Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V dnešním zápasě proti Minnesotě by měl v brance nastoupit Quick, původně si měl s Ersbergem rozdělit práci, Ersberg měl pak chytat proti Avs. Nicméně po Ersbergově zranění (pravděpodobně problémy s kolenem) by měl v obou zápasech nastoupit Quick, Bernier se tak možná do branky ani nepodívá, protože náseduje All-Star přestávka a Bernier poputuje zpět do Manchesteru. Dále se uvidí podle Ersbergova stavu.

Šanci po dvou zápasech v press boxu dostane Westgarth, hrát by měl v jedné lajně s Armstrongem a Ivanansem, takže opravdu budou dva bitkaři v jedné lajně :shock:

V Dallasu hráli Kings na 7 obránců, přeci jen nebyla jistota, jak Johnson zvládne první ostrou zátěž. Dnes se Murray vrátí ke hře na 6 obránců, což znamená, že jeden z dvojice Gauthier - Harrold bude náhradník.
Kings - Wild 5-2 :!:

Tak konečně pořádný výkon a výhra :good:

Kings objevili jednoduchý recept, jak dávat góly. Stačí agresivně forčekovat minimálně dvěma útočníky, při střelách stínit brankáři a tlačit se do branky. Při prvním Calderově gólu odvedl před brankářem perfektní práci Brown, druhý dal Kopitar z přesilovky, třetí gól Brown téměř do branky donesl, čtvrtý padl po teči Armstronga opět při stínění brankáři. O´Sullivan pečetil vítězství gólem do prázdné branky.

Quick zachytal perfektně, predevším v poslední třetině zlikvidoval 13 střel, celkem pochytal 25 střel. Nicméně ten první gól mi silně připomněl Labse, Quick vyrazil první střelu metr od sebe a na dorážku neměl nárok, to se mu stává docela často.

Snad tento výkon nebyla jen výjimka...
:dance2: Konečne sa vyplatilo vstávať. A konečne to bol aj dobrý výkon.
Čo sa Westgarta týka ani som si ho veľmi nevšimol. :) Ivanans bol výraznejší aj po bitkárskej aj hokejovej stránke.
Jediná vec čo by som vytkol je to bránenie v tretej tretine keď vyhrávame. Jasne, že je lepšie zamerať sa trochu viac na defenzívu ale nie nechať sa uzavrieť vo vlastnej tretine. Našťastie im to došlo po čase.
Calder predviedol jeden z najlepších výkonov v tejto sezóne.
Konečne sa vydarila aj presilovka.
V útoku si ale stále držíme schopnosť netriafať poloprázdnu bránku. Stoll, Brown a ešte ďalšie 2 prípady.

Pozeral som na Trojke a ujo komentátor po tom čo označil Stolla za jedného z naj komplexnejších útočníkov LA už o dve minúty a potom aj celý zvyšok zápasu tvrdil, že je obranca. :)
Drobná zajímavost :)

Jak v Dallasu tak i v Minnesotě nastoupili Kings v "domácích" černých dresech. Dallas totiž chtěl obléknout v sobotním domácím zápase bílé dresy (nejsem si jistý, zda šlo o třetí alternativní dresy) a Kings tedy naopak požádali o svolení mít černé dresy ve všech 3 venkovních zápasech, aby sebou nemuseli tahat dvě různé sady a výstroj :)
Kings - Avs 6-5 :shock:

Zápas jsem neviděl, takže jenom zírám :D Kings vedli ve druhé asi dost divoké třetině už 6-2, nicméně Avs se podařilo náskok stáhnout jen na jediný gól, ale Kings už vydrželi.

Když Brown před výjezdem poo nevydařených domácích zápasech prohlásil, že Kings musí prostě vyhrát všechny tři venkovní utkání, jen jsem se pousmál. A vida, nebýt prohry v nájezdech v Dallasu, bylo by to i vyšlo. Ale i tak :good:

Vzhledem k tomu, že Kings teď druhou polovinu sezóny odehrajou téměř celou venku (poměrem tak 30 zápasů venku, 10 doma), je to docela povzbudivé.

Obrázek
Tiež som nevidel. Ja som aj zabudol, že majú hrať. :D
6 gólov, paráda. Už sa možno zase naučili dávať góly. 2 boli PP.
Ten gól Johnsona bol pekný. Taká bomba z prvej. :cool:
Quick mal tiež pekné zákroky. Teda až na to rozohratie na hokejku Willsieho. :doh:
Len tak ďalej. :povzbudzovanie:
Zapomněl, že se hraje? :o Používej oficiální wallpapery a nezapomeneš. Já je mám na každém monitoru, se kterými přijdu denně do styku :D
Wow :shock: Kevin Westgarth v zápase za Monarchs poslal svého protivníka v bitce Klotze rovnou do nemocnice :thumbsdown:

Článek na TSN zde
Je u toho i video, přímý odkaz zde
Defenzíva nám síce funguje ale vypracoval som ešte dokonalejšiu smajlíkovskú taktiku. :D
Najbližšie hráme proti Chicagu takže vysvetlené konkrétne na nich.

Po 1. Aktívny forčeking. :hit:
Po 2. Precízna defenzíva. :stop: :scare: :stop: (vľavo Johnson, vpravo Doughty a medzi nimi zúfalý Kane)
Po 3. :buch: (ak prejdu cez precíznu obranu, v úlohe steny Quick prípadne Ersberg, v úlohe zúfalého útočníka Toews)
Po 4. :bac: (ak sa im náhodou podarí vstreliť gól treba skrotiť ich nadšenie, v hl. úlohe Ivanans)

:)
Dustin Brown prvou hviezdou týždňa. :cool:

A už mám aj oficiálny wallpaper aby som nezabudol. :)
Jonathan Bernier si na svou šanci v dresu Kings bude muset ještě počkat, Ersbergovo koleno je již v pořádku a ve čtvrtek bude připravený.

Oscar Möller by měl být k dispozici příští týden, ale vzhledek k tomu, že v sobotu Kings začíná další trip po východním pobřeží, je otázka, co s ním. Murray sebou prý nerad bere zraněné hráče, takže je možné, že Möller buďto pocestuje za týmem nebo se tripu vůbec nezúčastní.

K týmu by se naopak měl připojit Richardson, který se po zranění rozehrával na farmě.
Kings - Blackhawks 5-2 :cool:

Docela jsem se bál, že All-Stars přestávka přišla v tu nejnevhodnější chvíli, kdy se Kings konečně pořádně rozehráli a chytili formu, a že ji za těch 8 dnů nuceného odpočinku akorát tak ztratí. Nestalo se a Kings na svoje předchozí výkony navázali. V první třetině dali Brown a Stoll 2 góly v rozmezí minuty a 45 vteřin, ve druhé přidal třetí gól O´Sullivan ve vlastním oslabení.

Pak ale poněkud tradičně Kings přenechali aktivitu soupeři, výsledkem byl gól Chicaga, na který ovšem ihned odpověděl Frolov a Kings opět odskočili na 3 góly. Chicagu se podařilo opět snížit, ale Brown svým druhým gólem do prázdné branky potvrdil výhru.

Quick v brance byl vynikající, při obou gólech měl zakrytý výhled, navíc si připsal jednu asistenci na Sullyho gól v oslabení, kdy perfektně vypíchl puk. Johnson se začíná rozehrávat, společně s Doughtym budou mít Kings v budoucnu v obraně opravdu něco hodně speciálního :good: Simmonds se mi líbí čím dál víc, nějaký extra střelec nebo nahrávač z něj nejspíš nebude, ale přijde mi, že má v zadku vrtuli a lítá po ledě nahoru a dolů a nebojí se nikoho a ničeho :biglol: Frolov opět naplňuje pozici dlouhodobě nejlepšího útočníka Kings, zdá se mi, že oproti minulosti více střílí a je to znát.

Škoda, že Kings nedokáží hrát aktivně celý zápas, ne vždy to bude stačit jako dnes.

Teď čeká Kings první letošní velká zkouška, čeká je 5 zápasů na Východě.
Simmonds prekvapuje aj mňa. Najskôr som nechápal čo tam robí. :D Ale hrá naozaj dobre. Do všetkého sa vrhá po hlave.
pani, ak ste vynechali zapas v Habs Vase srdiecko si vydychlo...takto si po*rat vitazny match, to sa len tak nevidi...bolo mi Vas uprimne luto a proti nasmu sokovi som Vam drzal palecky..sudi piskali tak ako piskali, to nechcem nejako riesit, mrziet Vas môzu nepremene sance za stavu 2:3...sn, tycka..nedas dostanes...3:3..kolko chybalo Quickovi, aby ten puk prikryl lapackou..4:3..neskutocne kruta porazka :(
Tenhle zápas měli Kings vyhrát :( Na porážky jsem sice zvyklý, ale tohle opravdu docela když ne přímo bolí, tak hodně mrzí. Už jsem věřil, že to Kings dotáhnou do vítězného konce, i po vyrovnávacím gólu (ten přechod přes Doughtyho mi nepřišel zrovna dvakrát čistý) jsem si říkal, že je to OK, i kdyby to nakonec bylo jen za bod. Calder ovšem předvedl druhý zbytečný crosscheck před soupeřovo brankou a trest následoval...

Gauthier měl tedy také pořádný blikanec, ve vlastním oslabení něco takového provést a poslat svůj tým do oslabení 5-3 a následně téměř celých 5 minut 5-4, to je tedy něco nad moje chápání :thumbsdown: Ale klobouk dolů, jak Kings to dlouhé oslabení zvládli, hlavně Frolov v těch chvílích exceloval.

Jinak bych ještě tak 5 minut před koncem zápasu pochválil i Caldera, neskutečně se v posledních zápasech zvedl, lajna Calder - Stoll - Brown je momentálně nejlepší útok Kings, ale dva zbytečné fauly, přičemž ten druhý stál Kings oba body, jeho předchozí výkon neguje...
Z Manchesteru byl povolán k hlavnímu týmu obránce Davis Drewiske. Je to odpověď na možnou ztrátu dvou obránců, Matta Greena, který má blíže nespecifikované potíže po ráně pukem do nohy a jeho start proti Ottawě je nejistý, a Denise Gauthiera, který za zákrok na Gorgese dostal 5ti zápasovou suspendaci.

GM Lombardi k tomu řekl, že hit pokládá za čistý a nesouhlasí ani s trestem ve hře, ani s následnou suspendací. Ve chvíli nárazu byl Gauthierův loket dole a nohy na zemi, byť to v reálu vše vypadalo naprosto opačně. Sám jsem to takhle dopodrobna neprohlížel, takže nechám bez dalšího komentáře.

Edit: Preissing údajně trpí závratěmi, což kromě jiného může být důvod, proč se až na výjimky v sestavě vůbec neobjevuje. Drewiske tak má dnes velkou šanci nastoupit.
Čo sa Gauthiera týka veľmi mi v zostave chýbať nebude. Greene by už chýbal. Drewiske je pre mňa viac menej neznámy.

Dnešný zápas by som si rád pozrel, snáď to niekde bude.
Kings - Senators 1-0

Quick pochytal 29 střel Sens a má na svém kontě 3. shutout této sezóny a zároveň i kariéry :clap:

Zápas byl víceméně uspávačka, jako větší ospalci se ukázali Kings, ale přesto dokázali vyhrát. V první třetině se téměř nic zajímavého nestalo, oba týmy jakoby nemohly najít správné tempo. Kings vypadali, jakoby se z Montrealu do Ottawy přesunovali spíše pěšky, vypadali dost unaveně. Nejvíce to bylo patrné ve druhé třetině, kdyby Kings dostali 4-5 gólů, nikdo by se nedivil. Výkon celého týmu šel prudce dolů, obránci měli několik hrozivých turnoverů, hlavně přihrávka O´Donnella soupeři přímo před branku byla nepochopitelná. Sens si vytvořili dost gólových příležitostí, ale Kings podržel Quick. Kings měli v druhé části jen 4 střely.

V poslední třetině Kings hru vyrovnali, časteji stříleli a poměr střel skoro vyrovnali. Jediný a vítězný gól dal 2,5 minuty před koncem Miša Handzuš :good: V závěru měli Sens ještě velkou šanci při dost podivném vyloučení Johnsona, ale Quick si svůj shutout už pohlídal a Kings si připsali spíše až nezasloužený vítězství.

Drewiske zahrál poměrně solidně, hrál klidně a na jistotu.
klobucik dolu, pred sezonou som Vas povazoval za jasneho adepta na Tavaresa :D ale pocinate si viac ako sympaticky :thumbsup:
Obrázek
:super: :wawe: Chvíľami som váhal či toto bol správny zápas na vstávanie ale nakoniec som urobil dobre. :)
Budem sa opakovať ale opäť treba pochváliť Simmondsa. Bolo ho vidieť v útoku a asistoval aj pri Handzušovom góle. Vôbec sa nebojí ísť do súbojov a pritom vyzerá dosť krehko. :)
Quick si pripísal 3SO v sezóne.
O´Donnellova nahrávka na Heatlyho bola presná :doh: ale už som si zvykol, že vždy sa nájde nejaký obranca čo niečo podobné predvedie.
cepi píše:klobucik dolu, pred sezonou som Vas povazoval za jasneho adepta na Tavaresa :D
Co se dá dělat, tak se Kings budou muset spokojit podobně jako loni jen s dvojkou na draftu, tentokrát tedy s Hedmanem :D

Při posledních zápasech si říkám, kde mohli Kings momentálně být, kdyby se už na začátku sezóny zbavili Labse a nechali místo něj chytat Quicka s Ersbergem. A taky kdyby se při draftu nezbavili Cammalleriho a Lombardi přivedl navíc nějakého Spezzu, Heatleye, Kovalčuka nebo Hossu nebo tak něco :wink:
Kings - Caps 5-4 :yahoo:

Nešel mi net, takže zápas jsem neviděl a lituju toho strašně :) Kings jsou teď v pořádné formě, nebýt toho kolapsu v závěru zápasu v Montrealu, měli by 6 výher v řadě, z toho 5 venku, to je opravdu neuvěřitelné a nezvyklé.

Caps měli 45 střel, z toho 22 v poslední třetině, podle highlightů měl Quick několik skvělých zákroků a Kings v kritických chvílích podržel :good:

Kopitar dal dva góly a navíc měl 1 asistenci, Frolov 2 asistence při nádherných akcích.
Ted slapete opravdu paradne, coz se bohuzel o ducks rict neda... Navic ve WSH moc tymu nevyhralo, takze o to vic tahle vyhra potesi. Kdyby jsme se tak potkali v play-off ( stat se to muze, ale v 1.kole by to urcite nebylo :D ) to by byla parada, 1.kalifornske derby v historii play-off :cool:
Play-off... V současnosti na to nejde nemyslet, ale Kings nemají na play-off team, do toho jim ještě lecos chybí...

Ale opravdu bych rád věděl, jak teď přemýšlí Lombardi, využít toho, že Kings momentálně jedou a pokusit se tým okamžitě posílit nebo ještě počkat až do deadline, kdy už ale může být pozdě nebo raději nechat tým dál růst a nechat je, ať si poradí sami?

Neuvážené trejdy mladých prospektů a vysokých voleb draftu za okamžitou krátkodobou výpomoc v honu na 8. místo Kings před několika lety v mnoha směrech zruinovaly...
To vis Sidney tak jsem se trosku zasnil, do konce sezony je jeste kupa zapasu ale pri momentalni forme jsi urcite na play-off pomyslel, vlastne jsi to i zminil. Podle me by byla blbost se zbytecne zbavovat vysoce cenenych mladiku, ale kdyby byla moznost tym nejak vyhodne posilit, proc ne :wink: trebas s takovou tampou je letos radost obchodovat :D A abych se priznal spis jsem letos od kralu cekal boj o Tavaresa a ne o play-off :lol2: .... prijemne jste prekvapili :good:
2987 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS