Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Toronto Wafle chutilo :cookies:

:wf:
v case 04:40 tradicna 2jica Komisarek vs. Looch :box: Looch :rocker: sa cudujem, ze to korytnacka vôbec ustala... :respekt:

Wafle to mohli zabalit uz po uvodnych minutach, od zaciatku sme na nich vyleteli, do nasho obrannehop pasma sa dostavali v ramci odovzdania pukov a golove hody na seba nenechali dlho cakat
v tomto zapase mohol kludne nastupit Marty, roletku by mal istu...pomer striel TOR = 13 - 2 / 5 / 6 nam stacilo efektivnych 24...snehuliaci v branke hosti sa na vela nezmohli

Obrázek :paperbag:

vysledok samozrejme neprecenujeme, ale zda sa, ze potrebne sebavedomie je spät, nakoplo nas vitazstvo proti :flyer: dnes to pokracovalo a pred narocnym tripom je to povzbudive....velke oci na Zapade nemam, 1 vitazstvo, ci 2 remizky by som bral, uvidime, stava sa nam, ze proti papierovo silnejsim timom zahrame podstatne lepsie, ako proti cuckovitym
Joe Corvo v zostave absolutne nechybal a obranne lajny v zlozeni Z - Seds / JB - Ference / Zanon - MacQ by som si vedel predstavit aj v PO
Brian Rolston 1+3 :jupi: zda sa, ze Chia pocas TDL vytazil z minima maximum :thumbsup:
Claude Julien ma za sebou 400. zapas u Bruins dotiahol sa tak na Dona Cherryho (3.miesto v historickom poradi u Bruins - 1. - Art Ross (728); 2. - Milt Schmidt (726)
Rich Peverley pripraveny naskocit, je pravdepodobne, ze sa v zostave objavi uz v dnesnom zapase proti zralokom, ak sa tak nestane, na vikendove zapasy proti kralom + kacerom je isty
Timmy sa postavi do branky proti SJS + LAK, v nedelu proti ANA dostane prilezitost Marty

Johny Boychuk nominovany na Masterton Trophy

za buduce vyrovnanie, sme do NYI trejdovali matriosku Jurija Alexandrova (Drafted: BOS / 2006 NHL Entry Draft Round: 2nd; 37th overall)
zajtra hra Zdeno v LA svoj 1000. zapas :thumbsup:
Tak zdá se, že Ottawě dochází dech, 3. prohra v řadě :cool:
senatori spolupracuju :serus: potiahli to sice proti tucniakom, ale kontrovali sme vitazstvom na lade LA, takze 3 bodovy naskok mame aj nadalej k dispozicii a k tomu 2 zapasy k dobru

OTT môze mat este nakoniec problem s postupom do PO, nakolko BUF chytilo druhy dych, ale to nas trapit nemusi, vsetko mame na svojich hokejkach

Anaheim - Boston
Boston - Tampa Bay
Boston - Washington
NY Islanders - Boston
NY Rangers - Boston
Boston - Pittsburgh
Ottawa - Boston
Boston - Buffalo

Rich Peverly s najväcsou pravdepodobnostou uz dnes proti hydine
Nate Horton pokracuje v liecbe, no korculovania sa este nezucastnuje a jeho pripadny start v PO je ? v tomto smere som skôr pesimista :-(
cepi píše:Nate Horton pokracuje v liecbe, no korculovania sa este nezucastnuje a jeho pripadny start v PO je ? v tomto smere som skôr pesimista :-(
No vzhladom k tomu ze k navratu do hernej fyzicky po tak dlhej pauze by Horty potreboval cca 2 tyzdne na lade a aspon 1 "skusobny" zapas v zakladnej casti pokial sa nedostane na lad uz zaciatkom nasledujuceho tyzdna tak myslim ze jeho nasadenie v tejto sezone uz nebudeme riskovat... myslim ze play off "experiment" so Savvym pred 2 rokmi bude viac ako silny odstrasujuci dovod pre nas.

P.S.: Este by som dodal ze jeho sucasny stav je tazko posudit kedze vyjadrenie Juliena ze Horty (trenuje) "works out" mimo ladu moze znamenat ze a) kazdy den 1-2 hodiny tvrdo maka na stacionary a v posilnovni ale b) takisto ze si 3-4 krat do tyzdna zajazdi na stacionary v miernom tempe do 30 minut.
cepi píše:velke oci na Zapade nemam, 1 vitazstvo, ci 2 remizky by som bral, uvidime, stava sa nam, ze proti papierovo silnejsim timom zahrame podstatne lepsie
:thumbsup: prehra o gol (SJS) - 2 vitazstva (LAK,ANA) :good: :good:
prekvapili ma macovia a smerom k PO vyslali jasny signal, ze s nami treba pocitat :yes: dnes proti dohravajucej Tampe, ktora ma zapas v nohach s PHI (lol 14 striel a vyhra 3:5...) by to chcelo ziskat povinne 2 body, vitazstvo OTT na lade Pegs by nam mohlo pomôct v tom, ze netreba ponechat nic na nahodu a na Bolts vyletiet hned od uvodu.....na strane TBL sa predstavi opät Loloson, u nas Timmy

v zapase proti hydine vychytal svoju premierovu BOS vyhru Marty

„Byl to zajímavý rok. Jsem velmi vděčný Bruins. I když za ně nemohu nastoupit v play off, stále je to pro mě ohromná příležitost,“ sdělil Turco. „Přišel jsem do Bostonu v době, kdy tým nejel na plné obrátky. Ale nyní chlapi ukazují, co dokážou. Pro každý tým je klíčová defenziva a v tomhle týmu je obrana otázkou přístupu. Je to opravdu zážitek mít před sebou takové hráče. Dnes předvedlo hodně kluků velmi obětavý výkon. Je tu úžasná parta,“ doplnil na závěr.

Obrázek

po navrate Pevsa, vyzera nas "PO" roster nasledovne

Looch - Krej - Siggy
March - Bergy - Pevs
Poo - Kelly - Brian
Jordan - Soupy - Thorty

Z - Seid
Andrew - JB
Greg - McQ
Hviezdy klubu zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins na čele so slovenským kapitánom Zdenom Chárom sa predstavia v sitkome spolu s neoficiálnym maskotom klubom - medveďom Medveďom.

Viacero krátkych scénok na štýl obľúbených seriálov z osemdesiatych rokov pod názvom The Bear and the Gang budú môcť fanúšikovia sledovať prostredníctvom špeciálnych aplikácií v mobilných telefónoch. To, že sa hokejisti vedia presadiť aj v mediálnom priemysle, svedčí aj krátka ukážka z práčovne.

Najvyšší hráč celej NHL Chára si chce vyzdvihnúť vypratý dres, ktorý sa však trochu "zrazil". Slovenský obranca sa na obrovského medveďa pozrie mierne udivene, no ten sa nenechá celou situáciou zaskočiť a náznakom rozpaží ruky, že je v celej situácii nevinne. V prvej časti seriálu sa predstaví Brad Marchand, ktorý si s hlavným predstaviteľom zahrá hokejovú videohru. Hymnu pred týmto duelom v improvizovanej obývačke zaspieva Rene Rancourt a úlohy komentátora sa ujme Jack Edwards.

Pred kamery sa okrem Cháru či Marchanda postavia aj ďalší hráči Tyler Seguin, Shawn Thornton, Andrew Ference, Tuukka Rask, Dennis Seidenberg, Adam McQuaid, Patrice Bergeron, David Krejčí, Johnny Boychuk, prezident klubu Cam Neely aj tréner Claude Julien. Hlavná úloha však patrí maskotovi - Medveďovi, ktorý je známy z mnohých televíznych reklám v regióne Bostonu.

dnes by to malo byt aj s oslavnym ceremonialom pre charu :yes:
povinne 2 body su doma, poistenie si divizneho triumfu mame na dosah :jj:
uvodne predzapasove minuty patrili Zeemu a jeho 1000 :serus:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Tampa si hadam myslela, ze opät vytazi z minima maximum?! :nono: nad vodou ich drzal Roloson (4/37), ktoreho sme zlomili az v samom zavere, najväcsiu hrozbu u hosti predstvavoval kto iny ako Stamkos, ktory mal na hokejke hattrick, vyrovnanie na 3:3 a podla vsetkeho by zapas smeroval do predlzenia...tycka a nasledna pohotova reakcia Timmyho, ktory zachytil puk na brankovej ciare

:cinka:

vsak rozhodla o tom, ze stav 3:2 sa nemenil a kratko na to, sme supli poistovaci 4....Pevs hyril aktivitou, odmenou mu bola 5 golovka do prazdnej, Rolston nam bodoval uz v 7 zapase u Bruins :thumbsup:

Obrázek :pray: :D

proti trapiacim sa, no stale PO zijucim Caps, to bude zaujimavy duel, na prazdno by sme vsak vyjst nemali
[li]Horty ma po sezone :-( snad sa pocas uhorkovej sezony plne zotavi a v nasledujucej sezone bude opät uradovat[/li]
uz som sa obaval toho, ze to dopadne ako proti Rags...superovi zachyta brankar + ich hraci vytazia z minima maximum....nastastie sme v samom zavere vybojovali zasluzenu remizu a divizne prvenstvo by nam uz nemalo uniknut....pred OTT mame naskok 6 bodov, pricom obom timom zostava odohrat po 6 zapasov....v pripade rovnosti bodov, sme na tom lepsie....uz si len pockat na to, ci to bude prijatelnejsia OTT, al. v poslednom case nadupadne BUF

snad bude McQ OK (skoda, ze v tom case nebol na lade Loovh :jn:

Bear & the Gang Episode 1 :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=jHHzZD8S ... AAAAAAAIAA" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak včera si to v závere Timmy vyslovene dával. :giggle:

Obrázek

Obrázek

To je lucker... a tu pohovku tam :cool:
Obrázek

:rofl: :rofl: :rofl:
Zrovna jsem to sem chtěl hodit a zeptat se fandů Bruins, jestli to aspoň bylo vidět v nějákým zápase nebo je to fake :D
fake, ale inak podareny vtip :D
toto je original
Obrázek
Obrázek
:respekt:

chara dnesnou asistenciou prekonal svoj bodovy rekord zo sezony 07/08. Vtedy dosiahol 51 bodov, dnes ma uz 52.
konecne sme tych stastkov zlomili...uz v predoslych 2 vzaj.zapasoch, sme mali jasne navrch, ale vdaka kralovnej a tomu, ze Rags dokazali vytazit z minima maximum sa vytesovali z vitazstva oni, no tentokrat sa karta uz konecne obratila....uz ten ich uvodny gol :roll: ale pohoda, do nekonecna im takto ist nemôze, co sa v konecnom uctovani aj potvrdilo, Timmy nas samozrejme podrzal, ale castokrat slo o strely na rozchytanie a ak Rags v uvodnom kole vyfasuju Caps, neviem, neviem :P

Z :serus: a ta statistika :plus: / :minus: :respekt:
http://prohockeytalk.nbcsports.com/2012 ... ke-trophy/" onclick="window.open(this.href);return false;
pekne :klobuk_dole:
Rayiner píše:http://prohockeytalk.nbcsports.com/2012 ... ke-trophy/
pekne :klobuk_dole:
tento rok, by to Bergymu uz klapnut malo :yes:
pan hrac na lade a pan chlapik mimo ladu :klobuk_dole:
na tento okamih sa zabudnut neda, trvalo pekne dlhy cas kym sa nam vratil a je velkym stastim, ze fanusikom Bruins môze aj nadalej rozdavat radost...bez neho by to veru nebolo ono....Bergy :klobuk_dole: :klobuk_dole:

Žiadne "might", Bergeron will win the ST. :wink2:

Konečne a absolútne zaslúžene. Jeden z mojich najobľúbenejších ak nie vôbec ten naj. Aj kvôli nemu som prial Bostonu vo finále Stanovho :cup: Takto si predstavujem dokonalého hokejistu. Fyzickými parametrami, štýlom hry smerom dopredu i dozadu, tvrdosťou keď je potreba, férovosťou, slušnosťou, vodcovstvom (že by mohol byť kapitánom on a nie Chára je na inú debatu, v podstate nemám problém ani so súčasným stavom). V tom všetkom Patrice vyniká. Sledujem ho podrobne už odkedy do ligy vstúpil, hneď si ma získal.

Podobnými kúskami sa prezentoval už vtedy. Tak mentálne vyspelý a zodpovedný hráč do ligy ako nováčik nevstupuje často. Po spomenutom incidente mi stuhla krv v žilách, slza bola na krajíčku. Vždy som však veril, že sa vráti späť a naplní potenciál, s akým do NHL vstupoval. Ako ukazuje tento rozhovor pre TSN, on na tom nebol inak.

O to väčšie zadosťučinenie som pociťoval, keď ho Yzerman vzal do Vancouvru, hoc len v pozícii 12./13. útočníka. V tej dobe som už tušil, že k tomu, aby sa dostal do Triple Gold Club-u (zlato z MS mal z Čiech 2004) mu bude chýbať už len SC, ak všetko pôjde podľa plánu. Preto som ho aj patrične oslavoval, pomaly ako fanúšik Bruins. :giggle: Je skvelé vidieť svojho obľúbenca dosiahnuť úspechy, špeciálne keď si musel prejsť tak ťažkou životnou skúškou. Nuž a po vlaňajšku už sú na rade individuálne úspechy, akokoľvek zvláštne to znie u v podstate tichého a tímového hráča ako Bergeron. Ten SC mal tiež skrytý význam. Konečne sa (znova; naplno) ukázalo, akým dôležitým hráčom je a aké má schopnosti. Do roku 2010 o ňom nikdy mnoho ľudí nehovorilo, ani samotní hráči v NHL nie. Dokonca aj hráči Canucks po skončení finálovej série konštatovali, že vedeli že je dobrý, ale nikto si nemyslel, že je AŽ TAK dobrý. Aj takýto úspech prirodzene je dôležitý a snažím sa na to upozorniť i ja sám. Na môj podnet po rozhovore so šéfredaktorom napr. bude v ProHockey v aprílovom čísle uverejnený článok práve o ňom. :good: Ľudia (všeobecne) sa o ňom musia dozvedieť viac, zaslúži si to. Pokiaľ ide o Selke trophy, finálny stupienok pomyselnej pyramídy, nemám o jeho víťazstve najmenšie pochybnosti (to skôr o zvyšných dvoch nomináciách, nakoľko v posledných rokoch je trend jasný - center hrajúci na PK, dobré vhadzovania a vysoká produkcia :arrow: tento rok by však mal byť výnimkou aspoň Hossa, ktorý je taktiež fenomenálny, to je ale znova na inú debatu). Pokiaľ sa mu budú zranenia vyhýbať a súčasný káder Bruins zostane pohromade (čo očakávam/predpokladám/dúfam v to), má šancu aj do ďalších rokov. Využiteľný na PP i PK, excelentný s pukom i bez neho a to je dar. Sen každého trénera sa volá Patrice Bergeron.

Sorry Pasha, je čas predať žezlo ďalšiemu, tentoraz zaslúženému ( :jn:) nástupcovi... :king:

EDIT: autor článku - Ryan Dadoun :dudo: :lol2:
arek píše:chara dnesnou asistenciou prekonal svoj bodovy rekord zo sezony 07/08. Vtedy dosiahol 51 bodov, dnes ma uz 52.
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?p=326138#p326138" onclick="window.open(this.href);return false;

v ostatnych 3 zapasoch nam ide uz len o to, aby sa nam nik nezranil, takze zaverecne zapasy vypustam aj ja a setrim energiu, (ne)spanok, na buduci tyzden :-P
[li]proti Pens zazije svoju Bruins + NHL premieru D Torey Krug

Obrázek http://www.msuspartans.com/sports/m-hoc ... rey00.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/li]
[li]Timmy si vo zvysnych zapasoch dopraje oddych, dnes urcite, proti Pens v brane Marty, kryt chrbat mu bude Khudobin, ktory by mohol dostat prilezitost aspon v 1 zostavajucom zapase[/li]
[li]Adam McQuaid je na tom lepsie, opuch oka ustupuje, dnesny zapas vynechava, o par dni ho mame plne k dispozicii[/li]
[li]Jordan Caron zapas proti Pens vynechava pre chripku[/li]
neviete nejake info o Raskovi??? To je fajn, ze apson Khudobin je uz ok. A ze Macquaidovi sa dari coraz lepsie, n aot ako to hnusne vyzeralo tak, ze bude aj otras mozgu, nastastie sa to nepotvrdilo.
Hlavne nech Timmy si oddychne a bdue pred play off pripraveny naplno chytat.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG