..montry, marecek, paci sa nieco pre fanusikovske HABS pohladenie (plati aj pre priaznivcov NYR + LA..cek hore)..fajn momentky
Montreal Canadiens ´07/08
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
..urcite to bolo z jarovej strany myslene tak zdvorilostne..akoby to asi vyznelo, ak by tvrdil" je to total v pohode, som jasna 2jka za Huetom" 
Heut - Halak nie je co riesit..ale par zapasovu nadej davam aj Priceovi..ale prvi dvaja su dost kvalitny na to, aby si Price pockal na svoju prilezitost trebars o sezonu neskĂ´r..uvidime...
Heut - Halak nie je co riesit..ale par zapasovu nadej davam aj Priceovi..ale prvi dvaja su dost kvalitny na to, aby si Price pockal na svoju prilezitost trebars o sezonu neskĂ´r..uvidime...
skor mam strach ze ak sa Price v kempe bude ukazovat slusne tak Jara niekam vymenia...
Price je kanadan a je povazovany za noveho Roya, ak mu vyjde kemp tak ho podla mna do prveho teamu zoberu. a Jarovi uz AHL asi nema velmi co ponuknut, logicka je teda vymena...
viem si celkom predstavit ze by mohol robit dvojku luongovi alebo kiprusoffovi - canucks ani flames nemaju za tychto brankarov v pripade zranenia adekvatnu nahradu a halak je lacny a perspektivny...
Price je kanadan a je povazovany za noveho Roya, ak mu vyjde kemp tak ho podla mna do prveho teamu zoberu. a Jarovi uz AHL asi nema velmi co ponuknut, logicka je teda vymena...
viem si celkom predstavit ze by mohol robit dvojku luongovi alebo kiprusoffovi - canucks ani flames nemaju za tychto brankarov v pripade zranenia adekvatnu nahradu a halak je lacny a perspektivny...
..Price bude urcite tlaceny, ocakavany..ale jedna vec je kemp a pripravne zapasy, druha zapasy na ostro..a v nich Jaro v min. sezone zaziaril a spravil si viac ako slusne meno..som si 100%ne isty ze do sezony vstupi Montreal s Huetom a Halakom..Price sa bude rozohravat na farme..uvidime, co nam prinesie buducnost, nakolko je urcite otazkou nie dalekej buducnosti, kedy Price zaplni miesto v 1 time Habs..o Jara vsak obavy nemam, ak sa mu v buducnosti (nahodou) neujde flek v 1 time Habs (co momentalne nepredpokladam) jeho brank. buducnost v 1 time ktorehokolvek muzstva NHL je viac ako zarucena..kazdopadne, sezona 07/08 ohromne vela naznaci..
Pozeral som este raz stats: Danis ma nejakych 40 odchytanych zapasov, kym Price 2, slovom DVA, to je tolko, kolko ruk ma zdravy clovek, ak by niekto nevedel. A vy tu z neho robite dobre ze nie boha! Bullshit, mlady bude rad, ak si zachyta aspon v 30 zapasoch na farme! Takze o com to je?!
To nedokazuje nic, Toronto muselo, navyse Habs vtedy zavesili tusim 5x. AHL nie je zla sutaz, ale asi sa tam šeckoko viac flaka, ked davaju gol aj taki hraci, co maju v NHL prúser, keď neveďá korculovat, nemaju na to! A stale hovorim, slo len o nejaky trapny zachvat formy hracov na lade, ked dali viac golov, ako super, nesvedci to UPLNE O NICOM! Je to bezmenny nikto!
Viete, o com je AHL? O sebceni mladikov. Kazdy chce byt hviezda. Kazdy chce byt hore. Nie je to ziadna kreativna sutaz, skratka bije sa na branu a velmi sa neprihrava. Bulldogs asi zhrabli dost vela sikovnejsich hracov. Dalsia vec je, ze Habs maju dobry tim do buducnosti, odbornici to vykrikuju.
moĹľe byĹĄ chorche...no sĂce dajak extra sa to ešte neprejavuje kedĹľe takĂ˝ extra mladĂk je tam Latendresse a Grabovsky no to niÄŤ extra nie je...no za par rokov to bude znova to iste ÄŤo v minulosti a budu zdvĂhaĹĄ Stanley cupy znova...aj by som im doprial...ja som mal vĹľdy rad Montreal...uĹľ len preto bo sa tam aj Brodeur narodil a Roy chytal...
Co s Kostitsynom? Nie kazdy borec, co sa presadzuje v AHL, sa presadi dobre aj v NHL, ale vacsinou je to cakacka pre mladikov, pripadne odkladisko starych hracov, ktorym sa nechce ist do Nemecka, zrejme maju v zamori lepsie podmienky. A dost zavisi aj od toho, kto v akom klube je. Filipulla napriklad by v takom Edmontone hraval mozno hned po podpise zmluvy, v Detroite musel tusim trochu cakat, nie?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé