Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A odkial to máš? Sundin sa dal vybrať aj v našom Fantasy Hockey na tento zápas tak vyzerá to nádejne ale ziadne oficiálne info som nenašiel, tak uvidím až v zápase... ale určite by bol lepší debut doma ako vonku v EDM.excelent píše:Tipuji,že dnes proti Dallasu Sundin nastoupí.
2:3sn 
1. Tretina
Tak zápas sme začali síce bez Sundina ale s golom v Turcovej sieti, už na začiatku tretej minuty ho strelil Wellwood po Bernierovej prihrávke z rohu klziska. Po gole nás hviezdy zavreli v našom pásme a zasypali LaBarberu 7 strelami kým sme sa stačili uvolniť inak než ICINGom. Po tej spúšti sme začali hrať lepšie aj my a za Turca sme dostali puk aj podruhýkrát, znovu po prihrávke z rohu tentokrát od Jaffrayho strielal gol z pozície pred brankárom Hordichuk. Dotretice padol podobný gol v samom závere tretiny, ked nám ušiel Neal s Modanom na jedného obrancu...Modanov gol padol 9 sekúnd pred koncom tretiny...
2. Tretina
V prvej 5 minutovke sme mali 2x blízko ku golu, najskôr Turco s problemami zastavil Burrowsovu strelu a krátko potom po dobrej práci Sedinovcov ked len tak tak udržali pásmo sa puk dostal k O'Brienovi a jeho ranu od modrej zastavil pekným zákrokom lapačkou Turco. Presne v polovici tretiny sme dostali prvú presilovku v zápase, nehrali sme ju zle ale strely končili väčšinou na blokujúcich obrancoch. Koncom presilovky sme boli vylúčený za 6 hráčov na lade, toto vylúčenie ma už ozaj hnevá, kôli tomu že sa nevieme naučiť striedať sme boli vylúčený už 9x túto sezonu a to je najviac v lige
3. Tretina
Tretina sa začala opatrne a prvú velkú šancu mal Dallas v presilovke v 49. minúte ked Ribeiro dorážal puk do odkrytej brány a vtedy vytiahol LaBarbera fantastický zákrok a vytiahol puk z bránkovej čiary, Ribeiro sa mu pokúšal pretlačt lapačku za čiaru a až videorozhodca musel uznať že to za čiarou nebolo. Chvílu po Jasonovi predviedol velmi dobrý zákrok aj Turco, ked zastavil Raymondov pokus po dobrej Wellwoodovej prihrávke. Turca sme neprekonali ani v nasledujúcej presilovke a tak skore zostalo nerozhodne až do predlženia, toto je už 9 ! zápas v rade čo náš zápas s Dallasom skončí rozdielom 1 golu.
Velmi dobrý brankársky súboj sa dal pozerať aj v predlžení a vnom bol hlavne LaBarbera výborný, škoda že to nemôžem napísať o nasledujúcich nájazdoch, kde sme vdaka Wellwoodovi a Keslerovi mali 2x vedenie ale Jason dostal 2 dost neštastné goly ked najskôr Eriksson zasunul puk tesne medzi lapačku a tyčku a potom sa dostala zanho aj Modanova lahká strela.. vížazný Nealov nájazd už bol velmi dobre zvládnutý a tam Labs moc šancí nemal. Tak sme prehrali po nájazdoch aj druhý zápas posebe, v oboch prípadoch sme mali počas rozstrelu vedenie ale Jason nedokázal podržať v tých najdôležitejších chvílach.
fuuu, tak Ohlund dostal ine KO od Souraya
zasluzene! nakolko Ohlundov zakrok na Cola bol
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bKgui218Duo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bKgui218Duo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
vitaznu premieru (bez bodoveho zapisu) v drese kosatiek absolvoval Mats Sundin (15:02)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bKgui218Duo&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bKgui218Duo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
vitaznu premieru (bez bodoveho zapisu) v drese kosatiek absolvoval Mats Sundin (15:02)

Dnes sme odohrali hrozný zápas so STL, znovu vela zlých prihrávok v našom obrannom pásme, hlavne prvý gol Blues bol po zlej Nycholatovej rozohrávke, STL bolo väčšinu času, aj pri vyrovnanom počte hráčov na lade v našom pásme, my sme sa udržali v tom ich len zriedka a mali sme štastie že sme z toho vytažili aj neaké goly, dlho som dúfal že to dotiahneme aspon do predlženia, ale Sundin 2 a pol minuty pred koncom seknutím zlomil hokejku Strachanovi a daroval hostom 4. presilovku v zápase, mali sme štastie že tie predchádzajúce 3 nevyužili napriek tomu že ich hrali dobre, ved v tejto činnosti sú na 6. mieste v lige a v poslednom zápase dali 4 presilovkové goly z 9 príležitostí, no a presilovkový gol dali aj dnes a navyše hned po 21 sekundách upravili na konečných 4:6,
ale 2x v zápase sme dostali zlepené goly najskôr koncom 2. tretiny v rozpetí 59 sekúnd a teraz na konci stačilo len 21... Sundin odišiel aj dnes bez bodového zápisu a nepomohol mu ani nový spoluhráč na krídle Demitra, ktorý tam vymenil Wellwooda po 40 minutách. Naopak Mats bol takmer pri 3 inkasovaných goloch 2x "ušiel" striedať tesne pred tím ako sme dostali gol. Aspoň na našom vyrovnávajúcom presilovkovom gole na 4:4 mal podiel ked dobre clonil pred brankárom.
Bluesmani nás jasne prestrielali 36:22 a zaslúžene vyhrali, mna len hnevá že to nebolo prvý krát čo sme prehrali so súperom ktorý sa pohybuje na dne tabulky, tento rok sme prehrali už aj s ATL, NYI a DAL.
Tak som zvedavý ako zahráme dnes ked príde naopak najsilnejší tím ligy SJ.
Bluesmani nás jasne prestrielali 36:22 a zaslúžene vyhrali, mna len hnevá že to nebolo prvý krát čo sme prehrali so súperom ktorý sa pohybuje na dne tabulky, tento rok sme prehrali už aj s ATL, NYI a DAL.
Tak som zvedavý ako zahráme dnes ked príde naopak najsilnejší tím ligy SJ.
Paráda ! Super ! Konečne !
Luongo 100%
Luongo je konečne späť a má za sebou prvý tréning s tímom :biglol: , na tréningu boli už aj Salo a Pyatt, ked sa všetci vrátia do zostavy mohli by sme začat poriadnu jazdu na PO. Dúfam že sa Luo cíti ozaj velmi dobre a že problémy sú definitívne minulostou.
Luongo 100%
Luongo je konečne späť a má za sebou prvý tréning s tímom :biglol: , na tréningu boli už aj Salo a Pyatt, ked sa všetci vrátia do zostavy mohli by sme začat poriadnu jazdu na PO. Dúfam že sa Luo cíti ozaj velmi dobre a že problémy sú definitívne minulostou.
Tréner Vancouveru Canucks Alain Vigneault nemá problém postaviť Pavla Demitru do štvrtého útoku. Od spokojnosti s výkonmi slovenského hokejistu má totiž ďaleko.
Tridsaťštyriročný veterán zámorských klzísk sa čoraz menej ocitá v momentoch, ktoré dvíhajú fanúšikov zo sedadiel. "Myslím, že v posledných trinástich zápasoch strelil dva góly, z toho jeden do prázdnej bránky Edmontonu. No z môjho pohľadu nie sú až tak dôležité body, ale to, že sa nedostáva do ofenzívnych príležitostí," povedal kouč.
V poslednom období nie je spokojný ani so zvyškom Demitrovej náplne práce. "Ani v defenzíve nie je taký aktívny. Demitra je jeden z hráčov, od ktorých očakávame, že sa zlepšia," vyhlásil Vigneault.
Na poslednom tréningu korčuľoval Demitra s Ryanom Johnsonom a Darcym Hordichukom, je teda dosť možné, že tréner ho pred nočným zápasom s New Jersey presunie do štvrtého útoku. "Už dostal dosť času a mal dosť šancí. Beriem to tak, že aj keď nebodujete, ale dostávate sa do šancí, je to niečo iné. No uňho sa toho momentálne veľa nedeje," citoval Vancouver Post.
Aby nebolo všetko maslo len na Demitrovej hlave, Vigneault nezabudol pripomenúť, že celé mužstvo musí zabrať. Hlavný dôvod je ten, že napiek tabuľkovému postaveniu sa cíti akési uspokojené. "Ak sa máme vydať na víťaznú trasu, mnohí naši hokejisti by mohli a mali by hrať lepšie. Musíme precitnúť a trochu viac si dať zabrať," dodal kouč. (pravdask)
Tridsaťštyriročný veterán zámorských klzísk sa čoraz menej ocitá v momentoch, ktoré dvíhajú fanúšikov zo sedadiel. "Myslím, že v posledných trinástich zápasoch strelil dva góly, z toho jeden do prázdnej bránky Edmontonu. No z môjho pohľadu nie sú až tak dôležité body, ale to, že sa nedostáva do ofenzívnych príležitostí," povedal kouč.
V poslednom období nie je spokojný ani so zvyškom Demitrovej náplne práce. "Ani v defenzíve nie je taký aktívny. Demitra je jeden z hráčov, od ktorých očakávame, že sa zlepšia," vyhlásil Vigneault.
Na poslednom tréningu korčuľoval Demitra s Ryanom Johnsonom a Darcym Hordichukom, je teda dosť možné, že tréner ho pred nočným zápasom s New Jersey presunie do štvrtého útoku. "Už dostal dosť času a mal dosť šancí. Beriem to tak, že aj keď nebodujete, ale dostávate sa do šancí, je to niečo iné. No uňho sa toho momentálne veľa nedeje," citoval Vancouver Post.
Aby nebolo všetko maslo len na Demitrovej hlave, Vigneault nezabudol pripomenúť, že celé mužstvo musí zabrať. Hlavný dôvod je ten, že napiek tabuľkovému postaveniu sa cíti akési uspokojené. "Ak sa máme vydať na víťaznú trasu, mnohí naši hokejisti by mohli a mali by hrať lepšie. Musíme precitnúť a trochu viac si dať zabrať," dodal kouč. (pravdask)
ja som niektoré videl a nemal som pocit, že to nejako flákajú, skôr mali dosť smoly a hlavne chýba brankár, dúfam, že dnes ukážu čo v nich je a momentálne troška menej výrazných diablov vyprevadia s prehrou. Inak sa mi súhra Pala Sedinovcov páčila, preto tento trénerov krok vidím, ako nie najlepší...
No moc horšie to byť nemôže nemyslíš? Už vyše mesiac sme nedokázali vyhrať aspon 2x posebe.debil píše:to sme zvedavi ci bude vancouver teraz lepsi.
A dnes sa ukázali obaja brankári , také tri lacné goly čo dnes dali Devils som už dlho nevidel, z toho 2 boli do prázdnej brány po zlej práci najskôr LaBarberu a potom aj Sanforda za vlastnou bránou. Ale aby to nebolo všetko len na brankároch aj útok zatial nulový - 4 strely po prvej tretine.
No on nemal 2 body v 13 zápasoch ale 2 goly, bodov mal určite viac, len v Atlante mal tušim 2-3 asistencie..Extreme7 píše:Tak Paľove výkony som dáko extra nesledoval,už dávnejšie som nevidel žiadny zápas Canucks,ale 2 body z 13 zápasov je fakt málo,ale ja verím,že Paľo sa chytí a v PO hlavne mu to bude padať
Ale podla mna je to preradenie aj kôli tomu že sa uzdravil Pyatt a to je neaký trénerov oblúbenec ktorý má miesto v prvých 2 útokoch isté aj ked výkony také nepodáva..
No tak ozaj sme im to ukázali... toto zrejme bude už 7 domáca prehra z posledných 9 zápasov.ivan23 píše:dúfam, že dnes ukážu čo v nich je a momentálne troška menej výrazných diablov vyprevadia s prehrou.
V druhej tretine sa to tréner snažil neako zvrátiť a miešal líniami tak, že takmer každé striedanie bolo v inom zložení, vedla dvojčat už nebol Wellwood ale Bernier a potom aj Pyatt, so Sundinom znovu začal hrať Demitra namiesto Raymonda a menilo sa aj zloženie 3 a 4 útoku. Ale nakoniec to malo úspech a herne sme sa diablom vyrovnali a po dorážke Keslerovej strely nám dal Burrows ešte nádej.
Tretiu tretinu som nevidel, mal som problemi s netom a až pred malou chvílou som zistil že v sietových pripojeniach mi neviem ako zmizli DNS IP a nemohol som sa dostať na žiadnu stránku..
Ale škoda tej prvej 20 minutovky, mohol to byť inak dobrý zápas a hlavne sme nemuseli prehrať 5 zápas doma v rade, teraz nás v GMP čakajú ešte dalšie 2 zápasy, najskôr s PHX a potom s CBJ, to sú tímy nad ktorými by sme mali vyhrať, pravdepodobne už bude chytať aj Loungo tak podobné veci ako dnes by sa už nemali opakovať.
Veru, Labs opäť chytá formu.Ohlund píše: A dnes sa ukázali obaja brankári , také tri lacné goly čo dnes dali Devils som už dlho nevidel, z toho 2 boli do prázdnej brány po zlej práci najskôr LaBarberu a potom aj Sanforda za vlastnou bránou. Ale aby to nebolo všetko len na brankároch aj útok zatial nulový - 4 strely po prvej tretine.
[
Tak ja už si pripadám že sme neaká charita, kto potrebuje body rýchlo podte k nám, my ich máme na rozdávanie dosť.. inak si neviem vysvetliť že STL alebo PHX dostávajú kade chodia ale prídu k nám a úplne jednoznačne nás porazia.
Máme už 4 prehry posebe a z posledných 7 zápasov to bola už 6. prehra.
Ja som čakal že so Sundinom budeme jeden z naj tímov západu, ale pomaly sa začínam z toho preberať, jasné že ešte neaký čas by malo dostať to mužstvo nech sa zohraje, ale ked tréner dokola mení zloženia formácii tak ani nedovolí hráčom aby sa zohrali.
Teraz budeme hrať znovu doma s CBJ radšej nebudem písať že už by o mala byť povinná výhra...
Máme už 4 prehry posebe a z posledných 7 zápasov to bola už 6. prehra.
Ja som čakal že so Sundinom budeme jeden z naj tímov západu, ale pomaly sa začínam z toho preberať, jasné že ešte neaký čas by malo dostať to mužstvo nech sa zohraje, ale ked tréner dokola mení zloženia formácii tak ani nedovolí hráčom aby sa zohrali.
Teraz budeme hrať znovu doma s CBJ radšej nebudem písať že už by o mala byť povinná výhra...
nuž mňa tieto Vigneaultove "kortešačky" už pekne s..ú, to nemôže tak skúsený tréner ani myslieť vážne..? načo to je dobré..? Hrozne som znechutený, pustiť body doma s PHX
, to je sila. Modrokabátnikom to teraz celkom ide a s Masonom v súčasnej forme, to bude veeeľmi zaujímavé. Ako sa s tým popasujú Demitra a spol. to som zvedavý, už by sa patrilo doma vyhrať.
Dnes sme hrali ozaj dobre, mali sme síce len niečo cez 10 striel na bránu, ale konečne sme hrali velmi dobre v obrane až na jednu Edlerovu chybu to bolo perfektné, velmi dobrý výkon predviedol aj Luongo ale nakoniec sme nedokázali jednogolove vedenie udržat. Vyrovnávajúci gol padol pri hre sharks bez brankára po milimetrovej Thorntonovej prihrávke tráfal odkrytú bránu Setoguchi. V predlžení mali niekolko dalších dobrých šancí ale Lui podržal... až do chvíle ked šiel Daniel na trestnú a žraloci dostali dalšiu presilovku. Využil ju Marleau a sj získalo aj druhý bod zo zápasu.
Po návrate Sala sme hrali po dlhom čase s kompletnou top 6. a bolo to vidieť aj v zápase.Do formy sa dostáva aj Luongo a po All Stars prestávke sa vráti aj Demitra, čiže budeme kompletný a pripravený na boj o PO.
Začína sa mi dariť aj v súťaži Canucks Fantasy Hockey, nedávno som skončil na 8. mieste a dnes som dokonca skončil 3. jediný bod za prvým.. ked si vezmem že to bolo z pomedzi asi 850 súťažiacich - Paráda!
Keby dokážem udržať velmi dobrý priemer bodov na zápas mohol by som vyhrať hokejku s podpismi hráčov
Po návrate Sala sme hrali po dlhom čase s kompletnou top 6. a bolo to vidieť aj v zápase.Do formy sa dostáva aj Luongo a po All Stars prestávke sa vráti aj Demitra, čiže budeme kompletný a pripravený na boj o PO.
Začína sa mi dariť aj v súťaži Canucks Fantasy Hockey, nedávno som skončil na 8. mieste a dnes som dokonca skončil 3. jediný bod za prvým.. ked si vezmem že to bolo z pomedzi asi 850 súťažiacich - Paráda!
Keby dokážem udržať velmi dobrý priemer bodov na zápas mohol by som vyhrať hokejku s podpismi hráčov
"Slovenský útočník Pavol Demitra v utorok absolvoval tridsaťminútový individuálny tréning a za Vancouver Canucks by v zámorskej NHL mohol podľa Vancouver Province nastúpiť v sobotu 31. januára.
Demitra sa 18. 1. v zápase proti Columbusu zranil, odniesli si to jeho slabiny. Následne neodohral súboj so San Jose a nenastúpi ani v stredu proti Nashvillu. "Zatiaľ nie je k dispozícii, ale šancu by mohol dostať už v sobotu," povedal tréner Canucks Alain Vigneault."
... tak dúfam, že Palo už nastúpi a hlavne pomôže tímu gólmi.
Demitra sa 18. 1. v zápase proti Columbusu zranil, odniesli si to jeho slabiny. Následne neodohral súboj so San Jose a nenastúpi ani v stredu proti Nashvillu. "Zatiaľ nie je k dispozícii, ale šancu by mohol dostať už v sobotu," povedal tréner Canucks Alain Vigneault."
... tak dúfam, že Palo už nastúpi a hlavne pomôže tímu gólmi.
Tak dnes sme znovu začali zápas zle, v prvej tretine sme mali len 4 strely a znovu sme dostali 1. gol v zápase, ale nástup do druhej časti sme mali výborný, v rozpetí 5 minút strelili goly Burrows, v presilovke sa trafil konečne zdravý Salo a chybu v obrane Preds využil nekompromisne Ryan Johnson, už som myslel že sme sa prebudili a konečne vyhráme ale znovu sa to vrátilo do "starých kolají" a pobabrali sme si to, nechávali sme sa často vylučovať, niekedy sa mi zdalo že ten rozhodca to odpískať nemusel... ale nedokázali sme ubrániť 2. najhoršiu presilovku v lige, dostali sme dokonca 3 goly v oslabení a tolko presilovkových golov v jednom zápase nedalo NSH celú sezonu, posledných 10 zápasov vonku nestrelili tušim viac ako 2 goly v zápase... V tretej tretine sme mali 1-2 šance na vyrovnanie ale nedokázali sme odvrátiť 7. prehru v rade a 8. na domácom lade. Nashville si dnes prerušilo aj 6 zápasovú sériu bez výhry proti nám.. tak to je už zlé a teraz nás čakajú divosi, ktorí hrajú posledné zápasy dost dobre... znovu sme dostali gol ked bol Sundin na trestnej, už to bolo po tretí krát v 8. zápase, v prvých 2 prípadoch to boli víťazné goly, dnes to bolo pri vyrovnávajúcom na 3:3.. aj on už by mal začať hrať lepšie, už mal času na zohratie dosť.
No tak to pozor, Nashville nie su ziadne padavky.
Ale inak Sundin zatial nic moc (len aby sa v playoff nejak neprebral, na strane druhej zapad nie je vychod, je to iny hokej), Luongo naspet ani to nehlo moc s timom. Je inak pekne vidiet ze uvod ligy a vykony na uvod absolutne nic neznamenaju ako indikator vysledkov v celej sezone. Po uvodnych dvoch prehrach s Vancouverom sme davali canucks ako kandidata na vitaza divizie (spolus minnesotou sa mali byt o celo).
Ale inak Sundin zatial nic moc (len aby sa v playoff nejak neprebral, na strane druhej zapad nie je vychod, je to iny hokej), Luongo naspet ani to nehlo moc s timom. Je inak pekne vidiet ze uvod ligy a vykony na uvod absolutne nic neznamenaju ako indikator vysledkov v celej sezone. Po uvodnych dvoch prehrach s Vancouverom sme davali canucks ako kandidata na vitaza divizie (spolus minnesotou sa mali byt o celo).
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé