Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Taky jsem nějak usnul a vzbudil jsem se, asi půl hodinky po zápasu, co se stalo s hornqvistem?

Tak snad bude v pohodě, píšou jen, že odstoupil.
Qaximo píše:Taky jsem nějak usnul a vzbudil jsem se, asi půl hodinky po zápasu, co se stalo s hornqvistem?

Pokud bude skutecne out, bude to concussion. Dostal ranu pred 2.inkasovanym golem, ale muze si za to hodne i sam.
Atlantik píše:
Qaximo píše:Taky jsem nějak usnul a vzbudil jsem se, asi půl hodinky po zápasu, co se stalo s hornqvistem?

Pokud bude skutecne out, bude to concussion. Dostal ranu pred 2.inkasovanym golem, ale muze si za to hodne i sam.
Obrázek
Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělem :nono: Ptám se jen čistě informativně...

Vader píše:
Leo píše:Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělem :nono: Ptám se jen čistě informativně...

To neslyšíš? Too many men on the ice, komentátoři to v tom tvym videu sami počítaj. :neviem:
Ptám se na zákrok ne na hráče na ledě :slap:
Leo píše:Chlapy co měla znamenat ta srážka Comeaua s Horvatem jak zlomil hokejku? Já myslel, že to bude nedovolené bránění, protože tohle byla gólová akce a Comeau tam nešel tělem :nono: Ptám se jen čistě informativně...

Horvat byl furt v drzeni puku, tudiz to nedovolene braneni nemuze byt. A nevim ani jaky jiny trest by to mel byt (holding, tripping?), takze asi fajn non-call :neviem: (narozdil od vaseho golu na 0:3). Kazdopadne zvlastni situace.
Atlantik píše:

Horvat byl furt v drzeni puku, tudiz to nedovolene braneni nemuze byt. A nevim ani jaky jiny trest by to mel byt (holding, tripping?), takze asi fajn non-call :neviem: (narozdil od vaseho golu na 0:3). Kazdopadne zvlastni situace.
No právě kdyby to bylo třeba ramenem tak neřeknu půl slova, ale on tam šel jaksi neohrabaně rukama :neviem:
Ano sel.. Stat se to muze jen kdyz je hrac bez hokejky a to jaksi pravidla neresej :lol2: Whatever :neviem: :lol2:
Jinak gól na 3:0 samozřejmě platit neměl, ale Greiss moc dobře věděl, že to po*ral, když ani neprotestoval...
Leo píše:Jinak gól na 3:0 samozřejmě platit neměl, ale Greiss moc dobře věděl, že to po*ral, když ani neprotestoval...
Tak nejak, nakonec je to jedno kdyz ani nedame gol. Ja ho ani nehajim, Fleury to dela taky a jsem na to alergickej, takze dobre mu tak. At si pamatuje, ze tohle neexistuje zkouset..
Zakrok v pohode, dokonce mozna i kdyby byl bez puku.. (ty ruce so-so)
Nedovoleny braneni je hlavne kdyz hrac zmeni trajektorii sveho pohybu vuci sve puvodni, predevsim vzhledem k pozici soupere (pokud ten je bez puku) a tim mu zneprijemni pohyb. Ale je povoleno drzet si svuj smer a neuhnout. Dokonce muzes zpomalit (nebo i zastavit) ve svym smeru, aby si zpomalil (zastavil, pokud se ti nevyhne) soupere za sebou, i kdyz neni v drzeni puku.
Pens have recalled forward Bryan Rust from WBS, a sign that Hornqvist is not well.
To je v p****, fakt.

Já to říkal, že se Setoguchi sám nabízí. :jn: :jn: :jn: Za mega nebylo co ztratit a soudě dle jeho pozdějších výkonů mu pro těch tehdejších 30+ stačilo jen bruslit vedle Thorntona. :oops:
Penguins have acquired forward Rob Klinkhammer and conditional fifth round choice in 2016 from Arizona for D Philip Samuelsson..
Rutherford :good:
Rono píše:
Penguins have acquired forward Rob Klinkhammer and conditional fifth round choice in 2016 from Arizona for D Philip Samuelsson..
Rutherford :good:
:good: Samuelsson byl letos na waivru a byl to nas 12.bek v depth chartu :neviem: Navic bylo fajn se zbavit kontraktu aby jsme meli prostor na pripadny dalsi akvizice. I kdyz budeme healthy tak je to jasnej upgrade pres odpad jako je Sill. Nice, ale zdaleka to neresi vsechny problemy. Mozna tak na 5% :lol2:
Nemyslete si, že bych skočil po každym odpadu, co jde na waiver, ale to byste ku*va ani po Brunnerovi nešli?! :scare:

EDIT: Aha, on má 2,5... Tak to už nevim, no. :-D Nicméně je to hokejista, jako že i něco umí rukama, kromě bruslení, čili v naší současný top6 by byl celkem ceněnej. :-D Znova, já bych to riskl, má kontrakt do konce sezony...
Cap space na nej teoreticky mame, ale je fajn si nechat rezervu, tohle by nas dost limitovalo do TDL. Risk jak hovado za ty prachy. Ja rikam ne(po chvilce premysleni, tho). Navic silne pochybuju ze ho nejaky team typu Buffalo/Columbus neveme pred nama.
Rono píše:Penguins have acquired forward Rob Klinkhammer and conditional fifth round choice in 2016 from Arizona for D Philip Samuelsson..
Do bottomky určitě dobrá posila, ale jak píše Atlantik nic to neřeší... Samuelssoni v jednom týmu :thumbsup:
Víte o něm něco bližšího, než statistiky a tak. Pheonix vůbec nesleduju a tohle je pro mě dsot velká neznámá.
Tak Hornqvist, podle očekávání, nehraje. To bude zas utrpení, sledovat ten útok. Normálně bych hodil Sida s Genem k sobě, to by aspoň jeden útok byl nebezpečnej, takhle nebude žádnej, když si to ty dva nebudou mít absolutně s kym dát.
Qaximo píše:Víte o něm něco bližšího, než statistiky a tak. Pheonix vůbec nesleduju a tohle je pro mě dsot velká neznámá.
Je velkej a ma celkem slusnou strelu. Neni pomalej. Dobry v drzeni puku a cyclingu. Problemem muze byt stabilita vykonu. Ale furt lepsi nez "stabilni" Sill a Adams :lol2:
Dnes to bude děs, ale Ottawa nemá vůbe formu, tak snad ty body urvem.

No, lepší než Adams, to je snad každej. Doufám, že ho tam nechá, jen aby si doklepal ten týmovej rekord a až se to trochu uzdraví, tradá.
Parada, nakonec to vyslo - vítězný gól těsně před koncem... - Ehrhoff tam dostal pěkný kus prostoru, stejně jako pěkný pas od Crosbyho.
Downie uz je opet v sucking modu, dost upadl posledni dobou a nektery ty jeho pasy jsou uplne mimo. Jsem myslel ze nahravku ma celkem slusnou :neviem: Spaling v 1.formaci hroznej a kdyz jsem si myslel ze Sill je nejhorsi hrac ligy, tak tadaaa... Andreeew Ebbeeett!

Jinak v ramci moznosti akceptovatelny vykon. Malkin hraje vyborne, Ehrhoff se uz zacina udomacnovat a je to momentalne nas nejlepsi bek, Dumoulin vypada uplne v pohode a Crosby ma zakletou koncovku, ale dnes to byl uz solidnejsi vykon.. I kdyz ten netrefenej emptynetter v zaveru jen dokumentoval jeho momentalni situaci. Fleury v zaveru megasave, zatim asi jeho nejlepsi sezona v kariere i kdyz je jasny ze jeste o nic nejde.

V momentalni situaci potrebujeme hlavne aby bezel cas a lecily se zraneni. Kdyz to cekani vyplnime nejakyma bodama do tabulky, tak o to lip. Z tohodle pohledu prisla Ottawa vhod, i kdyz to tedy lehky nebylo.
Atlantik píše:a Crosby ma zakletou koncovku
Při tom netrefenym emptynetteru už se mi snad ani nechtělo věřit, však to to bylo skoro z modrý!!! To by možná i jednou z 10 pokusů trefili hoši z naší nový verze two-headed monster(Sill - Ebbett). :scare:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO