Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dalsi super tah nasho GM... uz som myslel ze sa tych 5 mil cap hit nezbavime... teraz sme na tom spomedzi favoritov na Pohar v najlepsej situacii co sa tyka platoveho stropu... rezerva je vyse 7 mil. plus Savard 4 mil, cize 11 millions... a dokonca ku dnesnemu dnu by sme mohli doplnit zmluvy s hacmi az do cca 13 million a kazdym dnom tato suma porastie cize pri trade deadline bez inych zmien budeme moct pridat hracov az za vyse $ 30 millions :!: :!: :!:
Proste zbavili sme sa bremena a zaroven pomohli inemu timu...

s tym Ferencom si to tiez vystihol, druhy typek pri ktorom trpnem, za to Boychuk s Hamiltonom hviezdia, McQuaid sa mi tiez velmi paci.

Uvidime co nas GM vymysli, ale zisla by sa nam nejaka posila do utoku, nieco v style Bergerona s Marchandom a Seguinom dokopy....predovsetkym nie stare, ale energicke, utocne, kreativne ale zodpovedne aj smerom dozadu. Uvidime co prinesie tdl, ale mam tusaka ze daco fajne :neviem:
Thomas uz nie je Bruins - je to divne. Jeden z mojich najoblubenejsich hracov. Tajne som dufal, ze karieru ukonci u nas. Z hladiska chladnej kalkulacie je to urcite dobry tah. Po tej "emotivnej" stranke to je velka skoda. Kazdopadne bude zaujimave sledovat, ci aj on otestuje ako chuti suspendacia a'la Islanders :D
Skorpion píše:Tajne som dufal, ze karieru ukonci u nas.
To take udelal...
:) no mozno mas pravdu, ale nebolo (by) to "so vsetkymi poctami"
Vedenie nespi na vavrinoch a urobilo rozumny tah :klobuk: Thomas si ako 38 rocny hrac skratka nemal vziat rocnu dovolenku a obmedzovat cap hit svojho klubu, zial dospelo to k jedinemu schopnemu rieseniu. Ak nenastupi za Islanders, neziskame volbu v drafte?

Stastena mi praje, skoro som prisiel o zapas s Tampou, kedze to mali davat v case kedy prevetravam na ladovej ploche Lucicov dres :scare:

Začiatok sobotňajšieho zápasu zámorskej hokejovej súťaže NHL medzi Bostonom a Tampou Bay pre blížiacu sa snehovú búrku posunuli o šesť hodín. Pôvodne sa mal duel začať už o 13.00 h miestneho času (19.00 h SEČ), no búrka, ktorá by mala zasiahnuť práve Boston, sa postarala o odklad stretnutia o šesť hodín. Meteorológovia očakávajú, že v oblasti napadne 60 až 76 centimentrov snehu. Z tohto dôvodu zrušili resp. presunuli aj niekoľko ďalších športových udalostí.

Takze lads, 1:00 chytame streamy. :frajer2:
Ano, pokud Thomas nenastoupí za Isles, tak žádnou volbu nedostanete a akorát ser zase ochčije platový strop. GM Bruins odvedl geniální práci :thumbsup:
Osobně si myslím, že se Thomas už do NHL nevrátí, v pošatané Americe mu tu kauzu s Bílým domem neodpustí.
Zapas s Buffalo podla vysledku vyzera vyrovnane ale nebyt vynikajuceho Millera a nasej nemohucnosti v koncovke a hlavne v presilovkach, vysledok by bol pre BUF zahanbujuci... tolko prihravok od braniacich hracov do cistych sanci superovym utocnikom som v 1 zapase este asi nevidel.

Co sa tyka nasho vykonu... myslim ze je na case ukoncit experiment s Hamiltonom na presilovkach. Celkovo vcera bol to jeho najhorsi zapas a prislo by celkom vhod keby 1-2 zapasy odsledoval z tribuny aby videl zapas z inej perspektivy.... u Seguina sa tieto tahy v dalsich zapasoch, sezonach ukazali ako velmi spravne a aj Dougie by z toho mohol vytazit. Zdeno sa trapi, snad do play off sa konecne rozbehne.
Inak Pandolfo sa prvy krat v sezone zucastnil tripu s timom na zapas von... je len otazka casu ked ho oficialne podpiseme v opacnom pripade by si taketo natahovacky nezasluzil ani ziaden mladik a nie to skuseny borec.

V utorok na Rangers musime nastupit hned z uvodu a snad Rangers nebudu vela faulovat lebo nase presilovky nam len uberaju z rytmu a energie.
veru, veru, domaci mohli a mali odcupitat s inou nakladackou, zapas mi pripomenul ten, ked sme 1 golovym rozdielom zvitazili na lade listov, tam sme domacich tiez k nicomu nepustili, no skoncilo sa to "len" 1 golovym triumfom

vcera sme to zobrali hned od uvodu, ani naznak, prvo_tretinovej trapenky z Bell Centre, ako spomina kower, sablicky drzal pocas celeho zapasu nad vodou famozny Miller, na strane druhej, opät potesil Jobbyho suverenny vykon :good:

do karat nam zahralo aj to, ze sme neriesili domaci zapas s Bolts a nemuseli tak, ako domaci riesit back-to back
"V sobotu sme boli pripraveni hrat, ale den volna nam padol vhod. Buffalo hralo aj v sobotu, co bola napokon nasa vyhoda. Boli sme cerstvejsí," Bergy

tie nase presilovky :slap: nastastie nic noveho, :cup: sme trhli aj napriek tomu, ze boli podobne tragicko_komicke; chvalabohu, ze to tam padlo aspon Bergymu, za to oslabovky :respect:

btw Ott, Kaleta a March si tam casto vymienali slovne pozdravy :D March po streleni golu adresoval :psst: pozdrav na lavicku domacich

Obrázek drzan drzansky :cool:

a Looch, ktoremu trefu do prazdnej podaroval David :moj: adresoval vitazne gesto medvedej skupinke

Obrázek

[li]z 10 zapasov sme ziskali 17 bodov (8-1-1) a o jeden vylepsili svoj najlepsi vstup do sutaze zo sezony 1978/79 :cookies: [/li]
bez komentara :wave: a Jacky Edwards - 3:23 :hop: ja ho proste miluju :super:

Vcerajsi zapas bol v znameni fatalnych individualnych chyb pri vsetkych nasich inkasovanych goloch: Ference - McQuaid uz ani horsie nemohli 'branit' ten najazd po zlom nahodeni puku a striedani Campbella a spol.; 2. gol je dalsi signal posadit na 1-2 zapasy Hamiltona do hladiska lebo taha seriu 2 zapasov s asistenciou superovi (pri Seguinovi az takto trpezlivy Julien nebol); 3. gol chyta Rask 99 zo 100 takych striel no vcera to nezvladol.

Pozitivne a velmi slubne je to ze (tak ako v Poharovej sezone) dokazeme zapasy vyhrat resp. v nich bodovat aj ked nas vykon je vysoko podpriemerny a hlavne nasa 3. tretina je pre superov nocna mora.

Btw.: Ked som sa tak vcera pozeral na nemohucnost nasej presilovky a rozohravky obrancov (Hamilton bol uplne strateny vcera- ked trebalo ostat na modrej tak siel podporit utok, ked trebalo aby podporil atack tak stal na modrej... a tie jeho prihravky...) tak ma napadlo ci sucastou trade-u Thomasa do NYI nebola aj 'ustna dohoda' ze v pripade neucasti NYI v play off zoberieme od nich Visnovskeho... totiz po navrate Visnu uz NYI nepotrebovali Thomasov cap hit na dosiahnutie platoveho minima pokial by neplanovali vymenit niektoreho draheho hraca.

A ked uz mam takeho "divoke" uvahy: Getzlaf, Perry by tiez boli vhodne posily do utoku a na presilovky :roll:
po tom 3 usmudlanom gole si Rask sypal popol na hlavu, bol pekne vytoceny :x ale po zvysok zapasu opät s prehladom
klobuk dolu, ze sa dokazeme vratit do zapasu aj za stavu, ked zapasy dotahujeme, opakuje sa to inak dost casto, no vyrovnat z 0:3 na 3:3 proti Rags, to sa pocita, aj ked to bolo v situacii, ktore sa asi casto opakovat nebudu :)
presilovky, ja v tom nakoniec vidim dost velke pozitivum, dokazeme vyhravat zapasy aj bez ich vyuzivania :cool: to je inak dost podstatne konstatovanie a nedokazem si predstavit, ak by sme v tejto statistike patrili medzi najlepsich :P
TDL tesime, tesime, nasa rezerva na zisk posil(y) je luxusna, no a moja TDL tuzba - Iggy, Visna, neboli Streit :wink:
no takže v noci som pozeral na boston dobre sa držali vyhrávali sme 2:1 a potom to bol otras to čo robil boston v 3. tretine to nebol ten boston ktorý poznám :x ale dúfam že buduci zapas proti stihačkám z Winnipegu to bude v tej 3.tej tretine lepšie :good: držím palce medvedi. :oslava: :clap:
Naopak já myslím, že v Buffalu to byl Boston jaký chceme
ale tak ci onak ta 3. tretina to nebolo ono :eek2:
Tak dnes bude vynutena premiera Pandolfa, Lucic vcera letel do Bostonu z "osobnych dovodov". Najskor to bude nieco s dcerou alebo manzelkou tak snad sa to pozitivne vyriesi coskoro aby mohol s cistou myslou cestovat na Floridu.
no aj ja som zvedavý na pandolfa :frajer2: a dúfajme že to bude dobrý štart v drese medveďov :cool: dúfam že to stíhačkám natrú. :good:
Obrázek

vydrete vitazstvo aj s povestnou davkou stasticka
ked nam to Kane v samom zavare druhej tretiny upratal na 2:1 nebol som prilis optimisticky, aj ked tie nase 3.tretiny stoja za to
gol do satne sme si vsak nakoniec ponechali my - 2:2 - 39:58 - D.Paille
a aby toho na Obrázek nebolo malo, v uvode 3.tr. to tam upratalo presilovkove duo Bergy - March
v zavere nas podrzal Rask, ktory po nasom inkasovanom 2 gole, uz uz isiel lamat brankarku o ladovu plochu :x tie dorazky :doh: Hamilton - Horton :slap:

najblizsie 3 matche u superov - Bolts, Panthers, Isles (spokojny by som bol so ziskom 4 bodov)
cepi píše: vydrete vitazstvo aj s povestnou davkou stasticka

:doh: Hamilton - Horton :slap:
[/size]
Vyhra bola vydreta lebo nase zakoncenie je mizerne... Horton a Hamilton jednoznacne potrebuju nabrat novu perspektivu pohladom z tribuny... Dougie je v defenzive casto uplne strateny- out of position - az lutujem Seidenberga ktory si mozno v kutiku duse praje aby sme hrali casto oslabovky kde ma pri sebe solidneho obrancu... najhorsie je ze nase rezervy Johnson v defenzive ci Pandolfo, Tardiff, MacDermid v utoku nie su nic extra tak Julien caka kym sa prebudia hraci ktorym to zatial velmi nejde podla ocakavani- okrem uz spominanych tam patri: Ference (takymto stylom si novy kontrakt neziska); Kelly; Seguin (u neho sa mi paci ze v poslednych 2 zapasoch poctivo brani a hra s nasadenim- snad goly tiez pridu)
tak dnes to bola fakt vydretá výhra velmi som dúfal že medvedi ich porazia a moje očakavanie sa naplnilo a medvedi zdolali strelcov síce prvý gol Burmistrova ma trošku nalakal :slap: :| ale o 9 minút na to krásny gol tylera Seguina ma potešil a vzbudil vo mne nádej aj keď o 8 min na to dal gol Evander Kane ale potom 2 sekundy pred koncom skoroval dany paille a už som veril medvedom že strelcov už nepustia na pokon presilovkový gol Brada Marchanda ma potešil :hop: a už som vedel že strelci dostrielaly :D :D :clap: len tak dalej chlapci :cool:
Co je nove v tabore Zltociernych?

- predovsetkym vcera netrenovalo az 7 hracov, pre chripkoidne stavy, snad nebude toto nejaka brutalna epidemia :scare:, dolezita je vcasna karantena
- ale Lucic sa stal oteckom a vola sa Valentina :) !! :hop: tak dufam, ze mu to zacne padat, lebo od uvodu sezony zahadzuje nezahoditelne !

Snad to zvladneme, posledne dva tyzdne mame meirny rozpis aj vzhladom na to ze ten zapas s Tampou sme nehrali pre snowblizzard. Ale odteraz to bude nasekane.
Cathy píše:Co je nove v tabore Zltociernych?

- predovsetkym vcera netrenovalo az 7 hracov, pre chripkoidne stavy, snad nebude toto nejaka brutalna epidemia :scare:, dolezita je vcasna karantena
- ale Lucic sa stal oteckom a vola sa Valentina :) !! :hop: tak dufam, ze mu to zacne padat, lebo od uvodu sezony zahadzuje nezahoditelne !
Hraci chybali v utorok, ale v stredu uz kazdy trenoval a na Floride sme v kompletnej zostave (ved ktoby chcel vynechat 5 dnovy trip do slnecneho a tepleho Floridskeho pocasia kvoli miernym priznakom chripky).
Milan je otcom uz vyse mesiac, dcera sa im narodila 17.januara... z Winnipegu letel do Bostonu zrejme kvoli chorobe (hospitalizacii) dcerky alebo manzelky... novinarom nehovoril detaily iba povedal ze "vsetci su uz doma a zdravi"

Dufam ze dnes po par dnovom oddychu vsetci budu plny energie a nasadenia a 2 body budu nase.
10-2-2 :klobuk:

tento tyzden sme si mohli prvy a posledny krat poriadne oddychnut, 2 zapasy v priebehu tyzdna, marec vsak bude inak nadupany :scare: preto trebat pocitat s tym, ze tie vitazstva nebudeme zbierat ako na beziacom pase, doposial ziskane body nam vsak nik nevezme :nono:
zajtra na Floride, ktora v poslednych 2 zapasoch nebola zdaleka plazovou figurkou, na lade superov mi vsak pridu daleko nebezpecnejsi, uvidime

ako som spominal, v marci budeme dobiehat zameskane, momentalne mame na konte 14 zapasov, co je vôbec najmenej z celej NHL....pre porovnanie, PIT, TOR, OTT - 18 / NJD, MTL - 17
:-O :-O Zdeno delostrelec? :nono: Zdeno = Datsyuk :cool: kandidat na jeden z top golov sezony

na slnecnom pobrezi sa nam ocividne paci, po 2 bodovom zatahu u Bolts, vsetko nasvedcuje tomu, ze tomu tak bude aj u bezzubych panterov :eat:

:ref: :spank: sa necudujem Loochovej naslednej reakcie
riesime cca 96% uspesnost v oslabovkach :scare:
cepi píše: :ref: :spank: sa necudujem Loochovej naslednej reakcie
Tak dnesny vykon rozhodcov bol asi najhorsi co si pamatam- Panthers sa mozu citit poskodeny po neodpiskanej high sticking Ferenca na Kopeckeho; miernemu inteference Hortona po ktorom Lucic s prehladom skoroval; vyluceniu za tripping po Bergyho posmyknuti na puku, po ktorom sme dali v presilovke gol...

Na druhej strane zakrok na Lucica bol jasny faul- minimalne na 2 minuty... nebyt Milanovho stastia takyto zakrok by bol po zraneni urcite hodny aj suspendacie na 2-3 zapasy; este tam bolo par dalsich upisknuti na ktore si teraz nespominam....

Uspech vonku snad bude pokracovat aj na Long Islande, kde mozme opat cakat pocetnejsiu skupinku fanusikov Bruins (u Lighting aj Panthers sme mali skoro domacu atmosferu)... snad mi tentoraz zapas neprekazi nejaka nepredvidana okolnost a budem mat dovod na poriadne vykricanie... Let's Go Bruins!!!
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS