Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dougie zapadol, no problemhockeygirl píše:Hamilton je s Charom vo dvojici alebo to je nejak premiesane? par krat som ich spolu zahliadla na lade a nejde mi to do hlavy...
a ako ste s nim spokojni? proti Rangers dal skoro gol, ale pripisali Marchandovi, skoda
riesi 2 lajnu, pokial bol Seidenberg out, jeho partakom bol Ference, dnes by uz Seid mohol nastupit a spolu s Dougiem by mali vytvorit 2 obrannu dvojicu
Chara - Boychuk
Seidenberg - Hamilton
Ference - McQuaid
Johnson
proti Isles povinne 2 body, hostia maju v nohach vitazny zapas proti listom, ku ktoremu im vyrazne dopomohol emental Scrivens, takze nic neponechat na nahodu a bodovat!
Jj Hamilton sami zacina celkom pacit, chytil sa...takze spokojnost z mojej strany.
Isles otacali skore s Torontom, maju tazky ukorculovany zapas....tak sa uvidi ich fyzicka priprava, prvu tretinu sa chystam mrnut, posla stavu zapasu a kvality hry kuknem ostatne.....
a este jedna vec...obrana by mala trosicku viac pomahat Raskovi, najma ked vyrazi puk atd.. a troska sa krotit pri prihravkach na modrej. Lebo Gaborikov najazd par sekund pred koncom 3 tratiny bolo varovanie, a zopakovalo sa to hend zo zaciatku predlzenia!!
Isles otacali skore s Torontom, maju tazky ukorculovany zapas....tak sa uvidi ich fyzicka priprava, prvu tretinu sa chystam mrnut, posla stavu zapasu a kvality hry kuknem ostatne.....
a este jedna vec...obrana by mala trosicku viac pomahat Raskovi, najma ked vyrazi puk atd.. a troska sa krotit pri prihravkach na modrej. Lebo Gaborikov najazd par sekund pred koncom 3 tratiny bolo varovanie, a zopakovalo sa to hend zo zaciatku predlzenia!!
hokejova spravodlivost na tomto stretnuti zrejme absentovala, kedze za predvedenu hru v uvodnych 2 tretinach by sme si zasluzili nejaky ten bod este odpocitat, paradoxne mame 2 
uvodne 2 tretiny des a hruza, najmä ta druha, tak otrasny vykon, som od nas nevidel uz pekne dlhy cas a pochybujem, ze sa este niekedy zopakuje
tam nas mohli Isles dorazit, nastastie zahrali presilovkove hry asi tak ako my
v II.tr. sme poriesili nahodny vyrovnavajuci gol a do III.sli za nerozhodneho stavu, ktory by sme na konci urcite brali
v zaverecnej tretine sme sa konecne spamätali, spamätal sa aj trapiaci sa Zdeno, fukol to tam v najidealnejsi cas, neomylny exekutor sn Bergy to definitivne podciarkol
potesili 2 body a ake take prebudenie v zaverecnej tretine, tot vsio. Dougie
Looch nesklamal
nasi najblizsi superi, vonku CAR, doma NJD, BUF
uvodne 2 tretiny des a hruza, najmä ta druha, tak otrasny vykon, som od nas nevidel uz pekne dlhy cas a pochybujem, ze sa este niekedy zopakuje
tam nas mohli Isles dorazit, nastastie zahrali presilovkove hry asi tak ako my
v zaverecnej tretine sme sa konecne spamätali, spamätal sa aj trapiaci sa Zdeno, fukol to tam v najidealnejsi cas, neomylny exekutor sn Bergy to definitivne podciarkol
potesili 2 body a ake take prebudenie v zaverecnej tretine, tot vsio. Dougie
Looch nesklamal
nasi najblizsi superi, vonku CAR, doma NJD, BUF
Bruins zvladli zapas s huzevnatymi ostrovanmi. Keby sa Aucoin nedostal k stastne odrazenemu puku, tak by take problemy s vysledkom nemuseli vobec nastat. Islanders sice nepostupuju do PO, ale momentalne sa im celkom dari a nehraju vobec zle.
Bergeronov unik na najhorsie podpisaneho brankara vsetkych cias bol lahodny. Rovnako Lucicova prihravka spoza branky, za ktorou sa uvolnil od protivnika a Zdenovi to idealne naserviroval. Zdeno mohol mat aj druhy golovy zapis, no proti bola zrdka na prazdnej branke. Isles to este skusali s odvolanim brankara, ale neuspesne. Medvedom sa ostrelovanie prazdnej branky nedarilo, az Zdenovi sa podarila spomenuta zrdka.
Looch okrem peknej prihravky zviedol aj pekny suboj s tazkou vahou Carknerom, ktory ho na ferovku nakoniec uspesne ukecal. A to bola chyba. Po idealnej pravacke Lucica sa porucal k ladu, sice bol ochotny nadalej pokracovat, hrac Bruins aj rozhodcovia boli za to, ze o vitazovi uz bolo rozhodnute. Zaujala situacia, kedy Paille krasne trafil hraca Isles, nasledne ho vyzval na suboj Martin a do toho skocil Thornton, ktory si spravne zastal slabsieho spoluhraca, to uz ale pristupili rozhodcovia a dvojicu odtrhli. Vsetci traja dostali tresty do konca zapasu, na pocudovanie. Este vacsim prekvapkom bolo, ze od druhej tretiny vsetci opat hrali. Zeby im zrusili tresty nakoniec?
http://www.youtube.com/watch?v=r5Elk3DFTiQ
Bergeronov unik na najhorsie podpisaneho brankara vsetkych cias bol lahodny. Rovnako Lucicova prihravka spoza branky, za ktorou sa uvolnil od protivnika a Zdenovi to idealne naserviroval. Zdeno mohol mat aj druhy golovy zapis, no proti bola zrdka na prazdnej branke. Isles to este skusali s odvolanim brankara, ale neuspesne. Medvedom sa ostrelovanie prazdnej branky nedarilo, az Zdenovi sa podarila spomenuta zrdka.
Looch okrem peknej prihravky zviedol aj pekny suboj s tazkou vahou Carknerom, ktory ho na ferovku nakoniec uspesne ukecal. A to bola chyba. Po idealnej pravacke Lucica sa porucal k ladu, sice bol ochotny nadalej pokracovat, hrac Bruins aj rozhodcovia boli za to, ze o vitazovi uz bolo rozhodnute. Zaujala situacia, kedy Paille krasne trafil hraca Isles, nasledne ho vyzval na suboj Martin a do toho skocil Thornton, ktory si spravne zastal slabsieho spoluhraca, to uz ale pristupili rozhodcovia a dvojicu odtrhli. Vsetci traja dostali tresty do konca zapasu, na pocudovanie. Este vacsim prekvapkom bolo, ze od druhej tretiny vsetci opat hrali. Zeby im zrusili tresty nakoniec?
http://www.youtube.com/watch?v=r5Elk3DFTiQ
Postavit do brany Khudobina bol vynikajuci tah, davno som nevidela takyto timovy duch na lade (brutalne sa hadzu do striel, zrazaju,)!!!... obrana lita neskutocne, chyba sice Adam McQuaid, ale dnes Zdeno hra prim... ono to bude aj tymi dvoma dnami volna
pravdepodobne pojdem po druehj tretine spat, ale dnes sa nasu hru mimoriadne dobre pozera.
a tie oslabovky
z prvej ich zatlacime, dame gol, v daslej mame precislenie, skoda Marchandovho blbeho riesenia, a v dalsej mame tiez precislenie, tam to Peverley spackal jak s dalo 
edit:
toto ma co znamenat? 
druhy gol Caroliny...Thorton blbo rozohra, Ference nedobehne, nasledne neskor Kelly strati puk presne v tom istom pristore ako Thorton a dalej skoda rozoberat
za minutu vyrovnat, to kde sme????
Claude prefackaj ich v satni jak pajacov
pravdepodobne pojdem po druehj tretine spat, ale dnes sa nasu hru mimoriadne dobre pozera.
a tie oslabovky
edit:
druhy gol Caroliny...Thorton blbo rozohra, Ference nedobehne, nasledne neskor Kelly strati puk presne v tom istom pristore ako Thorton a dalej skoda rozoberat
Claude prefackaj ich v satni jak pajacov
naposledny sme takymto stylom vstupili do sezony 1990/91
vydrete vitazstvo, ako sa dalo ocakavat, proti Devils sa presadzovalo tazko pretazko, vyborne im zachytal Hedberg, o zasluzene predlzenie sa postaral v case 55:55 Horty, ta III.tretina z nasej strany stala za to, resp. za to vyrovnanie
aj napriek vitazstvu ma neskutocne vytocili sudi, resp. ich dnesne 2 nasobne posudenie interference with goaltender
ak takymto spôsobom, budu riesit
ok, stane sa raz, ale 2x
to interference with goaltender bolo na hlavu; v prvom aj v druhom pripade zriesili Hedberga jeho vlastni spoluhraci, resp. za ich vydatnej a ocividnej pomoci
pozastavujem sa nad tym najmä preto, lebo to interference with goaltender, je v poslednej dobe akosi v mode, taketo cudne rozhodnutie som zhliadol v inych zapasoch, tusim raz proti PHI + BUF, ok, brankari su zakonom chraneni, ale odtial potial
najblizsie 3 matche - doma BUF, vonku TOR, no najmä MTL
opravujem, to platilo po 5 zapasoch, po 6 sme takyto start naposledy riesili v sezone 70/71cepi píše:naposledny sme takymto stylom vstupili do sezony 90/91
pikoska zo sn
Siggy si musel svoj prvy uspesny sn zopakovat, kedze mu z hladiska priletel hot-dog
no problem, s radostou si ho zopakoval
Videla som prve dve tretiny,
Devils neskutocne betonovali, nasi opat potrvrdili ze na jeden gol potrebuju 100 cistych sanci...
Refs ma vytacali, branenie brankarovi, ked ho podrazi spoluhrac nechcene? Ako sorry ael toto prehnali,a dalej Hortonove vylucenie ked on bol sekany? Pricom dalej nechaju este bruins strielat? brr Z brankarov sa stavaju svatuskari a chranenci, lebo z kazdeho dotyku pomaly ide vonku za branenie hre brankarovi
Dnes volno, vo 4tok doma Buffalo, tam treba najma ubranit Vaneka, bez neho su strateni
A potom kanadske turne Toronto a Montreal
kazdopadne ma veelmi tesia, bodovali sme zatim vsade
Devils neskutocne betonovali, nasi opat potrvrdili ze na jeden gol potrebuju 100 cistych sanci...
Refs ma vytacali, branenie brankarovi, ked ho podrazi spoluhrac nechcene? Ako sorry ael toto prehnali,a dalej Hortonove vylucenie ked on bol sekany? Pricom dalej nechaju este bruins strielat? brr Z brankarov sa stavaju svatuskari a chranenci, lebo z kazdeho dotyku pomaly ide vonku za branenie hre brankarovi
Dnes volno, vo 4tok doma Buffalo, tam treba najma ubranit Vaneka, bez neho su strateni
A potom kanadske turne Toronto a Montreal
kazdopadne ma veelmi tesia, bodovali sme zatim vsade
anketa na nasej stranke 

takyto start do sezony doda timu ine sebavedomie, ved sa staci mrknut, ako neskutocne suckuju Flyers, Caps, dokonca aj Pens, ktory po celkom slusnom rozbehu padli na hubu, ale u nich pôjdu skôr ci neskôr vykony hore; no timy, co nezachytia uvod rocnika, môzu mat v zavere so ziskavanim bodov ine starosti
potesi aj to, ze bojujeme (bodujeme) aj za nepriazniveho stavu, otacali sme zapasy proti Jets, Isles, kde to bola neskutocna trapenka, vonku u Rags sme dotahovali z 2:0, 3:2 a vybojovali bod a vcera za 5 min 12 vyrovnali a nakoniec sa tesili po sn (imo môzes lutovat, ze si to zabalila po II.tret.kde sme sa dost trapili, v tej III. sme to uz boli my)
je poznat, ze tim funguje v rovnakom zlozeni uz nejaky ten rok, ziadne cachre machre so zostavou, hraci sa dokonale poznaju, timova chemia funguje, väcsina z nich pocas lockoutu riesila europsku particku, ktora im vonkoncom neublizila, naopak, ale tym najpodstatnejsim je prave to tradicne stabilne jadro, ved staci pozriet, ako to slape Krejciho lajne, po navrate Hortyho.....minuly rocnik bol out a Krejci s Loochom sa trapili, Horty je spät a ide im to opät jedna radost
obrana detto, stabilne obranne dvojice, Zee - JB, Seid - Dougie, Ference - McQ (Johnson), nasa 1 draftova volba 2009 (9) Dougie naskocil paradnym stylom, vyrasta nam z neho pan obranca
nezabudnut na Raska, radost pozerat s akym prehlaodm a pokojom chyta, toho treba ihned podpisovat na roky rokuce
http://espn.go.com/blog/boston/bruins/" onclick="window.open(this.href);return false;

ale stale sme len na zaciatku, deka môze padnut kedykolvek, ako sa vyjadruju treneri, ci hraci, treba ist od zapasu k zapasu

takyto start do sezony doda timu ine sebavedomie, ved sa staci mrknut, ako neskutocne suckuju Flyers, Caps, dokonca aj Pens, ktory po celkom slusnom rozbehu padli na hubu, ale u nich pôjdu skôr ci neskôr vykony hore; no timy, co nezachytia uvod rocnika, môzu mat v zavere so ziskavanim bodov ine starosti
potesi aj to, ze bojujeme (bodujeme) aj za nepriazniveho stavu, otacali sme zapasy proti Jets, Isles, kde to bola neskutocna trapenka, vonku u Rags sme dotahovali z 2:0, 3:2 a vybojovali bod a vcera za 5 min 12 vyrovnali a nakoniec sa tesili po sn (imo môzes lutovat, ze si to zabalila po II.tret.kde sme sa dost trapili, v tej III. sme to uz boli my)
je poznat, ze tim funguje v rovnakom zlozeni uz nejaky ten rok, ziadne cachre machre so zostavou, hraci sa dokonale poznaju, timova chemia funguje, väcsina z nich pocas lockoutu riesila europsku particku, ktora im vonkoncom neublizila, naopak, ale tym najpodstatnejsim je prave to tradicne stabilne jadro, ved staci pozriet, ako to slape Krejciho lajne, po navrate Hortyho.....minuly rocnik bol out a Krejci s Loochom sa trapili, Horty je spät a ide im to opät jedna radost
obrana detto, stabilne obranne dvojice, Zee - JB, Seid - Dougie, Ference - McQ (Johnson), nasa 1 draftova volba 2009 (9) Dougie naskocil paradnym stylom, vyrasta nam z neho pan obranca
nezabudnut na Raska, radost pozerat s akym prehlaodm a pokojom chyta, toho treba ihned podpisovat na roky rokuce

ale stale sme len na zaciatku, deka môze padnut kedykolvek, ako sa vyjadruju treneri, ci hraci, treba ist od zapasu k zapasu
stracali sme lahke puky, uplne lacne goly z precislovaciek
Buffalo = Vanek :popi: tento zapas potvrdil, ze bez neho su sable polovicnym timom este k tomu ho ma kacena v yahoo
March je blazen
Najlepsi zapas sezony! Takto si predstavujem ofenzivny zapas so vsetkym co k tomu patri. Prva tretina sa niesla v znameni zahadzovani nasich sanci a Shawn dostal neprijemny natresk od podstatne vacsieho Johna Scotta, v zapase sa uz Shawn neobjavil, snad to nebude nic vazne. Ostatne dve tretiny nemali chybu, nejaky ten golovy obrat a Thomas Vanek ukazoval preco ma taky plat, v podstate suhlas s Cepim, on je polovica muzstva Sabres. Podla videneho asi najlepsi pravak v lige momentalne. Co bod to lahodna akcia alebo zakoncenie, ziadne nahodne sa dopracovanie k bodu ako castokrat predvadza Gaborik. Mozu nas mrziet nepremenene sance, najma Lucic by mohol rozpravat (4 velke sance). Vyborne zahrali uz klasicky: Krejci, Marchand, Bergeron, Hamilton, Peverley.. Castokrat Bruins robili take tlaky az ma pri streame prijemne mrazilo. Takto si predstavujem hokej! Len skoda tej prehry..
Pristavim sa pri Lucicovi, pre mna osobne zatial velke sklamanie
. Straca puky neustale, castokrat je dezorientovany a nepremiena haldy sanci. Uvidime dokedy to jeho partnerov z utoku bude bavit, momentalne ma Marchand taku fazonu, ze by som si ho vedel predstavit na kridle vedla Krejciho a Hortona.
Prehra ani moc nemrzi po takom peknom nastupe do sezony. Najblizsie nas cakaju Maple Leafs, moze to mat gule.
Pristavim sa pri Lucicovi, pre mna osobne zatial velke sklamanie
Prehra ani moc nemrzi po takom peknom nastupe do sezony. Najblizsie nas cakaju Maple Leafs, moze to mat gule.
fu Shawn dostal riadne na budku
ofenzivne to slapalo, ale ta defenziva
do pasma sa dostavali ako na cervenom koberci "nech sa paci, vitajte v nasom obrannom pasme aaa pan Vanek prajete si?" si tam robil co chcel, treba uznat jeho brutalny prehlad a zakoncenie 
nas môze mrziet, ze sme sable za stavu 3:1 nedorazili, uz sme sa videli bohviekde
no a ta Bergyho tutovka za stavu 4:5
Loocha by som neriesil, ved v uvode sezony patril medzi nasich najlepsich hracov, Marchanda si osobne neviem predstavit po boku Krejciho + Loocha, March sa s Bergym vidia aj na slepo, lajny su poriesene ok, napr. zaradenie Pailleho nakoplo Pevsovu lajnu, ktoreho bolo konecne poriadne vidiet
v zapase sme doplatili na otvorene zadne vrata a tradicne nepremienanie sanci, faktor Vanek bol jasny, poucny, do buduceho zapasu so sablami, uz bude pod inym drobnohladom :frajer2:
ofenzivne to slapalo, ale ta defenziva
nas môze mrziet, ze sme sable za stavu 3:1 nedorazili, uz sme sa videli bohviekde
no a ta Bergyho tutovka za stavu 4:5
Loocha by som neriesil, ved v uvode sezony patril medzi nasich najlepsich hracov, Marchanda si osobne neviem predstavit po boku Krejciho + Loocha, March sa s Bergym vidia aj na slepo, lajny su poriesene ok, napr. zaradenie Pailleho nakoplo Pevsovu lajnu, ktoreho bolo konecne poriadne vidiet
v zapase sme doplatili na otvorene zadne vrata a tradicne nepremienanie sanci, faktor Vanek bol jasny, poucny, do buduceho zapasu so sablami, uz bude pod inym drobnohladom :frajer2:
Paille tiez necestoval do Toronta... upper body injury... snad to nebude nic vazne. Dnes netrenoval ani Bergy a Krejci, ale obaja su s teamom a mali by hrat. Bergy si vcera neprijemne narazil rameno/ laket/ ruku a na chvilu bol aj v satni na osetreni... verim ze bude 100% fit a hlavne aby si to v zapase nezranil opat.cepi píše:Shawn Thornton out 7-10 days with concussionKower píše:Dufam ze Shawn bude v poriadku a nastupi uz v sobotu.
Nejak som nepostrehol v akom statuse je Pandolfo? Je stale iba na try-out contract? Totiz dnes rano trenoval s timom.
Cepi
ja ti dam kacena 
Paradny zapas, vela golov, brutalne vela sanci, ono nehrali sme zle, len.....na Vaneka to chcelo aspon ozbrojene komando
Vykony Sabres budu neskutocne zalezat od vykonov Vaneka, ak nepotiahne on nepotiahnu ini...
Ale dovolte niekolko slov k obrane
Nemozem si pomoct ale Zdeno mi pride uplne out, unho asi chvilku potrva kym sa nejako normalne rozohra, lebo mam strach ked ma puk na hokejke, naopak brutaklne sami paci Dougie, krasne hra, a som rada ze tu zostane po celu sezonu. U Zdena mi chyba taky pokjoj aky ma napriklad MacQuaid...aj ked robi niekedy chybicku, hra s takym ladovym pokojom, jednoducho....v obrane si to musime upratat, lebo nie je mozne aby sme dovolili dorazky ako pri niektorych goloch ktore inkasuje Rask resp. v buducnosti Khudobin
a co sa tyka este Lucica...ten vcera zahodil nemozne (detto Zdeno pri tej sanci v oslabovke
) nejde mu to, ja verim ze to zlomi, jeho goly a tu jeho typicku hru potrebujeme.
Zajtra Waflicky
, uz sa tesim na ten zapas, som na to veeelmi zvedava
Paradny zapas, vela golov, brutalne vela sanci, ono nehrali sme zle, len.....na Vaneka to chcelo aspon ozbrojene komando
Vykony Sabres budu neskutocne zalezat od vykonov Vaneka, ak nepotiahne on nepotiahnu ini...
Ale dovolte niekolko slov k obrane
Nemozem si pomoct ale Zdeno mi pride uplne out, unho asi chvilku potrva kym sa nejako normalne rozohra, lebo mam strach ked ma puk na hokejke, naopak brutaklne sami paci Dougie, krasne hra, a som rada ze tu zostane po celu sezonu. U Zdena mi chyba taky pokjoj aky ma napriklad MacQuaid...aj ked robi niekedy chybicku, hra s takym ladovym pokojom, jednoducho....v obrane si to musime upratat, lebo nie je mozne aby sme dovolili dorazky ako pri niektorych goloch ktore inkasuje Rask resp. v buducnosti Khudobin
a co sa tyka este Lucica...ten vcera zahodil nemozne (detto Zdeno pri tej sanci v oslabovke
Zajtra Waflicky
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé