Pokud bude skutecne out, bude to concussion. Dostal ranu pred 2.inkasovanym golem, ale muze si za to hodne i sam.Qaximo píše:Taky jsem nějak usnul a vzbudil jsem se, asi půl hodinky po zápasu, co se stalo s hornqvistem?
Tak snad bude v pohodě, píšou jen, že odstoupil.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Atlantik píše:Pokud bude skutecne out, bude to concussion. Dostal ranu pred 2.inkasovanym golem, ale muze si za to hodne i sam.Qaximo píše:Taky jsem nějak usnul a vzbudil jsem se, asi půl hodinky po zápasu, co se stalo s hornqvistem?
Tak snad bude v pohodě, píšou jen, že odstoupil.
Ptám se na zákrok ne na hráče na leděVader píše:To neslyšíš? Too many men on the ice, komentátoři to v tom tvym videu sami počítaj.Leo píše:Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělemPtám se jen čistě informativně...
Horvat byl furt v drzeni puku, tudiz to nedovolene braneni nemuze byt. A nevim ani jaky jiny trest by to mel byt (holding, tripping?), takze asi fajn non-callLeo píše:Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělemPtám se jen čistě informativně...
No právě kdyby to bylo třeba ramenem tak neřeknu půl slova, ale on tam šel jaksi neohrabaně rukamaAtlantik píše:Horvat byl furt v drzeni puku, tudiz to nedovolene braneni nemuze byt. A nevim ani jaky jiny trest by to mel byt (holding, tripping?), takze asi fajn non-callLeo píše:Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělemPtám se jen čistě informativně...
(narozdil od vaseho golu na 0:3). Kazdopadne zvlastni situace.
Tak nejak, nakonec je to jedno kdyz ani nedame gol. Ja ho ani nehajim, Fleury to dela taky a jsem na to alergickej, takze dobre mu tak. At si pamatuje, ze tohle neexistuje zkouset..Leo píše:Jinak gól na 3:0 samozřejmě platit neměl, ale Greiss moc dobře věděl, že to po*ral, když ani neprotestoval...
Zakrok v pohode, dokonce mozna i kdyby byl bez puku.. (ty ruce so-so)
Nedovoleny braneni je hlavne kdyz hrac zmeni trajektorii sveho pohybu vuci sve puvodni, predevsim vzhledem k pozici soupere (pokud ten je bez puku) a tim mu zneprijemni pohyb. Ale je povoleno drzet si svuj smer a neuhnout. Dokonce muzes zpomalit (nebo i zastavit) ve svym smeru, aby si zpomalil (zastavil, pokud se ti nevyhne) soupere za sebou, i kdyz neni v drzeni puku.
Nedovoleny braneni je hlavne kdyz hrac zmeni trajektorii sveho pohybu vuci sve puvodni, predevsim vzhledem k pozici soupere (pokud ten je bez puku) a tim mu zneprijemni pohyb. Ale je povoleno drzet si svuj smer a neuhnout. Dokonce muzes zpomalit (nebo i zastavit) ve svym smeru, aby si zpomalil (zastavil, pokud se ti nevyhne) soupere za sebou, i kdyz neni v drzeni puku.
Rono píše:RutherfordPenguins have acquired forward Rob Klinkhammer and conditional fifth round choice in 2016 from Arizona for D Philip Samuelsson..
Nemyslete si, že bych skočil po každym odpadu, co jde na waiver, ale to byste ku*va ani po Brunnerovi nešli?! 
EDIT: Aha, on má 2,5... Tak to už nevim, no.
Nicméně je to hokejista, jako že i něco umí rukama, kromě bruslení, čili v naší současný top6 by byl celkem ceněnej.
Znova, já bych to riskl, má kontrakt do konce sezony...
EDIT: Aha, on má 2,5... Tak to už nevim, no.
Je velkej a ma celkem slusnou strelu. Neni pomalej. Dobry v drzeni puku a cyclingu. Problemem muze byt stabilita vykonu. Ale furt lepsi nez "stabilni" Sill a AdamsQaximo píše:Víte o něm něco bližšího, než statistiky a tak. Pheonix vůbec nesleduju a tohle je pro mě dsot velká neznámá.
Downie uz je opet v sucking modu, dost upadl posledni dobou a nektery ty jeho pasy jsou uplne mimo. Jsem myslel ze nahravku ma celkem slusnou
Spaling v 1.formaci hroznej a kdyz jsem si myslel ze Sill je nejhorsi hrac ligy, tak tadaaa... Andreeew Ebbeeett!
Jinak v ramci moznosti akceptovatelny vykon. Malkin hraje vyborne, Ehrhoff se uz zacina udomacnovat a je to momentalne nas nejlepsi bek, Dumoulin vypada uplne v pohode a Crosby ma zakletou koncovku, ale dnes to byl uz solidnejsi vykon.. I kdyz ten netrefenej emptynetter v zaveru jen dokumentoval jeho momentalni situaci. Fleury v zaveru megasave, zatim asi jeho nejlepsi sezona v kariere i kdyz je jasny ze jeste o nic nejde.
V momentalni situaci potrebujeme hlavne aby bezel cas a lecily se zraneni. Kdyz to cekani vyplnime nejakyma bodama do tabulky, tak o to lip. Z tohodle pohledu prisla Ottawa vhod, i kdyz to tedy lehky nebylo.
Jinak v ramci moznosti akceptovatelny vykon. Malkin hraje vyborne, Ehrhoff se uz zacina udomacnovat a je to momentalne nas nejlepsi bek, Dumoulin vypada uplne v pohode a Crosby ma zakletou koncovku, ale dnes to byl uz solidnejsi vykon.. I kdyz ten netrefenej emptynetter v zaveru jen dokumentoval jeho momentalni situaci. Fleury v zaveru megasave, zatim asi jeho nejlepsi sezona v kariere i kdyz je jasny ze jeste o nic nejde.
V momentalni situaci potrebujeme hlavne aby bezel cas a lecily se zraneni. Kdyz to cekani vyplnime nejakyma bodama do tabulky, tak o to lip. Z tohodle pohledu prisla Ottawa vhod, i kdyz to tedy lehky nebylo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé