takto, ak by som si mal vybrat, ci dame prednost behu na kratsiu, alebo dlhsiu vzdialenost, tak sa rozhodnem pre tu dlhsiu, cize Raska.....a osobne to vidim tak, ze nas Timmy ci uz pocas leta, alebo v priebehu sezony opusti
Timmy dokaze chytat na vysokej urovni este nejaky ten rok, dva, tri?, ale vek jednoducho nezastavis a mladik Rask, nam môze bez problemov istit brankovisko dalsich x,y rokov.....svoje kvality uz preukazal a nemam obavy, ze by jeho kvalitativny rast, mal klesajucu tendenciu.....ma vybornu techniku, nepôsobi tak rozhadzane
(aj ked u Timmyho to proste milujem 
navye je maximalne sutazivy, podobne ako Timmy....navyse, v zalohe mame sympaticky sa ukazujucu matriosku
s tym, ze by Rask odchytal viac zapasov pocas zakl.casti sa urcite neuspokoji, PO je PO, to je proste vyzva a ak to zmaknu golmani ako Schneider, Holtby, nevidim dôvod, preco by to nemohlo fungovat aj v pripade Raska....ak by bolo Timmymu umoznene chytat v inom time, kde by bol jasnou 1tkou a o som presvedceny o tom, ze v x,y timoch by s tym nemal najmensi problem, urcite by neprotestoval a pochopil by suvislosti
cisla jednoducho nepustia, Timmymu sa po skonceni nasledujucej sezony, pocas ktorej bude poberat 3.000, konci u nas zmluva a bude z neho
UFA co nieco naznacuje.....Rask je od 1.7.
RFA. co tiez nieco naznacuje....
mimochodom, po skonceni dalsej sezony (13/14) mame RFA viac ako zaujimavych macikov: Lucic, Seguin, Marchand