Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lecavalier píše:...Mesze urcite vytrejdovat spolu s Tanguayem.
Tanguay je naštěstí po téhle sezoně UFA :)
Lecavalier píše:Privabil bych Omarka za draft nebo za Meszarose, klidne bych to udelal i kdyz je to prodelecne, ale do budoucna uzitecne pro nas.
Jo, nad tím sem taky přemýšlel, mít v týmu Omarka s Harjuem. Za Meszaroše bych ho vzal hned :D
Mně bude 22 let za chvilku :)

Jinak Ömarka jsem v online manažeru dotáhl za Riku Heleniuse, akorát jsem skončil dřív, než jsem Ömarka s Harjuem viděl v akci :oops:
Mě bylo 22 nedávno :)
Tu sestavu bych viděl velmi podobně, jak tady nastínil PainKiller. Jenom v obraně bych přehodil Ohlunda s Rangerem, čili páry Ohlund-Foster a Chuck Norris dvojice Walker-(Texas)-Ranger. Aby vždycky spolu byli jeden čistě defenzivní bek a jeden takový lehce ofenzivní/rozehrávač. Pokud se nezbavíme Mezsároše, tak by tam zůstal on, popř. pokud se nevrátí Ranger (nebo nebude mít už dostatečnou výkonost), tak taky.
V útoku je to horší no, nutně potřebujem křídlo k Vinnymu. Chce to někoho rychlého, hbitého, kdo umí vystřelit. Mě by se tam hrozně líbil třeba Versteeg. Potom nutnost č.2 je ten centr třetího útoku. Ono se to nezdá, ale obsadit dobře tenhle post není vůbec jednoduché. Jedno křídlo Purcell, druhé třeba Harju, ale tam je to velká neznámá. Klidně ještě někoho za 1M.
Na 4.lajně už tolik nefičí, tam bych klidně nechal stabilně jeden flek, kde by nastupovali hráči z farmy. Aspoň by věděli, že pro farmáře jedno místo v A-týmu je vždycky a měli by motivaci/odměnu navíc.
do ctvrte lajny bych dal Craiga a hlavne bych dal sanci Simkovi.
Taky je tu možnost, že se Mesz pod jiným koučem rozehraje, a zjistí jaká branka je protihráče :D to se mi ale jeví jako málo pravděpodobná varianta :roll: Jinak koukl sem na kompletní seznam UFA hráčů tohoto léta. Žádný velký hvězdy tam nejsou, snad kromě Kovyho a Tanguaye? :lol: , ale je tam právě dost hráčů do checking line, bo do čtvrtého útoku. Vyškrtal sem asi co nejvíc "plevelu", a nechal tam jenom ty hráče, o který bysme mohli mít zájem. Taky je tam dost hráčů, kteří měli ještě donedávna hodně přemrštěný smlouvy, takže kdyby byl náš novej GM hodně dobrej, mohl by právě takovýhle hráče podepsat za rozumnou cenu :) A tady je seznam...

Ještě se k seznamu vyjádřim. Asi nejlepší posilou k Lecavalierovvi by byl Kovalchuk, nebo Marleau :) Pak je tu ještě možnost Afinogenov nebo Whitney, bo dokonce vzít zpátky Prospala. Do třetí řady by byl ideální Matt Cullen a Raffi Torres, jsou tu ale mžnosti jako Malhotra, Lombardi nebo Park. Ve čtvrtý řadě bych rad viděl Darcheho.
Z obrany bych podepsal duo Lundin - Foster, zkusil bych vzít na rok Lidstroma, jako mentora k Hedmanovi (když Ohlund se neosvědčil), pak je tu ještě Seidenberg, Martin nebo Kubina.
A nakonec z brankářů bych podepsal Antera, a to je asi všechno.

Červeně zvýrazním hráče, kteří NEJSPÍŠ podepíšou se stávajícím týmem.

Útočníci:
Saku Koivu
Maxim Afinogenov
Colby Armstrong
Vyacheslav Kozlov
Jim Slater
Mike Grier
Adam Mair
Raffi Torres
Ray Whitney
Chris Higgins
Eric Nystrom
John Madden
Darcy Tucker
Todd Bertuzzi
Tomas Holmstrom
Jason Williams
Mike Comrie
Alexander Frolov
Jeff Halpern
Owen Nolan
Mathieu Darche
Tomas Plekanec
Ilya Kovalchuk
Richard Park
Olli Jokinen
Vaclav Prospal
Matt Cullen
Matthew Lombardi
Lee Stempniak
Matt Cooke
Ruslan Fedotenko
Patrick Marleau
Manny Malhotra
Scott Walker
Alex Giroux
Alexei Ponikarovsky
Eric Belanger
Pavol Demitra

Obránci:
Aaron Ward
Pavel Kubina
Dennis Seidenberg
Toni Lydman
Henrik Tallinder
Kim Johnsson
Ruslan Salei
Nicklas Lidstrom
Marc-Andre Bergeron
Dan Hamhuis
Paul Martin
Anton Volchenkov
Zbynek Michalek
Derek Morris
Joe Corvo
Mike Lundin
Kurtis Foster
Sergei Gonchar
Jordan Leopold
Jay McKee
Willie Mitchell

Brankáři:
Vesa Toskala
Dan Ellis
Martin Biron
Jose Theodore
Antero Niittymaki
Chris Mason
Evgeni Nabokov
do obrany bych nikoho necpal, zvlast Lidstroma. Hedman se rozvine i bez nej, na prvni sezonu si nevedl spatne, na to v jakem tymu hraje. Ohlundovi bych dal cas, preci jenom jeho tvrdost a zkusenost se jeste hodi. Mozna kdybychom prisli o Mesze, tak bych uvital nekoho ofenzivnejsiho typu Corvoa. Do utoku bud Kovalchuka k Lecimu nebo prilakat Frolova a z dvojice Wiliams, Ponikarovski.
Vcera jsem si vzpomnel na Karsumse, toho bych ztahnul zpet. Ve treti lajne s Hurjuem by nebyla spatna evropska kombinace :!:
Karsums mám imho tak na čtvrtou lajnu. Na další setonu potřebujem aby dával sem tam goly i třetí útok, kterej loni nebyl vubec vidět.

Tampa Bay Lightning captain Vinny Lecavalier is a father; daughter is Victoria.
Tak doufám že to Vinnyho nakopne k lepším výkonů a příští sezonu bude mít Maurice Richard Trophy společně se Stamkosem :D

Report: Yzerman is top candidate for Lightning GM role.
Hmm... :)
25. Tampa Bay Lightning: Blýskání na lepší časy?
Pěknej článek :) Líbil se mě 3 odstavec od konce, naopak se mě zas nelíbil ten předposlední :eek2:

Do příští sezóny půjde každopádně s velkým odhodláním kapitán Bolts Vincent Lecavalier. Je si totiž vědom, že jeho výkony v posledních dvou sezónách neodpovídaly výši jeho platu. Lecavalier věří, že je schopen nastřílet 50 branek za sezónu a dosáhnout hranice 100 bodů. Svědčí o tom i jeho následující slova: „Jsem stále mladý a silný. V příští sezóně se vrátím a udělám vše pro to, abych toho dosáhl.“

Z posledních tří nevydařených sezón je značně frustrovaný forvard Martin St. Louis. „Chci být v týmu, který bude vítězit. Uběhly tři roky a my jsme stále pořád někde dole. Chtěl bych vítězit, to je pro mě nejdůležitější. Už nebudu mladší...No, uvidíme, jak se to přes léto vyvine,“ svěřil se St. Louis deníku St. Petersburg Times. Naznačil tak, že pokud se přes léto neobjeví v Tampě výraznější posily, mohly by vedení Bolts požádat o výměnu.
Tak St. Louise by byla škoda, nicméně Stanley Cup by si ještě jeden zasloužil, pokud možno teda v Tampě :D
Tak Marty je jeden z důvodů proč Tampě fandím. Jeho odchod by pro mě znamenal asi jako odchod Ovechkina z Washingtonu pro fanoušky Caps. Já doufám že Marty ukončí sezonu v Tampě kde miniálně ještě jeden Stanley Cup získá :) Taky musim říct, že Stammer by bez Martyho těžko zopakoval lonskou sezonu :roll:

OFF-SEASON GAME PLAN: TAMPA BAY LIGHTNING
Trvalo mi dost dlouho než sem to přečetl, ale přece jenom. Hodně zajímavý.
"Nebývá běžné, aby se do zámořské NHL prosadil zástupce kazašského hokeje. V minulosti se to povedlo Kolesnikovi, Jeremejevovi, Antropovovi nebo Šafranovovi, nyní možná přibyde další hokejista. Podle serveru shaiba.kz by mohl za Atlantik odejít Vadim Krasnoslabodcev. Útočník Barysu Astana zaujal zástupce Tampy Bay, kteří budou hráče sledovat na MS v Německu a není vyloučeno, že mu poté nabídnou smlouvu."

Zdroj: hokej. cz

Tak tohoto člověka vůbec neznám :lol2:
Megis píše:"Nebývá běžné, aby se do zámořské NHL prosadil zástupce kazašského hokeje. V minulosti se to povedlo Kolesnikovi, Jeremejevovi, Antropovovi nebo Šafranovovi, nyní možná přibyde další hokejista. Podle serveru shaiba.kz by mohl za Atlantik odejít Vadim Krasnoslabodcev. Útočník Barysu Astana zaujal zástupce Tampy Bay, kteří budou hráče sledovat na MS v Německu a není vyloučeno, že mu poté nabídnou smlouvu."

Zdroj: hokej. cz

Tak tohoto člověka vůbec neznám :lol2:
Zrovna sem to sem chtěl dát :) Na hfboards už je o tom diskuse. Pravda že nemusí bejt tak špatnej, v KHL má lepší čísla jak Harju třeba. Ale to jméno, to je kua hrozný :D Tady jsou jeho stats.
mno, uvidime v kempu, jak se podari posilam a letnim zmenam, sam jsem zvedav na leto. Nejlepe dve lajny promenit. :!:
Nový GM bude mít přes léto práce dost. Když se šlověk podívá na sestavu, tak obranu máme jakž takž kompletní, v útoku máme ale akorát kompletní první lajnu a nekompletní druhou, jenom pokavad by nový GM prodloužil smlouvu s: Rangerem, Purcellem, Thompsonem, Downiem, Fosterem, Niittymakim a Lundinem. Potřebaovali bysem de facto vybudovat akorát 3 a 4 lajnu + sehnat k Vinnymu pořádný křídlo, a možná nejlíp vyměnit Malona a podepsat někoho lepšího.

Jestli se ale tak nestane, a nový GM skoro nikoho nepodepíše, budeme mít zase mezeru v obraně, bráně a i v prvním útoku. Pro mě by byly asi nejdůležitější podpisy Downieho, Fostera, Lundina a Purcella. Za ostatní by se dala najít adekvátní náhrada.
Já osobně bych tedy neangažoval nikoho z trojice Frolov,Williams,Ponikarovsky.
Frolov je hodně náladový hráč a navíc bude chtít multi-year deal na minimálně 4 mil./rok.
Williams je k Lecavalierovi slabý a do 3.lajny zase asi až moc dobrý.Navíc na jeho místo máme Purcella.
A Ponikarovsky ? To chcete jít znovu do akce Tanguay ? :) To ani omylem...

Pokusil bych se získat z Hawks jednoho z dvojice Sharp/Versteeg.Cena by ovšem byla vysoká.Hlavně za Sharpa.Vysoký pick+top prospect a navíc asi ještě mladý hráč kvalit Rangera.Pochybuji,že by Hawks sáhli po Meszárošovi,i když na druhou stranu budou muset nahradit Johnssona a Slováky mají celkem v oblibě :D
Z UFA hráčů by k Lecavalierovi nejvíc pasoval asi Afinogenov (díky své rychlosti) a navíc by měl být finančně dostupný (cena do 3 mil.)
Jako centra 3.řady bych viděl Malhotru,který se z UFA hráčů na tuto pozici hodí nejlépe.Může hrát oslabení i přesilovku,výborný na buly a jeho cena nebude výrazně vyšší jako letos.Dal bych mu 2 roky a cca 2-2,5 mil.
Ještě bych vzal do 4.řady někoho z trojice Nystrom/Darche/Burrish,zbytek útoku doplnit z vlastních řad :)

Ryan Malone - Steven Stamkos - Márty St.Louis
Patrick Sharp/Maxim Afinogenov - Vinny Lecavalier - Steve Downie
Johan Harju - Manny Malhotra - Teddy Purcell
Eric Nystrom - Nate Thompson - Blair Jones

13.útočník Karsums/Wright

Ta 4.lajna vypadá hodně luxusně.Proti nim bych teda hrát nechtěl ...
Ashtona,Panika,Tyrella,Killorna,Hutchingse a asi i Wrighta(zde si nejsem jist) nechat ještě dole ...
Co sem tak někde slyšel, tak Afinogenov po vydařený sezoně bude chtít prodloužit smlouvu s Atlantou :roll: Pravda, Sharp nebo Versteeg by byli ideální spoluhráči k Lecimu, ale nedivil bych se, kdyby za jednoho z nich chtěli Hawks 1st pick. Pak bych vyměnil Malona, teda kdyby hrál CELOU další sezonu tak jako polovinu tý lonský, tak bych si ho nechal :D Btw, Harjua bych imho viděl tak na 4 lajnu, i když fyzicky je spíš na tu třetí no.

Na léto se těšim jak babka na důchod, hlavně at máme co nejdřív novýho GM, kterej by nám sehnal aj pořádnýho trenéra. Mě by se celkem líbil Guy Carbonneau. Jinak co sem se dočetl, tak Ilitch se snaží udržet Yzermana v Detroitu, pochopil bych, kdyby tam zůstal. Takže pak bych už jednal jenom s Nonisem, na Risebrougha bych se vykašlal :D
Atlanta buduje perspektivni mlady mancaft, takhle se mi to libi, i kdyz jdeme podobnym krokem. Afinogenova si atlanta pojisti, neni moc drahy a v Atlante ozil o 300%. Jestlize odejde jeste Kozlov a Artuchin zpet do ruska, muzou pomyslet na nejakou tu posilu do branky, tam vidim jejich slabinu. Mno a my podepiseme Kovalchuka. Nas styl by mu sedel :cool:
Kovalchuka k Lecimu... to by byla bomba, ale nepravděpodobná :-( Kovalchuk sám prohlásil, že chce do týmu, kde má šanci na Stanley Cup + bude chtít minimálně 8 mega. Pak je tu ještě Whitney z Caroliny, ten by byl parádní, ale tipuju že Canes se budou snažit udržet ho v týmu.

Ale mít první dvě lajny:
Downie - Stamkos - St.Louis
Whitney - Lecavalier - Versteeg

a nebo aspon:
Malone - Stamkos - St.Louis
Whitney/Versteeg/Afinogenov/Sharp - Lecavalier - Downie
Atlanta buduje perspektivní mladý mančaft již prakticky od svého vstupu do NHL a až na 1-2 sezony jsou pořád velmi nízko.

Jinak Stammer dnes proti Italům 1+1,nebyl to z jeho strany extra výkon,ale v dresu Canady patřil k tomu lepšímu.Downie bojoval,ale bodově se prosadit nedokázal.Lundin včera odehrál pouhých 12:32 minut,podal hodně nenápadný výkon.Snad si řekne v průběhu šampionátu o častější nasazování.
jj, taky jsem dnes koukal a hned se mi libil Whitney, ale na 38 hraje slusne a nevadilo mu ani vetsi kluziste, ale v tampe uz je stary. Sharp, Versteeg ok. Kovalchuk sam poznal co chtel, cekal jsem od dablu vice, ale ten jejich system mu nesvedcil, to u nas by se mu vedlo lepe. Rozpocet na nej bychom snad meli, ne?
Lecavalier píše:Rozpocet na nej bychom snad meli, ne?
Pokud by odešel Lecavalier s Meszárošem,tak ano :)
Lecavaliera bych v zivote nevymenil, je to proste ikona a muj milacek. Kdyby nebyl Stamkos, tak je v opet v prvni lajne se St. Louisem. Meszarose IHNED pryc
Přesně tak, Lecavalier je ikona klubu, asi něco jako byl Yzerman pro Detroit nebo Lemieux pro Pittsburgh, ten u nás dohraje kariéru :wink:
Lecavaliera bych taky neměnil, taky je to muj "miláček" :D Jenže za ty prachy co bere, musí něco hrát, a jestli další sezonu neudělá minimálně 40+50, tak bych k nějakýmu výhodnýmu trejdu Leciho přistoupil :-(

Kovalchuka nemá cenu řešit, k nám by nešel za nic, a mimo to požaduje mega smlouvu. Když ještě vezmem, že Afinogenov je taky out, Whitney podle mě taky, tak z volných hráčů můžem sestavit slušnou 3 a 4 lajnu, ale 1-2 křídla k Lecimu budem muset získat nějakou výměnou.

Viděl bych to na podpis Kubiny nebo Martina, trejd Mesze + ? pick za Versteega, nebo, snad druhou nejlepší možností pro spoluhráče Vinnyho, by byl Patrick Marleau :thumbsup:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS