Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FANOUŠCI FLAMES:

Kód: Vybrat vše

http://www.lindstrom.ca/flamesplayoffs/flamesgirls.html
:D :cool:
Podle zpráv televizní stanice TSN je Dion Phaneuf blízko podpisu nové smlouvy s Calgary, dojednávájí se poslední detaily. :!:
Alex_GR8 píše:Podle zpráv televizní stanice TSN je Dion Phaneuf blízko podpisu nové smlouvy s Calgary, dojednávájí se poslední detaily. :!:
je to tak, malo by sa jednat o dlhsi, niekolko rocny kontrakt..
Keby sa mi nedodrbal net tak by som tento zapas videl lebo som ho chcel vidiet lebo San Jose uz nie je barzjaky super ale druhy najlepsi tim konferencie. Dedko Nolan strelil hetrik svojmu byvalemu timu. To uz tak byva.

Phaneuf a jeho zmluva: Ak si zapyta hrac co pri prvom gole marleaua cuval pomaly az do brany nejake obrovske prachy tak teda neviem.
S edmontonom vraj nemozme superit lebo maju plny kotol poharov. Tak to snad ani nebudem sledovat ten nas debakel iba rano si pozriem ze 7:1 pre edmonton a pojdem spokojny prec.
nebol si daleko od pravdy. Iba 5:0 :frajer2:
Rano jak som to videl som zacal krutit hlavou a cely den az doteraz hu este krutim a mozno budem este aj zajtra. Tento tim ma viem niekedy tak pekne prekvapit.
debil píše:Tento tim ma viem niekedy tak pekne prekvapit.
no tak to tede hej vie prekvapit a hlavne vtedy ked to najmenej cakas :)
No uz je to aj oficialne. Mame tretieho najdrahsieho obrancu v lige. Len Chara a Lidstrom beru viac.Fakt je to moc. Tento podpis nasadil latku pre podpis hracov podobnej urovne, Campbella a Komisareka (ten o rok).
debil píše:No uz je to aj oficialne. Mame tretieho najdrahsieho obrancu v lige. Len Chara a Lidstrom beru viac.Fakt je to moc. Tento podpis nasadil latku pre podpis hracov podobnej urovne, Campbella a Komisareka (ten o rok).
tak si to uz mohol sem supnut :roll: Phaneuf porieseny na 6 rokov za 39.000, tj. 6.500 za rok..do prdele to bol skok, teraz riesi 0.942.. :doh:

este by som sa vratil k stretnutiu s PHX..Igi nie je hocake :box: drievko
Iginla :box: Jovanovski

Brankár Curtis Joseph to v živote nikdy ľahké nemal, ale napokon sa dokázal vypracovať na elitného brankára, ktorý pôsobí v NHL už takmer 20 rokov.

..rozhovor, ktory stoji za precitanie..

:arrow: "Cujo", alebo premena nechceného dieťaťa na dravú beštiu s veľkým srdcom

madafaka :roll:
Sme 1 bod nad playoff ciarou. O tom ze kazdy jeden zapas je teraz dolezity netreba vobec hovorit.

Prvykrat v sezone bol pohovor za zavretymi dverami hracov s manazerom. Dufam ze ich dobre dodrbal.

Dnes zapas s oilers uz o 01.00 nasho casu co je velmi pozeratelne. Fakt ma uz seru jak hraju s edmontnom.
DPC 5 minut odohranych a tri bitky z toho jedna masovka.
tam maju spiny edmontonske neznaaaasaaam edmonton a dnes sme ich porazili 4-1 :clap: parada len skoda ze miikka nemal vychytane ciste konto no ale nevadi hlavne ze sme ich porazili len tak dalej Flames 4ever :good:
dobre hovoris ziggy.

stastna vyhra so San Jose. super bol jasne lepsi ale nedal gola a my sme dali. tak to uz byva. stastie nam to v podstate vratilo napriklad zo zapasu s dallasom ked sme zas boli my lepsi ale nedali sme gola.

Vyrovnanie v poslednej minute a OT gol su psychicky velmi dobre. Playoff vyhra. Sice nezasluzena ale predsa.

A este jeden postreh. Ak by sa zakl.cast skoncila takto tak mame nasu oblubenu Minnesotu. Nebol by som proti.
Obrázek
TRAGÉDIE- Mickey Renaud teprve 19-letý utočník a kapitán Windsor Spitfires,zemřel!
více:

Kód: Vybrat vše

http://www.calgaryflames.cz/novinky/19022008novinka03.html
je to fakt hrozné mohla být z něj nová super hvězda a nakonec nic :(
Obrázek

doost dôlezite a pre niekoho prekvapujuce vitazstvo nad nebezpecnymi hviezdami..aj tak sa da bodovat, na co strielat o dusu, staci to riesit efektivne..ja som stale tvrdil, ze Alexa by som do musztva bral kedykolvek :yes:

tudlec to by ma zaujimalo, ako toto skoncilo :hmm:
Obrázek
dmes skvela vyhra nad Dallasom a navyse Curtis zachytal skvele :yahoo: len tak dalej plamene :good: :good:
Zdravím všechny,

do Calgary nám dorazila nová posila v podobě Jima Vandermeera. Není to ale žádné překvapení, jelikož Darryl Sutter dělá podobné akce rok co rok. Je však otázkou, proč Vandermeer k Plamenům vůbec přišel? Je to opravdu kvůli posílení obrany nebo se chystá naopak výměna jiného beka? Není tajemstvím, že se v týmu trápí Rhett Warrener a své jisté nemá ani David Hale.

Vandermeer je ale typ Phaneufa nebo Regehra, takže z jeho příchodu mám velkou radost. Sice se stane po skončení letošní sezony volným hráčem, ale určitě bych si ho v týmu ponechal minimálně na další dvě sezony.

Co vy na to? Spokojenost nebo nespokojenost?
Ja to nevidim ako nejaku posilu. Urcite som velmi chcel posilnit obranu lebo nehra dobre. A chcel som niekoho typovo ineho. Cela obrana je v podstate zlozena skor z takych vecsich, pomalych, fyzickych hracov co slabo korculuju a takisto hra s pukom nic moc. som chcel niekoho pohybliveho co to vie s pukom aj keby bol menej fyzicky. teraz je to v podstate dalsi regehr, hale, warrener. ale necham sa prekvapit, chlapec je rodeny red deer rebel a vracia sa v podstate do domovskeho kraja.

Dneska hrame po dlhej dobe s Detroitom. Dneska mozeme ukazat ako sme na tom aj s nasimi sancami na plejof. Nehovoriac o tom ze mame naskok iba nejake tri - styri body. Takto pred tyzdnom v piatok som videl naposledy flames nazivo s LA a bol som velmi znechuteny z toho co som videl.
Mitchi,napiš něco k zápasu,bohužel jsem to dnes neviděl :( (jen highlights).Musela to být nádherná bitva,co jsem viděl ty šance(a to na obou stranách),to byla krása-gólmani výtečné výkony!Kipper byl nepřekonatelný,perfektní :thumbsup: .Škoda,že rozhodl tak neskutečný šmudla,ale gratulace fandům Flames :good: ,s takovým výkonem v play-off-pohodička. :? :frajer2: .
Bohuzial som to nevidel. napriek budiku sa mi nepodarilo vstat.

podla ukazok tam bolo ozaj dost sanci. dvakrat tycka nas zachranila. mne sa to az tak nepaci , mam radsej kvalitnu defenzivu.
sice 1:0 ale tolko sanci naoboch stranach nehovori prave v prospech kvalitnej defenzivy.

Dnes hrame uz o 20.00 . Konecne si pozriem hokej v prijatelnom case. No a ako to tak obvykle byva, prave teraz prehrame. v kazdom pripade mozete aj vy pozriet gaborika proti nasim.

Minnesota - Calgary
Tak podme bime ich. Prva tretina trochu zozadu, mensia utocna aktivita ale v presilovke 25. gol Langkowa co znaci ze zatial vyhravame 0:1 :clap:

Nedas dostanes. Wild prepadli a 2 na 1 dava Conroy gol.0:2 :clap:
debil píše:Tak podme bime ich. Prva tretina trochu zozadu, mensia utocna aktivita ale v presilovke 25. gol Langkowa co znaci ze zatial vyhravame 0:1 :clap:

Nedas dostanes. Wild prepadli a 2 na 1 dava Conroy gol.0:2 :clap:
no a v uvode II tretiny sa Vam pritrafilo to najhorsie..divosi riesia kontaktny gol pocas pp..Kipper sam na vsetko stacit nemôze..
mas pravdu. chcelo by to vecsiu aktivitu. na strane druhej ked su vsetci v tretine tak sa to toci popri mantineloch a moc sanci minnesoty z toho nie je.

Tretia tretina je velmi zla. Minnesota ma dost tlak.

Tak koniec. Dva body su najdolezitejsie. Vykon stal za prd. Kiprusoff najlepsi hrac a vychytal dalsi zapas po dallase a detroite. Tak zrazu sme presli z ofenzivneho natlaku k defenzive a aj ked to nevypada pekne boli s toho body posledne zapasy.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES