Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

tak zacnu nehokejove. Rikal jsem si vcera vecer, kdyz jsem to cetl na telefonu, jak jsou fandove ve svete na urovni a jak vesmes "souciti" s tim jak nas kovy oje*al, pak jsem si rekl, ze jsem zvedavej na cechy. no a panove, musim rict, ze jste me nezklamali. vase malost se projevila v cele krase. klobouk dolu pred tema co uznavaj, ze kovy bude chybet nejen nam, ale cele lize. Obvzlaste bych chtel vyjadrit soustrast "fanouskum" Rono a dejf. Jejich malost je skoro az zarazejici. Vy musite byt takovy ty co se radujou z neuspechu, nebo smuli nekoho jineho velmi casto a rekl bych, ze vas zivot je docela smutnej.

hokejove:

je to velkej skok nazpet. Drafty ani pokutu nam nikdo nevrati a ted mluvim o tom nesmyslnym trestu. To ze za nej odesli hraci ve vymene je celkem jedno, takovej je zivot a tak to funguje, ve vysledku nas to stalo vlastne jen Oduyu a ten trejd bych dnes udelal znova kdybych mohl. na ho*no je, ze nam odeslo 70 - 90 bodu, ktere je nutne nahradit. Takhle rychle z hlavy me napada jiz zminovany Grabo, nevim jak na tom s hrou na kridle, ale budiz. Pak je tu Brunner, ktery se stava prioritou. Myslim, ze je schopny udelat 20+30 mozna vic. No a pak taky je moznost vzit Jagra. Udajne by i zajem mel, navic by to bylo na rok a pristi rok muzeme kovyho penize hodit na Vanka.a bude to OK. Sice jsem si predstavoval Vanka ke kovymu, ale co. za rok bude ready Boucher a jak rikal Davvy je to navrat ke korenum, kdy jsme hrali bez hvezd a pokud nejake byli tak stejne odesli, az na Pattyho (na jehoz komentar jsem vazne zvedavej)

Padlo i to, ze to muze byt stesti v nestesti. I k tomu se priklanim. Jeho smlouva byla opravdu dlouha a byl jsem zvedavej jak dobre bude kovy hrat v 35+ obvzlaste kdyz je jeho styl zalozenej na brusleni a parkrat jsem i premyslel, ze by nebylo spatny kdyby kovy odesel, ale hned jsem to zavrhl, protoze mi prisel nenahraditelnej. No nahraditelnej je kazdej a ted bude na Louvi aby to dokazal.

Co me i trochu zarazi je, ze jsem ho vubec nechali odejit. Nevim jestli je Lou takova klasa, ze nebude nikomu stat ve stesti (asi je) ale zajimalo by me jak slozity ten odchod kovy mel. Musel vedet, ze NJD muze blokovat jeho odchod a tak me na mysli vyvstanula opet otazka jak na tom jsme financne. Jestli se to, ze odchazi, trochu nehodilo do kramu. Padlo tu, ze trest v caphitu je minimalni ale kovy mel ted zacit brat onech 11,5 mega a to po dalsich x let. Mozna a to je ciste ma spekulace, ze pro investora byla tato smlouva a hlavne slibenej cash pres prilis a brzdilo to jeho vstup. Doufejme, ze tohle je posledni kapka horkosti, ktere si v posledni dobe uzivame do sytosti a ted uz budou jen dobre zpravy. Jako treba podpsi Henriqua.
Ruská sv*ně jinak se to nazvat nedá, podraz na klub, podraz na fans...ruská sv*ně..všechny bych je vymetl z ligy lig :!: Milionkrát me bude milejší kanadský bijec ve čtvrté formaci který na ledě vypustí duši než rozmazlená ruská sv*ně která vidí jen peníze a je jedno co se stane s klubem který na nem vse postavil a ted to musí vse přehodnotit... Táhni zpátky k Uralu Kovalčuku a už se nevracej, NHL bez tebe bude lip..a vem si tam i klidne všechny svoje krajany...Přeji Devils do příští sezony mnoho uspěchů. A nakonec ta ruská nenažraná sv*ně za takové peníze stejne nestála. Jediný kdo z Rusáků je dobrý člen NHL je Nikolaj Chabibulin
martin83 » před 11 minutami píše:Ruská sv*ně jinak se to nazvat nedá, podraz na klub, podraz na fans...ruská sv*ně..všechny bych je vymetl z ligy lig :!: Milionkrát me bude milejší kanadský bijec ve čtvrté formaci který na ledě vypustí duši než rozmazlená ruská sv*ně která vidí jen peníze a je jedno co se stane s klubem který na nem vse postavil a ted to musí vse přehodnotit... Táhni zpátky k Uralu Kovalčuku a už se nevracej, NHL bez tebe bude lip..a vem si tam i klidne všechny svoje krajany...Přeji Devils do příští sezony mnoho uspěchů. A nakonec ta ruská nenažraná sv*ně za takové peníze stejne nestála. Jediný kdo z Rusáků je dobrý člen NHL je Nikolaj Chabibulin
s tim by se dalo i souhlasit. akorat bych nerekl ze vsichni rusaci musi byt takovy. snad je to prvni a posledni hvezda co opousti vody NHL ve prospech KHL. Osobne bych se jeste bal o Ovecku a mozna trochu o Malkina.

na druhou stranu. Udajne dostane Kovy 20 mega za rok, co se skoro nedani a to se spatne odmita.
Cenním tých čo sa k jeho odchodu vyjadrili normálne, poďakovali aj keď to bude mať teraz organizácia NJD tažké.. Na druhej strane ma tiež prekvapilo že Lou mu nestál príliš v odchode :hmm:
To už je teraz jedno. Musíme ísť ďalej, čím ďalej tým viac rozmýšľam nad džegrom! Ja by som mu ten rok ešte dal naša prvá lajna Eliáš-Henrique-Jágr :cool: Kedže už zasa začíname viac-menej "od nuly" veľmi by som si prial, aby volch odvolal NTC klauzulu a vymenili by sme ho za niekoho lebo mi tam pije krv s tým jeho kráľovským platom sakra. Ešte, aspoň že sa židla uskromnil. Každý sa vracia domov a nás to stojí až moc, Parise-go home, Clarike-go home, Kovy-go home. Sakra teraz chcem počuť od Carlsona z WSH, že chce hrať doma :D dobre no tak osobne by som skúsil vážne K. Palmieriho z ANA vytrejdovať. Káčeri by chceli určite nejakého našeho obrancu a to by sme mohli skúsiť veď ich máme dosť Merilla veľmi nechcem pustiť, ale Gelinas, Urbom, či Severson nech si len ukážu na koho chcú + k tomu Josefsson a MATTEAU grátis a mohlo by to aj klapnúť, či? :sarcasm:
nejvic me na tom ale sere, ze cela povedena off season sla do prdele s rozhodnutim jednoho quittera. no jeste se da na UFA zalovit a castecne kovy nahradit. muj osobnni wish list

1) Brunner
2)Grabo
3) Jagr

Jagra bych chtel protoze je to srdcovka (pro koho ne). na trejd to nevidim. nemame moc co nabidnout. vzhledem k tomu, ze nemame 1st tak za hrace typu Vanka si umim predstavit ze by to bylo neco jako Boucher/Mottau + Gelinas/Urbom/ Merril + asi nekdo asi Henrique. to nedame a ani bych to nechtel. Musime se pripravit na hubena leta a doufat v podpis Shneidera a pristi rok v podpis jinych UFA. Rydera mi Lou splnil tak ted si budu prat Vanka :D
Co na to říká Eliáš?

Bude zajímavé, jak v následujících měsících Lou Lamoriello zareaguje. Nikdy během své osmnáctileté kariéry v NHL jsem něco takového nezažil,“ podivuje se Kovalčukově rozhodnutí český útočník a ikona klubu Patrik Eliáš.

„Není sporu o tom, že Iljův konec bude mít na tým velký vliv. Mohli jsme zpochybňovat jeho defenzivní návyky a přínos, ale v útočné fázi byl Kovy klíčovým hráčem, vždy ty své body udělal,“ upozorňuje Eliáš

http://sport.aktualne.centrum.cz/kovalc ... position-8" onclick="window.open(this.href);return false;
megaton » Pia Júl 12, 2013 10:40 am píše:tCo me i trochu zarazi je, ze jsem ho vubec nechali odejit. Nevim jestli je Lou takova klasa, ze nebude nikomu stat ve stesti (asi je) ale zajimalo by me jak slozity ten odchod kovy mel. Musel vedet, ze NJD muze blokovat jeho odchod a tak me na mysli vyvstanula opet otazka jak na tom jsme financne. Jestli se to, ze odchazi, trochu nehodilo do kramu. Padlo tu, ze trest v caphitu je minimalni ale kovy mel ted zacit brat onech 11,5 mega a to po dalsich x let. Mozna a to je ciste ma spekulace, ze pro investora byla tato smlouva a hlavne slibenej cash pres prilis a brzdilo to jeho vstup. Doufejme, ze tohle je posledni kapka horkosti, ktere si v posledni dobe uzivame do sytosti a ted uz budou jen dobre zpravy. Jako treba podpsi Henriqua.
Ja by som sa prikláňal k tej druhej možnosti. Fans sú nahnevaní, ale vedenie je podľa mňa spokojné, že to skončilo teraz a takto. Ale na ten hlavný dôvod odchodu som zvedavý, ak sú to iba peniaze, tak je to riadny :censored: .

Aj tak je smiešne, že sa dá niečo takéto urobiť. Takže ak nebude chcieť nejakého mladého hráča európsky klub pustiť za more kým ma kontrakt, stačí aby tam ohlásil retirement a potom hybaj do Ameriky? Alebo naopak nejaký farmár do Európy. Či toto už fungovalo aj predtým, len až teraz je okolo toho humbuk, lebo je to Kovaľčuk? :-|
Taký T. Hall z EDM by nechcel prísť za Volchenkova? :clap: Alebo Zajac sa ešte nikde nevyjadril, že chce hrať doma? Ak ešte nie tak nech hovorí čím skôr, kľudne ho do winnipegu vymeníme za Kaneho :rofl:
nemam slov.. ku kovalcukovi sa vyjadrovať radsej ani nebudem :bitka3:
ako pisal megaton, z dobre poskladaneho tímu, ze konecne vsetko sedí, z radosti ze mozme opäť mutit vody na spi*i nhl, je to pre fanusikov kruta facka. to je proste uz vela..

z tu spomenutých posil nechcem ani jedneho :D jagr je proste jagr, je to makac, ale 82z, vek, hral za pens, rangers aj phillu, proste on nie, aj ked by som ho prezil.
grabovski je center, ktorych mame prebytok,(a v momentalnej faze kariery je aj elias lepsi na c ako na kridle).
brunner sa mi do devils nehodi absolutne. po tom co som videl co stvaral v jednom zapase ho neznasam.(det vyhravali o gol asi s chi na konci sezony a ten pako tam robil zakazane uvolnenia ako na beziacom pase, co sa snazil trafit prazdnu branu, nech donho hucali trener aj spoluhraci hocico). takyto timovi hraci nech si hraju dakde v petrohrade, nie v drese devils..uz nie..

som sakra zvedavý co lou vymyslí. na ufa nie je nic co by nas zachranilo, maximalne tak pomohlo lepit a my lepime nedostatocne uz dlhsiu dobu..fajn mame dobrych utocnikov ale tí su super ako doplnok k nejakemu lidrovi, hviezde. ostal nam uz len 37 rocny elias, ten je schopny potiahnut jeden utok, ale potrebujeme aj dalsi a to asi na dostatocnej urovni nedame dokopy.. plus to otvara otazku co s pp?? este ze sa podpisal zidlicky(a podla dlzky a vysky kontraktu nam dal fajnu zlavu :good: ) ale na pp je jeden zidlicky malo, greene zvladne 2 pp akotak s odretymi usami, dalsi larsson, harrold, fayne? bieda..

o deboerovi nemam velku mienku, tak ale teraz nech sa chlapik ukaze aky je dobry!
Getzo5 » stř črc 21, 2010 7:10 pm píše:Teraz je priestor pre nás pre... re-build zmluvy do 5 dní na alebo tesne pod úrovňou Hossu cca podľa modelu, ako som písal vyššie a ak sa ten demen* opováži siahnuť aj na to, tak na tú arbitráž fakt ísť so 100% istotou, že to schytá viac než slušne.

:bitka3:

Žiadna pokuta, draft pick loss ani dead cap hit, Kovy hrdina, Lou a organizácia ok.
:rofl: Už dost ... to už mi příjde až nespravedlivé.
keby boli problem prachy tak sa mohli skusit dohodnut na trejde nie :matika: ?
NHL Deputy Commissioner Bill Daly told TSN 1050 Radio on Thursday afternoon that the 'cap advantage' of Kovalchuk's contract was roughly $4 million over the first three years of his contract (as his first two years were significantly below his average annual salary). Daly added that the Devils will have to pay it back in cap charges over the remaining 12 years of the contract (roughly $300,000 a year).

Mně už těch trestů přijde nějak moc, vždyť 4,5 mega bere třeba Marchand nebo Pacioretty.
Wanic » 21 črc 2010, 00:10 píše:Vim, že tohle nebude moc konstruktivní příspěvek, ale nemůžu si tenhle spamík odpustit....

Trošku mě zaráží, že většina fanoušků Jersey bere tenhle podpis tak pozitivně.... a moc se pak těšim ... na ty nadávky co sem budete psát, až Kovalchuk bude hrát tušku ;)))

jnk. pod ten názor (ten link od Cepiho) se můžu víceméně podepsat.... dobře napsaný....

přeju vám hodně Stanley Cupů... užijte si 10 let pekla.... :twisted: irremovable ;))
Na Kovyho smlouvu jsem měl vytříbenej názor :moj: ... už před třema lety... a i když je to z pohledu hráče neodpustitelný.. furt si stojim za tim, že tohle je to nejlepší co organizaci Devils mohlo potkat...

btw. v tom příspěvku jsem měl drobnou chybu.... it has been removable :jn:

edit: btw. absolutní souhlas s Martinem :cool:
Na(ne)šťastie keby dal toto kovy skôr vedieť GM by sa správal na trhu inak. Niekde som sa dočítal, že Hossa nemá NTC? Čo vy nato?? :giggle:
a co chcete chicagu ponuknut? ale inak by sa mi hossa lubil, videl by som ho castejsie hrat v nhl zapasoch (zapad moc nesledujem) a hlavne by som ho videl castejsie na ms :lol2:
megaton » Pia Júl 12, 2013 9:40 am píše:tak zacnu nehokejove. Rikal jsem si vcera vecer, kdyz jsem to cetl na telefonu, jak jsou fandove ve svete na urovni a jak vesmes "souciti" s tim jak nas kovy oje*al, pak jsem si rekl, ze jsem zvedavej na cechy. no a panove, musim rict, ze jste me nezklamali. vase malost se projevila v cele krase. klobouk dolu pred tema co uznavaj, ze kovy bude chybet nejen nam, ale cele lize. Obvzlaste bych chtel vyjadrit soustrast "fanouskum" Rono a dejf. Jejich malost je skoro az zarazejici. Vy musite byt takovy ty co se radujou z neuspechu, nebo smuli nekoho jineho velmi casto a rekl bych, ze vas zivot je docela smutnej.
Netreba hned takto osobne utocit...predpokladam, ze si tym myslel aj mna za tie dakovacky, ale...

1. devils lutovat nebudem nikdy, akokolvek by som tu napisal, ze mi je to luto, ze takyto hrac odchadza z ligy a od vas by bolo odo mna pokrytecke, lebo tak to nie je. Kto nechce hrat najlepsiu ligu sveta, nezasluzi si aby za nim fanusikovia plakali (aj ked priznavam, za tymto odchodom moze byt hocijaky dovod a my mozme len spekulovat)
2. aj tak si myslim, ze to co tu "urobili" dejf a Rono a v podstate aj ja je akysi druh pomsty Getzovi za vsetky tie kecy a radoby vtipne tweety v chate zakazdym, ked Holmgren co i len prekrizi slamku ( v poslednej dobe podpisy Streita ci Vinnyho, no je toho ovela viac). Kto vietor seje...

No budete to mat kazdopadne velmi tazke v novovytvorenej divizii a skor mi to zatial pride ako na utok o top pick ako boj o PO. Ale uvidime este, koho Lou ziska.
Vim ze jsem smejd :) ale tenhle tym si na dalsi 3-4 roky zabere suteren ligy.Vubec jim neverim jeste po tomhle a uplne vidim jak Schneider dalsi kontkrat neveme a to bude tecka do rakve.Ale aspon nemusel Kovalcuka vyplacet jak my Bryzgalova.Takze aspon maly pozitivum.
Finch182 » dnes, , 12:05 píše:keby boli problem prachy tak sa mohli skusit dohodnut na trejde nie :matika: ?
tohle ma dve roviny. jedna je, ze mame malo penez a hodne zavazku a je snaha klub prodat, nebo poridit spolupodilnika a plat na pristich x let ve vysi 11,5 mega je sakra zavazek a to vse dohromady snizuje porizovaci cenu. problem neni/nebyl v tom, ze bychom penize nenasli, narozdil od quittera bychom zavazek dodrzeli o tom nepochybuju problem je, a to je ta druha rovina, ze chtel proste vic. jak uz jsem rikal, litaj spekulace, ze Kovy bude nejlepe placenym ne hokejistou ale sportovcem na svete (jen mzda, nepocitam reklamy) a to si proste nemuze dovolit nikdo krome par lidi v Putinstanu.
Anger » před 20 minutami píše:Vim ze jsem smejd :) ale tenhle tym si na dalsi 3-4 roky zabere suteren ligy.Vubec jim neverim jeste po tomhle a uplne vidim jak Schneider dalsi kontkrat neveme a to bude tecka do rakve.Ale aspon nemusel Kovalcuka vyplacet jak my Bryzgalova.Takze aspon maly pozitivum.
nebudeme si nic nalhavat i pri vsech tech peknych recech o tom jak to tym semkne nam proste odeslo 30-40 golu a +/- 40 asistenci. Tohle se bude tezko nahrazovat. Kazdopadne bych uplne nelamal hul. Jak jsem rekl, varianty tady jsou, nastesti se povedl UFA trh, ale ted uz spise jen doufam v PO, nez ze bych v nej veril. Na druhou stranu, na papire se PO neudela a zrovna ve Phily by o tom mohli neco vedet a lamat hul a delat z nas lotery team je predcasne
wp2t » dnes, , 13:08 píše:NHL Deputy Commissioner Bill Daly told TSN 1050 Radio on Thursday afternoon that the 'cap advantage' of Kovalchuk's contract was roughly $4 million over the first three years of his contract (as his first two years were significantly below his average annual salary). Daly added that the Devils will have to pay it back in cap charges over the remaining 12 years of the contract (roughly $300,000 a year).

Mně už těch trestů přijde nějak moc, vždyť 4,5 mega bere třeba Marchand nebo Pacioretty.
myslim, ze jeden z nas to spatne pochopil. Ten trest vzniknul tim, ze jsou nova pravidla pro dlouhodobe kontrakty. Tohle by postihlo a postihne kazdy tym co ma dlouhodobe smlouvy. nemyslim, ze budeme neco doplacet, jen se nam proste do roku 2025 bude ukrajovat 300.000 ze stropu, coz zvhledem k tomu kde strop je, je v podstate zanedbatelna castka.

pokud se mylim, budu rad pokud me nekdo opravi.
Přidal jsem do topicu jeden obrázek a hned "mám malost"? wtf? To jsem měl tu začít psát o tom, jak mě to mrzí, že náš rival přišel o nejlepšího hráče? Aha. :sorry: Mimochodem v chatu ani v topicu jsem nějaké další posměšky najevo nedal, takže tak.
Rono » před 5 minutami píše:Přidal jsem do topicu jeden obrázek a hned "mám malost"? wtf? To jsem měl tu začít psát o tom, jak mě to mrzí, že náš rival přišel o nejlepšího hráče? Aha. :sorry: Mimochodem v chatu ani v topicu jsem nějaké další posměšky najevo nedal, takže tak.
ono je mrzet a mrzet. sam si sahni do svedomi jestli ses prisel do topicu vysmat nebo informovat, pripadne sdelit nazor. nemyslim, ze jenom na me tvoje "komenty" (gif a tweet s vysmechem) pusobily hodne "male/uboze".

ale me je to jedno. ja uz jsem ha HF pomalu rezignoval a nejaky kluci u kompu co nemaj nic jinyho na praci, nez se stourat v historii zpet do roku 2010, nebo hazet posmesne prispevky, aby (si) dokazali jak jsou super, me nerozhodi. jen jsem vas chtel informovat jak vase prispevky pusobi a treba si to priste, ve vlastnim dobru, rozmyslite...
kajo » dnes, , 15:01 píše:
megaton » Pia Júl 12, 2013 9:40 am píše:tak zacnu nehokejove. Rikal jsem si vcera vecer, kdyz jsem to cetl na telefonu, jak jsou fandove ve svete na urovni a jak vesmes "souciti" s tim jak nas kovy oje*al, pak jsem si rekl, ze jsem zvedavej na cechy. no a panove, musim rict, ze jste me nezklamali. vase malost se projevila v cele krase. klobouk dolu pred tema co uznavaj, ze kovy bude chybet nejen nam, ale cele lize. Obvzlaste bych chtel vyjadrit soustrast "fanouskum" Rono a dejf. Jejich malost je skoro az zarazejici. Vy musite byt takovy ty co se radujou z neuspechu, nebo smuli nekoho jineho velmi casto a rekl bych, ze vas zivot je docela smutnej.
Netreba hned takto osobne utocit...predpokladam, ze si tym myslel aj mna za tie dakovacky, ale...

1. devils lutovat nebudem nikdy, akokolvek by som tu napisal, ze mi je to luto, ze takyto hrac odchadza z ligy a od vas by bolo odo mna pokrytecke, lebo tak to nie je. Kto nechce hrat najlepsiu ligu sveta, nezasluzi si aby za nim fanusikovia plakali (aj ked priznavam, za tymto odchodom moze byt hocijaky dovod a my mozme len spekulovat)
2. aj tak si myslim, ze to co tu "urobili" dejf a Rono a v podstate aj ja je akysi druh pomsty Getzovi za vsetky tie kecy a radoby vtipne tweety v chate zakazdym, ked Holmgren co i len prekrizi slamku ( v poslednej dobe podpisy Streita ci Vinnyho, no je toho ovela viac). Kto vietor seje...

No budete to mat kazdopadne velmi tazke v novovytvorenej divizii a skor mi to zatial pride ako na utok o top pick ako boj o PO. Ale uvidime este, koho Lou ziska.
abych pravdu rekl, dekovacky jsou mi sumak a ani jsem si jich nijak nevsimal a to ze jsou nektery vtipny tak o tom zadna (viz Biber, nebo kovy s pytli penez)navic ani neocekavam nejakou litost (me taky neni lito ze uz 20 let nemate golmana - saga pokracuje) . Ale myslel jsem ze tohle je diskuzni forum, ne prostor pro reseni mindraku a co jste si udelali/rekli na chatu je mi uprimne uplne sumak.
tak on opravdu včera nebyl apríl? :(

pořád tomu nějak nemůžu uvěřit a sem z toho fakt upřímně hodně smutnej.

jen doufám, že Ryder nebyl přiveden jako náhrada za Kovalchuka a Clowe náhrada za Clarksona a tím končíme (myslím si, že Lou o Kovalchukovi věděl).

no sem zvědavej co Lou teď vymyslí...na trhu už toho moc není a k výměně nemáme v podstatě co nabídnout :(
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS