Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

to je idiot! :thumbsdown:
to je ma*or, tymto celkom uspesnu offseason u mna totalne zarezal. mohli sme mat za lacny peniaz gagneho, ktory este vklude mohol byt ten stary gagne ale namiesto toho podpiseme grindera, preplatime ho a dame mu NTC. bravo fetak
jeste bych chapal, pokud pred prvnim zapasem chysta ritualni obetovani hrace hokejovym bohum. Cleary je pak idealni volba.. :hmm:
a nechapem preco u nas musi mat kazdy druhy NTC/NMC....
Finch182 píše:a nechapem preco u nas musi mat kazdy druhy NTC/NMC....
Asi uz nejsme tak zajimava destinace :neviem:
skorej mi pride ze to holmy rozdava len tak z dobreho srdca....
preboha Cleary a NTC na 3 roky :verysad: uz pocas tejto sezony ho budeme viaceri vyhanat a to ho budeme mat na krku este dalsie dva roky :scare:

tymto krokom je vcelku pozitivna off season uplne v :censored:
Jak je to v pripade smrti hrace? Rusi se mu smlouva, nebo jde na LTIR? Ja jen, ze jestli tam v listopadu pojedu :angel: ...
skorej chod po holmym
Finch182 píše:skorej mi pride ze to holmy rozdava len tak z dobreho fetu....
upravene
:lol3: Když jsem četl jen nadpis, tak jsem čekal max. rok. Ale rovnou tři s NTC a +2,5 mega? :rofl:

Teď už jen chybí to, aby ostatní toho využili tak, že nikdo od nás neveme žádného playera (a lá Coburn, Mesz, cokoliv..) a my budeme nad stropem. :klobuk:

Gagne prej dostane try-out do kempu jako Gill, jak to dopadne, uvidíme. Ale teď už tomu taky nedávám moc šance. Ale zase abych Holmymu jenom nekřivdil, do bottom-six je Cleary zase rozhodně platnější než Gags.
kajo dik :good:

rono - kebyze nemame problemy so stropom tak by som ho bral napr na 4m 2 roky ale takto :stop2:

hmm gagne na skusku v kempe. a ked uspeje tak co potom? :D kam ho narve? :D

a teraz som ma*or z toho nasho stropu. ked sa odrata pronger tak sme stale nad stropom?
Já věděl, že na tom Rono určitě najde nějaké pozitivum.
Finch182 píše:hmm gagne na skusku v kempe. a ked uspeje tak co potom? :D kam ho narve? :D

a teraz som ma*or z toho nasho stropu. ked sa odrata pronger tak sme stale nad stropom?
No, myslel jsem si, že budeme nad stropem i s odpočtem Prongse, ale teď na capgeeku koukám, že to tak nebude. Ale budeme mít pod stropem jenom asi cca 20 tisíc USD.

Každopádně by to furt chtělo vyměnit jednoho beka... Jestli totiž Gusta začne jako sedmej bek, nebo snad na farmě, jako vloni, tak rozhodně Andymu nařídím, aby jim tam ten fet sebral. :scare: A pokud by se podařilo zbavit někoho dražšího, pak by bylo i to místo na Gagse. :pray:
dejf píše:Já věděl, že na tom Rono určitě najde nějaké pozitivum.
To jsem rád, že jsi to věděl, ale myslím, že všichni víme, že Cleary je do bottom-six platnější jak Gags. :roll:
Ako Gagne caka cele leto na nejaku ponuku a tento kreten da Clearymu 3 rocnu zmluvu s NTC. Doteraz som sa Holmgrena zastaval co to islo, aj Streitova zmluva by sa mu prepiekla, ale toto uz :nono:

Teraz uz len ostava dufat, ze Mesza sa zbavi za hocico..mozno este aj doplacat budeme, nech ho niekto vezme. Trebars Mesz+2nd za 4th :neviem:

Keby to bol Cleary par rokov dozadu, nepoviem ani slovo...takto...uvidime.
Aby sme byli uplne ferovi, Gagne je spis srdcova zalezitost, s Clearym si asi tak muzou pdoat ruce, ale urcite tam budu radsi mit placajiciho se Gagneho, nez Clearyho..
ja som zase prehnane optimisticky a verim ze by gagne u nas v plnej sezone mohol spravit 50-60b
Az tak stary nie je a zranenia su uz snad prec
Rono píše:To jsem rád, že jsi to věděl, ale myslím, že všichni víme, že Cleary je do bottom-six platnější jak Gags. :roll:
To nevim. Gagneho rozhodne neprecenuju, ale pokud se chcete vratit ke konceptu natlakove hry vsema lajnama, neco takoveho jak jste to praktikovali pred 2-ma rokama, tak Cleary zrejme platnejsi neni. Pokud to chcete hrat vic umirnene, tak mozna ten prvni rok platnejsi bude, coz ale furt neznamena ze tenhle podpis i tak neni donebevolajici blundr. I z tech par bodu co v poslednich sezonach mel bylo totiz nekolik po tom, jak ho Detroit vyuzival vedle Datsyuka, protoze tam pomalu nemel kdo jinej hrat..

Popravde, Cleary je hrac, u ktereho jsem cekal ze bude rad za JAKYKOLIV jiny kontrakt nez pouhej tryout v nejakym kempu. Maximalne tak 1.5M na 1 rok.. A on dostane takhle stedrej darek a jeste NTC k tomu.. (to takovy Mason Raymond kyvne na tryout v Torontu :eek2: ). Brutalni smlouva a navic nechapu k cemu vam ten Cleary bude. Detroitaci na nej uz v posledni dobe kydali celkem solidne a na konci smlouvy mu bude 38.. Taky je zajimave, jak dnes pomalu kazdej lempl dostane NTC, viz Cooke, Cleary, Clowe, Moen atd. :slap:

Kadr na tenhle rok mate ale velmi slusny, at uz s Clearym nebo bez.. ale nechapu proc takhle takovyma zbytecne riskantnima a kontroverznima smlouvama palite mosty do budoucna. A to jeste neresim situaci s bekama a se stropem na aktualni sezonu, tam to muze Holmy castecne vyzehlit nebo i naopak. Ale myslim, ze nakej ten dump beka zdarma by zas takovy problem byt nemel. A i kdyby jo, tak prinejhorsim by jste se meli pod strop nacpat i takovym zpusobem, ze hodite na waiver napr. Gervaise + Bourdona, i kdyz napr. ta flexibilita na TDL tam bude pak temer nulova.
atlantik sa vratil a az tak to vsetkych zaskocilo az tu skapala veskera dalsia konverzacia :-D
Zdochol pes? :plac:

Váš Twitter práve oznámil, že Cleary podpísal len PTO. Tak kde je chyba? : :%):
Na nhl.com to už taky změnili jen na pozvánku do campu
Ona to byla zprava nejaky reporterky z oblasti Detroitu a predpokladalo se, ze by mela mit kvalitni zdroj..
Keby ste Clearyho podpísali na rok za menšie peniaze, tak by to bolo v poriadku. Takto je to totálne blbý ťah. Čo ku Clearymu?

Skrátenú sezónu mal zlú, v zápasoch často invisible, ale v play-off patril k najlepším hráčom DET. V základnej časti neohúri isto ani vás, v PO patrí k tomu najlepšiemu.

Cleary je univerzál, schopný hrať hocikde v útoku od 1. až po 4.formáciu, vie streliť gól, vie brániť, jednoducho univerzál, to, čo mu boh nedal do rúk, to nahrádza bojovnosťou a na ľade nevypustí ani jeden súboj.

Ako som povedal, keby to bolo za menej a na menej, tak ok, ale takto nie. Homer :thumbsdown:
Cleary nakonec neprijde..
To jsou teda veletoce..
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS