Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skorpion píše:snad sa mi podari najst cas a pozriet sa na Raska. Je to super novinka! :clap:
tak v tom pripade ta skorpi poprosim o nejaky foto zaber :wink:
cepi píše:nechapem, pokial viem, do Plzne zatial nezamieril ziaden NHL hracik, kto len za tym môze byt :hmm:
Myslim, ze je jasne, kto za tym moze byt. Nechcem sa moc chvalit, ale.... :D Este asi pokecam s Loochom, Zdenom.... :D
Tak Rask do plzně. :sok: To čubrním jak blázen a nejdříve jsem si říkal, že asi nějaký překlep, ale ono to je pravda. :good:

Na jednu stranu jsem rád. Jsem na něj tedy hodně zvědavý.
Na druhou stranu máme Adama (Svobodu) a ten chytá tak jak má. Pro něho docela rána. Doufám, že to veme v pohodě a nevznikne v kabině dusno. Ale tak snad Stráča a spol. ví co dělají a hlavně Adam je pohodář. :yes:

Každopádně podpis musím ulovit stůj co stůj. :D :wink2:

Jinak jen tak pro zajímavost by k nám udájně do Škodovky měl zamířit ještě Rozsíval (až doléčí zranění).
Obrázek

ak to tu uz nekde je tAK sorry :)

koment: "World's best city with no blowjobs? Bull shit." :cool:
brankarske okienko :)

Rask v Plzni -> 5Z / 92,25 %Sv / 2,10 GAA

Khudobin v Atlant Mytishchi -> 10Z / 91,8% / 2,72

Hutchinson s novou maskovou vizazou

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Maska je :cool: ale zrejme mal dať namiesto B-čka do kruhu P-čko kedže toho asi veľa v A-čku nezachytá...
Rask si zranil triesla. Teraz musime dufat, ze sezona tak skoro nezacne. Inak nemame brankara :?
Skorpion píše:Rask si zranil triesla. Teraz musime dufat, ze sezona tak skoro nezacne. Inak nemame brankara :?
:censored: co je horsie, Tuukka uz s trieslami laboroval, ak by to malo byt chronickeho charakteru :nervozny:
Tuukka je v pořádku. Včera znovu parádně podržel moje Indiány.

Každopdáně můžu říct, že je skvělý. Je vidět velký rozdíl mezi extraligovým gólmanem a brankářem NHL. Ten jeho klid, přesun od tyčky k tyčce, rozehrávky, zákroky. Prostě lahoda koukat. Velká, velká posila a ještě větší přínos pro tým!

Jediné co bych vytknul? Ta jeho povaha. Na děkovačce je strašně stydlivej. :) Publikum ho miluje, ale kdyby k tomu přidal ještě více emocí (po utkání) tak je to 100%. Takhle jen za 99%. :)
Winnipeg Jets representation at a recent NHL Board of Governors meeting piped up to say it was opposed to engaging in a long, bloody lockout sure to stymie their franchise’s momentum and hurt the game of hockey.

It wasn’t Winnipeg owner Mark Chipman, but rather one of the alternate governors representing the Jets.

Bruins Principal Owner and Chairman of the Board of Governors Jeremy Jacobs answered by reprimanding the Winnipeg representative as one of the “new kids on the block” and informed him that he would know when he was allowed to speak in the NHL board room.
mattsekeres: Am told by 2 NHL sources that #Bruins owner Jeremy Jacobs forced employees to pay tax on 2011 Stanley Cup rings. About $7K per ring. Cont...

mattsekeres: Some support staff couldn't afford the tax up front, so players stepped up and covered the cost so they could get rings too.

Obrázek

To je teda dobrý škrob ten Jacobs, len čo je pravda. :thumbsdown: Nehovoriac o tom, čo spravil tesne pred začatím lockoutu.
Looch
Obrázek
Ference
Obrázek
Seguin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Seguin má dres Motoru Budějovice. Obrázek
Koho tam zná?
Dejf: To bude mít od Ference !!
dejf píše:Seguin má dres Motoru Budějovice. Obrázek
Koho tam zná?
Jasně, že ho má od Ference... :) ! Sice jsem s tím angažmá jako fanoušek Motoru, ale zároveň i Habs, dost bojoval :D , ale musím uznat, že nám v extralize moc pomohl a po jeho odchodu to v zadních řadách neuvěřitelně skřípe... :-( .
A jo, to mě nenapadlo. Já myslel, že tam bude nějakej jeho spoluhráč z juniorky.
Welcome back, Big Zee :serus:
Obrázek
big Zero?
brankarska otazka je uplne jasna

http://bruins.nhl.com/club/news.htm?id= ... L|BOS|home" onclick="window.open(this.href);return false;

Rask - Khudobin

...

len obrana, uuf...a vraj Andy este nie je fit :scare:
Horty :cinka:

Obrázek
Vyzera to na derby hned v uvode ked doma privitame Rangers 19.1. Niekde som cital ze je dost mozne ze odohrame 3 zapasy pocas uvodnych 4 dni cize verim ze vysoky pocet hracov v Europe nam pomoze k uspesnemu startu... v tejto kratkej sezone moze 4-5 zapasova snura prehier ci vyhier znamenat velmi vela aj pocas prveho tyzdna.

Moje ocakavania (obavy) pred sezonou su tie iste ako som spominal po skonceni minulej... ak Rask poda vykony spolahlivej jednotky a vyhnu sa nam velke zranenia tak budeme aspirovat na Pohar... ale ak Rask vyhori tak tato sezona moze byt velkym trapenim/ sklamanim...
Dúfam, že Chia má na Chudobina rovnaký názor ako ty. :petrik:
Zapasovy rozpis je teda riadne narvany. Hlavne marec: 31 dni / 17 zapasov :-O
Kower píše:.. ale ak Rask vyhori tak tato sezona moze byt velkym trapenim/ sklamanim...
Rask nevyhori...
Bohuzel..
Nate - Krej - Looch
Obrázek
Siggy
Obrázek
Obrázek
Thorty
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Nate
Obrázek
Pozrel som si dnesny zapas proti Providence Bruins... myslim ze najvystiznejsie a strucne to zhodnotil na twitteri Fluto Shinzawa z Boston Globe: "Tim Thomas watching online feed, having good laugh at goaltending."

Ano, uvedomujem si ze bol to zapas po 2 oficialnych treningoch... ale do uvodneho zapasu ostavaju uz len maximalne 3 treningy a veru veci na vylepsenie je viac ako dost. Rask & Khudobin podali vykony ktore sa ani nedaju opisat- treba vidiet.
Hamilton-a predpokladam caka rozhovor do duse od Julien-a... snad mu dnesok postacil na uvedomenie si ze v NHL (AHL) hraju chlapi a nie mladici cez ktorych si mohol dovolit kadejake individualne kusky, v opacnom pripade po 5 zapasoch pojde spat do juniorky... btw. coskoro bude volny Redden a uz sa spekuluje o zaujme aj z Bostonu.

Pozitivne sa mi javil Bourque, celkovo 3.utok Bourque-Kelly-Peverley asi podal najlepsi vykon a tiez som rad opat videl v akcii Hortona, na nom vsak bolo este vidno zapasovy vypadok, to iste plati o Lucicovi (a v podstate o kazdom inom hracovi). Pandolfo (hral za Providence) tiez co to ukazal a myslim ze je na dobrej ceste ku kontraktu.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
2012 LOS ANGELES KINGS