Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nasa 4 lajna sa predstavi v znacne pozmenenej, vynovenej zostave

Lane MacDermid - Gregory Campbell - Jamie Tardif
s Pandolfom viem len tolko co ty
proti listom by potesila aj remizka, bude to zaujimavy, vyhecovany zapas, uz len z pohladu Kessela ci Raska :-P

potesi, ze po tomto zapase budeme mat dost dlhy cas na doliecenie sramov, kedze Habs na nas cakaju zo stredy na stvrtok
Co k zapasu s waflickami? :cookies:

Bol to narocny zapas ako na taktiku tak i na psychiku, ale Rask sa po 6 kuskoch od Buffala krasne pozbieral a vychytal nam nulu, k comu prispela aj praca obrany, ktora sa mi stale nepaci a na zaciatku zapasu kym sme sa nejako rozohrali to tam pustali jedna radost....

Marchand ma nespecifikovane zranenie, predpokladam ze pojde o narazene rameno, ked pri jednom z unikov nezabrzdil a narazil do mantinelu, uvidime, snaa mu nevyskocilo :panika:

teraz fajna pauzicka, najdlhsia aka bude, takze treba zregenerovat, natrenovat, doliecit a potom hor sa na Habs, opat pojdeme na Nove sport...uvazijem ze to bude moj posledny nocny zapas v tejto sezone, potom uz len ked budeme hrat poobede :cry: :cry:
Vcera boli v zapase Bruins-Leafs rozhodcovia nejaki dopleteni.. Neuznali dva regulerne goly, vylucovali za nic, napr. Seidenberg tienil protihraca a odpiskali mu to ako interference + este nejake taketo prkotiny. Zapas sa uz neniesol v takom tempe ako tie minule, nastastie si medvede do stredy dostatocne oddychnu a caka ich derby s Habs.

Dnes Milan zas dva goly na hokejke pri prazdnej branke :neviem: Snad bude Marchand ok.

Macdermid :box: :thumbsup: dobre nahradil Thorntona v noci. Dokonca dva krat.

k zapasu som sa strucne vyjadril v topicu listov
naozaj si nespominam na tak ulahcenu vyhru, ked si super tobôz na domacom lade ani len nepipol
tie neuznane goly, vsetko ok, staci jemny dotyk, atak na brankara a hned sa piska, vylucuje, takze ani ten Siggyho "atak", resp. jeho neuznany gol ma neprekvapil
4 lajna odoohrala dobru particku, ale Shawna + Paille su niekde inde
tak dlhu pauzu riesime prvy a posledny krat, urcite pomôze, na lade Habs na nas caka v porovnani s Leafs ina sichta
z 8Z - 13B :serus:
cepi píše:tie neuznane goly, vsetko ok, staci jemny dotyk, atak na brankara a hned sa piska, vylucuje, takze ani ten Siggyho "atak", resp. jeho neuznany gol ma neprekvapil
Rozhodcovia zatial predvadzaju poriadne "kusky" nielen v nasich zapasoch... myslim ze kralom je zatial rozhodca co odpisal 5 min plus DKZ za imaginarny "illegal check to the head" ale aj v nasom zapase siel na trestnu lavicu hrac Leafs za imaginarne sekanie Hortona a Seguin bol vyluceny asi za to ze stal prilis blizko hracovi ktory si zlomil pri strele hokejku :shock: Oba goly mali platit, Rask bol mimo brankoviska plus hraca Leafs vyboxoval do neho nas obranca, a ten nas gol mal 100% platit pripadne mal brankar dostat 2 min za tripping Marchanda.

Zaklad je aby sa Marchy dal cim skor do poriadku- streda je nerealna a takisto bude chybat Thorton a Paille je velmi otazny... aby toho nebolo dost dnes chybal aj Krejci (vraj ma byt zajtra uz OK a v stredu hrat) takze formacie boli Lucic - Pandolfo - Horton; Campbell - Bergy -Seguin; 3. rovnaka; a Paille (hral bez kontaktu a subojov) - Tardif - MacDermid

Habs v stredu pokorime, nemam ziadne obavy :)
Kower píše:Habs v stredu pokorime, nemam ziadne obavy :)
tak ja budem daleko opatrnejsi :)
chybaju nam dost dôleziti hraci, hlavne March, na minulorocnu sezonu treba zabudnut, Habs su niekde uplne inde, ide im karta, ale som presvedceny, ze ich potrapime daleko viac, ako predvedli BUF + OTT
Rozhodcovia zatial predvadzaju poriadne "kusky" nielen v nasich zapasoch... myslim ze kralom je zatial rozhodca co odpisal 5 min plus DKZ za imaginarny "illegal check to the head" ale aj v nasom zapase siel na trestnu lavicu hrac Leafs za imaginarne sekanie Hortona a Seguin bol vyluceny asi za to ze stal prilis blizko hracovi ktory si zlomil pri strele hokejku :shock: Oba goly mali platit, Rask bol mimo brankoviska plus hraca Leafs vyboxoval do neho nas obranca, a ten nas gol mal 100% platit pripadne mal brankar dostat 2 min za tripping Marchanda.

Zaklad je aby sa Marchy dal cim skor do poriadku- streda je nerealna a takisto bude chybat Thorton a Paille je velmi otazny... aby toho nebolo dost dnes chybal aj Krejci (vraj ma byt zajtra uz OK a v stredu hrat) takze formacie boli Lucic - Pandolfo - Horton; Campbell - Bergy -Seguin; 3. rovnaka; a Paille (hral bez kontaktu a subojov) - Tardif - MacDermid

Habs v stredu pokorime, nemam ziadne obavy :)[/quote]
Na to posuzování pravidla interference goalie já poukazuju už dva roky a teď na to konečně přišli i ostatní, když se to začlo pískat snad ještě hůř než loni, viz. gól Sabres proti nám, který jim neuznali. A rozhodčí celkově, to je bída...

Ve středu bude velký mač a moc se těším, i loni jsme na vás celkem uměli, tak uvidíme :good:
z farmy Providence bol povolany C Ryan Spooner
parda - o interference som zriesil topic - http://www.hokejforum.com/post339941.html#p339941" onclick="window.open(this.href);return false;
zapas s Habs :kajo:
No takze, do Montrealu odcestoval aj Marchand i Krejci, v Bostone zostali len Thorton a Paille, ktory vsak uz zacal korculovat takze to je super.

Start Marchanda otazny, rozhodne sa tesne pred zapasom, ale tak predpokladam ze nastupi tak, ze ho opichaju a bude mat mensi ice time a bude sa striedat tak ako v zavere zapasu s Torontom s Campbellom resp. s niekym inym.

V priapde Krejciho asi slo len o nejaky drobny sram, nic vaznejsie som sa nedocitala, ak som spravne citala :oops:

tak dnes dufam v :kajo:
Cathy píše:Start Marchanda otazny, rozhodne sa tesne pred zapasom, ale tak predpokladam ze nastupi tak, ze ho opichaju a bude mat mensi ice time a bude sa striedat tak ako v zavere zapasu s Torontom s Campbellom resp. s niekym inym.
Pri pohlade do kalendara nepredpokladam ze Julien a Chiarelli budu riskovat s nasadenim Marchanda s bolestami... dalsi zapas mame az v sobotu tak radsej mu daju pauzu od zranenia pocas 7 dni ked vynecha len 1 zapas ako riskovat opatovne zranenie a pocas dalsich 7 dni by chybal az v 4 zapasoch... a hlavne urcite vidia nas rozpis dalej kde od 24.febr. az do 13. aprila hrame s vynimkou 1 tyzdna stale 4 zapasy pocas tyzdna... ufff ale to bude zaberacka pre hracov (aj nas fanusikov a okolie)
cepi píše:
Kower píše:Habs v stredu pokorime, nemam ziadne obavy :)
tak ja budem daleko opatrnejsi :)
chybaju nam dost dôleziti hraci, hlavne March, na minulorocnu sezonu treba zabudnut, Habs su niekde uplne inde, ide im karta, ale som presvedceny, ze ich potrapime daleko viac, ako predvedli BUF + OTT
Montreal zatial pokoril Panthers, Capitals, Devils (po OT), Jets (tesne), Sabres a Senators (tesne a s diskutabilnych neuznanym golom v zapase) takze skutocny test pride az dnes... podobne su na tom Tampa Bay- tiez mali uvod vyborni kedze hrali vacsinou doma (s nie najsilnejsimi supermi) ale hned prva skuska vcera na lade Flyers nedopadla najlepsie a to ich este caka vylet k Devils, nam a Rangers... az potom sa uvidi ci Tampa je legit alebo nie.
Marchand is out. Spooner is in.
Pravda, máme na úvod sezony dobrý los. Ale soupeři nás prověřili dost, o to bych neměl strach. Zápas s Devils byl kvalitní, Sens jsme vyhráli díky dárku rozhodčího, ale byli jsme v zápase lepší. Výhra nad Sabres, kteří vám dali sedmičku taky není k zahození. Abych to zkrátil, nevěř si tolik :good: Umíme se na vás vyhecovat a máte nějaké zraněné. Bude to těžký, ale vyrovnaný mač, troufám si tvrdit.
:popi:

poprosim Charu na tribunu :nervy2:
Neviem cim to je ale 3.tretina pod Julienom je ukrutna pre superov.... pre fanusikov Bruins co zapas nevideli odporucam prve 2 tretiny preskocit lebo ten vykon bol horsi ako zly a len Rask nas drzal pri zivote.
Kower píše:Neviem cim to je ale 3.tretina pod Julienom je ukrutna pre superov.... pre fanusikov Bruins co zapas nevideli odporucam prve 2 tretiny preskocit lebo ten vykon bol horsi ako zly a len Rask nas drzal pri zivote.
Souhlasím, už po první třetině jsme měli mít minimálně dvoubrankový náskok (a to jsem hodně opatrný) a troufám si říct, že by bylo rozhodnuto. Ovšem Rask a naše špatná koncovka byli proti, takže vám pak stačilo využít z minima maximum, dali jste dva rychlé góly na začátku třetí po našich hrubých chybách při pokrývání hráčů před brankovištěm a bylo hotovo. Naše vzepětí ke konci už přišlo pozdě... :-(
prva tretina des a hruza, tam si môzu hraci Habs buchat hlavu o stenu, ze to takto dojebabrali
kowi, s tou II.tr. nesuhlasim, Habs sme v podstate k nicomu nepustali, vid. pomer striel 11:5 v nas prospech a to mal super vyhodu 3 presiloviek.....paradoxne sme v tejto tretine inkasovali a inkasovali sme vôbec prvy oslabovkovy gol na lade supera.....
III.tr. ako to uz byva u nas chvalabohu dobrym zvykom, otacame zapas po vydarenych kombinaciach, zaradenie Siggyho do 1.lajny namiesto Hortyho sa ukazal ako Julienov ukazkovy tah :thumbsup:

Obrázek
Obrázek

7-1-1 :klobuk:
No, suchá statistika počtu střel sice vykazuje ve druhé třetině vaší aktivitu, ale pokud se na to podíváš ještě jednou, zjistíš, že většina střel byla z dálky, řekl bych téměř propagační. I při té střelecké převaze si nevybavuju snad žádnou vyloženě jasnou gólovou situaci, nejblíž byl možná Krejčí hned na začátku třetiny. To my z toho mála, co jsme za druhou třetinu vyprodukovali, byli snad nebezpečnější...
Takže posuzovat jenom podle téhle statistiky je trochu scestné - vůbec bych celkově řekl, že jste opravdu vytěžili z minima maximum a to za celý zápas. Ve třetí jste dali rychlé dva góly a pak jste to hlídali s občasnými výpady, což vám stačilo. Kdyby hráči Habs nebyli v tomto zápase v koncovce polena a ve vaší bráně navíc nestál Rask, nebylo co řešit už po první třetině. Ale to jsou jen kdyby... :-( .
AndyF [b]ned 13 1, 2013 12:50[/b] píše:
Kower píše:.. ale ak Rask vyhori tak tato sezona moze byt velkym trapenim/ sklamanim...
Rask nevyhori...
Bohuzel..
Cathy píše:tak dnes dufam v :kajo:
prepac, ze som neprisiel, nestihal som to :(
habs, ano statistika je jedna vec, ale ta tiez co to napoveda, ved stacilo omrknut rozdiel v I a II tr.....v tej I. pomer striel 11:4 vo vas prospech (a to ste riesili len 1 presilovku) v tej II. stats obrateny v nas prospech....sam musis uznat, ze rozdiel medzi prvymi II.tr. bol evidentny, ci to bolo zapricenen nasim zlepsenim, ci vasim polavenim, neriesim......jedno je iste, po I.tr. mohlo byt po zapase, cez prestavku sa v nasej satni asi netlapkalo po pleci za dobre odvedenu pracu, naopak a ten rozdiel medzi uvodnou trt. a tymi zvysnymi, bol z nasej strany zretelny......aj v tych zvysnych II.tr. ste mali slusne sance, ale do sanci, ake ste pozahadzovali v tej uvodnej, sme vas uz ani zdaleka nepustali a kedze ste to nechcelu ukoncit vy, ukoncili sme to my 2 expresnymi golovkami, v ten najidealnejsi cas.....btw v zapase mi chybali nejake tie potycky

dost som sa obaval presiloviek Habs, rozdiel medzi nasim a ich prevedenim bol ako den a noc, nastastie z nej domaci vytazili len 1 gol, aj toho skoda, padol 4s pred vyprsanim Loochovho trestu, napriek tomu, zvladame oslabovky excelentne, co sa zial neda povedat o nasich tragicko_ubohych presilovkach, cele zle

nas najblzsi super Bolts, hadam uz aj s Marchandom
Ale jo, samozřejmě, že statistika něco málo vypovídá, jen ne zdaleka všechno... A zrovna ta o počtu střel je někdy hodně zavádějící. Každopádně je to jedno, zápas nerozhodla statistika střel, ale proměňování šancí a tam jsme byli horší. Těší mě jen jedna věc a to, že jsme byli schopni hrát po celý zápas minimálně vyrovnanou partii s mužstvem, které patří ke špičce na východě.
Prva tretian z nasej strany bola totalne cajova, zrejme sa hldali po tej dlhsej pauze, enviem taki boli bez rytmu. Tuuka polapal co sa dalo.....hrali sme prisli komplikovane prve dve tretiny, ale nedovolim si odpustit ze Chara je mimo formy, enviem ale v prvej tretine poslal do brejku hracov....nevie no, jemu by sa zisla tribuna.
Hamilton pokracuje v skvelych vykonoch, este ptorebuje v niektorych veciach dozriet ale pacia sa mi jeho utocne chutky.

Tretia treina, nastup raketovy, proste Tyler :wub: (viem preco ho mam v yahoo :D)

Sobota - konecne v prijatelnom case, takze si to mrknem.

Takze fakt za vcerajsi zapas si zaslusi absolutorium Rask....nebyt jeho, neviem ci by sme neodisli s nakladackou.
http://prohockeytalk.nbcsports.com/2013 ... islanders/" onclick="window.open(this.href);return false;

:!: :!: :!:
Cathy píše: ale nedovolim si odpustit ze Chara je mimo formy, enviem ale v prvej tretine poslal do brejku hracov....nevie no, jemu by sa zisla tribuna.
Zdeno sa zatial trapi, ale rozhodne to nie je na tribunu ... Ference ma tiez slaby uvod do sezony.... vlastne zaujimavy paradox je ze z nasho timu sa viac dari hracom co sedeli ako tym co by mali byt rozbehnuty zo zapasov v Europe... Seguin sa dokonca sam vyjadril ze aj ked nelutuje posobenie vo Svajciarsku ze to asi nebolo jeho najlepsie rozhodnutie.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS