Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:Pozrel som si dnesny zapas proti Providence Bruins
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:-O uz hral aj Adam? wau, to je prekvapenie pre mna, spekulovalo sa ze vraj nebude.... nuz uvidime,
ono ten zapas bol skor na kondicku si myslim, ono prvych 10 zapasov kazdeho timu bude o zohravani sa, cize necakajme ziadne zazraky, hlavne hraci ktori nemali zapasovu prax budu chvilku chytat dych aj tahat nohy ale tak verim ze nas team sa da dokopy a zvladnu to.
Ale obrana sa bude dufam riesit...

A chytal za Providence Svedberg? Ako sa javil?
Cathy píše::-O uz hral aj Adam? wau, to je prekvapenie pre mna, spekulovalo sa ze vraj nebude.... nuz uvidime,
ono ten zapas bol skor na kondicku si myslim, ono prvych 10 zapasov kazdeho timu bude o zohravani sa, cize necakajme ziadne zazraky, hlavne hraci ktori nemali zapasovu prax budu chvilku chytat dych aj tahat nohy ale tak verim ze nas team sa da dokopy a zvladnu to.
Ale obrana sa bude dufam riesit...

A chytal za Providence Svedberg? Ako sa javil?
Adam hral, dokonca sa aj pobil... snad sa pritom zbytocne nezranil. Cely zapas chytali Rask (za Boston) a Khudobin (za Providence) a podobalo sa to na suboj jednookeho so slepym... verim ze do soboty ich Bob Essensa da dokopy, uz dnes mali s nim pred hlavnym treningom individualnu pripravu.
Snad sa Adam nezranil, velmi sa mi jeho hra paci, on je fyzicky stavany obranca, nevytrca ale odrobi svoje....dufam ze pocas sezony zacne hrat tak ako od neho ocakavam..

ale Robins sa nezda, dalsi zly macik :cool:
Cathy píše:Ale obrana sa bude dufam riesit...
a co by si s nou chcela riesit :) ved je bezproblemova

Zee -JB
Seid - Dougie
Andrew - McQ
Johnson, Bartkowski

uplne v pohode

co sa tyka brankarskeho postu, treba si proste zvyknut na to, ze carodeja uz v branke nemame, 2jka Rask - Khudobin by to zvladnut mohla, snad Tuukkovi trieslo vydrzi....jeho nova maska

Obrázek
Obrázek
Obrázek
uz sa nam to blizi a veelmi vazny a vazeny aspirant na :cup: sa k nam dokotula
bez zbytocnych reci

Obrázek
:thumbsup: maximalna spokojnost
choroba ma po uvodnej tretine skolila, no dnes som si zvysok zapasu z reprizy doslova vychutnaval a stal za to
nasadenie hned od uvodneho hvizdu, nespocetne mnozstvo hitov, 2 :box: vsuvky a samozrejme, ceresnicka na torte v podobe zasluzneho vitazstva

Obrázek

Tuukka zachytal spolahlivo, koncentrovane, na strane druhej tradicny kral, ktory zas a znova uradoval

Obrázek

pocital som s tym, ze :ref: gol neuzna, nebol dostatocne viditelny, pekne schovany kde si, takze sa zatlieskalo mozno zarkoku sezony....kedze sme hned v zapäti JB zvysili na 3:1 zatlieskal som Henrikovi aj ja :D

uz zajtra v prijemnom eu case 19:00 priletia lietadielka, ktore na uvod nezvladli domaci manever, ak nic nepodcenime a zopakujeme vykon proti Rags :serus:
Nocny zapas bol jedna lahodka, videla som dve tretiny, ale neskutocne...som necakala ze tak krasne budeme hrat...

Treba povedat, ze keby Rags nemali Henrika v brane tak neviem s jakym nakladom by odisli :jn: :jn: :jn: ale ten im pochytal neuveritelne mnozstvo sanci.
Z nasej strany bol asi velmi dobry krok hrat pripravak proti Providence, pretoze sme posobili kompaktne, ale je pravda, ze kostra timu sa pozna na lade.
Hralo sa tvrdo, cisto, par :box: ale stavnaty zapas :slintac:
Co sa tyka Raska, velmi si veri aj co sa tyka rozohravky, len citim tam trosku neistoty, tak snad sa nam to nevypomst, ale je fajn ze vcera zachytal, vlastne Rags nemali za tie dve tritiny nejake vylozene sance, i obrana dobre pomohla.
Adam sa vratil vo velkom style, vyzera byt ok, detto Horton tam mal sanciii :D

Zajtra lietadielka a potom znova Rags, dufam ze potvrdime vyhru :D
:roll: dnes sme nepremenili nepremenitelne a panboh zaplat za tie sn; vitazstva po pp, ci sn, sa budu v tejto skratenej sezone mimoriadne pocitat
Jets sa z domaceho zapasu skoro spamätali, castokrat pohrozili, boli zdatnym protivnikom, no to, co sme dnes pozahadzovali :samovrazda:
stretnutie podla sanci mohlo kludne skoncit 4:4, obaja brankari, no najmä tycky boli proti
Pavelec musel pred zapasom pom*dat vsetky svoje tycky a to celkovo 5x, Rask len 3x (2 + 1 Little_ova v sn)
Zdeno bol dnes total mimo, trapenka, zrejme mu chybal jeho partak z obrany Seid, ktory, by mal byt fit uz do najblizsieho zapasu
v sn sa presadili osvedceni mackovia - Siggy

+ Bergy

Obrázek
Obrázek

Bourque sa tam objavil urcite aj kvôli tatovi :) dali mu prilezitost fuknut rozhodujucu trefu, no o tu sa postaral hostujuci Little strelou do tyce :serus:

mierime na skoru odvetu do Rags
Ahojte :klobuk:

Dnes to bolo fakt trapenie. Pri kazdej trme vrme a zrdke som len neveriacky krutil hlavou. Pavelcove stastie bolo neuveritelne, mohlo byt vymalovane ovela skor, takto sme darovali stihackam bodik. Dnes sa malo vylucovalo, aj to malo dosledok na skore, pri hre piatich proti piatim sme videli dobre pokryvanie hracov, a z toho sa tazko tazi.

Zapas napinavy, v dobrom tempe, skratena sezona ma nieco do seba, v klude by som 20 zapasov kazdu sezonu ozelel, uz len kvoli tomu nasadeniu :)

V stredu v noci prichadza odveta proti jazdcom, Lucic si co to ustne povenoval s Ruppom, tak snad uvidime aj zo dve pasovacky :box:

Pri dnesnom zapase som si hovoril, ze skoda tychto alternativnych dresov, ich temny dizajn je paradny, ale to logo ho nici, v pohode by tam sadlo klasicke Becko, to by som sa rozhodol pre jeho kupu a nie klasickeho domaceho :frajer2:

Boli ste niekedy na zapase Bruins? pozeral som toto http://enjoytravel.sk/zajazdy/detail/nhl-tour" onclick="window.open(this.href);return false; a hovoril som si, ze ked si najdem trvaly job, tak snad najdem ludi, s ktorymi sa na to dam a pojdem :oslava:
Tak som si pozrel zápas na Nova Sporte a aj keď šance boli na oboch stranách, Boston mal podľa mňa dosť veľkú prevahu v hre. Aj tých šancí mali značne viac (aspoň tých vyložených). Toľko tyčiek som ešte v live prenose ešte asi nevidel :D Zdeno sa viditeľne hľadal, nešlo mu to dnes. Páčila sa mi hra hlavne vášho prvého útoku, tam to vždy zaváňalo gólom v bránke Jets. Nasadenie tiež super, takže nemusím ľutovať, že som si tento zápas pozrel. :good:
powerforward píše:Ahojte :klobuk:
:welcome:
pochvala za uvodny post :moj:
tak je, ta skratena sezona ma naozaj nieco do seba, kazdy jeden zapas sa musi slapat naplno :cinka:
co sa tyka toho alternativneho dresu, ani mne sa prilsi nepaci, to logo ho znance dojebabralo, ovela viac, by sa mi ratala Winter alternativa http://www.nhljerseysn.com/images/NHL%2 ... Jersey.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ale pocas zapasu to nejako neriesim, aj tak sa ten alternativny riesi raz za cas, takze na pokoju:D
co sa tyka mozneho vyjazdu, daj vediet a Obrázek kowi bude rad nasim sprievodcom :D
akurat som omrkol Bruins v Prahe, kde bol odtial ako bostonak so mnou skorpi

Marco - dokopy ich bolo 8, asi dost na 1 match :) aj pre nestranneho divaka to mohla byt zaujimava podivana, urcite sa pri zapase nenudil, no o solidne tempo sa pricinil aj super, ktory previedol sympaticku hru a ten bodik urcite berie, my radi berieme ten bod navyse :yes:
cepi píše:
powerforward píše:Ahojte :klobuk:
:welcome:
pochvala za uvodny post :moj:
a on tam zije niekde v okolo Bostonu? nerobilo by ti problem sa pridat?

Tesim sa na zapasy s Phillou, Habs, Pens a Rangers.. Vlastne aj zapasy Rangers budu zaujimave, hlavne s Phillou.. Flyers a Bruins sa pozeraju asi najlepsie.. :bitka3:

Tu Prahu zavidim, skoda, ze sa na pociatku tejto sezony neudialo nic podobne, inak by som rozhodne siel, ak by som si zaopatril nejakym zazrakom listok. Inak aky mas dres? :wave:
Obrázek

Jedlo asi veľmi dobré nemáte. :jn:
Getzo5 píše:Obrázek

Made in Polska, US import Popradčan, neni sa čomu diviť :jn:
Joe S. píše:
Getzo5 píše:
Made in Polska, US import Popradčan, neni sa čomu diviť :jn:
ale obaja by ste si s radostou na mamke pochutnali :jn:
powerforward píše:a on tam zije niekde v okolo Bostonu? nerobilo by ti problem sa pridat?
neviem v ktorom brlohu sa nachadza momentalne, ale co viem, bol uz na zopar domacich zapasov Bruins; mozno ak sa tu objavi, poda presnejsie info
nerobilo
powerforward píše:Tesim sa na zapasy s Phillou, Habs, Pens a Rangers.. Vlastne aj zapasy Rangers budu zaujimave, hlavne s Phillou.. Flyers a Bruins sa pozeraju asi najlepsie.. :bitka3:
tak tak a najmä s Phillou :petrik: oni nemusia nas, my ich, o to viac sa na nase vzajomne suboje tesim, hraju podobnym stylom ako my a v podstate si uz viac vychutnavam tohto supera, ako Habs, ktori pokial pôjdu tou svojou omackovou cestou :thumbsdown: ale je to derby s veldkym D a ta atmosfera cloveka zakazdym stiahne do deja :jj:
co sa tyka Philky, pevne dufam, ze Looch sa na tento suboj vyhecuje nejako specialne, trabars ze by potahal za vlasy tu pomarancovu brckavicu :cool: navyse, tu na fore su pomarance dost premnozene, takze je tu stale veselo :cosi:
9.3 - 19:00 :flyer: u Habs 6.2. :cinka:
powerforward píše:Inak aky mas dres?
http://img255.imageshack.us/img255/7353/jurciho.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; (ten Juricna dole vpravo je uz len spomienkou:)
powerforward píše:
Zijem v New Jersey, nedaleko NYC cize ja vacsinov chodim na zapasy Bruins u Devils, Islanders alebo Rangers (ale uz som bol aj v Bostone) ... aj na dnesny zapas v Madison Square Garden som uz mal listok a velmi som sa tam tesil... ale neprijemna rodinna udalost sposobila ze som momentalne na SVK, preto tu ani nepisem kedze som zatial nevidel ziaden zapas ani v TV
dnes proti nutne bodujucim Rags, by sme mali nastupit v kompletnom zlozeni, teda aj so Seidom, ktory vytvori 2 obrannu dvojicku s Dougiem
March mal od zapasu s Jets nejaky ten sram, ale mal by byt ok
imo Julien sa vyjadril, ze pri tak nahustenom programe, nebude riskovat nasadzovanie hracov za kazdu cenu a aj v pripade mensich sramov, im dopraje nejaky ten den odpocinku
Kower píše:
powerforward píše:
Zijem v New Jersey, nedaleko NYC cize ja vacsinov chodim na zapasy Bruins u Devils, Islanders alebo Rangers (ale uz som bol aj v Bostone) ... aj na dnesny zapas v Madison Square Garden som uz mal listok a velmi som sa tam tesil... ale neprijemna rodinna udalost sposobila ze som momentalne na SVK, preto tu ani nepisem kedze som zatial nevidel ziaden zapas ani v TV
tak to ma mrzi.. :verysad: len tak si nazad asi neletel..
na rozkorculovani
Pevs + Bergy
Obrázek
March + Thorty
Obrázek
Obrázek
Obrázek
to som uz videl tusim na fb :sok:

Dnes ma vraj hrat aj trojica Gaborik-Richards-Nash.. Marian je uplne jalovy kym mu nenahraju pred poloprazdnu branku.. dnes budu podla mna blueshirts nervozni, kedze sa im nedari.. takze nejake tie hitiky a brankoviskove soiré dnes urcite uvidime :yahoo:

Andrew Ference sa mi lubi cim dalej tym viac..

Zaujimalo by ma dokedy Shawn bude zhadzovat rukavice, podla mna sa jeho cas pomaly krati a vedenie by mohlo po sezone rozmyslat o novom enforcerovi.. pacil by sa mi navrat Coltona Orra, mimoriadny entertainer, pripadna Mcgrattana.. neviem ako su na tom herne ale :neviem:
Nash - Richards - Gaborik
Kreider - Stepan - Callahan
Hagelin - Boyle - Pyatt
Rupp - Halpern - Bickel

Mcdonagh - Girardi
Staal - Stralman
Del Zotto - Eminger

domaci uz musia, takze sa treba pripravit na to, ze na nas vyletia hned od uvodu, berieme aj bod

Ference ak je zdravotne fit, co uz konecne plati, tak je maximalne spolahlivy

na Shawna nedam dopustit, nielen co sa tyka :box: vsuviek, ale aj samotnej hry, nezabudnutelny najazd http://youtu.be/yumFPGAEB3w" onclick="window.open(this.href);return false;
* Bruins forward Shawn Thornton was buzzing at practice over making his boxing debut Saturday -- sort of. Thornton will serve as the spit box holder in the corner of local light welterweight boxer Danny “Bhoy” O’Connor when he fights at TD Garden on Saturday night. But Thornton said he doesn’t envision a boxing career for himself and wouldn’t have fought if the lockout canceled the season. “Fighting isn’t my thing. Well, it’s my job but I don’t do it for fun,” Thornton said. “Sparring is one thing but a real boxing fight, I don’t think so.”
Rangers hrali dobre, pokryvali nasich hracov, vrhali sa do striel a v utoku hrozili najma prvym utokom. Gabbyho som tu vcera kritizoval za jeho hru a Ferenca som naopak chvalil.. co cert nechcel, Ference nespracoval puk na modrej a Gabby to so svojou rychlostou vyuzil :slap:

Presilove hry boli biedne, blueshirts dobre napadali pri vlastnych oslabeniach a pod tlakom sme stracali puky, ktore odchadzali do stredneho pasma. To sa nam stalo aj osudnym.

McQuaid ukazal aky je Boyle nebitkar :hehe:

Lucic ako by bol v utoku s Krejcim a Hortonom strateny predposledny zapas, vcera uz bol aktivnejsi, no i tak pri mantineloch mam pocit, ze mu puk zavadzia. Rychlik a technik z neho asi tiez nebude. Nastastie si to vyzehlil dorazom, coho vysledkom bol vyrovnavajuci gol :yahoo: Pred sezonou sa upisal za pekny plat, preto si aj myslim, ze bitiek u neho zacne ubudat. Darilo sa mu strelecky a stal sa ikonou Bruins, myslim, ze aj dresov sa najviac predava s jeho menom. Preto ten plat chapem. Zatial mu davam za doterajsie ucinkovanie 7/10.

V zapase sa mi velmi pacil Hamilton.
zapas som z reprizy len preletel, bod beriem, rags uz museli, takze dalo sa ocakavat, ze na nas vyletia, 2x sme dotahovali, podarilo sa, u mna spokojnost, v tomto pripade samozrejme viac vysledkova, ako vykonnostna

Looch je zatial nasim najlepsim hracom, s Krejcim + Natem si vyborne rozumeju, otazka casu kedy sa vyraznejsie presadi aj Bergyo lajna

Seid nakoniec vynechal aj vcerajsi zapas, je to citit, mozno aj na Zdenovej hre

skôr ma vytocil "report"

Obrázek

autorovi by som hodil na face pluvanec, ak to bol pokus o vtip, tak maximalne ubohy a trapny, ak to nahodou myslel seriozne, tak :stop: drogam :nono:
Gabbyho reakcia

"Ťažko sa proti nemu hrá, je silný, nekompromisný, ale hrá tak v každom zápase, je to jeho štýl. Aj preto patrí medzi najlepších obrancov ligy" :respect: Gabby

a tomu provokacnemu hpckarovi by som za tu traposinu nakopal prdel. amaterizmus a dementizmus v jednom :nechutne:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES