Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
jednu vec ohladom Foligna chapem, on ma velky potencial, avsak ho doteraz velmi nenaplnil, mozno by mu zmena prospela, so Spezzom a Alfredssonom skôr kazil ako bol prospesny, avsak akonahle sa presunul do 4. utoku ku Winchesterovi a Shannonovi, tak vyzeral velmi dobre a skor mu sedi hranie spolu s grindermi ako s technickymi hracmi, ale na Top 6 urcite ma! vsak ma len 23 rokov preboha, upgrade/neupgrade, zoberme si takeho Vermette-a, tiez vecny talent v Ottawe (okrem toho nebolo pre neho miesto, Foligno je na tom podobne) a minuly rok u vas bodovo (ako hra teraz neviem) explodoval
Pahlsson je lepší center, ale Kelly je all-around player, takže to takto nešpecifikujme, pokojne si ho dosaď miesto Moreaua. Toľko teda k postu. Mladosť a využiteľnosť sa týkala Foligna, to ti hádam dôjsť mohlo. Toľko k mladosti. A medzi rečou, tri roky nie sú vôbec málo.
Čo si mám dať ja? Za čo? Za to, že som akceptoval tvoj názor a nechal diskusiu diskusiou zatiaľ čo ty nie? Čo že sa to mám odnaučiť?
Povedať ti, že zbytočne hubuješ, keď téma už bola uzavretá A TVOJ NÁZOR REŠPEKTOVANÝ? Máš krámy? Typická ženská (pokojne sa uraz, za toto ja fakt nemôžem), miesto toho aby pochopila, že jej nikto nič zlé nepovedal, neuspokojí sa s ukončenou debatou ale začne dodatočne podj*bovať, pretože toto je presne ten prípad. (to bolo to odfunenie - dodatočné, zbytočné, naviac, nedôstojné, nepravdivé - dokážem na to použiť milión sediacich výrazov).
Zbohom.
EDIT: Šmárja, to je tak, baviť sa s dobrým úmyslom so zadebnencom. Tak si tých svojich hráčov NECHAJTE, nikto vám nič do Clobásy nepchal, len sme sa bavili... (narozdiel od začiatku podráždeného tónu
)
Čo si mám dať ja? Za čo? Za to, že som akceptoval tvoj názor a nechal diskusiu diskusiou zatiaľ čo ty nie? Čo že sa to mám odnaučiť?
Zbohom.
EDIT: Šmárja, to je tak, baviť sa s dobrým úmyslom so zadebnencom. Tak si tých svojich hráčov NECHAJTE, nikto vám nič do Clobásy nepchal, len sme sa bavili... (narozdiel od začiatku podráždeného tónu
Nightwolf, ibaže Getzo nechce pochopiť, že my hráčov do TOP 6 a lepších ako Foligno máme. Taktiež mlaď. Stále omieĺa, ako by nám to prospelo, pritom nechce, alebo nemôže pochopiť, źe pre nás to nie je nijakým riešením.Nightwolf píše:jednu vec ohladom Foligna chapem, on ma velky potencial, avsak ho doteraz velmi nenaplnil, mozno by mu zmena prospela, so Spezzom a Alfredssonom skôr kazil ako bol prospesny, avsak akonahle sa presunul do 4. utoku ku Winchesterovi a Shannonovi, tak vyzeral velmi dobre a skor mu sedi hranie spolu s grindermi ako s technickymi hracmi, ale na Top 6 urcite ma! vsak ma len 23 rokov preboha, upgrade/neupgrade, zoberme si takeho Vermette-a, tiez vecny talent v Ottawe (okrem toho nebolo pre neho miesto, Foligno je na tom podobne) a minuly rok u vas bodovo (ako hra teraz neviem) explodoval
Okrem toho, keďže mojím druhým obľúbeným klubom je Ottawa, sledujem ju, poznám potenciál hráčov. Tým pádom nepotrebujem Getzove referencie. Ak niečo neviem, spýtam sa radšej teba.
Getzo, neviem, čo riešiš, ale dobre. Keď sa ti uľaví...Getzo5 píše:Pahlsson je lepší center, ale Kelly je all-around player, takže to takto nešpecifikujme, pokojne si ho dosaď miesto Moreaua. Toľko teda k postu. Mladosť a využiteľnosť sa týkala Foligna, to ti hádam dôjsť mohlo. Toľko k mladosti. A medzi rečou, tri roky nie sú vôbec málo.
Čo si mám dať ja? Za čo? Za to, že som akceptoval tvoj názor a nechal diskusiu diskusiou zatiaľ čo ty nie? Čo že sa to mám odnaučiť?Povedať ti, že zbytočne hubuješ, keď téma už bola uzavretá A TVOJ NÁZOR REŠPEKTOVANÝ? Máš krámy? Typická ženská (pokojne sa uraz, za toto ja fakt nemôžem), miesto toho aby pochopila, že jej nikto nič zlé nepovedal, neuspokojí sa s ukončenou debatou ale začne dodatočne podj*bovať, pretože toto je presne ten prípad. (to bolo to odfunenie - dodatočné, zbytočné, naviac, nedôstojné, nepravdivé - dokážem na to použiť milión sediacich výrazov).
Zbohom.
EDIT: Šmárja, to je tak, baviť sa s dobrým úmyslom so zadebnencom. Tak si tých svojich hráčov NECHAJTE, nikto vám nič do Clobásy nepchal, len sme sa bavili... (narozdiel od začiatku podráždeného tónu![]()
![]()
)
Za čo výchovnú...? Najprv mi robíš prednášky /pozri sa, ako si to napísal/, potom mi odporúčas výchovné a teraz sa divíš. Škoda reči.
Absolútny súhlas. Zas na druhú stranu, Erik má ešte smerom dozadu rezervy a ja sa GM ani nečudujem, že to s ním nechcel uponáhľať... Gonchar ale nehrá dobre, už to s ním dosť dlho ide z kopca. Skôr sú ale pre mňa sklamaním výkony Regina. Po minulej sezóne som rozhodne čakal viac.dejf píše:Gonchara vůbec nepotřebujou. Všechno za něj zvládne Karlsson.
Hmm, tak jak jsem rikal uz i v nasem topicu, Karlsson je vynikajici. Toho jedineho Senatorum muze kazdy zavidet. A samozrejme ze bude jeste lepsi, pravdepodobne z neho bude i skutecna hvezda. Na presilovce je to brutalni kanon, jako malokdo, hotova atomova zbran a to ma jen 20 let... Ani nevim, kde jsme tam delali chybu pri braneni tech oslabovek, on to proste trefoval neskutecne a neslo s tim nic delat. Jasne, na takovy kousek jako predvedl dnes je potreba i kus streleckeho stesti, ale je to v nem.
No a holt, kdyz prvni 3 (vymyslene) presilovky v zapase znamenaji 3 strely Karlssona a 3 goly, tak to je pak clovek naprosto zoufaly... Jako pres kopirak. Ale zkusim to brat tak, ze Ottawe rozhodci vratili to, co jim vzali u nas, kdyz jsme dali po faulu vitezny gol na 2-1 my, i kdyz dnes to byl fakt brutalni vykon rozhodcich.
Jinak jeste k Ottawe, ten zbytek teamu Senators za moc nestoji, dnes meli stesti ze jim to takhle vyslo s Elliottem a Karlssonem. Elliott je "streaky", ted se mu naramne dari, ale neverim mu dlouhodobe. A zbytek? Spezza se dnes zranil, ale stejne hral letos na houby, mistr giveawayu... Alfredsson hrube za zenitem, Gonchar a Kovalev taky, o Reginovi uz rec byla, Ruutu a Neil jenom provokuji, to je des... A 40 minut pred domacim publikem jenom vyhazovat puky ven z obranni tretiny a na icingy, to je uz moc. Myslim, ze tenhle team na vyraznejsi uspech nema.
No a holt, kdyz prvni 3 (vymyslene) presilovky v zapase znamenaji 3 strely Karlssona a 3 goly, tak to je pak clovek naprosto zoufaly... Jako pres kopirak. Ale zkusim to brat tak, ze Ottawe rozhodci vratili to, co jim vzali u nas, kdyz jsme dali po faulu vitezny gol na 2-1 my, i kdyz dnes to byl fakt brutalni vykon rozhodcich.
Jinak jeste k Ottawe, ten zbytek teamu Senators za moc nestoji, dnes meli stesti ze jim to takhle vyslo s Elliottem a Karlssonem. Elliott je "streaky", ted se mu naramne dari, ale neverim mu dlouhodobe. A zbytek? Spezza se dnes zranil, ale stejne hral letos na houby, mistr giveawayu... Alfredsson hrube za zenitem, Gonchar a Kovalev taky, o Reginovi uz rec byla, Ruutu a Neil jenom provokuji, to je des... A 40 minut pred domacim publikem jenom vyhazovat puky ven z obranni tretiny a na icingy, to je uz moc. Myslim, ze tenhle team na vyraznejsi uspech nema.
Zatiaľ nie, ale až dospeje Karlsson (ja som kisinovi hovoril, že >Hedman už dávno
, pravda Karlsson je skôr one dimensional, kdežto Hedman keď zlepší útok...), Rundblad, Cowen a do brány sa postaví Lehner + Regin začne hrať to, na čo má a ešte dobre zodvakrát draftujú niekoho do útoku + čoskoro vymenia Spezzu a na Alfredssonov cap hit niekoho privedú budú ok.
Momentálne to tam ale smrdí, to rozhodne.
Veď ok, ja som to proste bral komplexne, že čo mu ešte chýba. Smerom dopredu za posledné dve sezóny pre mňa najpríjemnejšie mladé prekvapenie na modrej, niet pochýb.dejf píše:Já si tak nevšímal těch branek co dal, ale spíš jeho hry v útočném pásmu. Vůbec mu nedělalo problém závest puk, přitom obejít dva protihráče a najít přesnou přihrávkou spoluhráče. Obránci si s ním vůbec nevěděli rady, vůbec mu nemohli vzít puk.
tato sezona je na zabudnutie 
ale pravdupovediac sa toto uz rysuje dobrych par sezon, Murray bere starych hracov ktori uz su za zenitom, svoje svetle chvilky maju, ale to nestaci, minuly rok bolo playoff len vdaka tej serii 11 vyhier po sebe, inac to bola tiez viacmenej bieda, pri vsetkej ucte, ale neda sa do nekonecna cakat od 38 rocneho Alfredssona aby tahal cely tim, chce to prestavbu, pritom farma vobec nevyzera zle (Lehner, Cowen, Wiercioch, Butler atd) ale nikto sa z nich vyslovene netlaci do zostavy Ottawy... tento rok to vidim na Top 5 pick, ale neviem koho draftovat, viacmenej na kazdej pozicii su obrovske nedostatky, chyba strelec, chyba poriadny defenzivny obranca, chyba poriadny brankar (Lehnerovi bude ready tak o rok, dva...) atd atd...
ale pravdupovediac sa toto uz rysuje dobrych par sezon, Murray bere starych hracov ktori uz su za zenitom, svoje svetle chvilky maju, ale to nestaci, minuly rok bolo playoff len vdaka tej serii 11 vyhier po sebe, inac to bola tiez viacmenej bieda, pri vsetkej ucte, ale neda sa do nekonecna cakat od 38 rocneho Alfredssona aby tahal cely tim, chce to prestavbu, pritom farma vobec nevyzera zle (Lehner, Cowen, Wiercioch, Butler atd) ale nikto sa z nich vyslovene netlaci do zostavy Ottawy... tento rok to vidim na Top 5 pick, ale neviem koho draftovat, viacmenej na kazdej pozicii su obrovske nedostatky, chyba strelec, chyba poriadny defenzivny obranca, chyba poriadny brankar (Lehnerovi bude ready tak o rok, dva...) atd atd...
Brankára ste mali priviesť cez free agency, Lehnerovi daj čas a priestor. Defenzívny obranca bude Cowen, ale z toho čo som videl, tak ešte aspoň taký polrok potrebuje rozhodne. Ak by to bolo málo, doporučujem Hamiltona. Strelec, to je väčší problém. Ale Saad a najmä center Strome by sa pri vašom učasnom stave chytiť dali. Strome je malý, ale čo počúvam, tak je to "výhra".Nightwolf píše:tento rok to vidim na Top 5 pick, ale neviem koho draftovat, viacmenej na kazdej pozicii su obrovske nedostatky, chyba strelec, chyba poriadny defenzivny obranca, chyba poriadny brankar (Lehnerovi bude ready tak o rok, dva...) atd atd...
A vytrejdujte Spezzu, ten vás nikam nepotiahne. Navyše priestor po Alfiem treba zaplniť. Kovalev detto. Už El Capitano končí?
mozno BJ by boli na taky tah dost ochotni (zufaliNightwolf píše:No on uz na zaciatku sezony naznacil ze toto bude jeho posledna sezona...Getzo5 píše:.......Už El Capitano končí?
Spezzu by som vytrejdoval do Isles za Tavaresa alebo koho
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé