:hroza:.
A jinými slovy tedy říkáš, že pokud se Subban nešel s Hortonem prát jako odplatu, je ten zákrok v pořádku :sok: ? Tak to potom jo...
Jinak, aby bylo jasno, nemám nic proti tvrdé hře a vím, že vy máte jinak stavěný tým. Nicméně, jak už se několikrát ukázalo, kilogramy nejsou vše... :) .
Jemelinův zákrok neobhajuju, byl to krosček, ale zajímalo by mě, jak nečistě hrál loni??? Byl to nejčastěji hitující hráč, ale hitující čistě!
Horty ho mierne postrcil to je pravda ale keby po kazdom takom dotyku vsetci hraci padali ako PK tak by z hokeja bolo coskoro plazenie po lade... pozri si ako sa hodil o pleksisklo a potom si drzal hlavu po hite od Thorton-a, a to "drzanie" Lucica bolo tiez na Subbana... to musi byt sila ako hrom ked ho az takto otocilo a to sa ho dotkol volnou ruko mozno na sekundu...

Co sa tyka Marchanda, tak ten este nikdy pred nikym neutekal a po tom hite hned siel za Subbanom ktory este aj pred nizsim a zrejme slabsim hracom nemal dostatok odvahy na zhodenie rukavic.

Kazdy fanusik je zaujaty v prospech svojich hracov ale musis uznat ze to Subban pri filmovani prehana (aj ked je to uz o cosi lepsie ako v minulej sezone). Nas team je iny a u nas Julien simulaciu netoleruje, co je vidno aj na Marchandovi lebo ten tiez mal svojho casu herecke chvilky.
Panebože, proč by měl hned shazovat rukavice? Dal mu čistý strom, že se to Marchandovi nelíbilo je jeho věc, ale proč by kvůli tomu měl oslabovat Subban tým, to nechápu! Já vím, že u vás to takhle asi funguje, ale to je věc každého týmu, jakou má nebo nemá disciplínu. Já naopak kvituju, že se Subban letos pod Therrienem značně zklidnil a jde mu to k duhu.
Jinak ten Hortonův zákrok nebyl na první pohled nijak ostrý, ale nebezpečný určitě ano a hlavně - byl úplně zbytečný, puk byl někde v rohu kluziště. Nechápu smysl takovýchhle zákroků - tvrdý střet u mantinelu ano, ale poslat někoho hlavou proti brankové konstrukci...? To fakt ne.
pf :thumbsup: aj na margo :ref: tuto sezonu su :thumbsdown: neviem si predtavit, co sa bude diat v PO :nervozny:

nie sme zaslepeni, viem velmi dobre, aky je March drzan drzansky, ci Looch balkan balkansky :D obcas to naozaj prezenu, ale nemenil by so ich za nic na svete, su to hraci, ktory za svoj tim, svojich spoluhracov nechaju aj svoj ""zivot"", March, ktory je vzrastom liliputan, nema najmensi problem sa postavit o hlavu väcsiemu superovi

Subban, na to, aky je to borec, by sa mal na lade aj tak spravat a postavit sa zoci voci protivnikovi, nas kouc sa nezvykne vyplakavat, poväcsinu je diplomat, ale ked nieco take pusti do sveta, to uz musi byt riadne na*raty

netreba zas z toho robit vedu, tak to ma byt, to prave, vyhecovane aj medzi fans :good: ako spominal pf, pre takyto zapas sa oplati ponocovat, ja som si to sice vychutnal sice az zo zaznamu, ale stalo to za to

a ako spominal kower, stratene body lutovat netreba, je logicke, ze nebudeme zbierat body ako na beziacom pase, tak, ako tomu bolo doteraz, body sme stratili po dobrom, bojovnom vykone, so ziadnymi loosermi, ale s timom, ktory vyrazne zamiesa PO karty

vsetko zle je na nieco dobre, Zee si uvedomi, ze takto oslabovat kolektiv sa nevyplaca, ale radsej nech sa to stane teraz, ako by tomu malo byt pocas PO, preto jeho ulet kvitujem, aj ked nieco by si zasluzil aj slepy :ref: bolo 3:2, mali sme ist do presilovky, ktoru by sme samozrejme nevyuzili :D ist za stavu 3:2 do zaverecnej tretiny, so Zdenom, to by uz bolo o niecom inom, ale stop hypotezam, ide sa dalej, smerom do PO
cepi:
Souhlasím, rozhodčí slabota a to na obě strany. U Juliena nesouhlasím, vážně si nepamatuju na jediný vyloženě nafilmovaný faul na naší straně, proto nechápu to jeho stěžování. A u Subbana už jsem svůj názor řekl, mně to jeho letošní zklidnění náramně sedí, Therrien tady zatím odvádí dobrou práci.
Hráli jsme těžký víkend, asi proti dvěma nejtěžším soupeřům na východě - že z toho máme 3 body je téměř luxus... :thumbsup: !
derby je derby, emocie pracuju na plne obratky, ci uz v zapase, alebo tesne po nom, takze to treba brat s rezervou :)
ja som si ten match uzil a tak to ma byt :thumbsup:
predstava stretnut sa s vami v PO :scare:
cepi píše:pf :thumbsup: aj na margo :ref: tuto sezonu su :thumbsdown: neviem si predtavit, co sa bude diat v PO :nervozny:
Jedine (konspiracne) vysvetlenie na otrasny vykon rozhodcov je ze sa takto "mstia" hracom a vlastnikom za prepadnute platy za zrusene zapasy... ale teraz vazne... ja dufam a prajem si ze to je len dosledok dlhsej pauzy a vacsieho vycerpania z nahustenej sezony... btw. vcera dali aj slow-motion zaznam nasho vitazneho golu Tampe... bol tam offside sice tesny ale bol...

Inak co sa tyka nasho teamu a vykonov, tak myslim ze Ference si koleduje o trade resp. nepredlzenie kontraktu- co tam aj vcera stvaral je pre mna uplne prekvapujuce. Kelly-Peverley snad gol nedaju ani do prazdnej brany... coskoro polovica 'sezony' je za nami takze vela casu na znovunajdenie formy nemaju, inak GM nebude moct vahat a ziskat za nich nahrady.
Kower píše: btw. vcera dali aj slow-motion zaznam nasho vitazneho golu Tampe... bol tam offside sice tesny ale bol....
od kisina Obrázek

snad sa sudi pred PO spamätaju, tam budu akekolvek preslapy neospravedlnitelne :noway:

Ference vcera 2x zohrieval trestnu, ak by sme namali take oslabovky ake mame, neviem neviem

presilovky, ked som zbadal nasu domacu stats :doh: - 33x = 2 goly :hiding: a ze presilovky rozhoduju zapasy :jn:
Kower píše:Ak ste doteraz nepostrehli tak odporucam precitat tlacovku Juliena
uz dost, vyhrali jsme zasluzene, uz eplacte jak male deti..
tych proher vas ceka vic

// a ty si zmensi podpis! c.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS