Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak ako píšeš. Pravda sa teraz ukazuje a tá pravda je tá, že sme Zacha nenahradili nikým a teraz nato pri kovyho neúčasti strašne doplácame. Želám si buď postup do PO, ale zo 6. miesta, aby sme išli proti JV divízií alebo odsrať všetky zápasy ako sa len dá (presne tak ako to robíme teraz) a draftovať medzi prvými :x nič medzi tym :D
megaton píše: a doufat ze Boucher bude ready...
keď mu dáme toľko priestoru ako tedenbymu tak ho môžme rovno predať alebo ešte horšie nechať na farme, už ma to sere do prdele :hroza:
megaton píše:uz me to ani nebavi. Skoro si myslim, ze bude lepsi kdyz postoupi z 8. mista Pilthy, ta z neletavcu vymlati dusi, kdyz uz nic.
Taky vas mame radi :wink2:
Atlantik píše:
megaton píše:uz me to ani nebavi. Skoro si myslim, ze bude lepsi kdyz postoupi z 8. mista Pilthy, ta z neletavcu vymlati dusi, kdyz uz nic.
Taky vas mame radi :wink2:
nemyslim to doslovne, spis s odkazem na minule PO :frajer2:
Neviem či sa smiať, či plakať momentálne :hroza:
Takhle frustrující zápasy co momentálně hrajem jsem za ty roky co Devils sleduju neviděl ! Je to neskutečná bezmoc až je mi těch našich kluků líto ti musí být psychicky neskutečně dole po tom co většinu zapasu soupeře přehrajou ale stejně vyhrají. Na druhou stranu když o tom všem přemýšlím tak se není čemu divit. Tenhle tým prostě nemá kvalitu v ofenzivě. Zřejmě jen u nás můžou hráči jako Ponikarovsky a Bernier hrát 1st line. ( proti Ponymu ani Bernierovi nic nemám ba naopak!! ) Tenhle tým je hard working to je jasné ovšem chybí hráči do zakončení. Clarkie poslední zápasy se vytratil ( nepočítám včerejšek) Zajac po podpisu nového kontraktu je tragický a Patty nemuže dělat vše sám. A od koho jineho chceme čekat body než od zmiňovaných? CGB line umí zabodovat ale spolehat se na to že budou pravidelně skorovat je blbost. Hrajeme vše upracovaně. Na každý gol se strašně moc nadřem, hrajeme vše po rozích, chybí mi tam aby to někdo vzal na sebe zkusil drzou kličku v rohu nebo něco podobneho. Pořád jen rotujem v rozích a potom to pošlem na beky kteři to nahodí na gol. Včera mě naprosto dorazila naše PP 5 on3 . Jeden z klíčových momentů zápasu a Greene a Židlický se postaví na modrou tak aby to měli oba přes ruku a nemohli tak sřílet z první. To je naprosta s prominutím demence po minutě jim to došlo tak se vykřížili ale tohle jsou základní věci a nechápu jak takoví zkušení hráči se takhle mužou vubec postavit. Další věc na kterou si postěžuju jsou ty naše neustíle OPTIONAL skate. My jsme marní, neumíme dat gol, naše PP sucks a máme skoro pořád doborovolné treninky?? Tohle nechápu pak se nemužem divit že v te PP tak suckujem když místo týmového treninku si přijdou zabruslit bitkaři a HS playeři. V Play off reálně nevěřím ale jako fanda budu držet až do poslední možné šance.
no myslím, že je čas na větší rebuild týmu...při pohledu na smlouvy pro budoucí sezony mě mrzí, že podle nevé CBA můžeme udělat jen 2 buyouty...hodilo by se jich víc :)

nevíte jak to v nové CBA je když hráč ukončí karieru? jako že se o tom u martyho spekuluje, tak mě zajímá jestli by se jeho 4.5 mega počítalo proti capu i příšti rok...řekl bych že jo.

na odlehčení nálady:
Obrázek
:)
Pochybuju, že je v organizaci NJ peněz na rozhazovaní po buyoutech. Jinak souhlasím, potřebujete pořádnou přestavbu. A spekulace ohledně ukončení kariéry Maryho bych nebral vážně...
Obrázek

Pretty much. :giggle: Beznádej a myšlienky na domáci draft. Šanca tam je, ale pri súčasnej forme je viac než mizivá. :salute:
Ted uz musim... Hrat za prvnich 8 minut 4 presilovky a tect doma za tu dobu 0:3 a jeste uspesne celit trestnymu strileni, to je silny kafe a musim rict ze i ostuda pro NHL. Panove, nezlobte se na me, ale asi je cas to zabalit... Jak vidim, nekteri z vas to uz udelali driv. Vase presilovky 5 na 3, to je taky neco. No co, snad tu loterii vyhraje nekdo ze Zapadu.

Marchand je sice zakernej diver a vsechno, ale tohle je az moc. Hnus, hnus, hnus :grc:

EDIT: Čas 2:15 - 2:20 ... :eek2: Alespon se Davvymu splni prani a zahraje si Larsson. Jeden z nejhorsich zakroku letos.. Volch sice neni vylozene recidivista, ale jeden zaznam uz mel, flastr asi bude zajimavej.
náím to môže byť úplne jedno aký budeme draftovať to je jedno my aj keby sme ťahali z prvého miesta tak ten dotyčný hráč u nás hrať tak skoro nebude a aj keby hral tak nejakých 6-7 minút v poslednej lajne, proste ešte by nebol pripravený ako Larsson, dobre nehovorím pritvrdiť ešte musí, ale aby PP na miesto neho hral nejaký harrold, tallinder či nebodaj jak minule salvador tak to je silná káva......keby sa nám na nich aspoň darilo ale prd.....aj židlovi by sme mohli stiahnuť IT na PP a dať dačo larssonovi ale to sa tu tak skoro nestane :bitka3:
Atlantik píše:Ted uz musim... Hrat za prvnich 8 minut 4 presilovky a tect doma za tu dobu 0:3 a jeste uspesne celit trestnymu strileni, to je silny kafe a musim rict ze i ostuda pro NHL. Panove, nezlobte se na me, ale asi je cas to zabalit... Jak vidim, nekteri z vas to uz udelali driv. Vase presilovky 5 na 3, to je taky neco. No co, snad tu loterii vyhraje nekdo ze Zapadu.

Marchand je sice zakernej diver a vsechno, ale tohle je az moc. Hnus, hnus, hnus :grc:

EDIT: Čas 2:15 - 2:20 ... :eek2: Alespon se Davvymu splni prani a zahraje si Larsson. Jeden z nejhorsich zakroku letos.. Volch sice neni vylozene recidivista, ale jeden zaznam uz mel, flastr asi bude zajimavej.
Atlantikuv příspěvek se ridi heslem hrdinu: kick em while they're down
Odpovim jen par jmeny a udalostmi:

draft 2005 potazmo dlouhodobe suckovani dlouha leta predtim a par let potom - k tomu pridejme Stanley Cup 2009 a pak se bavme co je/byla ostuda nejen NHL ale hokeje, jako sportu

Crosby - kde byl tvuj komentar o hnusu a verejne pohorseni, kdyz absolutne mimo hru Cindy trefil Giontu loktem do hlavy? kdybys nevedel o co jde, projdi si vas topic o par stran nazpet. Nemluvim o jeho plakani, simulovani atd.

Cooke - treba neco dodavat?

Jinak se shodneme, ze uz jsme to tu asi vsichni zabalili, nekteri driv, nekteri pozdeji a domnivam se ze ted uz i ty za velkou louzi, co se klouzou za par mega tam a zpet.

Co s tim? odmitam suckovat jako jine tymy, takova muka bych neprezil. Navíc nam dorusta kvalitni, snad produktivni obrana. Domnivam se, ze kostra neni spatna, do 3. a 4. lajny mame hrace, bohuzel az moc. Je potreba doplnit Top 6, omladit, pridat vice strelcu, ne grinderu a playmakeru. Boucher si troufam rict moc sanci nedostane, a Motak nebude ready a tak podpis/vymena Top 6 utocnika je nutnost. Co se buyoutu tyce, kandidatu je několik, osobne bych si tipnul ze volba padne na Tallindera a mozna na Volchenkova,
megatone.. ne nebyl muj zamer kopat do mrtvol, i kdyz to tak mozna vyznelo.. Slo o extremni a konkretni situaci, ktera me zaujala a okomentoval bych ji, kdyby se jednalo o jakykoliv team.

Co se tyce minulosti, SC 2009, Cookeho a dalsich faktu/spekulaci co tu zminujes.. To je ten nejjednodussi zpusob obrany(protiutok, bez objektivniho komentare na Volche) a muzu si to vylozit tak, ze tim chces naznacit, ze se kvuli tomu nemam pravo vyjadrit k aktualni veci. Ja ti jen pripominam jednu vec, at uz opravnene nebo ne, my si za tyhle veci naposlouchali kritiky az moc, kazdy si tim prosel a je to za nama. Tak proto si myslim, ze resty jsou ted vybavene a resi se vicemene soucasnost. Snad na to mam pravo.. Pokud ne, tak se omlouvam.
Atlantik píše:megatone.. ne nebyl muj zamer kopat do mrtvol, i kdyz to tak mozna vyznelo.. Slo o extremni a konkretni situaci, ktera me zaujala a okomentoval bych ji, kdyby se jednalo o jakykoliv team.

Co se tyce minulosti, SC 2009, Cookeho a dalsich faktu/spekulaci co tu zminujes.. To je ten nejjednodussi zpusob obrany(protiutok, bez objektivniho komentare na Volche) a muzu si to vylozit tak, ze tim chces naznacit, ze se kvuli tomu nemam pravo vyjadrit k aktualni veci. Ja ti jen pripominam jednu vec, at uz opravnene nebo ne, my si za tyhle veci naposlouchali kritiky az moc, kazdy si tim prosel a je to za nama. Tak proto si myslim, ze resty jsou ted vybavene a resi se vicemene soucasnost. Snad na to mam pravo.. Pokud ne, tak se omlouvam.
chran buh abych tady nekomu rikal, ze se muze nebo nemuze k necemu vyjadrovat. na to je tady prilis malo prispevku a prispipivatelu. Ja se spis ohradil proti tomu jak jsi se k tomu vyjadril. Promin ale oznacit tym, ktery loni hral finale, a v soucasnosti se potaci od deseti k peti za hanbu NHL je trochu silen kafe. Je fakt ze tady, vzheledem k forme komunikace, vyjde v zaveru hure nez je mysleno. Ale vyznelo to jako bys byl nejaky mravokarce ...

Co se Volchieho tyce. Je to blbec, tohle si ma pohlidat, asi tam zahrala frustrace a fakt ze se jedna o krysu, ale tohle bylo moc. Nedivil bych se +/- 5 zapasu, i kdyz od minule suspendace je to uz dlouho a tak na nej nebude nahlizeno jako na hrisnika, ale nevim jak to presne je. Uprime, cim delsi flastr dostane, tim lip pro nas, je jeden z nejhorsich beku, coz je pro me osobne velke zklamani, jeho prichodem jsem byl nadsen.
megaton píše:
chran buh abych tady nekomu rikal, ze se muze nebo nemuze k necemu vyjadrovat. na to je tady prilis malo prispevku a prispipivatelu. Ja se spis ohradil proti tomu jak jsi se k tomu vyjadril. Promin ale oznacit tym, ktery loni hral finale, a v soucasnosti se potaci od deseti k peti za hanbu NHL je trochu silen kafe. Je fakt ze tady, vzheledem k forme komunikace, vyjde v zaveru hure nez je mysleno. Ale vyznelo to jako bys byl nejaky mravokarce ...
Aha, tak to trosku upresnim. Kdybych k vam furt nemel silne vybudovanej respekt, tak si davno najdu statistiky, diky kterym bych do vas letos kopal. Mate to tezky, odchod hracu, zraneni, krizi chytne kazdej.. Cili nechtel jsem aby to vyznelo ze jste jako celkova organizace ostudou ligy, to rozhodne ne! Slo spis o tu jednu a konkretni situaci ze zacatku zapasu, hrat 8 minut PP a mit skore 0:3 + penalty shot je precijen extrem jak hovado a neco podobnyho jsem snad nevidel ani v okresnim preboru..

Ale tak, kdyz uz jsme u toho, tak ty 4 regulation vyhry z poslednich 25 zapasu taky za zminku stojej :oops: (Sorry, k tomu jsem se dostal nahodou). Pritom mi zdaleka neprijdete v tech zapasech jako inferior team, prave naopak..

Svou radost z vyvoje sezony kazdopadne tajit neminim, verte-neverte, totiz aby v jedny sezone byli bez PO NJD i PHI, to se v historii ligy jeste nestalo. Ale hotovo zdaleka neni a vy uz jste nejednou prekvapili, tak uvidime..
Atlantik píše:
megaton píše:
Aha, tak to trosku upresnim. Kdybych k vam furt nemel silne vybudovanej respekt, tak si davno najdu statistiky, diky kterym bych do vas letos kopal. Mate to tezky, odchod hracu, zraneni, krizi chytne kazdej.. Cili nechtel jsem aby to vyznelo ze jste jako celkova organizace ostudou ligy, to rozhodne ne! Slo spis o tu jednu a konkretni situaci ze zacatku zapasu, hrat 8 minut PP a mit skore 0:3 + penalty shot je precijen extrem jak hovado a neco podobnyho jsem snad nevidel ani v okresnim preboru..

Ale tak, kdyz uz jsme u toho, tak ty 4 regulation vyhry z poslednich 25 zapasu taky za zminku stojej :oops: (Sorry, k tomu jsem se dostal nahodou). Pritom mi zdaleka neprijdete v tech zapasech jako inferior team, prave naopak..

Svou radost z vyvoje sezony kazdopadne tajit neminim, verte-neverte, totiz aby v jedny sezone byli bez PO NJD i PHI, to se v historii ligy jeste nestalo. Ale hotovo zdaleka neni a vy uz jste nejednou prekvapili, tak uvidime..
tak nemohoucnost v koncovce, nebo jakysi killer instinkt nam letos hrozne chybi. Staci zminit v teto snure proher dve - na floride, kde jsme dvakrat nechali soupere dorovnat v posledni minute a pak prohrali na najezdy. taky mame nejvice proher po najezdech nebo v prodlouzeni a to 10 i kdyby jsem vyhrali jen pulku z nich tak jsme ted na peknem sestem miste. :slap:

ale ja uz pomalu presouvam svou pozornost k draftu a tak nema cenu spekulovat co by kdyby. Proste hrajeme bidne, prehrsel bottom 6 utocniku a jen kovy to proste neutahne. Navic kdyz se prida trapeni zajace, henriquea, clarksona a mnohych dalsich, tak musim zcela uprime rict, ze jsem prekvapen ze jsme jen 4 body od PO.
:stop: Volchenkov suspended 4 games
Některé týmy jako by žili v roce 1999, stále Jágra hlídá rojnice protihráčů ve strachu, že odtud hrozí největší nebezpečí a že pokud uhlídají 68 mají velkou šanci vyhrát. Ale je rok 2013
olá olá olá draft nás už volá :clap: takže taký drouin alebo mackinnon sa mi pozdávajú :D
BTW. Patrik Eliáš dnes slaví 37. narozeniny :wink:
Davvy píše:olá olá olá draft nás už volá :clap: takže taký drouin alebo mackinnon sa mi pozdávajú :D
tak spatni nastesti/bohuzel nejsme a nebudeme. Spis takovej Domi by nebyl spatnej.

Vcera jsem snad poprve co sleduju NHL odesel pote co jsme dostali 2. gol. Bezmoc a zmar je ocividna. Lepi se i smula na paty. Sulliven trefi tyc, Zidle pahyl hokejky. No kdyz se to sere tak poradne. Troufam si rict, ze tohle je nejlepe hrajici tym co ma nejhorsi vysledky za hodne dlouhou dobu. Otazka je jestli by nam pomohla snura 6-1-0 ktera je nepravdepodobna. Takze Go Jets Go at jsou rags taky mimo.
Plesoun, Plesoun....cas 0:16

hola hola top 10 pick vola

zmar jakej nepamatuju a ze toho pamatuju hodne. myslim ze to je prokleti nebo tak neco:

last victory was a 2-1 win over Florida on March 23. Most remember that as the game in which Ilya Kovalchuk injured his right shoulder.

That was also win No. 666 of goaltender Martin Brodeur’s career. Brodeur’s brother once suggested to him that he retire after he got to 666 because it is the number of the Devil.

Brodeur had no interest in stopping at 666, but he’s been stuck on that number for more than three weeks now.

So, could it be the number that’s causing this incomprehensible run of losses?

“Now, it looks like that, huh?” Brodeur said tonight. “We’ve got to find something. We’ve got to break through that curse, I guess.”
posledný zápas proti torontu:
Larsson PP IT: 00:00, SH IT: 00:00
Harrold PP IT: 3:52, SH IT: 1:02.........no však keď je lepši tak prečo nie predsa mu musíme dávať priestor pred keď je už PO aj tak zrejme v prdeli a navyše larsson ten veterán už je dávno za zenitom :bitka3:
Tak s blizicim se koncem sezony bychom si mohli udelat obvykle shrnuti. Beru to podle Capgeek, tak jak jdou mzdy a hodnotim jako ve skole:

Kovy : 1- : Az pri jeho zraneni se ukazalo jak je dulezity, i kdyz zrovna neni PPG, tak jen svoji pritomnosti a tim, ze se na nej souper musi soustredit nam zarucuje alespon jeden gol na zapas. Mozna se pletu, ale mam dojem, ze s nim v sestave jsme ani jednou nebyli SO. nebezpecny pri PK, sam ma tolik golu co ani nektere tymy nemaji. V pristi sezone snad bude mit lepsiho spoluhrace na druhym kridle. Rozhodne by take nemel hrat 25 min za zapas, ale to je spis na PDB
Elias: 2 : Jistota ve predu i vzadu, chlap snad nestarne. V plne sezone by v klidu udelal 20+40 a tak rikam podepsat v rozmezi kolem 5 mega na dva roky. Skoda ze pri Kovyho absenci sam ztratil na produktivite.
Zajac: 4: pro me zklamani sezony, veril jsem ze mu chybi malo k tomu byt opravdovym no 1 C. Veril jsem, ze castecne vynahradi goly, ktere odesly do Minny lec nestalo se tak. Po teto sezone to vypada, ze mame solidniho defenzivniho centra do druhe lajny placeneho kralovsky za dobre PK a buly. Pro me je to malo a jen zminovana defenzivni jistota ho u me zachranila pred 5
Zubrus: 3: tezko hodnotit, zraneni ho pripravilo o slusne rozjetou sezonu, porad je to asi hrac ktery zvladne 15+20 a je platny zejmena na pre 5on5. jeho podpis bych bral v pripade ze plat spise klesne a bude souhlasit se smlouvou max na 3 roky
Clarkson: 3+: zacatek sezony jak ze snu. Top power forward ligy, ale pak? prislo zraneni? uvedomil si, ze s takovymi vykony by mohl pozadovat 5+ mega na 5+let a to mu svazalo ruce? nebo je jen neuveritelne streaky? kazdopadne po uzasnem zacatku to byl ten stary dobry "clarktard" co me nekdy neuveritelne stval svou jednodimenzionalni hrou a spatnym bruslenim. pokud bude pozadovat plat nad 4 mega rikam, nechte ho jit, ale nebude mi to prijemne protoze ho budeme muset nahradit jinym typove podobnym hracem
Sullivan: 0 : abych pravdu rekl, pri loosing streak jsem trochu polevil ve sledovani a tak se tezko hodnoti, jeho podpis a setrvani nenastane
Ponik: 3-: po slusnem zacatku prisel utlum, po lonske sezone mi bylo lito ze odesel, vnimal jsem ho jako hrace na pomezi 2. a 3. lajny ale letosni prubeh ukazal, ze je spise do treti lajny, no pokud by se rozhodl zustat a podepsal opet na rok za podobny nebo mensi peniz, tak bych ho v tymu uvital
DAgostiny: 3-: libi se mi ze je opravdu rychlej a dokaze se diky tomu prosadit, navic je mladej a tak ma porad potencial. Pokud by zustal za stejne penize (neocekavam, ze pujde s penize dolu a myslim, ze to snad ani neni mozne) a mel by moznost se ze treti lajny probojavat nahoru, tak bych rad videl co by dokazal v cele sezone v nasem dresu, ocekaval jsem vsak ze bude poduktivnejsi
Josefson: 3-: v AHL se mu na zacatku sezony darilo a ocekaval jsem, ze se prosadi vice, zpocatku i dostal sanci, i kdyz malou a nevyuzil ji tak, jako treba loni Rico a jeho navrat na farmu byl asi zklamanim pro vsechny strany. Posledni zapasy se ale zlepsil a pokud do pristi sezony zapracuje na psychice a prida produktivitu, sanci na 3. lajnu ma ale spise ho vnimam jako long term prospekta
Henrique: 3: syndrom druhe sezony? po slibnem zacatku, prislo hlussi obdobi, expiremnty na LW nebyly dlohe, coz je moozna skoda, vedle Lokiho a Kovyho nevypadal spatne. PDB se nekde vyjadril, ze ho ma radeji na centru, no uvidime jak v pristi sezone, pokud se Josefson zlepsi natolik aby mohl hrat 3 centra a Loki se prosadi, vznikne prostor pro dlouhodobejsi vyzkouseni na LW. Jinak krome spalovani sanci to nebyo spatne.
Loktionov: 2-: Libi se mi jeho prehled a klid na puku. Skoda ze se stal obeti snury proher, hodnoti se hur, kdyz prisel az v prubehu sezony. Svou sanci vyuzil castecne, zejmena ve spolupraci s kovym byly zablesky top6 utocnika, snad se bude jen zlepsovat v nasich barvach.
Carter: 1:4th liner s potenialem 25-30 bodu, kdo by to nebral
Bernier: 1:4th liner s potencialem 25-30 bodu, kdo by to nebral
Barch:4-: Uz odzacatku to byl pro me nepochopitelnej podpis. Je asi hokejovejsi nez Janssen, ale zadnej efekt nemel. Ze by Buyout?
Kostopulos:4: nevidim duvod proc by mel hrat. z letos vyzkousenech goons asi nejlepsi, ale u me jen pro to, ze ma alespon gol
Gionta: 1: 4th liner s potencialem 25 -30 bodu, kdo by to nebral. Navic nejvic hitu v tymu, slusnej na PK, zaslouzena nominace na Masterton. ti tri spolu tvori jednu z nejlepsich 4th line co pamatuju a rekl bych, ze se radi k top v lize. Jedina vytka je ze se nechali casto prestrilet, ale to je dano i tim, ze meli plnit funkci treti rady nebo chechking line kdy byli az prilis casto nasazovani proti nejlepsim radam soupere

Volchenkov: 4: nikdy bohuzel nenaplnit nadeje do nej vkladane (byly ale opravnene?) Pomalej, neobratnej, navic nehitujici, k duhu mu jde PK, ale na nejlepe placeneho obrance je to malo. pro me jasnej kandidat na vykoupeni.
Zidlicky:2-: asi splnil co se cekalo, nas nejtvorivejsi obrance, s pukem si dovoli co ostatni ne. V defenzive obcas chabrus, coz vedlo i k castym faulum, jen odhaduju, ale podle me nejvylucovanejsi Devil. Co s nim dal? nejsem si jistej, ze muzeme jeho ofenzivni kvality postradat, Larsson je asi nema, od Merrilla nebo Gelinase to ocekavat by bylo asi nefer a tak bych se pripadnemu prodlouzeni nedivil a pokud by to bylo na rok v rozmezi od 3 do 4 micu tak bych to i schvaloval
Tallinder: 4+: takovej divnej. casto asi zaslouzene HS, pak se hledal, ale kdyz hral svou hru, coz bohuzel nebylo nijak casto, tak se mi docela libil, pro me kandidat na vymenu nebo vykoupeni. Uprime receno divim se, ze nebyl vymen pri TDL,asi je drahej
Salvador: 3-: bohuzel to nebyl Sal z lonskeho PO, hadam ze kdyby nebyl kapitan tak by si taky posedel na tribune. Pomalej, do ofenzivy nulovej, a prilis casto chybujici.
Greene: 2+: Asi nejspolehlivejsi obrance, slusnej dopredu, nechybujici vzadu. Pokud dostal prilezitost na PP tak ji vyuzil, divim se, ze druhou PP nehral vic. Ma trochu slabsi strelu, ale celkove neni moc co vytknout
Fayne: 2-: uprime receno nevim co proti nemu PDB ma. hraje stabilne dobre, s pukem neni uplne marnej a nijak zvlast nechybuje. pro me velmi slusnej bek 4 az 6.
Larsson: 2: dalo by se rici to same co o faynovi, z nejakeho duvodu je PDB pranyrovan za kazdou chybku, coz se projevuje i podle jeho vyjadreni na jeho sebevedomi. Dostal za ukol soustredit se na defenzivu, tam se podle me ohrome zlepsil a pokud by dostal prostor v ofenzive, ma kvality top 2 beka.
Harrold: 2: na to kde zacinal, si vedl slusne, jak role player odvadel co se ocekavalo, nemyslim, ze zustane a asi bych to ani nechtel

Brodeur:2-: takovej lepsi prumer, zraneni ho zbrzdilo, na zacatku sezony byl v laufu, ale to celej tym. Myslim, ze rok jeste na slusne urovni zvladne.
Moose: 4: pro me mel velkou vinu na nasi prvni loosing streak. Poustel softy, neveril si. Byl stridan. Mozna nemel v Martyho absenci chytat kazdy zapas. treba by mu koudel u zadku pomohla k lepsim vykonum

Management:
PDB: 3-: to ceho jsem se bali a sice uprednostnovani veteranu na ukor mladych se dostavilo. dunim by mu jiste vycetl, a ja souhlasim, nekolik proher v zakladni casti, kdy bylo spatne prostridano. Zda se mi, ze ho ostatni precetli a jeho atraktivni styl byl casto jen efektni, nikoliv efektivni. Podle me zustane. Satna, zda se, za nim stoji, to ze nedavaj hraci goly a jakej ma material neni jeho chyba.

Ostatni treneri: uprime, tezko se hodnoti, PK se dost propadla, ale zas mame nejvis SH golu. PP je standartne spatna a je spise zhorsujici se, ale nebyl moc cas ji trenovat tak snad pristi rok se dostaneme alespon k prumeru ligy.

Lou:3-: proste nenahradil goly Pariseho, castecne mu rozumim, doufal, ze to nahradi kolektivne, lec nestalo se a pokud byli Zajac, Henrique, Clarkson cold, tak nebyl nikdo kdo by je nahradil. Jsem treti nejhure skorujici tym a nebyt vcerejsiho pridelu floride tak jsme nejhorsi. Snazil se a prichod Loktionova za 5. kolo se mi libi, Snazil se posilit a neztratit, ale prichod DAgostinyho a Ponyho nemely kyzeny efekt. Snad se mu povede do pristi sezony privezt strelce, kterych bohuzel na UFA trhu moc nebude, pro me je favorit Ryder. Mozna ze zalovi ve vodach BO, takovy Havlat by nebyl spatny, ale je brzo hadat. Mozna je i vymena. Rozhodne nelze spolehat, ze nas zachrani novacek (Boucher)

budu rad pokud se k necemu podobnemu odhodlate i vy, nebo pokud s necim snad nesouhlasite, sem s tim.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS