Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ObrázekObrázek
Megaton souhlas, taky uz tu nechodim kvuli nekterym lidem. Ale fakt se musim smat, kdyz ti narcista getzo dekuje za tve posty o "malosti"a pritom on se tady vysmiva prakticky nejvice, takze se nedivim, ze si to tady nekteri kvuli nemu vychutnavaji. Me to za ty jeho neustale pindy a moudra taky docela tesi, i presto ze nemam nic proti Njd a ilju jsem mel vzdy za oblibence. Je to jen odveta nic vic;-)
neis » pát črc 12, 2013 7:35 pm píše:Megaton souhlas, taky uz tu nechodim kvuli nekterym lidem. Ale fakt se musim smat, kdyz ti narcista getzo dekuje za tve posty o "malosti"a pritom on se tady vysmiva prakticky nejvice, takze se nedivim, ze si to tady nekteri kvuli nemu vychutnavaji. Me to za ty jeho neustale pindy a moudra taky docela tesi, i presto ze nemam nic proti Njd a ilju jsem mel vzdy za oblibence. Je to jen odveta nic vic;-)
Ámen
:-(Tento případ je precedens a proto šokoval tolik lidí.Bude velmi zajímavé jestli se nedočkáme dalších útěků hráčů od klubů.Zvláště odloučených hráčů ,na jejichž rozhodnutí má nemalý vliv rodina ,ale také hráčů,kteří své útěky naplánují pouze ze zištných důvodů na základě stesku po domově a vlastenectví.
Já netrvdím,že se někomu nemůže stýskat po domově,ale předpokládám,že hráči jsou dospělí lidé ,profesionálové a podobné touhy by měli v sobě tlumit.Zvláště když jim byly vytvořeny takové podmínky jaké si přáli a jaké se jiným nedostává.Vyjímku mohou tvořit pouze zdravotní důvody, a nebo důvody velmi závažného charakteru.Neštěstí, nebo úmrtí v rodině.To bych chápal.
To by mělo platit i v běžném životě,kde nějak vymizeli postoje, jako jsou loajalita a vděk.To platí pro obě zainteresované strany,jak zaměstnavatele,tak zaměstnance.Protože ani zaměstnavatelé se někdy nechovají vůči svým podřízeným úplně vstřícně.
U nás v práci jste kupříklad pouhé číslo,bez ohledu nato kolik let u firmy děláte a co jste pro ni odvedli.A kdyby jste se ozvali řekli by vám...,,vždyť jsi dostal zaplaceno,když se ti to nelíbí,můžeš jít, venku je fronta dalších"....
Z lítostí musím konstatovat,že se jedná i o úzce specializované profese,kde mnohdy mozci a odborníci jsou nahrázováni lidmi,kteří v oboru teprve začínají, a nebo oboru pořádně nerozumí.Ale o tom jsem psát nechtěl.

Tedy od začátku.Vztah zaměstnavatel versus zaměstnanec(klub vs hráč) je v dnešní době zamotaná komplikovaná záležitost a odvíjí se od schopnostech hráče a prospěchu pro tým.Jsi-li hvězda a já tě pro tvou odbornost a schopnosti potřebuji,udělám pro tebe maximum pohodlí,aby jsi se cítil u nás dobře a také tě dobře zaplatim.V Kovalčukově případě se tak se stalo!!!
New Jersey Kovalčukovi nabídlo megalomanskou smlouvu jejíž charakter opět posunul délky smluv a výše peněz někam,až ostatním klubům vyrazili dech.Dokonce by se dalo říci,že to bylo až bezohledné vůči ostatním méně movitým klubům a změnilo to ceny dobře placených hráčů na trhu.
Vždyť kdo do té doby vlastnil stomilionovou smlouvu?Nikdo.
Dokonce to utahalo i samotní ďábli,kteří později nebyli schopni vzhledem k výši Kovalčukovi smlouvy a platovému stropu udržet dalšího elitního útočníka Parise.
Na první pohled účinné vůči případným Kovalčukovým nápadníkům,za druhé - dopředu předpokladaná dlouhodobá stabilita klubu.
To měly být vize klubu.Velké nadšení,cílevědomé plány ,sny o SC a hle......,,ze dne na den je vše úplně jinak".

Mě není líto ďáblů z New Jersey ani Kovalčuka.Mě je líto fanoušků devils,kteří se mohou právem cítit podvedeni,Zvláště těch co aktivně nakupují pernamentky aby viděli v akci Kovalčuka a také těch, co nakupují jeho dresy,suvenýry, aby vylepšili zisky klubu.Včetně těch co léta klubu srdcem fandí a klub podporují.

Nemohu si pomoc.Od ďáblů to byla riskantní nerozvážnost ,na kterou naštěstí díky milosrdným pravidlům pouze mírně doplatí(Osobně bych je sankcionoval víc,ale stejně jim těch 300000/po dobu dvanácti let bude přípomínat,že podobnou blbost by v budoucnu už neměli opakovat).Sankcionoval bych i samotného Kovalčuka.Vždyť nedodržel pracovní smlouvu kterou podepsal a samovolné nedodržel,je bordel.

U rozvázaní pracovního poměru u nás běží při písemně podané výpovědi dvouměsíční výpovědní hůta,nebo je nutná dohoda zúčastněných stran.Ta se ovšem provádí z objektivních příčin,které v Kovalčukově případě neproběhly.V běžném životě za nedodržení jakéko-li smlouvy, je obvykle penále a ty nebývají malá.
Nechce se mi věřit,že Lou jen tak na Kovalčukův odchod kývl.To je na vyhazov GM.

I tak v současnosti bude mít GM plnou hlavu starostí,aby díru po Kovalčukovi ,alespoň částečně zalepil.Hráče jeho kvalit hned tak na trhu nesežene a do výměn se GM vůbec nehrnou.
Doufám,že je to memento pro ostatní kluby, včetně toho kterému fanndím,tedy canadiens.Od Kovalčuka je to zrada a zbabělost utéct od díla,které nedokončil.Raději ať se už vůbec nikdy nevrací.Je mi líto dámy a pánové.
Pánbůh svámi ďáblové :yes: :yes: :yes:
megaton » pát 12 7, 2013 17:43 píše:Ale myslel jsem ze tohle je diskuzni forum, ne prostor pro reseni mindraku a co jste si udelali/rekli na chatu je mi uprimne uplne sumak.
Nechtej abych si nekde hledal PO forum minulyho roku...
Ale treba bych byl prekvapen. Kazdopadne co bylo tenkrat v chatu si pamatuju docela dobre..

Editovano: Tak lonsky PO fora jsou uz zase smazany. Co je to za bordel? To jste se ze smazani PO 2010 nepoucili??
heh? to jako ze jsem se vam nekde vysmival? skoda ze to tu neni. moc by me zajimalo co mas na mysli...
megaton » sob 13 7, 2013 9:13 píše:heh? to jako ze jsem se vam nekde vysmival? skoda ze to tu neni. moc by me zajimalo co mas na mysli...
Ale ja prece nemluvim jen o tobe! Chran buh...
A vysmivani neni jedina vec, co muze nekomu vadit..
Aspoň draft by nám mohli vrátiť, čo myslíte?
Davvy » Sob Júl 13, 2013 9:24 am píše:Aspoň draft by nám mohli vrátiť, čo myslíte?
Jako mohli by ale podle me nevratej.Protoze to bylo za tu smlouvu ktera byla osravaci ale podepsalo ji vic tymu , byl to trest a ten si myslim nezmeni ani kdyz tu smlouvu ukoncil.Mel se vzdat draftu v roce kdy jste byli ve finale to byla docela chyba protoze vzdat se horsiho draftu prvniho kola uz jde jen tezko.
.Mel se vzdat draftu v roce kdy jste byli ve finale to byla docela chyba protoze vzdat se horsiho draftu prvniho kola uz jde jen tezko.
Však hej doteraz nechápem prečo to vtedy neurobil a k tomu ešte Matteaua vytiahol :slap:
AndyF » pát 28 6, 2013 19:08 píše:Tak kam se budete stehovat?
Tak uz vim. Do Ruska.. Ilja jde napred :giggle:

Sorry, jinak je mi vas samozrejme lito.. A myslim to uprimne..
Ale čoby ľúto hráči ako henrique, tedenby, boucher, loktionov, larsson, merill, gelinas, urbom sú naša budúcnosť. Škoda, že grabovski je center lebo toho paradoxne teraz nejako extra nepotrebujeme (eliáš, zajac, henrqiue, lokti, jj). Superstar ako Kovy už ani nechcem do tímu, takých hráčov nám "netreba" furt sme hrali bez nich a budeme aj teraz. Nový tím musíme vyskladať okolo henriqua v ňom vidím nového Pariseho a možno aj budúceho lídra!
Ale prosímtě bud trochu realista :klobuk:
Co je to tam v kase za diru???
Okolo 9 melónov
No ak hraca tak maximlne tretieho utoku Loktionova pokladate za vasu buducnost... som som zvedava, kolko bodov bude bez Kovyho. Josefsson je lepsi. Taktiez dufam, ze sa Tedenba nakoniec chyti, potencial tam je. :) Velmi sa mi tento hracik paci. :)
AndyF » včera, , 08:57 píše:
megaton » sob 13 7, 2013 9:13 píše:heh? to jako ze jsem se vam nekde vysmival? skoda ze to tu neni. moc by me zajimalo co mas na mysli...

posledni vec k tematu "uroven diskuze". jedine na co ja si pamatuju, kde byla velka neshoda, tak jestli suspendace Giruxe byla opravnena nebo ne. Logicky se oba tabory ke shode ani neblizili. Ale jestli ti vadi odlisnost nazoru, pak nema cenu abychom sem chodili. Jinak k te serii nebylo moc co. Vam se "povedl" jeden zapas...
mt-svk » před 43 minutami píše:No ak hraca tak maximlne tretieho utoku Loktionova pokladate za vasu buducnost... som som zvedava, kolko bodov bude bez Kovyho. Josefsson je lepsi. Taktiez dufam, ze sa Tedenba nakoniec chyti, potencial tam je. :) Velmi sa mi tento hracik paci. :)
no ona cela budoucnost je hodne nejista. Loki, Henrique i JJ nemuseji byt vic nez 3rd line centri. Pochybnosti okolo Lokiho myslim nenastali jen u tebe. Kde kdo ho mel na centru u kovyho, tedy skoro zarucenych 20+20 minimalne. No uvidime jak se mu podari. osobne myslim, ze ma v sobe dost talentu a tech 20+20 by udelat mohl, ale bude se na ne muset nadrit vic nez se predpokladalo.
megaton » ned 14 7, 2013 19:48 píše:
AndyF » včera, , 08:57 píše:

posledni vec k tematu "uroven diskuze". jedine na co ja si pamatuju, kde byla velka neshoda, tak jestli suspendace Giruxe byla opravnena nebo ne. Logicky se oba tabory ke shode ani neblizili. Ale jestli ti vadi odlisnost nazoru, pak nema cenu abychom sem chodili. Jinak k te serii nebylo moc co. Vam se "povedl" jeden zapas...
Chces rict, ze treba gol Clarksona jste presli jen plodnou diskuzi?? :eek2:
z nasi strany urcite. rozebirali jsme bruslarsky um a kopaci techniku Clarksona :D Ale ted vazne. to si fakt nepamatuju. ale nedivil bych se kdyby padlo nejake to podekovani, ale vzpominam si, ze vic jste na Bryze nadavali vic vy, nez ze bychom mu/ja venoval/i vetsi pozornost. protoze, rekneme si to uprimne, ten gol o serii nerozhodl. Ale to uz je hodne off topic - lonske, vlastne predlonske PO
:hmm: JVR je tiež z NJ :scare: mne už kadejaké výmeny behajú po rozume :D keď sa phaneauf vytrejduje povedzme do EMD, tak potom strelíme TOR volcha+jj+draft za JVR :rofl:
Pro zajimavost.Nevite co Tonda Brodeuru jestli se ma sanci prosadit nebo je to cista protekce a nebo se jeste nevi?
Anger » před 9 minutami píše:Pro zajimavost.Nevite co Tonda Brodeuru jestli se ma sanci prosadit nebo je to cista protekce a nebo se jeste nevi?
myslim, ze vsechno z toho. Byl to myslim vubec posledni pick na draftu, a nebyt to syn Martyho tak ho nebereme, tekze urcite jista protekce. ted jde do QJMHL a ma pred sebou par let vyvoje a pak se uvidi. Rozhodne bych ho nevidel v AHL driv jak za 3-4 roky, pokud vubec, na druhou stranu geny urcite ma a ze sedmeho kola uz se par brankaru prosadilo...
Podle novy už máte tutově Jardu. Gratuluji, ale nikdo jiný po celém netu o tom zatím neví.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS