myslim, ze se Seguinem to nebude tak horke, Horton na odchodu a Seguin sotva podepsal. musela by asi prijit hodne dobra nabidky (kterou mi asi udelat nemuzeme) aby ho vymenili. Ale ja bych ho bral, je to jeden z mych oblibencu...Davvy » dnes, , 11:15 píše:Čo by ste povedali nato keby sme sa pokúsili získať "nepotrebného" Seguina z bruins? Podľa mňa by sa nám hodil taký niekto. Seguin, Niederreiter kur*a to by bolo letosnívajte s nami
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Stručně za Getza:dunim » pon črc 01, 2013 2:53 pm píše:nevystihne, ocakava nejaky report info cokolvek, v chate sa mu fakt hrabat nechce, pokus bol.
Píšu to jen proto, abys to věděl dřív a chci si přečíst tvůj report.
Opravdu smekámDev.iL » ned čer 30, 2013 10:11 pm píše:absolutne fantastikej trejd z nasi strany!!!![]()
![]()
mame proverenyho, velice kvalitniho a mladyho golmana na X let...fantazie kloubou dolu Lou
Lou![]()
![]()
![]()
In Lou we trust!
podle me, take po vystrizliveni, dobrej tah a masterpiece pokud tu Cory zustane. pokud by se podarilo vymenit jeste druhe kolo + nekdo za prvni a vzal se Shinkaruk byl by to draft snu. Takhle me prekvapilo, ze se ve druhem kole bral opet D. Na me to pusobi ze Lou a Conte jsou presvedceni, ze Boucher a Motak budou mit impakt spis drive nez li pozdeji a ceka se jak dorostou Kerfoot (sp) Pietila, Johnson, Blake, a jini (belorus na jehoz jmeno si nemuzu vzpomenout). Je fakt ze tam lezel Nichuskin, ale hotovej brankar za potencial se asi neodmita. pro me a nejen pro me i zprava, ze financne na tom nebudeme tak zle a cekam jak zalovime v UFA vodach. Clarkson asi na odchodu a tak potrebujeme nekoho z UFA kde se nabizi hodne moznosti, nejvice sexy pak Ryder, Horton, Dupuis a mozna Briere. Ja trochu doufal v El Nina, ale co uvidime co prinese 5. cervenec
Patrik Elias is reportedly very close to re-signing with the New Jersey Devils.
Tom Gulitti of the Bergen Record heard late last night that a deal was done, but new reports surfaced Monday morning that there were still some details that have to be worked out.
snad se to nezakřikne, ale prosím prosím ať už to je někde ofiko potvrzený
Tom Gulitti of the Bergen Record heard late last night that a deal was done, but new reports surfaced Monday morning that there were still some details that have to be worked out.
snad se to nezakřikne, ale prosím prosím ať už to je někde ofiko potvrzený
Ináč ten Shinkaruk spadol dosť hlboko by som povedal nato, že bol skoro všade v top 15. Pomaly som začal dúfať, že sa nám zvýši do 2. kola
Pattyho podpíšeme o tom žádna, ale clarkiho asi nie no
jedna vec je však istá snívam o tom, že presvedčíme medveďov, že Matteau je nový Lučič a strelíme ho za Seaguina aj nejaký pick nech si berú aby sa nepovedalo
po pravde povedané aj ja som tajne dúfal, že príde nino neviem prečo to už je jedno teraz neprišiel nino príde seguin
po pravde povedané aj ja som tajne dúfal, že príde nino neviem prečo to už je jedno teraz neprišiel nino príde seguin
Intradivízne výmeny sa nekonajú a ak, tak za neprimerané ceny. Nino bola bublina. A Seguin pravdepodobne tiež, skôr je to len varovný signál voči nemu, aby sa zobudil.
Oveľa reálnejšie (po podpise Eliáša a nepodpise Clarksona ak svoje požiadavky nezmierni) je obzerať sa po ex-Panteroch Weissovi (ja ho už za takého považujem, selekcia Barkova to už len potvrdzuje) a Hortona, či Stalbergovi. Prípadne na trejd po Perronovi.
Lou sa vyjadril, že záujem podpísať Židlu stále je, čomu sa spoločne so zotrvaním Volchenkova neteším. Faktom zostáva, že bekov máme proste priveľa, budúci rok nám chýba 1st a tak je otázok na zodpovedanie ešte mnoho. Súčasný stav je nevyhovujúci.
Oveľa reálnejšie (po podpise Eliáša a nepodpise Clarksona ak svoje požiadavky nezmierni) je obzerať sa po ex-Panteroch Weissovi (ja ho už za takého považujem, selekcia Barkova to už len potvrdzuje) a Hortona, či Stalbergovi. Prípadne na trejd po Perronovi.
Lou sa vyjadril, že záujem podpísať Židlu stále je, čomu sa spoločne so zotrvaním Volchenkova neteším. Faktom zostáva, že bekov máme proste priveľa, budúci rok nám chýba 1st a tak je otázok na zodpovedanie ešte mnoho. Súčasný stav je nevyhovujúci.

(Myles Bell ešte v drese Regina Pats)
a najdojemnejšia bodka draftu ever na záver:
No ale teraz k tomu podstatnému podrobnejšie
K Schneidsovi sa už obšírnejšie vyjadrovať nebudem. Po 24 hodinách som viac než pripravený o ňom hovoriť aj v širších súvislostiach, nemyslím však, že je to nutné či potrebné. Je to výborný mladý (už pravda skúsený vďaka univerzitnému hokeju a funkcii dvojky i jednotky vo Vancouvri) brankár, jeden z mojich obľúbencov (aj Bernier), takže čo sa toho týka, bol som s trejdom spokojný od prvej chvíle. Šok faktor samozrejme zohral svoju úlohu, no v prvom rade ma mrzelo, že sa znova nedostaneme k podstatnému - útočníkom. V žiadnom prípade som nepovažoval ani jedného z možných výberov za adekvátnu náhradu Pariseho, ani za niekoho, kto by mal väčšiu reálnu a krátkodobú hodnotu než Schneids, prípadne za niekoho, kto by bol schopný naozaj prispieť k produktivite ofenzívy už v budúcej sezóne. Počas celej vlaňajšej (lebo už je vlaňajšia) som sa však sústreďoval práve na nich a sledoval toho dosť (možno niečo prispejem aj do topicov MTL/WPG či CBJ, keďže práve oni "ukradli" mojich "obľúbencov"). Keď sme vedeli, že Nichushkin je náš a Horvat je s prehľadom ďalší na čakacej listine, predstava, že by sme mohli pick vymeniť mi hlavou neprebleskla a ak, tak len za domnienky, že by sa jednalo o niekoho ako Vanek, čo by bola prirodzene súčasť trejdu väčšieho. To považujem za hlavný a vlastne jediný dôvod svojho znepokojenia. To a fakt, že som bol už pripravený na iné alternatívy "života po Martym". Plus to, že som Schneidera chcel skôr a Berniera taktiež. Na tom už teraz nezáleží. Vancouveru gratulujem k zdanlivo (
Lou (and Lou)RT @strombone1: Congrats to the @NHLDevils , can't think of a better person or player to replace a hall of famer!
Teraz prejdem k ostatným pickom (so much for the brief review, eh?
42.
Do včerajška Rangers fan z oblasti, SAH D, ktorý veľa bodov nikdy nepozbiera, zato fyzicky a v defenzíve bude hrať spoľahlivo. Veľmi safe pick, navyše smeruje do Bostonu na univerzitu, takže ho len tak skoro neuvidíme. A vlastne ani nemusíme, bekov máme plnú prdel. To samozrejme sprvoti znova načrtlo otázku, prečo sme nevzali útočníka. Lenže Santini bol u niekoho z TSN na konci prvého kola, podobne v predposlednom vydaní ISS bol uvedený dvadsiaty druhý. Jeden Helgeson stačil? Možno, ale je to, zdá sa, záruka a výborný charakter, ktorý má predpoklad stať sa hráčom ako Orpik. Osobne som ho nevidel, zhodnotiť neviem.
73.
Center, ktorý sa vďaka pretlaku v prvých dvoch lajnách Sting a vlastnej stagnácii prepadol možného konca prvého/začiatku druhého kola až do kola tretieho. Z toho čo počúvam, patril k "underachievers" čo môže byť aj pozitívom, keďže inak by sme sa k nemu asi nedostali. Zvláda dobre hru vo všetkých smeroch a fyzicky je už teraz stavaný na NHL. Potrebuje však zapracovať na konzistentnosti. Veď kým v Sarnii sa nepresadil, za Kingston hral s PPG pace až kým tento rok neprišiel útlm. Ten však podľa slov Conteho pramenil z častého presúvania sa v zostave a menenia spoluhráčov, čo pozitívne neprispelo k jeho produktivite. Zaručil sa ale za neho Doug Gilmour, ktorý je u Frontenacs hlavným trénerom. Kiež by toto odporúčanie bolo podobne dobré ako v prípade Scheifeleho a Hawerchuka, ktorý Jets Kanaďana doporučil. Osobne som ho nevidel, zhodnotiť neviem.
100.
Toto je tradičný tajomný draft pick v strede spektra. Z toho čo som zachytil sa jedná o centra, ktorý už v 17-tich rokoch má cez 185cm a to je pritom jeden z najmladších výberov na drafte celkovo. Ďalší center, veľa však o ňom nevieme. Už je isté, že po maturite pôjde na Brown. Je to projekt, budeme si musieť niekoľko rokov počkať na prvé plody práce. Hádam vedia prečo ho vzali.
This is where it gets interesting...
160.
Osobne môj najobľúbenejší (alebo druhý) pick tohto draftu a zároveň jediný hráč (okrem mnohých ďalších, z ktorých sme nevzali ani jedného
Teraz k tomu hokejovému. Už som spomenul, že stavaný je dobre. Čo som nespomenul je to, že je to prerobený obranca. Vieme, ako v tomto smere dopadli pokusy s Correntem, vieme ako naopak v obrane dopadol prerobený útočník Eckford. Lenže Bell je iný prípad. Jednak viackrát na danom poste zaskakoval už v predchádzajúcich rokoch, v druhom rade bol na poste útočníka extrémne efektívny. Jednoducho mu to sadlo. Kelowna od čias Webera vždy mala vo WHL excelentnú obranu a tak sa Myles z núdze presunul do útoku. Trénerovi zámer vyšiel. Obranca, ktorý má parádnu strelu švihom a príklep mu už v 17-tich namerali na 98km/h začal dokonca produkovať tak, že sa po niekoľkých mesiacoch ocitol na čele rebríčkov. To sa nestáva často, ak vôbec. Nazbieral 93 bodov 69 zápasoch, z toho 38 gólov (napadol ma Tanner Pearson, ktorého si ale Kings vlani vybrali dokonca už v prvom kole aj vďaka úspešnému WJC turnaju i keď jeho "výhovorkou" bola len dovtedajšia lenivosť sa zlepšovať, nie choroba či "vražda")! Keď sa človek zamyslí prečo sa uchytil, chápe. Fyzická hra, pozičná, strela od modrej aplikovaná v medzikruží... Už bude mať v auguste 20 rokov, smeruje tak priamo do Albany, kde by sa s Boucherom mohol postarať o prekvapenie. Navyše je to prirodzene univerzál použiteľný prakticky kdekoľvek. Osobne takéto zaujímavé picky milujem, aj keď z nich často nevzíde nič. Nepripadá mi však ako poškodený materiál aj napriek tomu, čím si prešiel. Rozhodne mu budem veľmi držať palce.
Nuž a napokon odkaz na tie videá hore. Vďaka Deanovi Lombardimu, Louovmu učňovi, sme sa výmenou za 7th round 2015 dopracovali k 7th round 2013 a poistili si príbeh ako z rozprávky - draft syna otcom. Anthony Brodeur je tak z 208. priečky majetkom Devils a o niekoľko rokov sa bude usilovať presvedčiť. Medzičasom, aj keď diskutovaná bola aj akademická cesta, sa pripojí k tímu Gatineau Olympiques v QMJHL (ktorá včera zaznamenala nebývalý úspech po dlhých rokoch), za ktorý hráva aj náš Martin Réway (tešíme sa na info, Réwy
Nuž a ako by som tento krátky
Horvat, Domi, Daňo
Tak znova o rok.
Hedberg podľa očakávania bude zo zmluvy vyplatený.
Kevin Woodley @KevinisInGoal 8m
Surprised Hedberg on waivers for buyout. Know at least 2 NHL teams interested, but perhaps not where wants to move family + can veto w/ NTC
Takže nejaký záujem tam bolo. Možno NSH, ktorý hľadá náhradu za Masona, alebo Columbus, ktorý pre zmenu predvčerom pustil k vode dokonca aj Yorka. Nezostáva teda nič iné, než zaželať :moose: veľa šťastia. Ja som ho po vlaňajšku už tipoval na ukončenie kariéry, on sa však evidentne ešte domov nechystá. Ďakujeme za všetko, aj za Schneidera (nepriamo nám k tomu výkonmi dopomohol
ale tak zvaľovať vinu na 40 ročnú dvojku by bola opovážlivosť...). Bol si dobrým vojakom.
A profil/rozhovor zhruba spred roka s Bellom:
Aby som nezabudol. Komisarek už vyplatený a Grabo hodený na waiver. Ak to nie je pre to, aby Bozak dostal viac pennies, je to kvôli Clarksonovi. Ten dnes navštívil Sens. S jeho odchodom som už zmierený, ale Graba by som za solídny peniaz vzal hneď.
Mimo iné sme v top3 destináciách pre Brierea (znova čosi očakávané, keďže ďaleko sa sťahovať nechcel). Ak bude posilou
práve on, dúfam, že ho DeBo použije správne. Inak to fungovať nebude. Svoju predpojatosť voči nemu zmiernim. IMO ho sčasti muselo deformovať prostredie. 
EDIT: Tak a Patrik je podpísaný!
Pierre LeBrun @Real_ESPNLeBrun 26m
Elias deal in NJ: 3 years, $16.5M ($5.5M AAV)
Pod 5m by nešiel a ja proti tomu nič nemám. Už nie sme cap team.
Kevin Woodley @KevinisInGoal 8m
Surprised Hedberg on waivers for buyout. Know at least 2 NHL teams interested, but perhaps not where wants to move family + can veto w/ NTC
Ešte sa vrátim posledný krát k draftu. Včerajší rozhovor so Schneidsom:Lamoriello also said Hedberg is type of person he'd like to have back in organization in some capacity after his playing days are over.
A profil/rozhovor zhruba spred roka s Bellom:
Aby som nezabudol. Komisarek už vyplatený a Grabo hodený na waiver. Ak to nie je pre to, aby Bozak dostal viac pennies, je to kvôli Clarksonovi. Ten dnes navštívil Sens. S jeho odchodom som už zmierený, ale Graba by som za solídny peniaz vzal hneď.
EDIT: Tak a Patrik je podpísaný!
Pierre LeBrun @Real_ESPNLeBrun 26m
Elias deal in NJ: 3 years, $16.5M ($5.5M AAV)
Pod 5m by nešiel a ja proti tomu nič nemám. Už nie sme cap team.
"To Lou, all my teammates and Devils' fans, I'm excited to sign a new contract and be back with New Jersey. This year marks my 17th year with the Devils and it's very special to be a member of one organization for my entire career. We've shared some great moments together and I look forward to working with everyone to create new ones. Go Devils!"
Elias je pro me tymova Legenda srovnatelna s Brodeurem a Stevensem.Jen tak pro zajimavost jsem koukal jak si vedl ze karieru co se tyce interniho bodovani a hle 8x vyhral interni bodovani a mnohokrat skoncil pod vrcholem.
Elias je Fakt borec a po skonceni kariery bych cekal jeho jmeno s dresem vyvesene na stadionu.
Elias je Fakt borec a po skonceni kariery bych cekal jeho jmeno s dresem vyvesene na stadionu.
To sa mi len zdá alebo mi fakt poslednú dobu nejako zbytočne tých hráčov preplácame?? A s Henriqueom čakáme nato či nám ho niekto neukradne či čo?
My najviac stále potrebujeme nahradiť Pariseho nejakým top 6 wingerom miesto toho tu preplácame Clowa kurňa. Okrem kovyho a pattyho tu nemá kto dávať góly, ale my sme v kľude to zas bude vyzerať
lepšie dať vyše 5 mega na SEDEM rokov Clarksonovi?Dev.iL » Pia Júl 05, 2013 8:38 pm píše:hmm tak jak sem byl nadšenej za schneidera, tak teď mě Lou teda nepotěšil...clowe brutálně přeplacenejskoro 5mega ročně a hlavně na 5 LET je šílenost.
Chlape neblázni...Dev.iL » 05 črc 2013, 19:38 píše:hmm tak jak sem byl nadšenej za schneidera, tak teď mě Lou teda nepotěšil...clowe brutálně přeplacenejskoro 5mega ročně a hlavně na 5 LET je šílenost.
Tohle je dobrý podpis.
tak to určitě neJoe S. » pát črc 05, 2013 8:50 pm píše:lepšie dať vyše 5 mega na SEDEM rokov Clarksonovi?Dev.iL » Pia Júl 05, 2013 8:38 pm píše:hmm tak jak sem byl nadšenej za schneidera, tak teď mě Lou teda nepotěšil...clowe brutálně přeplacenejskoro 5mega ročně a hlavně na 5 LET je šílenost.
clowe že jde do jersey je na jednu stranu dobře, protože zaplní mezeru po clarksonovi, ale prostě ty peníze i s ohledem na jeho otřesy mozku se mě zdají přestřelený to je vše.
takže hráč oka, smlouva už tak nee
podle mě to je celkem velkej risk za tyto peníze, ale kdo ví, pokud vydrží zdraví tak to nakonec může být dobrej podpis...ukáže čas
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé