Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já vím jen to, že se vám dnes zranil Johnny Boychuk...

Pozitivně:
Boston Bruins ‏ @NHLBruins
Nathan Horton skated for about 40 mins at Ristuccia with Tuukka Rask and Strength Coach John Whitesides before the full practice ^BB.
[li]zapas, resp. vysledok s Pens bol podstatny akurat tak pre statistikov, nam v nom islo, v podstate ako vo zvysnych zapasoch o :ho*no: resp. o to najpodstatnejsie, aby nedoslo k ziadnemu zraneniu....zial, JB to schytal do laveho kolena a caka sa na to, ako dopadnu vysetrenia :nervozny: ja osobne si ho v PO nedokazem predstavit :ee:[/li]

Obrázek

[li]Horton podla predpokladov out do konca sezony[/li]
[li]Rask sa doliecuje, ale v tomto G smere obavy nemam, Timmy ma predpoklady zmaknut plnu PO davku[/li]
[li]McQuaid je pripraveny na navrat do zostavy[/li]
[li]Thomas, Bergeron, Chara vynechavaju zapas v OTT[/li]
[li]Khudobin zazije proti OTT svoj BOS debut, podobne ako lavy kridelnik Lane MacDermid[/li]
Horty korculoval az 40 minut takze pokial nebude mat dalsie komplikacie jeho ucast do pripadneho finale konferencie nie je uplne vylucena... za super okolnosti by mohol stihnut aj zaver semifinale (teda ale najprv tam musime postupit cez Senators)... moj osobny (pozitivny) pohlad je taky ze aj podla predchadzajucich vyjadreni Juliena Horty trenoval mimo ladu uz niekolko tyzdnov cize jeho navrat nie je uponahlany a po 2-3 tyzdnoch na lade by mal byt OK- samozrejme ak nebudu komplikacie.... v tom horsom pripade bude len nosit na zapasy roztopeny lad a uspech je zaruceny :wink:

Rasky tiez uz korculuje takze v pripade nudze aj on by mal byt ready uz coskoro.
:clap: :hop: :hop: vyborna sprava....... ze uz nam Horton aj Rask korculuju :jupi:

Torey Krug asistencia !!! :wave:

Chudobin :poklona: vyborne chlapce, len tak dalej :jupi:
Khudobinov uvodny zapis v drese Bruins :cinka: o brankaroch nemusime mat obavy

Obrázek

proti BUF uz v zostave s Timmym, Savvym, Z
McQ - JB su rieseni ako DTD, McQ by mal byt pre 1 PO zapas fit, v pripade JB to este nejaky ten den potrva, ale uvodne kolo by stihnut mal

Horton :stop2: ja osobne budem rad, ak si da pohov a nepôjde v Savvyho slapajach....to, ze korculuje je sice pekne, ale PO nie je krasokorculovanie....po tak silnom otrase, bez zapasovej praxe, naskocit rovno do PO zapasu, na co tlacit na pilu a riskovat koniec kariery....Horty urcite chce, pozerat sa na zapasy, obzvlast PO zapasy z loze, musi byt maximalne frustrujuce, pocitovo sa môze citit fajn, ale nieco podobne riesil aj Savvy a ako to nakoniec dopadlo....samozrejme, ak si povedat neda a od lekarov bude mat zelenu, v takom finale :cup: ho rad uvidim na lade :D (to finale sc poprosime brat s rezervou, aby sa toho poniektori nahodou nechytili :-P

Rolston, zdá se, u vás nabírá druhý dech :thumbsup:
washington som teda nechcel. Ale maju zranenych brankarov, tak snad to pojde.
Skorpion píše:washington som teda nechcel. Ale maju zranenych brankarov, tak snad to pojde.
podobne, ale v pohode :) v zavere zakl.casti sa dostavali do celkom solidnej formy, ale uprimne, osobne som rad, ze to padlo na Caps, uz to 1.kolo bude mat fajn grady a bude to zaujimavejsie, vyhrotenejsie, vyrovnanejsie? akoby tomu bolo v pripade OTT, takze ja Caps beriem :yes:

ako spominas, ich brankarske problemy by sme mohli, ci mali vyuzit vo svoj prospech...Holtby bud zachyta ako pan, alebo vyslovene vyhori, nemam pocit, ze by si dlhodobo drzal konstantnu vykonnost, v PO nulova zapasova prax, skusenosti, tam by sme to mali zlomit a zurocit v postup :yes: ale o tom uz v jednotl. PO topicoch, ktore pribudnu v najblizsich dnoch

btw Timmy sa pred PO nahodil, betony + maska dostali cierny (warrior) pasikavy nadych

ObrázekObrázek
v pohode súper, naviac sú z formy, bude to dobré... :wink2:
WSH je 11-0-1 so zdravou súpiskou.

Povedať, že sa na to teším kvôli grádom je prinajmenšom čudné. Každý chceme v prvom rade postup svojho tímu a ľahší súper by bola Ottawa a to celkom jednoznačne.

Obrázek
Obrázek

Ak má takéto čísla brankár, ktorý vyhorí... ehm cepi cepi :nono2:

Apropo keď sme už pri WSH a neskúsenom brankárovi do PO... Varlamov anybody? :jn:
Sens by boli asi lahsi super ale Capitals by nas nemali nicim prekvapit... Zdeno sa postara o Ovcu a ked nasim utokom to pojde ako posledne tyzdne tak to vidim na 4-1 pre nas... ale dolezite bude plne bodovat v uvodnych zapasoch doma inak to moze byt trapenie.
Dufam ze sa este stretneme s Ottavou v druhom kole :)
Getzo - tak, tak, nevadi mi, ze sme hned v tom uvodnom kole vyfasovali neprijemnejsi WAS, ako relativne prijatelnejsiu OTT, ano, aj z dôvodu, ze to bude mat väcsie grady, ako keby to bolo relativne jednoduchsia a schodnejsia OTT cesta...navyse, tu na fore, je celkom slusne WAS zoskupenie, takze môze byt :thumbsup:

co sa tyka Holtbyho, v tejto sezone ma odchytanych 7 zapasov - 2,50GAA...v zavere zakl.casti drzal Caps nad vodou, kludne sa môze stat, ze v PO zahviezdi, no je mlady, neskuseny, co sa PO tyka, preto si myslim, ze cez neho by snad mohla viest cesta k uspechu, v tom smutnejsom pripade na nas caka Obrázek :golf:

Janci - :cool:

vyzera to tak, ze JB nastupi uz v 1 PO zapase :jupi:
Tak a mame po sezone... ako obohrata pesnicka je to co v lete potrebujeme ziskat: utocneho obrancu a strelca-zakoncovatela...

Hlasy na vymenu Thomasa (od 1.jula mu konci no-trade clause) sa ozyvaju opat... ja som voci Raskovi uz od zaciatku skor "skepticky-optimista" (ak take nieco vobec existuje) takze ak planujeme v buducej sezone aspirovat na SC, dovolim si povedat ze dvojica Rask-Khudobin nam k tomu stacit nebude.... Timmy by mal u nas ostat, minimalne do deadline resp. do casu kym Rask neukaze schopnost chytat spickovo pravidelne.... netreba zabudnut ze v tejto sezone tahal seriu bez vyhry poriadne dlho....

ako som uz spominal v PO topic... Geoff Ward ako trener powerplay a ofenzivy za posledne roky nepriniesol ziadnu zmenu aj ked sa par hracov vymenilo... nase presilovky su citatelne, neefektivne a je najvyssi cas to zmenit aj filozofiou ineho trenera.

GM musi brat ohlad na otazny stav Horty-ho a 4 mil cap space za Savvyho treba pouzit na strelca ako sa patri, plus konecne snad ziskame aj ofenzivneho obrancu ktory viac golov vypracuje do sieti superov ako zapricini do nasej brany.
ja mam na Raska podobny nazor a neviem no, ci by som si dokazal predstavit PO duo Rask - Khudobin....Timmy je proste totalna istota a on dokaze chytat na spickovej urovni este nejeden rok......na strane druhej, treba pocitat s tym, ze Rask uz jednoducho nebude mat chut 2x po sebe sledovat PO len z pozicie nahradnika....no kua, riadna dilema pre Chiu :matika:
s dolacmi problem mat nebudeme, je tam Savvy rezerva, uvidime co s Hortym, ako pises, chce to pana strelca + ofenzivne ladeneho obrancu...mohol by sa k nam vratit napr. Kaberle :rofl:

som zvedavy na letne kroky Chiu, vkladam don dôveru :D kader mame stale fajn poskladany, pouzitelny, chce to len doladit a o rok to skusime opät :hfman:
Thomasa nevymienat! :stop: Ked tak znizit pocet jeho zapasov, nech ma Rask trochu vacsiu radost.
takto, ak by som si mal vybrat, ci dame prednost behu na kratsiu, alebo dlhsiu vzdialenost, tak sa rozhodnem pre tu dlhsiu, cize Raska.....a osobne to vidim tak, ze nas Timmy ci uz pocas leta, alebo v priebehu sezony opusti :neviem:

Timmy dokaze chytat na vysokej urovni este nejaky ten rok, dva, tri?, ale vek jednoducho nezastavis a mladik Rask, nam môze bez problemov istit brankovisko dalsich x,y rokov.....svoje kvality uz preukazal a nemam obavy, ze by jeho kvalitativny rast, mal klesajucu tendenciu.....ma vybornu techniku, nepôsobi tak rozhadzane (aj ked u Timmyho to proste milujem :D navye je maximalne sutazivy, podobne ako Timmy....navyse, v zalohe mame sympaticky sa ukazujucu matriosku

s tym, ze by Rask odchytal viac zapasov pocas zakl.casti sa urcite neuspokoji, PO je PO, to je proste vyzva a ak to zmaknu golmani ako Schneider, Holtby, nevidim dôvod, preco by to nemohlo fungovat aj v pripade Raska....ak by bolo Timmymu umoznene chytat v inom time, kde by bol jasnou 1tkou a o som presvedceny o tom, ze v x,y timoch by s tym nemal najmensi problem, urcite by neprotestoval a pochopil by suvislosti :)

cisla jednoducho nepustia, Timmymu sa po skonceni nasledujucej sezony, pocas ktorej bude poberat 3.000, konci u nas zmluva a bude z neho UFA co nieco naznacuje.....Rask je od 1.7. RFA. co tiez nieco naznacuje....
mimochodom, po skonceni dalsej sezony (13/14) mame RFA viac ako zaujimavych macikov: Lucic, Seguin, Marchand
Rozhovor so Savardom. :bye2: Chudák, fakt je mi ho ľúto.
Josh Rimer ‏ @JoshRimerHockey
Marc Savard on @NHLHomeIce "the biggest problem I'm having is Memory Issues"

Marc Savard says he's still really far from playing again.

Marc Savard says on @NHLHomeIce that he's not even working out and doesn't see himself playing in the near future.

Marc Savard on @NHLHomeIce having a lot of issues light headedness, upset stomach and memory issues.

More Savard on @NHLHomeIce You have your good days, then a few bad ones."

Marc Savard on @NHLHomeIce "I wish there was a black & white rule for head shots it would be better for the game"

Savard on Junior Seau on @NHLHomeIce "I've gone thru a lot of stuff & when stories like that come out u worry about the future 4 everyone."
Tak od Švédov počúvam, že ste vraj ulovili Niklasa Svedberga z majstrovského Brynasu. Údajne jasne najlepší brankár PO a lepšia voľba ako Fasth.

Žeby sa už niečo pieklo? :hmm: Dosť možné, veď Thomas, Rask, Khudobin a teraz Svedberg... to je obrovský luxus.

Obrázek

Leto bude veľmi zaujímavé.
Chia chysta ponuku pre Jackets, s umyslom ziskat Ricka Nasha

:arrow: http://www.jacketscannon.com/2012/5/20/ ... n-beantown" onclick="window.open(this.href);return false;
:arrow: http://www.csnne.com/hockey-boston-brui ... edID=10428" onclick="window.open(this.href);return false;

bez debat, Nasha by som bral vsetkymi 10timi, tych ponuk vsak bude mat CBL, ci Nash viacero, my vsak mame co ponuknut, isti to aj rezerva pod platovym stropom a podpis Svedberga jasne svedci o tom, ze nieco velkeho sa chysta.....nas kader opusti jeden z 2jice Timmy - Tuukka (osobne, by som nebol prekvapeny, ak by Timmy zotrval a v zalohe Svedberg, Khudobin / na strane druhej, Timmymu bezi posledny kontrakt v hodnote 3.000, pricom Rask je od 1.jula RFA - akonahle sa s nim dohodneme, je v pripade Timmyho vymalovane) nejaky hotovy hracik (okrem inych sa spomina aj Krejci) + nejaky mladicek, ci drafticek :D

uvidi sa uvidi :petrik:
cepi píše:Chia chysta ponuku pre Jackets, s umyslom ziskat Ricka Nasha
To mi přijde strašně moc. Navíc, Nash má vysoký Cap Hit. Já bych to v žádném případě nebral. Máte dobrou kostru týmu a nepřijde mi, že je třeba Nashe. Přesněji, kdyby došel Nash, tak si porušíte kostru týmu, takhle ten tým (pokud se podepíše Kelly a spol) působí mnohem lépe. Stačilo by doplnit UFA hráči. Uvidíme no.. :neviem:
Nasha beriem, kostra timu by zostala tak ci tak, tym, ze prideme o 2 hracov (v pripadnom trejde by toho bolo z oboch stran asi viac prespekulovane) a ziskame napr.spominaneho Nasha, tim by zostal stale pokope, neriesime predsa ziadnu mega prestavbu, ako tomu bolo par rokov spät, kader len doplnime, doladime
Savvy je definitivne out, cize financne rezervy mame, nejake zmeny prist musia, nemôzeme sa uspokojit s potupom do PO a urcite uspechom nie je to, ze sme sa porucali hned v uvodnom kole, chce to ozivenie, novy hracsky impulz, preto zmeny pridu a podpis Svedberga svedci o tom, ze Chia nieco chysta....
Nash ? Podľa mňa máte top 6 perfektnú (Krejčí, Lucic, Marchand, Bergeron, Seguin a Horton, ak sa uzdraví). Nasha podľa mňa netreba. Som zvedavý, čo bude s Timmym, podpis Svedberga je podľa mňa jeho konečnou v Bostone. :neviem:
cepi píše:Nasha beriem, kostra timu by zostala tak ci tak, tym, ze prideme o 2 hracov (v pripadnom trejde by toho bolo z oboch stran asi viac prespekulovane) a ziskame napr.spominaneho Nasha, tim by zostal stale pokope, neriesime predsa ziadnu mega prestavbu, ako tomu bolo par rokov spät, kader len doplnime, doladime
Savvy je definitivne out, cize financne rezervy mame, nejake zmeny prist musia, nemôzeme sa uspokojit s potupom do PO a urcite uspechom nie je to, ze sme sa porucali hned v uvodnom kole, chce to ozivenie, novy hracsky impulz, preto zmeny pridu a podpis Svedberga svedci o tom, ze Chia nieco chysta....
Neřekl bych.. Kdyby byl poslán Krejčí + to něco, tak by vám vznikla mezera na postu 2. centra. Měůli by jste možná parádní křídla ale tak kreativního středopolaře, jako je Krejčí by jste jen těžko nahradili. Navíc, podobného hráče, jako Nash už v týmu máte (Lucic, popřípadě i Marchand). Takže další křídlo mi přijde zbytečné, kór, když útoky v poslední sezóně fungovaly parádně. Já bych tu chemii neničil.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS