Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wooooow :lol2: What a game, neskutecny zapas, melo to vsechno, kvalitu, nervy, tvrdost, goaltending, rivalitu a neskutecnou zapletku jakou jsem v zivote nevidel. Rangers uz oslavovali vitezstvi v kabine a presto nakonec odchazeji porazeni..

Lundqvist v OT chytil najezd Crosbymu, pak meli Rangers PP 4 na 3, kde meli nekolik sanci rozhodnout, nakonec Letang naskoci z trestny a ma 5 sekund pred koncem najezd, Lundqvist opet kryje.. Nahoru-dolu, nahoru-dolu, celej zapas, neskutecna sichta.. Ovsem Rangers jsou dalsi team, co se na nas evidentne vzdycky hecne na 200% a bude to s nima neskutecne tezke, jen ted kdyz si clovek predstavi jaky vykon a jake okolnosti byly potrebny na to aby jsme je konecne porazili.

Game of the year, easily. Kvalita na urovni tech zapasu o kterych byla rec predtim, ale tohle melo proste jeste neco extra navic a ztrollovanej Lundqvist, ktery se uz v kabine geloval pred zrcadlem nakonec musel jit zpet a Sutter si ho vychutnal.. Nasledne Fleury vychytal Nashe neskutecnym zpusobem a troll job byl dokonan.

Full Shootout:

:giggle:

Malkin temer zabil Girardiho :scare: :slintac:
Obrázek
Obrázek
Malkin: 'Crazy. So crazy. We were all in locker room, and they tell us, 'Go back! Go back!'
Museli nakonec zmenit i 3 hvezdy zapasu, slavili jsme to jako by jsme prave vyhrali SC :lol2:

Suck it, Rangers :hehe:
Atlantik píše:Museli nakonec zmenit i 3 hvezdy zapasu
Jak muzou proboha menit hvezdy zapasu??
.
.
.
.

Takze nejvetsi halo ze zapasu je nejakej zku*venej najezd ??

Fuck it.
Parda píše:Tak tyhle nájezdy vstoupí do dějin :rofl:
A to už Suckers šli "po zápase" tunelem jako vítězové :hehe:

:lolo:

tu to zacina prave od Boyela

inak tied dresy Pens :slintac: hned som si spomenul na casy zo zakladnej skoly, ked som zbieral najmä karticky Pens :oops: a vonku, ked sme hravali hokejbal (rad som bol ako keeper) som bol len a len Tom Barrasso :)

Obrázek
AndyF píše:
Atlantik píše:Museli nakonec zmenit i 3 hvezdy zapasu
Jak muzou proboha menit hvezdy zapasu??
Vzhledem na to ze Boyle gol vlastne nedal, tak nemel proc byt hvezda zapasu, vzhledem na to ze zapas pokracoval a Lundqvist ho nevyhral, tak je to taky pochopitelny.. Neni to tak, ze by ty "puvodni" hvezdy zapasu stihli vyhlasit primo na stadionu, byly jen chvili vypsany..

Mimochodem, neco pro milovnika pravidel..
OT PERIOD
02:49 PIT Kris Letang Slashing against Carl Hagelin
02:49 NYR Carl Hagelin Slashing against Kris Letang
03:18 PIT Rob Scuderi Tripping against Chris Kreider

3 na 3.. Nevim co tam Scuderi delal, ale ocitl se tam a samozrejme Kreidera absolutne nestihal a musel faulovat (podle starych pravidel by to btw faul nebyl ale o to nejde). Kdyz je nekdo v OT v oslabeni, je to vzdycky 3 vs 4 a bylo to i tady. Tady ale Letang 10 vterin pred koncem OT v oslabeni naskocil jako 4-ty hrac primo do brejku, ale Lundqvist ho vychytal (nevim jak a jestli vubec naskakoval Hagelin). Nasledovalo bully, pri kterem jsme opet byli ve trech. Vsechno v poradku. Kdyby Scuderiho trest vyprsel jeste v casu, muze se tedy teoreticky i v OT hrat 5 na 5 az do nejblizsiho preruseni :hmm:
Tak pokud Letang naskočil, musel i Hagelin. Já bych spíše čekal, že oba po vypršení trestu zůstanou do nejbližšího přerušení na trestné a dohraje se 4 na 3.
Och, hustý, škoda že jsem to neviděl live, navíc mi nějak blbne GC, takže jsem neviděl uplně celou základní hrací dobu, třetí třetinu téměř vůbec. :evil:

Ty savy v OT od Henrika... just wow. :klobuk: Nevědět výsledek předem, tak mě u toho šlehne snad. :-D
Jinak si všimněte reakci Boyla po nájezdu, na Rangers feedu naznačovali, že to možná tušil hned. :neviem:

Ten drive od Gena poslední dobou mě nějak nepřekvapuje(nádhernej hit btw), ale i Sid tam lítá, hituje, přidává tomu ještě něco navíc, to celkem čumim. Jen tak dál.

Fleury v těch zlatejch věcech prej i trénoval, nakonec se ale stejně rozhodl pro bílý věci a nechal jen masku. Že by fakt kvůli důležitosti toho matche bral v potaz i ty teorie o tom, jak je lehčí dávat góly proti těm barevnejm betonům? :-D Mimochodem feed z ROOT mi šel jen chvíli, ale viděli jste, co tam zas vyvedli ohledně Flowera masky? Mluvili o tom, že je trochu tributem Barrassovi, tak to hned pro srovnání ukázali, ale dali tam úplně jinou masku Barrassa, která se s tou Flowerovo vůbec nepodobá. :lol:
Vader píše: Ty savy v OT od Henrika... just wow. :klobuk: Nevědět výsledek předem, tak mě u toho šlehne snad. :-D
Jinak si všiměte reakci Boyla po nájezdu, na Rangers feedu naznačovali, že to možná tušil hned. :neviem:
Jiste ze to tusil..
-Henrik Lundqvist describe the sequence after Boyle's non-goal: "It's tough to regroup. That's for sure. Coming in here [the dressing room] and I asked [Boyle]. When he explained it to me, I had a bad feeling we would have to go back out there. It's obviously shocking to go from such a high to such a low in one sequence. I'm extremely frustrated.
Atlantik píše:Vader píše:
Ty savy v OT od Henrika... just wow. Nevědět výsledek předem, tak mě u toho šlehne snad.
Jinak si všiměte reakci Boyla po nájezdu, na Rangers feedu naznačovali, že to možná tušil hned.
Wow, já napsal ''všiměte'' :sok: :lol2:
Olli je zpátky, ach jo, úžasný. :yahoo: Když si prostě uvědomim, čim si prošel.. a je zpátky po takhle krátký době, prostě skvělý. :klobuk: :klobuk:

Scratch pravděpodobně Bortuzzo, proti čemuž asi nic nemám. Jasně, Scuderi v pressboxu by mi moc nevadil, ale on je dost velkou součástí tý teď už dost dobře fungující PK a bylo by teď nefér ho vyhazovat. Navíc jsem rád, že konečně i u trenéra Pens platí Despres > Bortuzzo, né jako u Bylsmy. :roll:

Co mě ale trošku štve, je Comeau v jedničce na místě zraněnýho Duppera. Tohle k přesunutí Beaua vážně vybízelo. :bee:
Je to neskutečný, měl být minimálně měsíc mimo a on už je zase ve hře. Dneska zatím nenavázal na svoje výkony před zraněním, ale do toho se dostane. Je škoda, že musel odejít Bortuzzo, ale teď asi nebyla jiná možnost, beci hrají solidně.

Ohledně Benneta, taky jsem čekal přesunutí do jedničky, ale podle dnešního zápasu mu to v té trojce taky jde. Gol, 2 áčka a to mu ještě Price něco chytil.

Zatím 4:0, doufám v další shutout pro Fleuryho..)
Jo no, Olli nic moc dneska, ale při takovym zápase a situaci... who cares. :)

Dneska další dost dobrej výkon, jsem rád že se Beau pořádně prosadil a je 100% zpátky. Ta třetí lajna je mega, ať už tam s nima hraje Spalling nebo Beau.

Sidův gól při PP byl klasickej playoff gól, to je fakt radost před tou bránou sledovat Kunitze s Horqvistem. :oops:

Top six se mi dneska líbila o něco míň, vrchol byl Sill vedle Malkina... Už mě to fakt začíná štvát, o souhře Beaua a Suttera víme, tak co na pár zápasů zas hodit Gena na křídlo a zkusit Bennett - Sutter - Malkin? :neviem: Nebo ať povolaj Pouliota a zkusej z Tangera udělat útočníka.(což by byla asi škoda po tom, co se u něj turnovery objevujou už minimálně a ještě se hodně zlepšil v bránění) :-D Já fakt nevim, už mě to fakt začíná štvát, Spalling, Comeau, ale i Dupuis v top6... Už mě to nebaví prostě.

Ještě bych vypíchl Flowera, byl opět excelentní, fakt ať si to ale už šetří na PO! :jn:
Jako toho Silla jsem nepochopil...) Komentátor na Rootu ze srandy říkal, že asi chtěj, aby měl konečně první bod v sezoně..:)

Přesně, konečně máme zase třetí lajnu, která je schopná něco udělat.

To s tím Malkinem na křídle, to nevím, to už je asi zase moc fantasy, myslím, že mu to na tom křídle až tolik nešlo. A co by bylo ve třetí lajně? Resp, Hornqvist zpátky k Sidovi? .)

Nevím, proč spaling nezůstal ve 3. a Bennet nešel k Malkinovi na křídlo. Nebo i klidně k Sidovi. Ale když by šel k Sidovi, tak by asi šel Dupuis k Malkinovi a to by zase nedělalo dobrotu.

btw. jojo Fleury ve 3. třetine super zákroky. Sekáč měl pár dobrých šancí, nejlepší hráč Habs dneska.
Prepáčte, že vám to tu narúšam, len sa chcem poďakovať, že tu píšete tie reporty, lebo ja teraz nemám vôbec čas to sledovať a aspoň viem, ako to vyzeralo. A teší ma, že sem chodia noví ľudia s dobrým vkusom. :D
Dneska můžu konstatovat jedno jediné - tvrdá lekce pro nás z produktivity! Nehráli jsme vůbec špatně, dokonce bych řekl, že většinu času jsme byli i lepší, ovšem naše koncovka byla naprosto tragická, což ostře kontrastovalo s vaším trestáním našich hrubých chyb... Výsledek pro nás trochu krutý, ale co se dá dělat - každý den není posvícení... :? .
habs píše:Dneska můžu konstatovat jedno jediné - tvrdá lekce pro nás z produktivity! Nehráli jsme vůbec špatně, dokonce bych řekl, že většinu času jsme byli i lepší, ovšem naše koncovka byla naprosto tragická, což ostře kontrastovalo s vaším trestáním našich hrubých chyb... Výsledek pro nás trochu krutý, ale co se dá dělat - každý den není posvícení... :? .
Bylo to vicemene jen opticky, jinak jsme meli zapas plne pod kontrolou a meli jsme od zacatku nahrano. Krom golu jsme meli v prvnich dvou tretinach jeste nekolik jasnych golovek, byli jsme chytrejsi, konsolidovanejsi a v nasich akcich bylo vic myslenky. Krom toho se nam samozrejme dobre hralo, protoze jsme vedli a meli jsme prostor, vy jste sli furt do plnych. Ano, na kone jste nas posadili hrubou chybou Beaulieua a Bennett ukazal co umi, to samozrejme pomohlo.. Pak ale druhy gol lahudkovej tic-tac-toe Bennett-Letang-Downie.. Pak jeste chytil Carey famozne brejk opet Bennettovi, Spaling a Sid trefili tyčky, ale ta vision Bennetta u golu Suttera, to byla opet fantazie. Pak jeste vyuzita PP do satny a posledni tretinu jsme uz v podstate jen dobruslili.. Jiste, byli jsme tam pod tlakem, ale 4-golovej naskok je 4-golovej naskok a nehrozilo realne ze by jsme o nej mohli prijit, je nutno to brat s rezervou, tohle nekdy delame. Vyhra jinak uplne presvedciva a zaslouzena, skore mozna trochu kruty, ale na tom zas tolik nesejde..

Celkove jsme to vyborne blokovali, predevsim Martin hraje v defenzive naprosto famozne. Fleury je pod novym konsolidovanym systemem absolutni jistota a ma uz 4tej shutout..

Konecne se trefil i Crosby, po 8 zapasech bylo nacase. Pritom vubec nehraje spatne, ale Kunitz je opet strasne marnej a dalsiho hrace tam ani nema, protoze Hornqvist byl nepochopitelne oddelen.. Ted tedy v ES nefunguje ani Crosbyho lajna a ani spoluprace Malkin-Hornqvist neni idealni. Bennett-Sutter-Downie byli dominantni i v priprave a pokud budou predvadet takovouhle lahodu, tak je to skoda trhat. Hornqvist musi jit zpet ke Crosbymu, at v TOP6 ma potencial aspon neco. Zapasy vyhravame predevsim defenzivou, obcas nejaka presilovka a Sutterova lajna nam vyhrala uplne sama asi 4 zapasy za posledni mesic. Ale rezervy tam furt jsou.

Ja bych reseni mel, ale to by Johnston nesmel byt tvrdohlavej a dbat na dvojici Kunitz-Crosby. Kunitz hral v minulosti dobre i vedle Malkina.. Rozlozil bych to Dupuis-Sid-Horns.. Kunitz-Malkin-Comeau.. Bennett-Sutter-Downie.. Spaling-Goc-Adams

Mimochodem Goc je velmi nenapadny, ale vsimnete si jak drzi 4tou lajnu nad vodou, i kdyz tam jsou lemplove jako Sill a Adams.. Jiste, ofenzivne tam toho moc nehrozi, ale ani vubec neinkasuji coz je prijemna zmena oproti minulymu roku a legendarnimu suckingu Glasse. Krom toho je excelentni na PK a na bully. Velmi solidni 4th liner.

Od Habs nejlepsi Sekac, nevim kde se to v nem bere, ale vypada byt legit. Habs vedli ligu a byli v 6-zapasovym winning streaku, ale myslim ze jsme jich opet trochu vratili na zem a mame na ne 3 zapasy k dobru.. Venku 7-1-1, celkove 13-3-1. Ted dvojzapas s Isles, coz je v podstate jediny souper, ktery nas muze realne ohrozit co se tyce divizniho titulu. V pripade ze tyhle dva zapasy vyhrajeme (coz rozhodne lehke nebude), bude nas naskok v divizi uz po 20 zapasech v podstate rozhodujici.

Bennett-Letang-Downie :klobuk: https://v.cdn.vine.co/r/videos/DAB3B56E ... 6BWcXR_Pig" onclick="window.open(this.href);return false;
Vždyť říkám, že herně (tedy dle tebe opticky), jinak vůbec nezpochybňuju vaše vítězství s tím, že souhlasím, že jste byli hlavně chytřejší a efektivnější (tam byl asi největší rozdíl). Jinak nikdo neví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby nepřišla ta děsná namazávka na první gól, protože do té doby jsem nezaregistroval jedinou vaší šanci a hráli jsme spíš my... Ale to je kdyby - stalo se něco jiného a my na to neuměli gólově odpovědět. Ono taky když jde spousta střel spíš do zadního mantinelu nebo se střílí z nepřipravených pozic, góly se těžce dávají... :? .
habs píše:Vždyť říkám, že herně (tedy dle tebe opticky), jinak vůbec nezpochybňuju vaše vítězství s tím, že souhlasím, že jste byli hlavně chytřejší a efektivnější (tam byl asi největší rozdíl). Jinak nikdo neví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby nepřišla ta děsná namazávka na první gól, protože do té doby jsem nezaregistroval jedinou vaší šanci a hráli jsme spíš my... Ale to je kdyby - stalo se něco jiného a my na to neuměli gólově odpovědět. Ono taky když jde spousta střel spíš do zadního mantinelu nebo se střílí z nepřipravených pozic, góly se těžce dávají... :? .
No prave.. To my meli ty strely (a šance) mnohem cistejsi. Bylo to zasadne ovlivneno prvnim golem, to souhlas. Ale pak jsme to zahrali velmi chytre a krom potrebne davky destruktivity (takhle ted proste hrajeme) tam byla i solidni kreativita smerem dopredu. Ale jinak to nemusis brat nijak tragicky, zdaleka nejste prvni team ktery takhle proti nam letos dopadl, znechutili jsme to uz kde-komu a urcite byla spousta teamu ktere proti nam vypadaly hur nez vy. Samozrejme ze mate navic, ale je to jeden zapas a nic se nedeje.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak dnes ma byt tiskovka.. Spekuluje se, ze to muze byt neco ohledne Dupuise a jeho "zahadne nemoci"...
Pittsburgh Penguins @penguins
Pascal Dupuis diagnosed with blood clot in his lung; will be sidelined at least six months.

Takze v podstate to same co loni.. Ten capspace ale muze byt klicovej, pokud ho vyuzijeme lip nez loni (Stempniak a Goc, coz bylo vsechno).

O prichodu TOP6 wingera se mluvilo i bez tohodle, ted je to absolutni no-brainer. Vzhledem na capspace, ktery ted mame je to jen otazka casu..

Dupuis je zrejme done, v jeho veku vynechat v podstate 2 cele sezony, to uz asi nemuze dopadnout dobre. Sucks, protoze je to skvelej chlap. Idealni scenar by byl.. Dupuis se vrati na PO kde se capspace uz nepocita a doplni tam nasi nabitou sestavu (ve 4te formaci).
Chudák, zrovna jeho mi je fakt hodně líto. :?

Teď jsem zvědavej, co se teda bude dít...
Vader píše:Chudák, zrovna jeho mi je fakt hodně líto. :?

Teď jsem zvědavej, co se teda bude dít...
Mohlo to byt i horsi, kdyby se na to neprislo, tak kazdy dalsi zapas byl primym ohrozenim zivota.. Ted skoncila tiskovka, Dupuis vypadal zdrcenej a nebyl si ani jistej jestli se k hokeji vrati. Priority jsou jiny. Botterill jen potvrdil ze pujde na LTIR cimz ziskavame capspace a budeme monitorovat moznosti.
Atlantik píše:budeme monitorovat moznosti
Já bych těch možností viděl (tam, kde bychom mohli být parťákem my) :wink: (čti "království za Martina").
tomasinho píše:
Atlantik píše:budeme monitorovat moznosti
Já bych těch možností viděl (tam, kde bychom mohli být parťákem my) :wink: (čti "království za Martina").
Vzhledem na to ze uz mame capspace, tak neni uplne nutny aby Martin sel(jeho trejd daval smysl jednak kvuli UFA statusu a pak kvuli capspaceu), predevsim pokud to bude opet takovej defenzivni rock jako za posledni 2 tydny. Vyloucit se to ale neda a jedna z moznosti to urcite je, predevsim pokud ta protihodnota bude zajimava (coz by u Ducks bylo lehce mozny).
Malkin on Dupuis: "It's tough right now. My message to him is to spend more time with his family. Life is still good... We all support him."
No jo, Pascal ma 4 deti..
A je to tady zase..:( No, sice se mi v top 6 nelíbil, ale stejně je škoda, o něj přijít, ale tak snad seženem nějakýho wingera, 4 mega volný, no.. uvidíme, kdo by šel splašit... Martin hraje poslední dobou perfektně, ale i Bortuzzo se osvědčil, takže by mi trade nevadil, zvláště, pokud by za to bylo kvalitní křídlo. A Horn by se mohl vrátit k Sidovi. No, uvidíme, co se z toho vyklube.
Atlantik píše:Vzhledem na to ze uz mame capspace, tak neni uplne nutny aby Martin sel(jeho trejd daval smysl jednak kvuli UFA statusu a pak kvuli capspaceu), predevsim pokud to bude opet takovej rock jako za posledni 2 tydny. Vyloucit se to ale neda a jedna z moznosti to urcite je, predevsim pokud ta protihodnota bude zajimava (coz by u Ducks bylo lehce mozny).
Já vím no, někdo takový by se nám ale docela hodil, hlavně pak na PO. Protože Lindholm i přes zlepšení je furt žabař, Vatanen v defenzivě suckuje jak na běžícím páse, Lovejoy zraněný, Manson nic extra, Fistric, Alllen, Stoner dřeváci. Ta obrana prostě v PO zase vyhoří v takovémhle složení.

Stejně ale vůbec nevím, koho bychom vám mohli dát. Já myslel, že během sezony půjde Vatanen, ale ten se rozehrál v ofenzivě, takže to asi nehrozí. V ofenzivě je dost možností, ale zatím každý chvilk tahá pilku (DSP, Etem, teď Palms). Jako ani jeden z nich není hotový hráč ani extra top prospect, ale tak vedle Malkina by góly dávali a lepší jak Comeau třeba jsou.

A jinak, kam počítate s Bennettem? Je škoda ho rozdělovat se Sutterem ne?
tomasinho píše:A jinak, kam počítate s Bennettem? Je škoda ho rozdělovat se Sutterem ne?
Vsechno co kouc rika nasvedcuje tomu ze se ani rozdelovat nebudou.. Zrejme ani po tom, co je ted v TOP6 jeste vetsi dira nez na zacatku sezony. Tak kvalitni treti lajna za to ale zrejme stoji, Bennett stejne s Crosbym a Malkinem byval jaksi nervozni (i kdyz zas toho s nima tolik nenahral). Sutter mu v tomhle vyhovuje asi nejlip, neni tam pod tlakem, ze musi kazde stridani neco ukazat..
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG