Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dejf » Uto Jún 25, 2013 21:23 pm píše:
Hokej je prostě byznys a pokaždý to nevyjde.
A v byznysu se za prodělání několika milionů dává vyhazov. Holmy .....
Kedy uz ludom dojde, ze za podpisom Bryza stoji Snider a nie Holmgren? Akokolvek sa snazil Snider zmyt si ruky, je jasne, ze on tahal vtedy za nitky...a zrejme aj za odchodom Richieho a Cartera, tam len protihodnotu mal na starosti Holmy. A ta v oboch pripadoch nie je vobec zla...mne sa zda, ze do Holmgrena kazdy len rad a zo zasady kope aj ked vlastne ani nevie preco, len je to proste trendy a funny. Nevravim, ze je to GM spicka, ale urcite nie je taky strasny...priemer v lige pre mna :neviem:
Tak to mi teda nějak dokaž, že zrovna za jeho podpisem je Snider.
Já vím moc dobře, proč do Homgrena kopu. Že je průměr? Prosím, můžete mi teda napsat 10 horších manažerů v lize. Vy nějak zapomínáte, v jakých on pracuje podmínkách. Ten tým není absolutně omezen finančně. Kolik to může říct týmů v lize?
Philla není někde v ústraní, kde by hráči nebo jejich rodiny nechtěli žít (Edmonton). Týmu nehrozí fanouškovský nezájem (Columbus, Phoenix). On si nemůže na nic stěžovat, má naprosto ideální podmínky pro svoji práci. Víc jak polovina GM v lize mu tohle může závidět.
Vy máte v něm důvěru, že on je ten pravý, který vytváří podmínky pro úspěch týmu? Já ne. Já vidím člověka, jehož práce mi připomíná styl pokus-omyl. Jednou mu něco výjde, jednou zas nevýjde. Bohužel věci, které mu nevycházejí, jsou vyditelnější a víc se dotýkají týmu než ty pozitivní.

Zas tím kopáním se můžu já ozvat na vás. Vy tady zas kopete pořád do Lavyho, že nemá systém, nebo že jeho systém absolutně degraduje obránce a hlavně brankáře, proto není důvod mít lepšího brankáře, protože u nás by stejně vyhořel.
A není to teda chyba Holmyho, když angažoval Lavyho. Buď ho neměl podepisovat, když viděl, jak on pracuje nebo mu má dát ty hráče, které Lavy potřebuje do svého systému.
Boze dokaz..to asi nie je, ale uz v case podpisu sa vravelo, ze je za tym Snider a aj tymto buy outom sa to trochu potvrdilo. Keby za tym nebol stary pan, asi by nevyhodil len tak do vzduchu niekolko milionov za Holmgrenovu chybu a ten by dalej pokojne pokracoval v pozicii GM. Mna teraz najviac serie, ze ak odide Mesz/Coburn, bude mat cca 13M cap space a to nemusi dopadnut dobre. Nieco uletene ako velka zmluva pre Bickella ci Hortona..to si viem zivo predstavit, uz dlho nemal Holmy taky space :petrik:

Ja nemam problem s tym, ak bude Holmgren nahradeny niekym kompetentnejsim a schopnejsim, ale nebudem tu vyskakovat a zosmiesnovat kazdu vec, co urobi, tak ako vacsina osadenstva tohto fora. Na to tu mame uz aj tak inych odbornikov :klobuk:

A na Lavyho nenadavam, mam ho rad ale myslim si, ze dalsia sezona uz bude jeho posledna. Velka skoda toho Webera, Lavy niekoho takeho pre svoj system potrebuje. No nezostava nam nic ine, "len" si takeho svojho Webera draftovat.
Co se psalo a co je skutečnost právě nikdo z nás neví, takže tvrdit jednoznačně, že Snider tahal za nitky my příjde jako bulvár.
Kdyby Mesz odešel, tak mi to vadit nebude. To je další z našich přeplacených obránců, i když tu smlouvu má ještě z Tampy.
To o těch 13 mil jsme s Ronem psali už v chatu. Teď se právě ukáže Holmyho rozhazovačnost a hlavní měřítko bude Giroux. Aby mu nedal nějakou šílenou smlouvu.
No ja som to nepisal ani ako fakt, asi to tak vyznelo, to sa ospravedlnujem, skor je to moj pocit...ale nemyslim si, ze by som bol daleko od pravdy :jn:

Giroux a zmluva..tu skor zavisi od toho, ako k tomu pristupi samotny Claude. Pretoze vie, ze space mame takze ak bude nenazraty, ta suma moze byt nakoniec nechutnych rozmerov. Ak sa uskromni...stale si myslim (verim), ze to bude niekde v okoli 7.5M
http://www.nhl.cz/CZ/32237/byl_to_drahy ... louvy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevim jak presne to vychazi u vas s cap-space, ale kazdopadne mate aktualne nejdrazsi obranu v lize, bude nutno dat vic B.Schennovi, Couturierovi a hlavne Girouxovi (ale to vsechno az v dobe kdy skonci Timonenovi tech 6M a Meszovi tech 4M - tam ale prijde zrejme za ne nahrada z trhu za podobnou sumu).

A pak hlavne musite sehnat nejakyho golmana ASAP. Ja nevim jak to treba vypada s Luongem, Holmgren se vyjadril ze zatim Luongo NE coz chapu jako ze trejd za Luonga NE. Ale pokud nahodou bude vyplacen ze smlouvy, pak cekam ze se po nem vrhnete jak hyeny. Pak me jeste fascinuje Hartnell za 4.75M podepsanej do roku 2019 stejne jako ten Streit..
Atlantik » stř čer 26, 2013 2:07 pm píše:Nevim jak presne to vychazi u vas s cap-space, ale kazdopadne mate aktualne nejdrazsi obranu v lize, bude nutno dat vic B.Schennovi, Couturierovi a hlavne Girouxovi (ale to vsechno az v dobe kdy skonci Timonenovi tech 6M a Meszovi tech 4M - tam ale prijde zrejme za ne nahrada z trhu za podobnou sumu).

A pak hlavne musite sehnat nejakyho golmana ASAP. Ja nevim jak to treba vypada s Luongem, Holmgren se vyjadril ze zatim Luongo NE coz chapu jako ze trejd za Luonga NE. Ale pokud nahodou bude vyplacen ze smlouvy, pak cekam ze se po nem vrhnete jak hyeny. Pak me jeste fascinuje Hartnell za 4.75M podepsanej do roku 2019 stejne jako ten Streit..
Hartnell sice letos byl totálně marnej, ale prej ho lockout odrovnal tak, že přestal i trénovat. Uvidíme jak to bude v další sezóně, každopádně kratší kontrakt mohl mít, no... Nejdražší obranu momentálně máme, ale předpokládá se, že v létě půjde Mesz/Coburn, což by už nebylo tak hrozný. :neviem: Uvidíme, jak psal kajo, Holmy takovej cap space dlouho neměl, nakonec se může stát, že když v září budeme porovnávat současný a tehdejší kádr, tak můžeme najít mnoho rozdílů. :nervozny:
Jo, a dalsi fakt na ktery je nutno upozornit pri vasem aktualnim honu na golmana! Isles, Flames, Devils a mozna i Columbus nebo Phoenix budou/muzou byt taky v tehle cinnosti hodne agresivni. Nakonec na nekoho mozna nezbyde (ne ze by tam ted bylo tolik moznosti..). Neco mi rika, ze jste mozna mohli s tim buyoutem Bryzgalova pockat do pristi sezony (nebo nevim, vim co byl zac ale zalezi od toho co ted sezenete, takhle mi to furt prijde jako solidni risk). Aby jste nakonec nezustali s tandemem Mason-Emery nebo neco na ten zpusob..
Atlantik píše:Mason-Emery nebo neco na ten zpusob
Presne to cakam. Ja by som chapal jeho boyout ak by sa podaril bernier, nechapem ho ale teraz. Dufam ze si je holmy fakt isty ze nieco bude....ze sa nieco uz dohodlo potichu.... Ked to spravili na verim v boha tak uz iba dufat v stastie
Atlantik píše:Mason-Emery nebo neco na ten zpusob
S Emerym už taky ve Philly počítáme. I Dreger. :petrik: Ale ne, čekám, že budeme, pokud nevyjde Luongo, trejdovat nějakýho gólmana, kterej svoje kvality už prokázal, ale není jednička. Enroth, Neuvirth, Fasth, Khudobin, Allen(?), Lehner(?)... Což samozřejmě (někteří ZATÍM) nejsou jedničky, ale jsou mladí a pro Masona zdravou konkurencí. :neviem:
ja by som to videl na lolonga ak ho vykupia, alebo dark horse by mohol byt miller... v buffale su IMO pripraveni ho trejdnut a philla by mohla mat co ponuknut...
Opravdu Bryzgalov byl tezkej Fail ale jednu sezonu mu dat jeste mohli.

Jinak souhlasim ze by bylo supr zkusit nekoho jako Neuvirth Takova dvojka ktera ale muze byt casem jednicka.

Doufam ze se nechysta zase nakej mega podpis.Girouxe bych videl tak na tech 7 M.

I kdyz porad jsem nazoru ze by bylo lepsi ho vymenit za pytel puku kamkoliv treba k Islanders a jeste jim k tomu klidne neco dat :)
Anger píše:Doufam ze se nechysta zase nakej mega podpis.Girouxe bych videl tak na tech 7 M.

I kdyz porad jsem nazoru ze by bylo lepsi ho vymenit za pytel puku kamkoliv treba k Islanders a jeste jim k tomu klidne neco dat :)
wa-ta-fak? :eek2:
Pierre McGuire on Bryzgalov situation: "Ed Snider is responsible for this debacle, which is why Holmgren and company haven't been fired yet."
byl dodatek na bryze :) sory dostatecne jsem to neoddelil :)
dejf » Str Jún 26, 2013 8:29 am píše:Co se psalo a co je skutečnost právě nikdo z nás neví, takže tvrdit jednoznačně, že Snider tahal za nitky my příjde jako bulvár.
Kdyby Mesz odešel, tak mi to vadit nebude. To je další z našich přeplacených obránců, i když tu smlouvu má ještě z Tampy.
To o těch 13 mil jsme s Ronem psali už v chatu. Teď se právě ukáže Holmyho rozhazovačnost a hlavní měřítko bude Giroux. Aby mu nedal nějakou šílenou smlouvu.
Mne sa zda ze mesz k nam prisiel z bruins a ten kontrakt co ma teraz dostal od nas po prvej sezone
]Finch182 píše:Mne sa zda ze mesz k nam prisiel z bruins a ten kontrakt co ma teraz dostal od nas po prvej sezone
Z Bruins? :rofl: First fail. :ninja: Od nás šestiletej kontrakt do sezóny 13/14, když u nás první sezónu odehrál až 10/11? :giggle: Second fail. :hiding:
Finch182 » stř 26 6, 2013 18:41 píše:
Mne sa zda ze mesz k nam prisiel z bruins a ten kontrakt co ma teraz dostal od nas po prvej sezone
To mas teda zajimavy sny :eek2:
Rono » Str Jún 26, 2013 17:01 pm píše:
Pierre McGuire on Bryzgalov situation: "Ed Snider is responsible for this debacle, which is why Holmgren and company haven't been fired yet."
tu mas dejf ten dokaz..
kajo » Str Jún 26, 2013 6:29 pm píše:
tu mas dejf ten dokaz..
prepáč kajo, ale nemôžem inak... :lol: :lol2: :hufi: :haha: :rofl:

...a som si istý, že ak to v tomto momente nevieš, tak na to veľmi rýchlo prídeš, že "prečo".
Rono » Str Jún 26, 2013 5:50 pm píše:
]Finch182 píše:Mne sa zda ze mesz k nam prisiel z bruins a ten kontrakt co ma teraz dostal od nas po prvej sezone
Z Bruins? :rofl: First fail. :ninja: Od nás šestiletej kontrakt do sezóny 13/14, když u nás první sezónu odehrál až 10/11? :giggle: Second fail. :hiding:
AndyF píše:
Finch182 » stř 26 6, 2013 18:41 píše:
To mas teda zajimavy sny :eek2:
No tak sa teda poserte
Getzo5 » Str Jún 26, 2013 18:44 pm píše:
kajo » Str Jún 26, 2013 6:29 pm píše:b]tu mas dejf ten dokaz[/b]..
prepáč kajo, ale nemôžem inak... :lol: :lol2: :hufi: :haha: :rofl:

...a som si istý, že ak to v tomto momente nevieš, tak na to veľmi rýchlo prídeš, že "prečo".
No tak sa teda pos*r.
Holmgren dnes měl tiskovku především ohledně draftu. More here. :petrik:
kajo » stř čer 26, 2013 7:29 pm píše:
tu mas dejf ten dokaz..
To je mnou nepochopený vtip nebo to myslíš vážně?
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA