Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Čeští hokejoví fanoušci o něm zase tolik nevědí. Tomáš Fleischmann hraje totiž od léta 2002 v zámoří. Vydal se na cestu, která je hodně složitá. Chtěl za každou cenu do NHL, nejprve tedy bojoval mezi juniory a pak také na farmě. Hráč původem z Kopřivnice prorazil, ovšem musel si počkat. Útočník Washingtonu byl trpělivý. Neztratil hlavu, nedal se odradit. A teď má za sebou první úplný ročník v NHL.
To by samo o sobě mohlo znamenat osobní satisfakci, nicméně bývalý útočník Vítkovic chce víc. "Na šanci jsem čekal dost dlouho. Byly okamžiky, kdy to moc nešlo. Ale že bych třeba odešel zpátky do Evropy, to jsem nechtěl. Finanční stránka mě moc nezajímala, hlavní pro mě je NHL," říká jasně.

Organizace Capitals je trošku specifická. Hned se do týmu prosadí jen mimořádní talenti. Například Rusové Ovečkin, Sjomin nebo Švéd Bäckström. Ostatní mladíci zpravidla míří na farmu. Fleischmann nebyl výjimkou. "Vedení klubu nechá kluky ohrát v AHL, cesta nahoru je delší," souhlasí rychlý útočník.

Ne všichni vydrží, například Jakub Klepiš se vrátil během ročníku pořádně naštvaný. O NHL teď nechce moc slyšet. Také Fleischmann si užil své. Před časem pomohl týmu z Hershey k zisku Calder Cipu, což je farmářská obdoba Stanleyova poháru. Nicméně NHL mu dlouho nebyla dopřána. "Zlomilo se to vlastně až letos. Začátek sezony se nám nepovedl, byli jsme dlouho poslední. Pak přišel nový kouč a všechno se otočilo o 180 stupňů," vypráví.

Glena Hanlona nahradil Bruce Boudreau. A s Capitals provedl ohromnou změnu. Úspěšný kouč nastartoval tým na vlnu vítězství. "Neprohráli jsme dvanáct utkání v řadě a dostali se do play off. Tam jsme vypadli až po sedmém utkání s Philadelphií," upozorňuje. Washington už ztrácel na Flyers 1:3, nicméně družina kolem Alexandera Ovečkina se vzepjala k ohromným výkonům.

"Podařilo se nám zlákat diváky. Chodili v maximálním počtu, byli skvělí," děkuje na dálku. Klání prvního kola prý vydatně ovlivnil výborný Václav Prospal. "Hodně Philadelphii pomohl. Myslím, že bez něj by nepostoupili," chválí krajana. Capitals nebyla nic platná ani úžasná forma Ovečkina. "Alex je fantastický hráč, podle mého aktuálně nejlepší na světě," vypálí bez rozpaků, jakmile uslyší zmínku o kanonýrovi z Ruska.

Fleischmann tvrdí, že hrát s takovým hokejistou je radost. "Určitě to máte mnohem jednodušší, než když nastoupíte s někým jiným. Mohu se od něj učit spoustu věcí, ale jednu asi ne. Má úžasně tvrdou střelu. Dává spoustu gólů, což hovoří samo za sebe. Pro nás je to naprosto klíčový hráč, přitom se chová velmi příjemně. Má pro hokej ohromnou vášeň. Jakmile vezme hokejku do ruky, je prostě výjimečný," konstatuje.

Bronzový medailista z mistrovství světa osmnáctiletých 2002 kvituje, že se mu podařilo vybojovat stálé místo v kádru Capitals. Jistotu nemá, ovšem respekt získal. "Bavil jsem se o tom s naším generálním manažerem. Podepsal jsem novou dvouletou smlouvu, ale to jestě samo o sobě tolik neznamená. Je mi jasné, že se musím zlepšovat."

Díky kvalitním výkonům v zámořské lize se Fleischmann dostal také do zorného pole reprezentačních trenérů. Alois Hadamczik už dřív vyhlásil, že výborného bruslaře s dobrou střelbou a čtením hry bedlivě sleduje. "Já ale o reprezentaci nevěděl, což je možná dobře, protože jsem se soustředil na hokej v klubu."

Jeho nástup do přípravy před šampionátem se narodil záhy poté, co Washington ztratil v prodloužení sedmý zápas s Philadelphií. "Jsem rád, že se mohu zúčastnit. Doufám, že se dostanu do týmu," přeje si. O svých šancích startovat na mistrovství světa hovoří s velkou pokorou. "Jsem nováček, za národní tým jsem ještě nic nesehrál. Ani bych se nedivil, kdyby to nevyšlo."

Spíš se ale zdá, že Fleischmann nemusí mít obavy. Během prvního společného tréninku v Pierrefonds naskočil hráč Washingtonu v útoku s Vrbatou a Hanzalem. Tato formace by mohla být hodně nebezpečná. Jak se nováček zatím v reprezentaci cítí? "Normálně, v porovnání s NHL nevidím žádný rozdíl. Národní tým pro mě každopádně znamená velkou čest," ujišťuje.

Před cestou do Kanady se ani pořádně nestihl hecovat s jinými hokejisty Capitals, kteří se také chystají na svátek hokeje. "Vím, že jedou Ovečkin, Fjodorov a další. Ale jen jsme se před turnajem trošku zasmáli." Když už byla řeč o Ovečkinovi, sluší se zmínit také veterána Fjodorova. "Výborný hráč. S jeho příchodem se naše hra zlepšila. Sergej dává góly, na ledě je vynikající. Hlavně v obranném pásmu," chválí.

Fleischmann se těší, že poprvé v kariéře obleče dres dospělé reprezentace. Poprvé se tak stane v pondělní přípravě s Francií, poté čeká šampionát. "Naposledy jsem byl v národním týmu před čtyřmi lety. Na dvacítkách ve Finsku, kde jsme skončili čtvrtí. Tehdy mužstvo vedl pan Hadamczik, který mě zná. Možná to je výhoda, ale kouč také ví o mých slabinách," usmívá se závěrem.

:clap: :clap: :clap: Tomasa mam velmi rad, musim sa priznat, ze som tento rok cakal od neho trochu viac, ale vidim, ze je to dobry hrac. Vyborny pracant, skromny, pre Caps urcite posila do buducna. Zelam mu na MS vela stastia a uspechov.
Aj mne sa paci Tomasova hra.Mozno keby dostal troxu viac casu,bol by produktivnejsi.Verim,ze sa bude uz len zlepsovat.Je mlady,perspektivny...Tipujem mu este take dva rocky,kedy sa ukaze v plnej parade.Tomasa spajam s buducnostou Caps! :thumbsup:
O com to bolo? Dako som tomu neporozumel. Vedel by si to nejak v skratke zrekapitulovat? Dik
A je to..Ovca je isty na MS. A co je tiez super, 9 hracov z Caps bude reprezentovat na MS a prevazne mladi, cize nazbieraju zase dake skusenosti. K uz spomenutej 7 sa pridal Varlamov (mlady brankar, hra za Rusko) a Lepisto (obranca za Finsko) tak drzim chlapcom palce, nech sa im dari a nech zase o daco hokejovo vyrastu.
Hraci Caps pokracuju vo vybornyx vykonox aj na MS.Fleischmann 0+2 ,Semin 2+1,Oveckin 1+0,Fedorov 0+1 .Parada :clap: ....velmi im fandim,samozrejme az do zapasu,kedy narazime na nix.Len tak dalej :cool:
Naši chlapci hrají zatím skvěle... :clap: :clap: :clap:
Uvidíme co dnes předvede Nicklas a jak zachytá Huet.. :wink: :roll: :wink: :roll:
Právě sleduji na STV 2 záznam Rusko-Itálie a ty Seminovy góly byly nádherný.... :clap: :clap: :clap:
Vždycky jsem tvrdil, že Semin dává hezčí góly jako Ovečkin... :good: :good:
Ale je fakt,že Ovie jich dává daleko víc..... :clap: :clap: :lol2: :lol2:
Jen mě trochu mrzí, že do mužstva Kanady nebyl nominován Brooks Laich... :( :(
Podle mě patřil k pěti nejlepším hráčům Capitals v play off.. :lol2: :lol2:
On a Fjodorov jako jediní dva z útočníků hráli v přesilovce i v oslabení... :clap: :clap:

Pro mě taky budoucnost Capitals.................. :clap: :clap:
Mna zase tiez ze na USA nehra Poti. Inak vies ze o Seminovi sa hovori, ze ma lepsiu palicovu techniku ako Ovca? Teda aspon co moja chaba anglictina porozumela sem-tam z prenosov. Inak dnes som pozeral zapas CR-RUS..tak vyborny utocny hokej, presne ako mam rad, nie moc vela obrany, ale zato samy utok. Akurat ze to rozhodca furt k*rvil..a to na obe strany. Inak sa mi este lubilo, ako hovoril cesky komentator (lebo hokej pozeram zasadne na CT) ze hraci Caps tvrdia, ze Ovca ma tvrdsiu strelu zapestim ako väcsina hracov priklepom :D
XruC píše:Inak sa mi este lubilo, ako hovoril cesky komentator (lebo hokej pozeram zasadne na CT) ze hraci Caps tvrdia, ze Ovca ma tvrdsiu strelu zapestim ako väcsina hracov priklepom :D
jj to ma tiez pobavilo :cool: ale spomaleny zaber ukazal, ze nieco na tom bude, ten puk som totiz to moc nezachytil ani v opakovacke :eek2:
ax ti nasi komentatori.MS uz zacali a s nimi aj prve preklepy nasix komentatorov: ze Fleischmann z Bostonu a Backstrom z Montrealu...kua tak to ma naserie.... :bitka3: :box: :bitka3:
NocnyVlcik píše:ax ti nasi komentatori.MS uz zacali a s nimi aj prve preklepy nasix komentatorov: ze Fleischmann z Bostonu a Backstrom z Montrealu...kua tak to ma naserie.... :bitka3: :box: :bitka3:
:censored: kuadpc to su dost vazne preslapy...!..to ktory z nich zapotil..!..aj z tohto dôvodu davam prednost CT2 :frajer2:
no tak to neviem...po mene ix nepoznam....ale asi dam nabuduce tiez prednost CT 2,myslel som si,ze uz to je aspon troxu na profesionalnej urovni,ale asi som sa mylil
Ja pozeram zasadne vsetky zapasi okrem CR-SR na cechoch..kvalita je jednoznacne na CT, aj ked aj u nich som sa dnes par x musel minimalne pousmiat, napr. ze Rusi s nimi drzali krok iba vdaka vyuzitym presilovkam. :D Ale co hlboko ocenujem, ze vedia spravne posudit situaciu a ked sa rozhodca upiskne a prilepsi im, vedia to priznat. Take podobne komentovanie som z CS stanic este nikde nevidel. (Galaxiu nepocitam, lebo tam nekomentuju zapasi narodnym tymov)
Ale zas aj naši komentári mali prešlapy sa mi zdá niećo som začul, ale nie som istý, ale každopádne aj ja si radśej zápasi pozrel na čt2, ale, ked hráme mi tak prevažne na stv2. Včera nebola na stv2 dobrá kvalita zvuku a ani obraz nić moc a na čt2 je to super a radšej viac preto uprednostňujem čt2, ale aj preto, lebo naši komentátori mi dakedy fakt idú na nervi a nedá sa to počuvať čo trepú, ale no to sú oni, ale dakedy sú :good: , ale aj to málokedy. :D
Tak Caps takahu z 23 miesta..zelam stastnu ruku.. :)
Do plejády hokejistov pôsobiacich v zámorí, ktorí sa ospravedlnili z účasti na majstrovstvách sveta, patrí aj Milan Jurčina.
Dobre stavaný obranca Washingtonu Capitals tiež avizoval po skončení bojov, že nie je zdravotne fit a čaká ho operácia členka. Zákroku sa podrobil v Amerike a odvtedy je už niekoľko dní doma v Liptovskom Mikuláši, kde rehabilituje.

Členok poriadne napuchol

To, že pôjde pod skalpel, bolo zrejmé už dávnejšie. Ku koncu sezóny to bolo zlé, pomaly si nemohol obuť ani korčule, noha bola taká opuchnutá. "Bral som tabletky, pichali mi injekcie. Vyzeralo to nedobre, rekonvalescencia tiež potrvá niekoľko týždňov. Odklad operácie preto neprichádzal do úvahy, lebo by som nestihol začiatok sezóny," povedal borec, ktorý dosiaľ absolvoval dva razy svetový šampionát (Lotyšsko a Rusko), ako aj ZOH v Turíne. "Tešil som sa, že sa stretnem znovu v príprave s chlapcami a zabojujem o flek, ale nanešťastie to vypálilo takto." Naznačili sme mu, že táto sezóna bola nejaká mimoriadne smoliarska pre našich legionárov, čo sa týka zranení a ochorení. Vysvetlenie mal poruke. "Nie je jednoduché zvládnuť taký počet zápasov bez škrabancov a ujmy na zdraví. Niektorí chlapci zatínali zuby už dlhší čas a prekonávali sa, no pri výstupnej prehliadke im kluby nariadili, čo môžu a čo nie. Okrem toho ďalší hokejisti zase nechceli riskovať úraz pred hľadaním nového kontraktu. Tak to v tomto športe chodí," pripomenul borec, ktorý má ešte na rok platný kontrakt v hlavnom meste Ameriky.

Kľukatá cesta

Washington prešiel v sezóne kľukatou cestou. V prvej štvrtine výsledky boli biedne. Potom došlo k výmene trénera a odvtedy sa tím dostal na štvrtú priečku v počte víťazných duelov. Prebojoval sa do play off a odohral zaujímavú partiu s Philadelphiou. "Myslím si, že sme boli lepším celkom, no doplatili sme na niektoré momenty. V rozhodujúcom zápase sme inkasovali po zbytočnom vylúčení." Celkove Capitals už dlhé roky čakajú na veľký úspech. Niekoľko sezón v klube systematicky pracuje na budovaní takého mančaftu, ktorý by sa o to zaslúžil. Účasť vo vyraďovačke bola ale predzvesťou frontálneho nástupu v budúcnosti. "V ďalšej sezóne môžeme predpokladať ešte výraznejší prienik." Aj Jurčina sa aklimatizoval naplno a bol výrazným členom kádra. "Bol som často nasadzovaný, nastupoval som na kľúčové situácie." Jeho prednosťou je brániť a dôsledne si plniť povinnosti vzadu, takže v kanadskom bodovaní sa nepechoril.

Dať sa dokopy

S Liptákom sme hovorili ešte v čase, keď nebolo jasné, ako sa bude vyvíjať účinkovanie Slovákov na MS. Na margo možností Milan poznamenal, že nie je dôležité, kto hrá, ale ako hrá. "Aj v Petrohrade, kde Slováci získali striebro, to bola nenápadná partia, ktorá sa dala dokopy. Takže pokiaľ to dokážu aj súčasní borci, nemusia sa vrátiť domov sklamaní. Verím, že chlapci po zaváhaní s Nemeckom sa prekonajú vo vystúpení s Fínmi a potom sa rozbehnú." Nuž, na diaľku sa to dobre hovorí, ale po nočnom zápase iste nebola núdza o podobné stanoviská aj medzi hráčmi, čo sú priamo v akcii. Okrem toho je dobré, ak aj oni cítia podporu zo Slovenska. I od takých ľudí, ako je Milan Jurčina (korzar)

Obrázek
Diky Cepi.. :wink: Dzusik je skvely chlap, ale ako hokejista ma moc nepresvedcil..casto zvykne robievat kiksi a v obrane to tiez nieje uplne najlepsie. Minuly rok po vymene z Bos sa mu velmi darilo a podla mna vtedy patril do prvej 3 obrancov, ale tato sezona mu nevysla, pre mna sklamanie.
Tak a je to potvrdene..... :oops: Kolzig v Caps skoncil.Troxu som aj rad,ze tym padom sa Caps budu snazit podpisat Hueta,ale sposob akym sa to stalo ....no je mi ho luto.Dufam,ze sa mu v dalsom obdobi bude darit a ze to nejak prekusne.Ved co mu aj nakoniec ostava ??? Diki OLIE,diki ze si pri nas stal v dobrom aj v zlom,v zdravi aj v xorobe...ale ne.Robim si uz prcu...to asi z tyx MS som nejaky nesvoj!!! Fakt diki.Ale biznis je biznis.A ten momentalne hybe hokejom....o to viac v NHL.Zelam ti vela uspexov v novom posobisku...ci uz v NHL,alebo na starom kontinente.
Do p... ach jaj...Tak Ollie konci..az mam z toho slzy na krajicku. V tom manazmente je banka kktov, ja by som ich nakopal najradsej do guli :bitka3:

Vzdy som miloval WSH a Ollie bol pre mna ten najepsi hrac na svete. ked som bol este maly a mal som pisat pracu o naj sportovcovi, tak som si vybral prave jeho, nech mi Bondra prepaci. Prave preto ma tak strasne az boli ako sa k nemu zachovali. Pre boha ved tento hrac spravil pre nich tolko, co za celu historiu este ziaden iny. Pre mna bol Ollie posledny mohykan z tej starej ery Bondru, Zednika, Nykolishina, Oatsa, Huntera, Goncara, Caleho Johanssona a prave vdaka im som si tento tym navzdy zamiloval. Kurnik..bez Ollieho to bude akesi ine Neviem ako by som to mal dalej vyjadrit, fakt uz nenachadzam slova, len pocit obrovskeho sklamania. Ako keby koncilo v hokeji kusok z mojho JA :(
XruC píše:uz nenachadzam slova, len pocit obrovskeho sklamania. Ako keby koncilo v hokeji kusok z mojho JA :(
predstavujem si to tak, ako keby mi odchadzal Timmy :( ale u Vas to musi byt 2nasobne smutne, predsa len, Olie v Caps "co to" odohral..

Obrázek

:rozlucka:
Mike Green (QUEBEC, od našeho zpravodaje) V kanadském týmu je nováčkem, hraje první mistrovství světa dospělých. Přesto ve statistikách předčil hvězdy Jovanovskiho či Staiose. Sedmadvacetiletý bek Mike Green zazářil nevídaným způsobem. Před finálovým zápasem s Ruskem vede produktivnitu zadáků turnaje, o bodík překonal Tomáše Kaberleho. Přitom ještě před dvěma lety znali rodáka z Calgary jenon někteří zasvěcení.
Jenže po letošním ročníku už to neplatí. Green se usadil v základní sestavě Washingtonu, sehrál všech 82 zápasů NHL a připsal si vynikajících 56 bodů za 18 gólů a 38 nahrávek. V play off válčili Capitals sedm utkání proti Philadelphii. Greenova bilance? Sedm bodů!
Tenhle sympaák má zkrátka formu jako hrom. Na šampionátu o tom dokonale přesvědčil. V semifinále proti Švédsku zaznamenal tři body. Víc než Heatley, Spezza nebo Nash. Kde se vzal tenhle výtečný obránce se skvělým bruslením, rozehrávkou a hrou do těla?
Představitelé Capitals získali Greena v prvním kole draftu NHL 2004. Zaujal výtečnými schopnostmi mezi juniory Saskatoonu, nicméně pak mu chvíli trvalo, než mezi zámořskou elitou prorazil. "Hrál jsem farmu a myslím, že mi to prospělo. Zpočátku jsem na NHLnebyl připravený," řekl skromně.
S Hershey získal Calder Cup za vítězství v play off AHL. Během sezony 2005-05 se ve farmářské lize dostal do all stars, tehdy si poprvé zkusil hokej v prvním týmu Capitals. "Poznal jsem i dva české hráče," uvedl po tréninku kanadské reprezentace před finálovým duelem šampionátu. "Tomáš Fleischmann i Jakub Klepiš jsou vynikající hráči. Tomáš zůstává, ale kam odešel Jakub?" zeptal se. Když uslyšel, že do ruského Omsku, jenom zakroutil hlavou. "Škoda, určitě měl na NHL. Ale nevyšlo to," doplnil.
Washington poslední dobou buduje nový mladý tým. Green uspěl a má místo jisté, Klepiš šanci nedostal. V těžké konkurenci se pokoušeli prosadit další. Eminger, Morisonn, Sutherby, Steckel, Chris Bourque... U Capitals momentáloně vládnou Rusové Ovečkin, Sjomin, Fjodorov. Kanadský obránce všechny potká v boji o zlato na mistrovství světa.
"Ano, bude to něco výjimečného. Všechny dobře znám, ale oni mě také. Třeba Alex Ovečkin hraje hodně emotivně, v dresu Ruska do toho dá ještě o kousek víc. Na ten zápas se těším. Chceme vyhrát. Porazit Rusko, to je náš jasný cíl," hlásí bojovně. Sborná by se před ním měla mít na pozoru. Green totiž vyniká hokejovými schopnostmi.
Proti Švédům předvedl skvělou individuální akci. Při přesilovce pět na tři vyrazil ze svého pásma, projel kluzištěm a zkušeně zavěsil. Pomohlo mu, že v klíčovém okamžiku podklouzl švédský zadák Murray. "Je to hodně o sebevědomí. Prostě jsem to zkusil a pak viděl, že by to mohlo vyjít. Mířil jsem na lapačku, asistent Pat Burns nám to radil před zápasem," usmál se.
Green vystoupil z řady, rázem je z něho nejlepší kanadský bek. Přitom za javorové listy v minulosti nikdy pořádně nehrál. Jen v sezoně 2002-03. "Byl jsem s osmnáctkou na mistrovství světa v Jaroslavli, kde jsme vyhráli. Hezká vzpomínka," pronesl. Také zavítal do České republiky. "Vidíte, to je pravda. Světový pohár. Také jsme skončili první," vybavil si téměř šest let starou akci.
Jeho vstup do světa velkého hokeje neprovázely fanfáry. Nebyl číslem jedna v draftu. Ale nyní je u kanadských médií velmi žádaný. Green ovšem zůstává v pohodě. Reaguje příjemně, ochotně. "Poslední dobou se mi daří, mám však na čem pracovat. Zápas se Švédy na šampionátu byl asi mým nejlepším v kariéře. Ovšem musím se snažit, aby ty příští byly ještě kvalitnější," poznamenal.
Jeho schopnosti ocenil po semifinále i kouč Ken Hitchcock. "V životě jsem pracoval jenom s jedním podobným obráncem. V Dallasu to byl Sergej Zubov. Mike mi ho hodně připomíná - je klidný, spolehlivý," uvedl kanadský kouč. Green vnímá pochvaly s radostí, nicméně myslí na týmový úspěch.
"Když jsme s Washingtonem vypadli z play off, nabídli mi, jestli nechci reprezentovat. Šampionát? A doma? S radostí! Chci zlato, to je jasné. Už nám chybí jen poslední vítězství," uzavřel milovník golfu, který si ve volném čase rád zahraje na kytaru nebo na bubny. (hokej.cz)

Mike je fakt trieda, velka buducnost pre Caps :) Len dnes by sa nemusel prekonavat, finale musia vyhrat Rusaci :cool:
Tak a je to, Alex zakoncil svoju vynikajucu sezonu fantastickym uspechom, ked Rusi dokazali vyhrat MS, ktore uz davno neboli tak kvalitne obsadene. Naozaj sa na lavickach tymov CAN, USA, RUS, FIN A CR stretlo pomaly to najlepsie, co bolo a Rusaci v Kanade na uzkom klzisku dokazali triumfovat. Velke vitazstvo pre cely tym a pre Alexa, ktory dokazuje, ako ho hokej neskutocne bavi, ze je to tymovy hrac a ze za tym necha na lade aj tu dusu. Verim, ze toto je len zaciatok a ze co chvila sa dostavia aj klubove uspechy v SC. Ked som dnes vydel hrat Semina (s Nabokovom najlepsi hrac Ruska na MS) Alexa, ale aj Greena, tak sa o uspech Caps nebojim. Ked sa k nim pridaju aj fantasticky hrajuci Fleischmann, Backstrom (ktory je uz v 20 rokoch kapitanom Svedska na MS) a velke prekvapenie tejto sezony-Laich, tento tym ma naozaj nadej.

Na buduci rok naplno prerazi najmä Semin, verim tomu, lebo tento hrac ma neskutocny potencial. Tuto sezonu bol na zaciatku zraneny a tazko sa dostaval do formy, ale PO a tieto MS ukazali, coho je schopny. Spolu s Oveckou to budu najväcsi bombarderi Caps, k nim vyborny Backstrom no a buduca hviezda zadnych radov Green. (Tiez nerozumiem, preco neziskal cenu pre naj. obrancu, aspon ze novinari mali viac rozumu). V kazdom pripade ma vykony vsetkych hracov Caps na MS milo prekvapili a su prislubom aj pre uspech tymu v NHL. Este tak podpisat aspon na sezonu Fedorova a bude..Chlapci tlieskam :clap:
XruC píše:Chlapci tlieskam :clap:
podobne :thumbsup:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG